- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.581
Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Basin sag olsun, sabırlar diliyorum. Dualarım sizinle insallah minik oglunla eve çıkacagin günleri göreceksin buna inaniyorumAmin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Allah sabır versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Başın sağolsun canım… çok üzgünüm… rabbim sana ve diğer bebeğine uzun sağlıklı ömür nasip etsin inşallajAmin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Rabbım sabırlar versin dualarımız yavrunlaBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Rabb'im sana sabır versin kelimelerin tükendiği yerdeyimBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Allahım sabırlar versin inşallah diğer evladınız sağlıkla evinize gelir. İnsan böyle bir durumda ne der ne söyler bilemiyorum içim yandı benimde yazdığınızı görünceBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Saol canımKızlar e bebek de 1000 TL ye 200 TL hediye çeki fırsatı var
Bir de emzirme sutyenleri 90 TL. Düz olanlar. İşinize yarar biseyler bulursanız diye söylemek istedim. Mesela 999 ayar gümüş kapak 280 e düşüyor Ben 200 TL lik çeki kazandım sanırım gece geceartık yatim
Canım, bende geçen hafta öyle hissettim ama dr kontrolümde hateketliydi hemen telaş yapmaYa kızlar birkaç gündür bebeğin hareketleri çok çok azaldı. Günde 1 yada 2 kez hissetmeye başladım o da çok yavaş eskiden çok hareketli ve şiddetliydi hareketleri. Korkmaya başladım açıkçası. Karnım da sertleşmiş gibi geldi. Sizce normal mi doktora görüneyim mi
Canımm, acını o kadar kalbimde hissettiğim. Allah sabır versin. Başın sağolsun. Oğlun melek oldu, Allah diğer oğlunu sana bağışlar inşallah bol bol dua edeceğimBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Canım başın sağolsunBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Canım ne denir bilmiyorum..Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Allahım sana öbür yavrunu bağışlasın, sağsalim eve dönmenizi nasip etsin.Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Canım merhaba, Civil örneğin çoğu şeyde daha uygun şu an. Ebebek ve başka sitedeki indirimlerle kıyas (bebek bezi, sampuan gibi).Kozlar bende Alışveriş yapcam, ssaolsun kocam, sen netten al ben geçemem dedi, indirim felan görürseniz bize de söyleyin
Evet ve ayrıca belli bir miktar alışverişe 200 TL düşmüyor. Diyelim çeki kazandın. İster internetten ister dükkandan git , on gün sonra falan 200 TL lik ürün al para vermeden çık yani. O çok iyi.Canım merhaba, Civil örneğin çoğu şeyde daha uygun şu an. Ebebek ve başka sitedeki indirimlerle kıyas (bebek bezi, sampuan gibi).
O hariç, internet değil ama,pozitifbiri nin bahsettiği çek olayı, magazalarda sanirim indirim olarak da geçerli. 1000tl lik alisverise 200tl cek geliyor mesaj olarak..ama ayriyetten 200tl kasada indirim de oluyormus. Bilginize.
Bayram sabahi yedigim bi sey dokunmus sanirim tarihi gecikti ama bi tek bana yapti yapicaginiBebeğe bakmadılar hareketlerini hissediyorum diyince
Aaa siz neden gıda zehirlenmesi yaşadınız.. ilaçta vermiyorlar gebeyşz diye
Ah kelebegim cok uzuldum Allah sabir versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?