2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
İnsanın çocugunu kaybetmesi nedir bilirim doğumdan altı ay sonra vefat etmişti cocugum... Sen elinden geleni yaptın ama insanız en nihayetinde bizlere yazılan kaderleri yaşıyoruz... Rabbim diğer evladına sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin .. cennet annesi oldun, bebeklerimiz bizi en güzel yer olan cenette bekliyor...

Ay hiç sorma kuzum benim de kaynanam başımın etini yiyor aldığım herşeye küçük diyor yani kesinlikle haberi yok yenidoğan bebeğin ne boyutta olacağını ona kalsa çocuk büyük kıyafetlerin içinde kaybolup gidecek benimde ilk çocuk birakta istediğimi alayım zaten 5 yıldır yolunu beklemisim bebeğimin ha bide tutturmuş bizim bebekler iri oluyor kesin kilolu doğacak bebek diyor bende dedim ki şu an kilosu haftasına uyumlu yok yok diyor sen görürsün ay çıldıracam ya 26+1 de 922 gr 34 cm di bu arada minnosum doktorum boyu biraz uzun dedi

Son düzenleme:
Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Nefes alamadım... Sen yavruna o kadar güzel annelik yaptın korumaya çalıştın ki demekki yeri Dünyadan daha çok cennetmiş başın sağolsun arkadaşım ailene sana rabbim dayanma gücü versin diğer oğlunu size bağışlasın güç kuvvet versin acını içinde yaşama bizimle paylaş olur mu hiçbirimiz dindiremeyiz ama bir nebze destek olabilirsek kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…