2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben chicco aldım canım

Bacaktan vurmaya cesaretim yok kola geçicem bu aydan sonra
Kolda tekbasina nasil vuruyorsun?
Ffesticim nice mutlu sağlıklı yılların olsun
Mide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galiba en zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Yaa benimde iki gundur akşamları yaniyordun gece iki kere uyandım birinde soda ictim gecti,sabaha karşı bide yandi bu sefer soguk süt ictim
Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?
Nasol kullanılıyor?
Sen almadan önce nerdelermiş neden söylememişler çok biliyolarsa görümceler kapatılsın
Evet boyle görümceler kapatilsinAllah'tan benimkiler böyle değiller ne alsam ne yapsam ne desem herseye hak verip hersey beğeniyorlar
Bildimiz ictimiz çörek otu yagi? Yoksa masaj icin farkli mi oluyor?
Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Allah'ım sana sabir ferahlık versin,basin sağolsun canim benimdiger yavrunu sana bağışlasın

Valla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmak ben ikna oldum doğumdan zor olduğuna
Kaburgalarım sızlıyor uyuşuyor ya, hareketleri de daha sert artık özellikle çiş sorunu çok fazla 5 dk sonra sanki hiç yapmamışım gibi delireceğim. Ayrıca psikolojim alt üst eksiklerim var moralim ona bile bozuluyor durduk yere efkar ağlama napıcam bilmiyorum

Eşim vurucak kolumdan

Hepsinin Altına imzamı atarım.Bi de üstüne hep yatmak zorunda olmak var bende Allah yardımcımız olsun

Canım süt beyinden salgılanıyor merak etme bebiş doğduktan sonra salgılanan hormonlar vasıtasıyla gelecektir şuan büyümemesi normal benim de küçük

Ben boyutla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Kocaman memelerden gelmiyor bazen,minik memelerde de durmuyor sürekli süt geliyor..böyle bi boyut aralığı mı varmış şu kadar olursa foşur foşur süt akar diye.Komşular da kapatılsın canım hiç canını sıkma .Teyze bi gösterseymiş kendi göğüsleri ne boyuttaymış ondan gelmiş mi.Ay çok sinir oluyorum ağzı olan konuşuyor bana bi denk gelseler de elimi ağızlarına soksam

Bildimiz ictimiz çörek otu yagi? Yoksa masaj icin farkli mi oluyor?
Evet canım soğuk sıkım olanlar

Canım defolsun gitsinler ordan gereksiz yere boş yapmasınlar. Benim göğsüm normalde fındık kadar. Ama gebeliklerimde foşur süt gelir , kafam kadar memesi olan arkadaşlarımın sütü gelmediği oldu. Hayatımda ilk defa , emzirdigim zamanlarda , 'bu meme görevini yaptı bundan sonra küçüklüğünü kafaya takmicam' dedigimi hatırlıyorum. Ananemin bir lafı vardır. Koltuk memesinin sütü gür olur der (meali : küçük memenin sütü fazla olur :) )

Ah bu kendini bilmezler bana neler diyorlar neymiş kilo almışım ödem mi tutmus her yerim eşimin yengesi gebe olduğun belli değil yani utanmasa gebe değilsin yalan söylüyorsun diyecek sebebi ise erkek bebekte karin sivri olurmuş benim sivri değil genişmis saf saf muhabbetler hiç takmıyorum hiç kilo ile ilgili aldım diye neler neler diyorlar insan sallamiyorum torba değil zayıf ta olsan konuşuyorlar ki sen üç kilo almışsın ben kilolu gebe kalıp üstüne on kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…