- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.661
Garip gerçekten ama sende zamanında o ya da bu sebeple bunlara biraz tabiz vermişsin, başına çıkmışlar. Ufak çaplı bir cinnet şart ama işte senin de bir bildiğin var ki böyle davranmayı tercih etmişsin, o yüzden birşey diyemiyorum. Sen onları yoksay kafan rahat etsin.Valla bana da hepsi garip geliyor. Bazen diyorum acaba garip olan ben miyimşeytan diyo tersle. Huzur kaçmasın diye diye gidiyoruz, boşverelim napalım
Valla doğru diyosun taviz veriyorum da vermeyip napcam canım. Bizim hikaye biraz değşik. Benim eşimin benimle 2. Evliliği. Yani benim ilk evliliğim aslında. O zaman cahillik aşık oldum diye evlendim de. Şimdi bakıyorum önceki eşini de böyle bezdirmişler. Kız zaten annesine düşkün diye kaçmış bunlardan. Bunlar iflah olmaz yani. Benim terbiye edemiceğim cinsten. Çok takılırsam bizim de sonumuz aynı da işte yapacak bir şey yokGarip gerçekten ama sende zamanında o ya da bu sebeple bunlara biraz tabiz vermişsin, başına çıkmışlar. Ufak çaplı bir cinnet şart ama işte senin de bir bildiğin var ki böyle davranmayı tercih etmişsin, o yüzden birşey diyemiyorum. Sen onları yoksay kafan rahat etsin.
İşte kuzum bilip bilmeden yorum yapmak istemediğim için böyle davranıyorsan vardır bir sebebin dedim. Allahım akıl fikir versin kocana. Gerçek ailesinin sen ve bebeği olduğunu anlayıp, sizi el üstünde tutabilecek gücü içine versin. Anasından göbek bağını kesip, kalbini sana ve bebeğinize bağlayabilsin. Sen hamilesin şimdi duaların kabul olur. Özellikle doğum esnasında. Hep böyle detayına girerek düzelmesini, değişmesini va iste bebeğim sen. Seni ezdirmesin, kalbini kırmasın. Ben düzeleceğine eminim. Yeterki doğru duayla allahtan isteyebilelim.Valla doğru diyosun taviz veriyorum da vermeyip napcam canım. Bizim hikaye biraz değşik. Benim eşimin benimle 2. Evliliği. Yani benim ilk evliliğim aslında. O zaman cahillik aşık oldum diye evlendim de. Şimdi bakıyorum önceki eşini de böyle bezdirmişler. Kız zaten annesine düşkün diye kaçmış bunlardan. Bunlar iflah olmaz yani. Benim terbiye edemiceğim cinsten. Çok takılırsam bizim de sonumuz aynı da işte yapacak bir şey yok
Canim sen altin kurali cignemissin kusura bakma amaKızlar benimde sinirlerim çok gergin. Bizim wp aile grubu var görümcem kaynanam kocam ben felan. Hastane kapı süsü sipariş etmiştim. Maksat muhabbet olsun diye seçtiğim modeli attım. Ayıptır söylemesi bunlara sadece güzel olmuş demek düşmez mi? Bir sürü kulp bulmuşlar, yok daha güzelleri varmışta, kendi şurdan yaptırmışta. Keşke vermeseymişim de.. ayy gıcık oldum. Kapı süsünden ne bekliyorlar hiç anlamıyorum. Herşeye de burun sokulmaz ki. Yaptırdığımı da atayım neyi var yani?
Asıl çatlak olayını doğumdan sonra görcez bu kocaman göbek balon gibi sönünce gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmaz ama olsun yaaaa bebelerimiz sağlıklı olsun varsan çatlak olalımmAz önce oğluşun hareketlerini videoya çekerken kocaman bi çatlakla göz göze geldimkafam güzel oldu onu görünce hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim
Ben iki çocuk emzirdim küçücüktü göğsüm.maşallah hiç sıkıntı olmadı.boyutla alakası olsa ben emziremezdim.takma kafana boş konuşur çoğu.Dün anneme gittim komşusu psikolojimi bozdu ben zaten çok kilo almadim 3 kilo aldım bana diyor göğüslerin büyümemiş süt gelmez falan dedi cahil dicen varmi böyle bir şey bu saatten sonra buyur buyumezsede süt gelir dimi
O zaman senin elinde büyük bir koz var canım. Şöyle ki ilk gelin gittiğinde onu suçlamak kolay ama ikinci de giderse aynı sebeple eşe dosta karşı bunlar suçlu olacak herkes oğullarından kaçacak. Bunu hissettirsen biraz çeki düzen verirler kendilerine benceValla doğru diyosun taviz veriyorum da vermeyip napcam canım. Bizim hikaye biraz değşik. Benim eşimin benimle 2. Evliliği. Yani benim ilk evliliğim aslında. O zaman cahillik aşık oldum diye evlendim de. Şimdi bakıyorum önceki eşini de böyle bezdirmişler. Kız zaten annesine düşkün diye kaçmış bunlardan. Bunlar iflah olmaz yani. Benim terbiye edemiceğim cinsten. Çok takılırsam bizim de sonumuz aynı da işte yapacak bir şey yok
Bende sık sık bunu kendime soruyorum. Aslında acısını da ondan çıkarmaya hakkım yok, öylee yapmamaya da çalışıyorum ama gerçekten bazen ayarlarımla oynuyor. Konuşacağım bakalım, yüzbininci kez falan. İnşallah bu sefer anlarGaliba aynı şeyleri yaşamışız.Yani hayatımızdaki erkeklerin bize veremedikleri noktasında bende babamla hep çok problemli süreçler geçirdim .Yani ben hatta bazen eşimden acaba bunun mu acısını çıkarıyorum ? diye düşünüyorum hatta. sen bi konuş bakalım ne diyecek ,umarım seni anlar tüm kalbiyle.Ekstra hassas bi süreçte olduğunu fark eder ve buna göre şekil alır..
İnşallah arkadaşım aminnnnn, başka ne isterim kiİşte kuzum bilip bilmeden yorum yapmak istemediğim için böyle davranıyorsan vardır bir sebebin dedim. Allahım akıl fikir versin kocana. Gerçek ailesinin sen ve bebeği olduğunu anlayıp, sizi el üstünde tutabilecek gücü içine versin. Anasından göbek bağını kesip, kalbini sana ve bebeğinize bağlayabilsin. Sen hamilesin şimdi duaların kabul olur. Özellikle doğum esnasında. Hep böyle detayına girerek düzelmesini, değişmesini va iste bebeğim sen. Seni ezdirmesin, kalbini kırmasın. Ben düzeleceğine eminim. Yeterki doğru duayla allahtan isteyebilelim.
Çok güzel bir kapı süsü. Israrla ben çok beğendim de geç. Biz de isim konusunda Karla koyacak gibiyiz, eşim 10 gündür düşünüyorum iyice içime sinmeye başladı gibi dedi. Ondan öncesinde aileden bir kaç kişiyle paylaştığımızda, damacana markası gibi, lastik markası gibi, ıy ne değişik (ıy mı?) gibi tepkiler aldık. Israrla hepsine, eşim de dahil ben çok beğendim dedim. Sadece eşime, senin içine sinmediyse ikinci bi isim bulabiliriz ya da direkt kendin de bir isim bulabilirsin dedim. 1 hafta sonra düşünüp isme alıştığını ve beğendiğini söyledi. İkinci bir fikre kadar kızımızın ismini belledik böylece. Sende eşin dahil herkese aynı tavrı yap bence. Diğer türlü ne el atan var, ne yaptığımıza saygı duyan.Kızlar benimde sinirlerim çok gergin. Bizim wp aile grubu var görümcem kaynanam kocam ben felan. Hastane kapı süsü sipariş etmiştim. Maksat muhabbet olsun diye seçtiğim modeli attım. Ayıptır söylemesi bunlara sadece güzel olmuş demek düşmez mi? Bir sürü kulp bulmuşlar, yok daha güzelleri varmışta, kendi şurdan yaptırmışta. Keşke vermeseymişim de.. ayy gıcık oldum. Kapı süsünden ne bekliyorlar hiç anlamıyorum. Herşeye de burun sokulmaz ki. Yaptırdığımı da atayım neyi var yani?
İlişki koçları erkeklerin konuşmaktan anlamadıklarını, konuşarak düzelmediklerini o an anladıklarını sanarak tamam dediklerini söylüyorBende sık sık bunu kendime soruyorum. Aslında acısını da ondan çıkarmaya hakkım yok, öylee yapmamaya da çalışıyorum ama gerçekten bazen ayarlarımla oynuyor. Konuşacağım bakalım, yüzbininci kez falan. İnşallah bu sefer anlar
Aynen canım zaten ondan korkuyorlar, yoksa hiç durdurmazlardı beni. Bunların bu törpülenmiş hali, özleri daha beter yoksa, var ya en iyisi farklı ilde felan olmak.. hiç çekilmiyorlar yaniO zaman senin elinde büyük bir koz var canım. Şöyle ki ilk gelin gittiğinde onu suçlamak kolay ama ikinci de giderse aynı sebeple eşe dosta karşı bunlar suçlu olacak herkes oğullarından kaçacak. Bunu hissettirsen biraz çeki düzen verirler kendilerine bence
Yaa cok sevindim gönlündeki ismi esinin de onaylamasinaÇok güzel bir kapı süsü. Israrla ben çok beğendim de geç. Biz de isim konusunda Karla koyacak gibiyiz, eşim 10 gündür düşünüyorum iyice içime sinmeye başladı gibi dedi. Ondan öncesinde aileden bir kaç kişiyle paylaştığımızda, damacana markası gibi, lastik markası gibi, ıy ne değişik (ıy mı?) gibi tepkiler aldık. Israrla hepsine, eşim de dahil ben çok beğendim dedim. Sadece eşime, senin içine sinmediyse ikinci bi isim bulabiliriz ya da direkt kendin de bir isim bulabilirsin dedim. 1 hafta sonra düşünüp isme alıştığını ve beğendiğini söyledi. İkinci bir fikre kadar kızımızın ismini belledik böylece. Sende eşin dahil herkese aynı tavrı yap bence. Diğer türlü ne el atan var, ne yaptığımıza saygı duyan.
Öyle yaptım canım napayım. Eşim yorum yapmadı zaten. Israrla bunu vermedin demi diyorlar. Başka model atıyorlar. Dedim verdim gelmek üzere hatta. 1 günlük şey için fazla bile dedim. Çok lüzumsuzlar gerçektenÇok güzel bir kapı süsü. Israrla ben çok beğendim de geç. Biz de isim konusunda Karla koyacak gibiyiz, eşim 10 gündür düşünüyorum iyice içime sinmeye başladı gibi dedi. Ondan öncesinde aileden bir kaç kişiyle paylaştığımızda, damacana markası gibi, lastik markası gibi, ıy ne değişik (ıy mı?) gibi tepkiler aldık. Israrla hepsine, eşim de dahil ben çok beğendim dedim. Sadece eşime, senin içine sinmediyse ikinci bi isim bulabiliriz ya da direkt kendin de bir isim bulabilirsin dedim. 1 hafta sonra düşünüp isme alıştığını ve beğendiğini söyledi. İkinci bir fikre kadar kızımızın ismini belledik böylece. Sende eşin dahil herkese aynı tavrı yap bence. Diğer türlü ne el atan var, ne yaptığımıza saygı duyan.
Valla canım hiç öyle bir söz hakkım olmadı. Evlenir evlenmez eklemişler beni, e öyle olunca durum napcan. Çıksan ayıp. Çıkmasan gereksiz. Normalde hiç bir şey yazmıyordum bi insafa geldim paylaşımda bulunayım dedim pişman oldum. Daha da muhattap olmam sanırımCanim sen altin kurali cignemissin kusura bakma amaesinin ailesiyle whatsapp grubunda olmak nedir Allah askina Esim anne baba ve ablalarinin oldugu bir gruplari var. Ayrica genis aile olarak da hala kuzen vs gruplari var. İlk iş dedim ki beni aslaaa bu gruplara eklemesinler. Öyle bir grupta olup bir sey yazsan ayri dert, yazmasan ayri dert. Ne kadar uzak kalirsan o kadar mutlu olursun. Biraz garipsemislerdir bu durumu ama olsun ben huzurluyum, hic pisman degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?