- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.621
Ben çok çok üzgünüm ya... Başın sağ olsun Kelebek, gerçekten çok üzgünüm. Allah sabır versin, başka ne denir bilmiyorum...Bebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
merhaba canım ya bende de şeker çıktı da uzak durulması gerekenler az çok belli ama listede başka neler var acaba paylaşabilir misinben genelde ayni parmaktan yapiyordum bazen sag sol degistiriyorum. Deldigin yerde ilk gelen kani hemen bi peceteye silip sonra parmagı sıkıp tekrar gelen kan ile ölcüyorsun
Gittim genel bi diyet listesi, uzak durmak gerekenler listesi vs. verdi bi hafta ölçüm yaptim, sonra ölçümlerimi gösterdim biraz yüksek degerler var ama genel olarak iyi dedi. O bana ölçcegim öğünleri isaretlemisti ben fazladan ölçtüm bu kadar ölçme bundan sonra haftada 2 öğün ölç yeter dedi, ne zaman kadin dogum doktorun bu boyle olmaz vs derse tekrar gel dediKadın dogumcum da su an icin diyete devam dedi. Sabahlari genelde yüksek çıkıyor benim onda da bi dilim tam bugday ekmegi yiyordum, ekmeksiz yiyince normal oluyor doyuyor musun desen NO ya da son zamanlarda kizartip yiyorum ekmegi o daha az etkiliyor galiba
Bebeği nasil etkileyecek onu merak ediyorum 26+0da 947 gramdi burdaki arkadaslara gore ortalama ya da az üstünde gibi ama bilemiyorum Kafası da bi hafta önde şekere bagli da olabilir, yapısal da olabilir dedi
en çok tavsiye edilen bunlardı, deneyip görcezKızlar emzik ve biberon hangi marka model aldınız cam biberon sağlıklı diyorlar ama kullanışlı mi bilemedim
Dün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak içinCanım benim ilk gebelik hikayemi fazla sebepler ile burda çok kez anlattım, şimdi senin için tekrarlıyorum
Ben sezeryan lı olduğum için 3 gün sütüm gelmedi annem ile kaynanam da fısır fısır aman bundan süt gelse ne kadar gelebilir minvalinde konuşma duymuştum, sonrasında sütüm geldi 2 yaşına kadar da emzirdim çok şükür
Yani demem o ki boyut önemli değil önemli olan işlevi ( bunun için söylenmiyordu bu sanki) boyut ile alakası yok rızkı veren rabbim benim gögüslerde küçük ama hiç süt sorunu yaşamadım çok şükür
Biberon yeni doğan için avent serisi aldın değil mi iki boy var bir 0-6 bide yeni doganen çok tavsiye edilen bunlardı, deneyip görcez
Liste çok uzun ben sana mesajla atammerhaba canım ya bende de şeker çıktı da uzak durulması gerekenler az çok belli ama listede başka neler var acaba paylaşabilir misin
benim göğsüm normalde var ama su ana kadar çok büyümedi o yüzden normalde 75C 80B giyiyordum emzirme sütyeni icin ne almaliyim onu bilemiyorumBende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
Etlik sehirde can tekin İskender cnmCanım doktorun kim. Ankaradasın sanırım. Süreç zor ama sağlıkla kavuscaz bebişlerimize inanıyorum
Meme yapısından dolay anne memesi gibi dediler ama deneyip göreceğiz artıkPhilips avent ile onun arasında kaldım ama bilemedim
Boş konuşan biri daha asko arkadasım vardı yok denecek kadardı göğüsleri maşallah iyi geliyordu sütü şimdiden stres etme bol bol emzir bol su iç beslen allahin izniyle kısmeti gelir bebeğinDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
Hiccc takılma. Annemin göğsünün ucu kör. Ama rahmetli kardeşimi de beni de gayet güzel emzirmiş. Emdikçe çıkardı der annem hep. Kimseye bişey deme, gerek de yok bilmelerine.Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
Ben de senin gibiyim. 85 beden alıyorum canım çünkü sırt da genişliyor. Meme de süt dolunca büyüyorListe çok uzun ben sana mesajla atam
benim göğsüm normalde var ama su ana kadar çok büyümedi o yüzden normalde 75C 80B giyiyordum emzirme sütyeni icin ne almaliyim onu bilemiyorum
İşte budur. Altına imzamı atarımCanım o da belli olmuyor biliyor musun, çocuk emmeye başladıkça meme başın da büyümeye başlıyor inan
(teyzemin kızında da tam tersi oldu, normalde gögüs ucu varmış sütle birlikte hamilelikte büyüdü gögüs ucum yok şimdi diyordu, hatta bunun için yapay gögüs ucu bir aparat almıştı emzik başı gibi birşeydi memesini tam ucuna takmıştı sorun geçinceye kadar onunla emzirmişti, zaten çocuk 40ını çıkarınca emme refleksi falan geliştiği için birde artık emme olayını tam olarak kavramaya başladığı için sorun olmaktan çıkıyor)
Hiç meme ucuna, sütüm olur olmaza, yok bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim yani özetle kötü şeylere kafa yorarak kötüyü çağırmayın lütfen, gebelik sürecini sağlıklı bir şekilde atlatalım bebeğimizi öncelikle sağsğlim elimize alalım sonrası aşama aşama gelecek buna inanın lütfen
Oğlun için çok üzüldüm, sabır dilerim ama kızın için güçlü kal lütfen. Tüm samimiyetimle dualarım sizinle. Allah kızını sana bağışlasınAmin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
gerçekten mi ya çok sıkıntı yapmıştım kendime naparım ne ederim diye çok sevindimHiccc takılma. Annemin göğsünün ucu kör. Ama rahmetli kardeşimi de beni de gayet güzel emzirmiş. Emdikçe çıkardı der annem hep. Kimseye bişey deme, gerek de yok bilmelerine.
Ben de senin gibiyim. 85 beden alıyorum canım çünkü sırt da genişliyor. Meme de süt dolunca büyüyor
İşte budur. Altına imzamı atarım
Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı resmen kabusum olmuştuCanım o da belli olmuyor biliyor musun, çocuk emmeye başladıkça meme başın da büyümeye başlıyor inan
(teyzemin kızında da tam tersi oldu, normalde gögüs ucu varmış sütle birlikte hamilelikte büyüdü gögüs ucum yok şimdi diyordu, hatta bunun için yapay gögüs ucu bir aparat almıştı emzik başı gibi birşeydi memesini tam ucuna takmıştı sorun geçinceye kadar onunla emzirmişti, zaten çocuk 40ını çıkarınca emme refleksi falan geliştiği için birde artık emme olayını tam olarak kavramaya başladığı için sorun olmaktan çıkıyor)
Hiç meme ucuna, sütüm olur olmaza, yok bebeğime yetebilecek miyim bakabilecek miyim yani özetle kötü şeylere kafa yorarak kötüyü çağırmayın lütfen, gebelik sürecini sağlıklı bir şekilde atlatalım bebeğimizi öncelikle sağsğlim elimize alalım sonrası aşama aşama gelecek buna inanın lütfen
Ben philips 4 lü set aldım.anneler günü için kampanya yapmışlardı. cam almak istedim ama cam değildi. Neticede bebek için uygun bir malzeme diye iade etmedim.Kızlar emzik ve biberon hangi marka model aldınız cam biberon sağlıklı diyorlar ama kullanışlı mi bilemedim
Banada mesaj atarmısınız. Benimde üst sınırdamerhaba canım ya bende de şeker çıktı da uzak durulması gerekenler az çok belli ama listede başka neler var acaba paylaşabilir misin
Bu işler çok karmaşık ilk bebek olunca kararsızlıktan hala ne dolap aldım ne de diğerlerini sürekli araştırıyorum deterjan biberon emzik beşik dolap bebek arabası zıbın vb benim gibi kararsız birine çok zor
Tanidigim daha yeni dogum yapti hamileliginde hic buyumedi suan o kadar buyuk ve o kadar sutlu ki memeleri, cahil cagil konusmasinlarDün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?