2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
merhaba canım ya bende de şeker çıktı da uzak durulması gerekenler az çok belli ama listede başka neler var acaba paylaşabilir misin

Kızlar emzik ve biberon hangi marka model aldınız cam biberon sağlıklı diyorlar ama kullanışlı mi bilemedim
en çok tavsiye edilen bunlardı, deneyip görcez

Eklentiler

• IMG_1674.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_1675.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 72

Canım benim ilk gebelik hikayemi fazla sebepler ile burda çok kez anlattım, şimdi senin için tekrarlıyorum

Ben sezeryan lı olduğum için 3 gün sütüm gelmedi annem ile kaynanam da fısır fısır aman bundan süt gelse ne kadar gelebilir minvalinde konuşma duymuştum, sonrasında sütüm geldi 2 yaşına kadar da emzirdim çok şükür
Yani demem o ki boyut önemli değil önemli olan işlevi ( bunun için söylenmiyordu bu sanki) boyut ile alakası yok rızkı veren rabbim benim gögüslerde küçük ama hiç süt sorunu yaşamadım çok şükür

Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için

merhaba canım ya bende de şeker çıktı da uzak durulması gerekenler az çok belli ama listede başka neler var acaba paylaşabilir misin
Liste çok uzun ben sana mesajla atam
Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
benim göğsüm normalde var ama su ana kadar çok büyümedi o yüzden normalde 75C 80B giyiyordum emzirme sütyeni icin ne almaliyim onu bilemiyorum

Canım o da belli olmuyor biliyor musun, çocuk emmeye başladıkça meme başın da büyümeye başlıyor inan

(teyzemin kızında da tam tersi oldu, normalde gögüs ucu varmış sütle birlikte hamilelikte büyüdü gögüs ucum yok şimdi diyordu, hatta bunun için yapay gögüs ucu bir aparat almıştı emzik başı gibi birşeydi memesini tam ucuna takmıştı sorun geçinceye kadar onunla emzirmişti, zaten çocuk 40ını çıkarınca emme refleksi falan geliştiği için birde artık emme olayını tam olarak kavramaya başladığı için sorun olmaktan çıkıyor)

Hiç meme ucuna, sütüm olur olmaza, yok bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim yani özetle kötü şeylere kafa yorarak kötüyü çağırmayın lütfen, gebelik sürecini sağlıklı bir şekilde atlatalım bebeğimizi öncelikle sağsğlim elimize alalım sonrası aşama aşama gelecek buna inanın lütfen

Boş konuşan biri daha asko arkadasım vardı yok denecek kadardı göğüsleri maşallah iyi geliyordu sütü şimdiden stres etme bol bol emzir bol su iç beslen allahin izniyle kısmeti gelir bebeğin

Hiccc takılma. Annemin göğsünün ucu kör. Ama rahmetli kardeşimi de beni de gayet güzel emzirmiş. Emdikçe çıkardı der annem hep. Kimseye bişey deme, gerek de yok bilmelerine.

Liste çok uzun ben sana mesajla atam

benim göğsüm normalde var ama su ana kadar çok büyümedi o yüzden normalde 75C 80B giyiyordum emzirme sütyeni icin ne almaliyim onu bilemiyorum
Ben de senin gibiyim. 85 beden alıyorum canım çünkü sırt da genişliyor. Meme de süt dolunca büyüyor

İşte budur. Altına imzamı atarım

gerçekten mi ya çok sıkıntı yapmıştım kendime naparım ne ederim diye çok sevindim

Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı resmen kabusum olmuştu

Kızlar emzik ve biberon hangi marka model aldınız cam biberon sağlıklı diyorlar ama kullanışlı mi bilemedim
Ben philips 4 lü set aldım.anneler günü için kampanya yapmışlardı. cam almak istedim ama cam değildi. Neticede bebek için uygun bir malzeme diye iade etmedim.

Emzik avent arkadaştan aldım bebeği tutmamış biberon lansinoh u tek geçerim
N Ncct
Bu işler çok karmaşık ilk bebek olunca kararsızlıktan hala ne dolap aldım ne de diğerlerini sürekli araştırıyorum deterjan biberon emzik beşik dolap bebek arabası zıbın vb benim gibi kararsız birine çok zor

Tanidigim daha yeni dogum yapti hamileliginde hic buyumedi suan o kadar buyuk ve o kadar sutlu ki memeleri, cahil cagil konusmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…