- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.561
Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Kelebeğim başın sağ olsun. Allah sabır versin sen yapabileceğin her şeyi yaptın bazı durumlarda elden bir şey gelmiyor keşke yanında olsak sana kocaman sarılsakBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Şuan buna gerçekten çok ihtiyacım varKelebeğim başın sağ olsun. Allah sabır versin sen yapabileceğin her şeyi yaptın bazı durumlarda elden bir şey gelmiyor keşke yanında olsak sana kocaman sarılsak
Allahım sabır versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
İnsanın çocugunu kaybetmesi nedir bilirim doğumdan altı ay sonra vefat etmişti cocugum... Sen elinden geleni yaptın ama insanız en nihayetinde bizlere yazılan kaderleri yaşıyoruz... Rabbim diğer evladına sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin ..Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Ahh canimmmBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Ay hiç sorma kuzum benim de kaynanam başımın etini yiyor aldığım herşeye küçük diyor yani kesinlikle haberi yok yenidoğan bebeğin ne boyutta olacağını ona kalsa çocuk büyük kıyafetlerin içinde kaybolup gidecek benimde ilk çocuk birakta istediğimi alayım zaten 5 yıldır yolunu beklemisim bebeğiminBu kıyafetlere yorum yapıp ayy çok almışsın bunlari 2 3 defa giycek sonra küçülecek alma diyenler kapatılsın benceyahu gorumceler gelmiş illa göster göster dediler . 3 tane pijama takımı aldım biri siyah .niye siyah aldın diyor diyorum ki 2 si açık renk zaten bu da koyu olsun hastanede belli mi olur leke olmuş mu diye pimpiriklenecegime onu giyer rahat ederim .neyse onu geçtik 0-3 ay şunu niye aldın bunu niye çok aldın yahu beğendim ben aldım yani . cidden komediler ya koca koca insanlara bi de laf anlatmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum niye uğraşıyorsam yenidogan hastane çıkışı aldım 1 tanecik 5 li . Çok küçük almışsın diyor.yahu ilk çocuğum yani ayrı Bi heyecanı hevesi var hepsinin .Bu işler okumakla olmuyor valla tahsilliler öğretmen diğeri de hemşire. Anlayış lazım ve insanların zevklerine saygı duymak lazım. Akşam akşam ya
Allah sabır versin canım diğer evladını sana bağışlasın uzun ömürlü, sağlıklı olsun inşallahBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Çok üzgünüm kuzum inan ne diyecegimi bilemedim Allah yüreğine ferahlık versin... Cennette olduğunu bil, belki biraz acını hafifletirBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Başın sağolsun canım benim Allah'ım diğer yavrunu korusun inşallahBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasınKelebegimx kuzum diğer yavrun hakkında bilgi veriyorlar mı ?
Ah canım Allah sana sabır versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Rabbim diger yavrunu sana bağışlasin. Rabbim ona güç kuvvet versin inşallah...Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Nefes alamadım... Sen yavruna o kadar güzel annelik yaptın korumaya çalıştın ki demekki yeri Dünyadan daha çok cennetmiş başın sağolsun arkadaşım ailene sana rabbim dayanma gücü versin diğer oğlunu size bağışlasın güç kuvvet versin acını içinde yaşama bizimle paylaş olur mu hiçbirimiz dindiremeyiz ama bir nebze destek olabilirsek kafiBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Allah sabır versin inşallahBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Canım başın sağolsun Rabbim sabır versin bir daha yaşatmasın insallah diğer kuzun iyi olacak en kısa zamanda eve çıkacaksın cnm cok üzgünümBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?