2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım şu listeyi bana da atar mısın

Sabah randevum var bu gece nasıl uyku girecek gözüme , az önce bir konu okudum kızlar tam olarak ne olduğunu söylemeyeyim üzmeyelim kendimizi ama çok dikkat edelım fazla yormayın kendinizi agir kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayin ben bunları çok yapiyorum dikkat edeceğim artık

Neyin var cnm kendimi strese sokma bebegini düşün
hiçbişeyi düşünmek istemiyorum artık çok yorgunum gerçekten. hep aynı şeyler, aynı problemler. çözüme kavuşmayan, kavuşamayan bir sürü şey öylece duruyor orda cidden aşırı yorgunum ruhsal olarak. içimi kavuran buzdan bir alev var, benden geriye kül kalana kadar kavurmaya da niyetli.

keşke şu an yakınımda oturan biri olsa burdan. hiç susmadan anlatmaya, sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım var ki.
Ay ne oldu paylaşmak ister misin
Bencede, artık bişey kalmadı doğuma.riskli hareketlere gerek yok

Böyle hissetmen çok normal fıstıklı hanım.hormonlarımız ,psikolojimiz aldı başını gitti.Çözüme ulaştırılmayan her sorun bir sonraki sefere daha da büyüyerek geliyor di mi..Bende çok halının altına ittiririm sorunları .Ama çıkartınca da bi bakmışsın dağ olmuş olur.Neyle ilgili tüm bu sorunların eş mi

Ay ne oldu paylaşmak ister misin
eşimle ilgil şeyler Ceri. paylaşmayı isterim ama artık gücüm yok. 1 saattir falan ağlamaktan yüzümün sol tarafına ağrı girdi. ben tam tersine sorunları konuşmak, çözmek isterim o anda. çünkü giderilmeyen tümseklerin iyice kabararak yolu kapattığına inanırım ama eşim de benim tam tersim. aileden gördüğümüz sevgi dili farklı, problem çözme şekli farklı okey ama ne bileyim çok şey söyleyesim var gerçekten ellerim titriyor. yaşadığım yer uygun olsa sokağa atacağım kendimi öyle kabına sığmıyor kalbim, ölüp gideceğim üzüntümden.

Canım lütfen biraz sakin kalmaya çalış.Sen annesin kendini bi kenara koy minik yavruşun ne kadar üzülmüştür kimbilir senin bu kadar kırgın olduğunu hissedince..Eşlerimiz malesef bizim gibi değiller.İnan bana ben 10 Yıldır tanıyorum bu adamı başlarda bende çok mücadele ettim sorunları çözüp konuyu öyle kapatmak için.Ama sonradan baktım ki işe yaramıyor bende artık süpürmeye başladım.Keşke bizi anlasalar,dinleseler,hissetseler ama yapamıyorlar.Tamamen ruhsuz robotlar gibi oluyorlar bazen.Çok kırıcı ve yıpratıcı seni anlamaya çalışıyorum ve inanıyorum ki anlıyorum ama bebişini düşün ve biraz sakinleşmeye çalış lütfen

yarın sabah kan uyuşmazlığı testi için doktora gideceğiz. çıkışında bir yere geçip karşıma alıp konuşmayı düşünüyorum. ya kendine çeki düzen versin ya da ben de onun gibi ruhsuz robot olmasını gayet iyi bilirim. bu ne ya, ne baba sevgisi görebildik ne kocadan insan gibi bir diyalog görüyoruz ömrümüzdeki erkekleri pışpışlamaya mı geldik hayata. aynı şeyleri biz yapsak onlar böyle paspas altı yaparlar mıydı. gerçekten kırgınlığım öfkeye dönüşüyor durduramıyorum kendimi, kimsenin kimseye bunu yaşatma hakkı yok.

Kızlar elbise dolabimin kenarında 105 cm lik boşluk vardı aynı ölçüye göre 103 luk bu dolabı buldum bebis için. Bayadır araştırıyorum kendi dolabima çok benziyor kulplari rengi fln .en azından yan yana olacağından az uyumlu olsun dedim . İnşallah gelince de memnun kalırım

Eklentiler

• Screenshot_20230522-002633_Chrome.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 123
Galiba aynı şeyleri yaşamışız.Yani hayatımızdaki erkeklerin bize veremedikleri noktasında bende babamla hep çok problemli süreçler geçirdim .Yani ben hatta bazen eşimden acaba bunun mu acısını çıkarıyorum ? diye düşünüyorum hatta. sen bi konuş bakalım ne diyecek ,umarım seni anlar tüm kalbiyle.Ekstra hassas bi süreçte olduğunu fark eder ve buna göre şekil alır..

Kızlar benimde sinirlerim çok gergin. Bizim wp aile grubu var görümcem kaynanam kocam ben felan. Hastane kapı süsü sipariş etmiştim. Maksat muhabbet olsun diye seçtiğim modeli attım. Ayıptır söylemesi bunlara sadece güzel olmuş demek düşmez mi? Bir sürü kulp bulmuşlar, yok daha güzelleri varmışta, kendi şurdan yaptırmışta. Keşke vermeseymişim de.. ayy gıcık oldum. Kapı süsünden ne bekliyorlar hiç anlamıyorum. Herşeye de burun sokulmaz ki. Yaptırdığımı da atayım neyi var yani?

Eklentiler

• BA8E7665-3154-4CCA-9684-F10D8799B620.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 121
Güzelmiş canım inşallah tam olur

Ayy gerçekten aynı terör çoğumuzda var bence .Bana biri bisey gösterse beğendiğimi dile getiririm çünkü o beğenmiş almış saygı duymak lazım. Öyle yorum yapmak o kadar saçma geliyor ki bana da .gorumcem bana boşuna alma diye kendi oğlundan kullandığı hosgeldin bebeğim yazılı mavi susunu göndermiş. Ne bileyim iyi niyetli olabilir ama istiyorsam yaptirrim niye boşa masraf olsun ki anlamadım.anlasilmazlar gerçekten kafa yorma bosver

Canım senin görümcen kayınvaliden ve eşin maalesef biraz garip. Sen onları hiç dahil etme çünkü belli ki keyfini kaçırmaktan haz alıyorlar. Tasası bunlara düştü sanki. Gel ümüğüme çök diyorlar ama strese girmemen daha önemli. Boşver hadsizler ordusu.

Yani bencede. Kaldı ki karşında hamile biri hazırlığını göstermiş. Niye olumsuz yorum yapasınki. Çok saçma. Kaynanamda neymiş herşeyin en güzeli olcakmış böyle olunca olmuyo mu kime göre güzel. Tek derdimiz kapı süsü oldu yani sinirlerim çok gerildi gerçekten, en iyisi bişey göstermemek sanırım

Valla bana da hepsi garip geliyor. Bazen diyorum acaba garip olan ben miyim şeytan diyo tersle. Huzur kaçmasın diye diye gidiyoruz, boşverelim napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…