- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.601
Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alıp evine gidersin yavrunla inşallah ..Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Ahh basın sağolsun arkadaşım, Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın...Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Ben chicco aldım canımRabbim diğer bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına alıp evine gidersin yavrunla inşallah ..
Allah im sana sabır versin diğer bebeğini bağışlasın inşallah keşke dua etmekten başka bişey gelse elimizden
Kızlar gaz sıkışmasıymıs ölüyorum sandım ya çok kötü bir şeydiKızlar bazen midem basende midemin hizası sırtım ağrıyor y yemekten sonra özellikle neden olur doktora gidilecek bir durum mu vallahi tükendim
Allah gönlüne ferahlık versin canmBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Bünyemiz gebelik sebebiyle biraz hassas hemen hasta olmaya meylliyizzBayram sabahi yedigim bi sey dokunmus sanirim tarihi gecikti ama bi tek bana yapti yapicagini
Kolda tekbasina nasil vuruyorsun?Bacaktan vurmaya cesaretim yok kola geçicem bu aydan sonra
Ffesticim nice mutlu sağlıklı yılların olsunCanlarımşaşıracaksınız ama siyasetten değil başka bir konudan banlandım djjd normalde bugünde banlıydım ama doğum günüm olduğu için bugün yarın çekicem cezamı jdjdj kodesten ev iznine gelmiş ama dönecekmişim gibi hissediyorum djjd
Yaa benimde iki gundur akşamları yaniyorMide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galibaen zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Nasol kullanılıyor?Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?
Evet boyle görümceler kapatilsinSen almadan önce nerdelermiş neden söylememişler çok biliyolarsagörümceler kapatılsın
Bildimiz ictimiz çörek otu yagi? Yoksa masaj icin farkli mi oluyor?Göbek bağı düştükten sonra kullanılır. Elinde isitirsin karnina sürüp gaz masajı yaparsın kuzu. Youtube da gaz masajı vardır. Saat yönünde yuvarla sonra aşağı it şeklindeydi sanırım masaj da.
Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Başın sağolsun canım Allah sabır versin inşallahŞuan buna gerçekten çok ihtiyacım var
Kaburgalarım sızlıyor uyuşuyor ya, hareketleri de daha sert artık özellikle çiş sorunu çok fazla 5 dk sonra sanki hiç yapmamışım gibi delireceğim. Ayrıca psikolojim alt üst eksiklerim var moralim ona bile bozuluyor durduk yere efkar ağlama napıcam bilmiyorumValla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmakben ikna oldum doğumdan zor olduğuna
Eşim vurucak kolumdanKolda tekbasina nasil vuruyorsun?
Ffesticim nice mutlu sağlıklı yılların olsun
Yaa benimde iki gundur akşamları yaniyordun gece iki kere uyandım birinde soda ictim gecti,sabaha karşı bide yandi bu sefer soguk süt ictim
Nasol kullanılıyor?
Evet boyle görümceler kapatilsinAllah'tan benimkiler böyle değiller ne alsam ne yapsam ne desem herseye hak verip hersey beğeniyorlar
Bildimiz ictimiz çörek otu yagi? Yoksa masaj icin farkli mi oluyor?
Allah'ım sana sabir ferahlık versin,basin sağolsun canim benim diger yavrunu sana bağışlasın
Rabb'im sabır versin canım diğer evladını sana bağışlasın çok uzüldüm gerçektenBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Hepsinin Altına imzamı atarım.Bi de üstüne hep yatmak zorunda olmak var bendeKaburgalarım sızlıyor uyuşuyor ya, hareketleri de daha sert artık özellikle çiş sorunu çok fazla 5 dk sonra sanki hiç yapmamışım gibi delireceğim. Ayrıca psikolojim alt üst eksiklerim var moralim ona bile bozuluyor durduk yere efkar ağlama napıcam bilmiyorum
Başın sagolsun cnm zor Allahim kimseye yaşatmasınBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
Canım süt beyinden salgılanıyor merak etme bebiş doğduktan sonra salgılanan hormonlar vasıtasıyla gelecektir şuan büyümemesi normal benim de küçükDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
Ben boyutla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Kocaman memelerden gelmiyor bazen,minik memelerde de durmuyor sürekli süt geliyor..böyle bi boyut aralığı mı varmış şu kadar olursa foşur foşur süt akar diye.Komşular da kapatılsın canım hiç canını sıkma .Teyze bi gösterseymiş kendi göğüsleri ne boyuttaymış ondan gelmiş mi.Ay çok sinir oluyorum ağzı olan konuşuyor bana bi denk gelseler de elimi ağızlarına soksamDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
Evet canım soğuk sıkım olanlarBildimiz ictimiz çörek otu yagi? Yoksa masaj icin farkli mi oluyor?
Canım defolsun gitsinler ordanDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
Philips avent ile onun arasında kaldım ama bilemedimBen chicco aldım canım
Ah bu kendini bilmezler bana neler diyorlar neymiş kilo almışım ödem mi tutmus her yerim eşimin yengesi gebe olduğun belli değil yani utanmasa gebe değilsin yalan söylüyorsun diyecek sebebi ise erkek bebekte karin sivri olurmuş benim sivri değil genişmis saf saf muhabbetler hiç takmıyorum hiç kilo ile ilgili aldım diye neler neler diyorlar insan sallamiyorum torba değil zayıf ta olsan konuşuyorlar ki sen üç kilo almışsın ben kilolu gebe kalıp üstüne on kilo aldimDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?