- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.681
Çok haklısın canım kayınvaliden ne diye gönderiyor. Sizinkilerde lüzumsuzmuş. Boşver madem geliyo gelirse hiçte hizmet etme, belim ağrıyo diye yat odanda, eşinde dışardan yedirsin. Bi o eksikti yani…Kizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Sonra bide şu mesele cikti. Kayinbabam diyoki bayramda oraya gelicem. Ya iki ailrde uzak bize. Normal zamanmda olsa asla laf etmem tabi gelcek. Ama gelcem dedigi zaman ben 34 35. Haftalarmda olcam. En dikkat etmem gereken zamanlar. Kaynanam gelmicek bu tek gelcek. Esimede dedm ben simdi agirlastm o zaman iyice kotu olcam bide babana 9 gun hizmetmi etcem. Evde sudyen asla takamiyorum ve tamda sicaklarn oldugu zaman. Insanlar ne kdr dusuncesiz gelip napcan yani napcan. Tek ne diye geliyosun. Basima durduk yere is cikti simdiden gerildim. Haksiz miyim kizlar ya. Bide esim bayramda calisir guvenlii mensubu. Kayinbabayla napcam evde ben dellencem yaa
Duygusal çalkantı yaşaman bence çok normal. Zaman azalıyor, azaldıkça geriliyoruz.Kizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Sonra bide şu mesele cikti. Kayinbabam diyoki bayramda oraya gelicem. Ya iki ailrde uzak bize. Normal zamanmda olsa asla laf etmem tabi gelcek. Ama gelcem dedigi zaman ben 34 35. Haftalarmda olcam. En dikkat etmem gereken zamanlar. Kaynanam gelmicek bu tek gelcek. Esimede dedm ben simdi agirlastm o zaman iyice kotu olcam bide babana 9 gun hizmetmi etcem. Evde sudyen asla takamiyorum ve tamda sicaklarn oldugu zaman. Insanlar ne kdr dusuncesiz gelip napcan yani napcan. Tek ne diye geliyosun. Basima durduk yere is cikti simdiden gerildim. Haksiz miyim kizlar ya. Bide esim bayramda calisir guvenlii mensubu. Kayinbabayla napcam evde ben dellencem yaa
bende gece bi konuya girdim girmez olaydım, içim çıktı. Hala etkisindeyim hiç bakmamak lazım bazı şeylere :'(Sabah randevum var bu gece nasıl uyku girecek gözüme, az önce bir konu okudum kızlar tam olarak ne olduğunu söylemeyeyim üzmeyelim kendimizi ama çok dikkat edelım fazla yormayın kendinizi agir kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayin ben bunları çok yapiyorum dikkat edeceğim artık
offf onlara neymiş alt tarafı bir kapı süsü gayet de güzel, heves öldürücü tipler. Sizinkiler iyi niyetli değil sen en güzeli mesafeni koyÖyle yaptım canım napayım. Eşim yorum yapmadı zaten. Israrla bunu vermedin demi diyorlar. Başka model atıyorlar. Dedim verdim gelmek üzere hatta. 1 günlük şey için fazla bile dedim. Çok lüzumsuzlar gerçekten
ay napcakmış tek başına, gelirse de hizmet felan etme sen karnı burnunda hamilesin insaf beKizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Çok haklısın canım kayınvaliden ne diye gönderiyor. Sizinkilerde lüzumsuzmuş. Boşver madem geliyo gelirse hiçte hizmet etme, belim ağrıyo diye yat odanda, eşinde dışardan yedirsin. Bi o eksikti yani…
Anlayis kıt cünkü. Esime dedm aksam. Ben istemiuorum son zamanlarmda kimseyi evimde rahat olmak istiyorum. Bayram boyu caliscam de babana dedm. Oda tamam dedi. Ya salondaki koltukta tek yatabiliyorum öglen sirtim bi orda rahat ediyor. Gecenin uykusuzlugunu orda telafi ediyorum. Bu adam gelince ben iyice dellenirim geceden beri sinir tavan. Gerekirse kaynanamada dicem hic cekinmem agirlastm dr surekli dinlenmemi istedi diyeDuygusal çalkantı yaşaman bence çok normal. Zaman azalıyor, azaldıkça geriliyoruz.
Kayınpederinin gelmesinde ki amaç ne? Kocam müdahale etmeli bencede. O dönmede ikisi gelsede sıkıntı. Bence son dönemlerle insanları rahat bırakmalılar ya..
güzel haberlerle gel kuşumSabah randevum var bu gece nasıl uyku girecek gözüme, az önce bir konu okudum kızlar tam olarak ne olduğunu söylemeyeyim üzmeyelim kendimizi ama çok dikkat edelım fazla yormayın kendinizi agir kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayin ben bunları çok yapiyorum dikkat edeceğim artık
bende gece bi konuya girdim girmez olaydım, içim çıktı. Hala etkisindeyim hiç bakmamak lazım bazı şeylere :'(
Aynısını yaşadım arkadaşım isime herkes yorum yaptığı için kimseye demeden yaptırdım kapı süsünü sonra sen yeterki değiştir parasını ben veririm süsü değiştiririz muhabbetleri döndü sonra odalarını gösterdiklerimde bu olmuş mu falan lohusalığıma bahaneler cart curt canım böyle istedi siz doğururken daha iyisini yaparsınız en iyisi olma gibi çabam yok deyip geçiyorum bozuluyorlar ağızlarını açamıyorlar. Hepsini boşver eşinin senin içine ne siniyorsa önemli ola gerisi kapı dışarıÇok güzel bir kapı süsü. Israrla ben çok beğendim de geç. Biz de isim konusunda Karla koyacak gibiyiz, eşim 10 gündür düşünüyorum iyice içime sinmeye başladı gibi dedi. Ondan öncesinde aileden bir kaç kişiyle paylaştığımızda, damacana markası gibi, lastik markası gibi, ıy ne değişik (ıy mı?) gibi tepkiler aldık. Israrla hepsine, eşim de dahil ben çok beğendim dedim. Sadece eşime, senin içine sinmediyse ikinci bi isim bulabiliriz ya da direkt kendin de bir isim bulabilirsin dedim. 1 hafta sonra düşünüp isme alıştığını ve beğendiğini söyledi. İkinci bir fikre kadar kızımızın ismini belledik böylece. Sende eşin dahil herkese aynı tavrı yap bence. Diğer türlü ne el atan var, ne yaptığımıza saygı duyan.
Günaydınn geçen gün uygulamada depresyon başlangıcımız olabileceği bile yazıyordu bu haftada çok normal duygu değişimlerin kendini bastırmaKizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Hiç sinir olma. Sen çözersin bu işi. Gelmeyecek bitti. İster kendi rızasıyla isterse de zorlamayla. Karısı olmadan gelmesi cidden garip. O yüzden sordum bir sebebi mi var diye ama olsa bile cidden anlayışsızlık. Sen rahat et kocan halleder halledemezde senin halledeceğinde belli.Anlayis kıt cünkü. Esime dedm aksam. Ben istemiuorum son zamanlarmda kimseyi evimde rahat olmak istiyorum. Bayram boyu caliscam de babana dedm. Oda tamam dedi. Ya salondaki koltukta tek yatabiliyorum öglen sirtim bi orda rahat ediyor. Gecenin uykusuzlugunu orda telafi ediyorum. Bu adam gelince ben iyice dellenirim geceden beri sinir tavan. Gerekirse kaynanamada dicem hic cekinmem agirlastm dr surekli dinlenmemi istedi diye
Canimm bu arada ben senin kapi susune bayildimm ve eminim herkes cok beğenecekValla canım hiç öyle bir söz hakkım olmadı. Evlenir evlenmez eklemişler beni, e öyle olunca durum napcan. Çıksan ayıp. Çıkmasan gereksiz. Normalde hiç bir şey yazmıyordum bi insafa geldim paylaşımda bulunayım dedim pişman oldum. Daha da muhattap olmam sanırım
şu aşağıya baskı olayı tam delirmelik yerimden zıplatıyor sağlıkla gelsinlerGünaydın arkadaşlar umarım güzel haberler alacağımız bir hafta olurbizim nasipse 5-7 hafta kaldı doğuma bir yandan çok kaygılanıyorum bir yandan o kadar hafta nasıl durcaklar merak ediyorum karnımda çok sertleşiyorlar artık aşağı baskıları gece uykumdan uyandırıyor yeterki sağlıkla kilo alsınlar ağlaya ağlaya da olsa dayanıcam tabiki ama insan düşünmeden edemiyor
depresyon olayi dogru. Yazdigini okurken bile agladm. Ya cok iyidim bi anda boyle oldum esim disari cikariyor gezdiriyor eve gel ertesi gun gene sinir aglama. Insallah tez vakitte ruhumuzda düzelirGünaydınn geçen gün uygulamada depresyon başlangıcımız olabileceği bile yazıyordu bu haftada çok normal duygu değişimlerin kendini bastırmakayınpederin gerçekten saçmalıkmış bebeğini düşün o haftalarında gelen kendi işini kendi görsün kimse senden bişey bekleyemez hem sıcaklar olucak hem son haftalar kendini düşün arkadaşım
İnşallah festim. Onun huyu o ya. Diger eltimede aynisini yapti hamileyken 2 3 kere gitti onlarada tek. Onlarda memur baska sehirde kari koca. O kizada hamileyken aynisini yaptida benim sesim cikar eltim sessizdiHiç sinir olma. Sen çözersin bu işi. Gelmeyecek bitti. İster kendi rızasıyla isterse de zorlamayla. Karısı olmadan gelmesi cidden garip. O yüzden sordum bir sebebi mi var diye ama olsa bile cidden anlayışsızlık. Sen rahat et kocan halleder halledemezde senin halledeceğinde belli.
Aynen canım bence de söyleAnlayis kıt cünkü. Esime dedm aksam. Ben istemiuorum son zamanlarmda kimseyi evimde rahat olmak istiyorum. Bayram boyu caliscam de babana dedm. Oda tamam dedi. Ya salondaki koltukta tek yatabiliyorum öglen sirtim bi orda rahat ediyor. Gecenin uykusuzlugunu orda telafi ediyorum. Bu adam gelince ben iyice dellenirim geceden beri sinir tavan. Gerekirse kaynanamada dicem hic cekinmem agirlastm dr surekli dinlenmemi istedi diye
Böyle insanları benim bir kaşık suda boğasım geliyor işte. Ay içim titredi sinirden. Otele gitsin uzaklaşma ihtiyacı varsa. İnsanlara salça olmanın manası ne? Normal zamanda gelsin etsin ona lafımız yok ama hamile insana bir saygı olur. Anlamıyorlar bence biliyor musun? Büyüklerimiz hem tarlada bahçeden çalışıp hemde çatır çatır 7-8 çocuk doğurmuş diye abarttığımızı mı düşünüyorlar bilmiyorum ama ayıp ettikleri kesin.İnşallah festim. Onun huyu o ya. Diger eltimede aynisini yapti hamileyken 2 3 kere gitti onlarada tek. Onlarda memur baska sehirde kari koca. O kizada hamileyken aynisini yaptida benim sesim cikar eltim sessizdi
Biz de aynı durumdayız, inan birimizin içine sinse diğeri okey diyecek ama yok ikimize de sinmediYaa cok sevindim gönlündeki ismi esinin de onaylamasinabiz hala pek orta yolu bulamadik eşimle mesela
Canimcimm esin bu durumu cozecektir sen kendini yipratmaKizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Kızlar benimde sinirlerim çok gergin. Bizim wp aile grubu var görümcem kaynanam kocam ben felan. Hastane kapı süsü sipariş etmiştim. Maksat muhabbet olsun diye seçtiğim modeli attım. Ayıptır söylemesi bunlara sadece güzel olmuş demek düşmez mi? Bir sürü kulp bulmuşlar, yok daha güzelleri varmışta, kendi şurdan yaptırmışta. Keşke vermeseymişim de.. ayy gıcık oldum. Kapı süsünden ne bekliyorlar hiç anlamıyorum. Herşeye de burun sokulmaz ki. Yaptırdığımı da atayım neyi var yani?
Yaaa aynennn benim begenecegim isim henüz icat edilmemis diyorum benBiz de aynı durumdayız, inan birimizin içine sinse diğeri okey diyecek ama yok ikimize de sinmedi
Kıııız ben bayıldım ki süse. Bence kıskanıyorlarKızlar benimde sinirlerim çok gergin. Bizim wp aile grubu var görümcem kaynanam kocam ben felan. Hastane kapı süsü sipariş etmiştim. Maksat muhabbet olsun diye seçtiğim modeli attım. Ayıptır söylemesi bunlara sadece güzel olmuş demek düşmez mi? Bir sürü kulp bulmuşlar, yok daha güzelleri varmışta, kendi şurdan yaptırmışta. Keşke vermeseymişim de.. ayy gıcık oldum. Kapı süsünden ne bekliyorlar hiç anlamıyorum. Herşeye de burun sokulmaz ki. Yaptırdığımı da atayım neyi var yani?
Ayy gerçekten aynı terör çoğumuzda var bence .Bana biri bisey gösterse beğendiğimi dile getiririm çünkü o beğenmiş almış saygı duymak lazım. Öyle yorum yapmak o kadar saçma geliyor ki bana da .gorumcem bana boşuna alma diye kendi oğlundan kullandığı hosgeldin bebeğim yazılı mavi susunu göndermiş. Ne bileyim iyi niyetli olabilir ama istiyorsam yaptirrim niye boşa masraf olsun ki anlamadım.anlasilmazlar gerçekten kafa yorma bosver
Anam onlardan bende çok var zamanla görünümleri azalıyor korkma kuzum korkma yavrumAz önce oğluşun hareketlerini videoya çekerken kocaman bi çatlakla göz göze geldimkafam güzel oldu onu görünce hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim
Yavrum Allah sana güç kuvvet versin ben tekiyle uyuyamaz oldum. Geceleri ejderha gibiyim. Yanmalara uyanır ıoldum artık. Dün soguk sütle biraz bastırdım gibi sanki...Günaydın arkadaşlar umarım güzel haberler alacağımız bir hafta olurbizim nasipse 5-7 hafta kaldı doğuma bir yandan çok kaygılanıyorum bir yandan o kadar hafta nasıl durcaklar merak ediyorum karnımda çok sertleşiyorlar artık aşağı baskıları gece uykumdan uyandırıyor yeterki sağlıkla kilo alsınlar ağlaya ağlaya da olsa dayanıcam tabiki ama insan düşünmeden edemiyor
Ya eşim çözsün bu işi ya da sen kaynananı ara anlat durumu sütyensiz gezdiğini bile söyle. Kadın kadını anlar ama işte adam inatsa da gelir bacım. O zaman da sen hizmet falan etme at bacak bacak üstüne sallaKizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
NE tuhaf babalar var yaRabbi ya sabır...Anlayis kıt cünkü. Esime dedm aksam. Ben istemiuorum son zamanlarmda kimseyi evimde rahat olmak istiyorum. Bayram boyu caliscam de babana dedm. Oda tamam dedi. Ya salondaki koltukta tek yatabiliyorum öglen sirtim bi orda rahat ediyor. Gecenin uykusuzlugunu orda telafi ediyorum. Bu adam gelince ben iyice dellenirim geceden beri sinir tavan. Gerekirse kaynanamada dicem hic cekinmem agirlastm dr surekli dinlenmemi istedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?