2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar günaydin. Dün durup dururken bana bi sinir geldi sonrada aglama krizi. Sebeb yok cidden yok. Eşimde şaşti kaldi. Bu ara duygularm cok calkantili kendimi hic begenmiyorum hareketlerm kisitlandi geceleri uykularm bölünüyor felan...
Sonra bide şu mesele cikti. Kayinbabam diyoki bayramda oraya gelicem. Ya iki ailrde uzak bize. Normal zamanmda olsa asla laf etmem tabi gelcek. Ama gelcem dedigi zaman ben 34 35. Haftalarmda olcam. En dikkat etmem gereken zamanlar. Kaynanam gelmicek bu tek gelcek. Esimede dedm ben simdi agirlastm o zaman iyice kotu olcam bide babana 9 gun hizmetmi etcem. Evde sudyen asla takamiyorum ve tamda sicaklarn oldugu zaman. Insanlar ne kdr dusuncesiz gelip napcan yani napcan. Tek ne diye geliyosun. Basima durduk yere is cikti simdiden gerildim. Haksiz miyim kizlar ya. Bide esim bayramda calisir guvenlii mensubu. Kayinbabayla napcam evde ben dellencem yaa

Çok haklısın canım kayınvaliden ne diye gönderiyor. Sizinkilerde lüzumsuzmuş. Boşver madem geliyo gelirse hiçte hizmet etme, belim ağrıyo diye yat odanda, eşinde dışardan yedirsin. Bi o eksikti yani…

Duygusal çalkantı yaşaman bence çok normal. Zaman azalıyor, azaldıkça geriliyoruz.

Kayınpederinin gelmesinde ki amaç ne? Kocam müdahale etmeli bencede. O dönmede ikisi gelsede sıkıntı. Bence son dönemlerle insanları rahat bırakmalılar ya..

bende gece bi konuya girdim girmez olaydım, içim çıktı. Hala etkisindeyim hiç bakmamak lazım bazı şeylere :'(

offf onlara neymiş alt tarafı bir kapı süsü gayet de güzel, heves öldürücü tipler. Sizinkiler iyi niyetli değil sen en güzeli mesafeni koy

ay napcakmış tek başına, gelirse de hizmet felan etme sen karnı burnunda hamilesin insaf be

Çok haklısın canım kayınvaliden ne diye gönderiyor. Sizinkilerde lüzumsuzmuş. Boşver madem geliyo gelirse hiçte hizmet etme, belim ağrıyo diye yat odanda, eşinde dışardan yedirsin. Bi o eksikti yani…
Anlayis kıt cünkü. Esime dedm aksam. Ben istemiuorum son zamanlarmda kimseyi evimde rahat olmak istiyorum. Bayram boyu caliscam de babana dedm. Oda tamam dedi. Ya salondaki koltukta tek yatabiliyorum öglen sirtim bi orda rahat ediyor. Gecenin uykusuzlugunu orda telafi ediyorum. Bu adam gelince ben iyice dellenirim geceden beri sinir tavan. Gerekirse kaynanamada dicem hic cekinmem agirlastm dr surekli dinlenmemi istedi diye

güzel haberlerle gel kuşum
bende gece bi konuya girdim girmez olaydım, içim çıktı. Hala etkisindeyim hiç bakmamak lazım bazı şeylere :'(

Valla o okuduklarım yüzünden doğumdan korkar oldum ben. Doğal doğumdan birde. Aklıma ne senaryolar geliyor, aramıyorum da. Gerçekten okumamak lazım

Aynısını yaşadım arkadaşım isime herkes yorum yaptığı için kimseye demeden yaptırdım kapı süsünü sonra sen yeterki değiştir parasını ben veririm süsü değiştiririz muhabbetleri döndü sonra odalarını gösterdiklerimde bu olmuş mu falan lohusalığıma bahaneler cart curt canım böyle istedi siz doğururken daha iyisini yaparsınız en iyisi olma gibi çabam yok deyip geçiyorum bozuluyorlar ağızlarını açamıyorlar. Hepsini boşver eşinin senin içine ne siniyorsa önemli ola gerisi kapı dışarı
Günaydınn geçen gün uygulamada depresyon başlangıcımız olabileceği bile yazıyordu bu haftada çok normal duygu değişimlerin kendini bastırma kayınpederin gerçekten saçmalıkmış bebeğini düşün o haftalarında gelen kendi işini kendi görsün kimse senden bişey bekleyemez hem sıcaklar olucak hem son haftalar kendini düşün arkadaşım

Hiç sinir olma. Sen çözersin bu işi. Gelmeyecek bitti. İster kendi rızasıyla isterse de zorlamayla. Karısı olmadan gelmesi cidden garip. O yüzden sordum bir sebebi mi var diye ama olsa bile cidden anlayışsızlık. Sen rahat et kocan halleder halledemezde senin halledeceğinde belli.

Canimm bu arada ben senin kapi susune bayildimm ve eminim herkes cok beğenecek enerjini dusurmelerine izin verme. İste biz aile yerine koymaya calisiyoruz ama hep bi gol yiyoruzz, onlara gosterdigim herkes cok begendi nedense siz haric, de gitsin

O
şu aşağıya baskı olayı tam delirmelik yerimden zıplatıyor sağlıkla gelsinler

depresyon olayi dogru. Yazdigini okurken bile agladm. Ya cok iyidim bi anda boyle oldum esim disari cikariyor gezdiriyor eve gel ertesi gun gene sinir aglama. Insallah tez vakitte ruhumuzda düzelir

İnşallah festim. Onun huyu o ya. Diger eltimede aynisini yapti hamileyken 2 3 kere gitti onlarada tek. Onlarda memur baska sehirde kari koca. O kizada hamileyken aynisini yaptida benim sesim cikar eltim sessizdi

Aynen canım bence de söyle

İnşallah festim. Onun huyu o ya. Diger eltimede aynisini yapti hamileyken 2 3 kere gitti onlarada tek. Onlarda memur baska sehirde kari koca. O kizada hamileyken aynisini yaptida benim sesim cikar eltim sessizdi
Böyle insanları benim bir kaşık suda boğasım geliyor işte. Ay içim titredi sinirden. Otele gitsin uzaklaşma ihtiyacı varsa. İnsanlara salça olmanın manası ne? Normal zamanda gelsin etsin ona lafımız yok ama hamile insana bir saygı olur. Anlamıyorlar bence biliyor musun? Büyüklerimiz hem tarlada bahçeden çalışıp hemde çatır çatır 7-8 çocuk doğurmuş diye abarttığımızı mı düşünüyorlar bilmiyorum ama ayıp ettikleri kesin.

Canimcimm esin bu durumu cozecektir sen kendini yipratma ama cok cok cok haklisin. Kimse istemez o donemde kayinpederini yaninda hatta kayinvalidemi bile istemeyebilirim ben ama dedigim gibi cozulecektir sen uzulup minnosunu da uzme

Vallaha kuzum sana moral vermek için falan söylüyorum falan sanma, renkleri falan çok güzelmiş bence tamamen fesatlıktan yorumları başka birşey değil

Ben de ilk kızımın ismini Aslıhan koyduğumda biri güzel dedi biri o neymiş dedi biri Ayşe Fatma Hayriye dedi.... ben ve eşim beğendi mi sen ona bak, ünlü düşünür Şeyma Subaşı ne demişti pizza değilsin ki herkesi mutlu edesin boş verrrrr

Kıııız ben bayıldım ki süse. Bence kıskanıyorlar Ben de aile grubundyım ama bu muhabbetlere asla girmem, hoş girsem de çok güzel olmuş derler. O onların saygısızlığı... Ne gerek sa-na-ne güzel olmuş de geç dimi luzumsuzlar. Ben kendi özbeöz anneme bebeğin ismini begendiremedim düşün ya her konusu gectiginde değiştir degiştir deyip duruyor. Tüm enerjimi aldı benden götürdü. Son konuşmamızda artık dedim 9 ay taşıyan benim bırak da ben karar vereyim. çok istiyorsan doğur bitane kendin koy adını dedim çok sinir oldum çünkü artık...

Kendince ince düşünmüş ama tabii önce ne düşünüyorsun diye bir yoklamak lazım dimi :)

Az önce oğluşun hareketlerini videoya çekerken kocaman bi çatlakla göz göze geldim kafam güzel oldu onu görünce hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim
Anam onlardan bende çok var zamanla görünümleri azalıyor korkma kuzum korkma yavrum

Yavrum Allah sana güç kuvvet versin ben tekiyle uyuyamaz oldum. Geceleri ejderha gibiyim. Yanmalara uyanır ıoldum artık. Dün soguk sütle biraz bastırdım gibi sanki...

Ya eşim çözsün bu işi ya da sen kaynananı ara anlat durumu sütyensiz gezdiğini bile söyle. Kadın kadını anlar ama işte adam inatsa da gelir bacım. O zaman da sen hizmet falan etme at bacak bacak üstüne salla

NE tuhaf babalar var yaRabbi ya sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…