2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın

Canım başınız sağolsun, rabbim diğerini sana bağışlasın (hepimiz inançlı insanlarız cennet kuşu oldu bebeğin, veren de alan da rabbim sen onu koyabilmek için elinden geleni yaptın)

Saol canım

Canım, bende geçen hafta öyle hissettim ama dr kontrolümde hateketliydi hemen telaş yapma

Kozlar bende Alışveriş yapcam, ssaolsun kocam, sen netten al ben geçemem dedi, indirim felan görürseniz bize de söyleyin

Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Canım ne denir bilmiyorum..Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Allahım sana öbür yavrunu bağışlasın, sağsalim eve dönmenizi nasip etsin.

Kozlar bende Alışveriş yapcam, ssaolsun kocam, sen netten al ben geçemem dedi, indirim felan görürseniz bize de söyleyin
Canım merhaba, Civil örneğin çoğu şeyde daha uygun şu an. Ebebek ve başka sitedeki indirimlerle kıyas (bebek bezi, sampuan gibi).

O hariç, internet değil ama, pozitifbiri nin bahsettiği çek olayı, magazalarda sanirim indirim olarak da geçerli. 1000tl lik alisverise 200tl cek geliyor mesaj olarak..ama ayriyetten 200tl kasada indirim de oluyormus. Bilginize.

Kızlar bazen midem basende midemin hizası sırtım ağrıyor y yemekten sonra özellikle neden olur doktora gidilecek bir durum mu vallahi tükendim

Evet ve ayrıca belli bir miktar alışverişe 200 TL düşmüyor. Diyelim çeki kazandın. İster internetten ister dükkandan git , on gün sonra falan 200 TL lik ürün al para vermeden çık yani. O çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…