2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
Kuzum yengemin de öyleydi zor oldu ama alıştı bebek ucu çıktı . Şırınga ile pompa ile çıkıyor.
Liste çok uzun ben sana mesajla atam

benim göğsüm normalde var ama su ana kadar çok büyümedi o yüzden normalde 75C 80B giyiyordum emzirme sütyeni icin ne almaliyim onu bilemiyorum
Ben de liste istesem

Kuzum annen haksız genel olarak . Eşin de sana yansitmasaydi iyiydi..sorun annen de bu yüzden eşinle arani bozma kendine boş yere stres yapma..erkekler öyle sanırım kıyamet kopar ama 2 dk sonra bişi olmamis hibi davranırlar benim esimm öyle misal
Kızlar 26+1 im bugün. Bebis 28 hafta çıktı. Şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi. Moralim bozuldu 2 hafta ileri olmasına inşallah şeker fln çıkmaz . Şeker cikan anneler sizinde mi boyleydi
Geçmiş olsun. Benim de şekerden dolayı önde gidiyor . Önde gittigi için şekerden şüphelendi.. normalde zaten tip2 diyabet var. Gebelik şekeri de pozitif çıktı. Şimdi Dr um aradı. Yarın dahililyeye gideceğim canım aşırı sıkıldı bu duruma

Bende de uç problemi var o yuzden çok tedirginim uçları düze yakın. Kimseyle de paylaşımıyorım o tarz yorumlar duymamak için
Canım benimde uçlar minikti hep bebeğim olsa nasıl emzireceğim derdim ve doğal olarak araştırmalara girmiştim Öncelikle uç o kadar önemli değil çünkü bebeğin ağzına sadece ucunu vermiyorsun. Olabilecek en kötü emzirme şekli. Yaralar açısından. Siyah bölgenin tamamıyla vereceğin için uç önemini yitiriyor. Tamamen düz ise yapılacak şey enjektörün ucunu kesiyorsun ucuna koyup arkasından çekiyorsun beya bunun hazırları var. Kızım şanslı ce olumlu yönden bak meme ucu yaran olmayacak ve bebiş gayet güzel zevkle doyucak

Ay Allah korusun hepimizi

Kızlar 26+1 im bugün. Bebis 28 hafta çıktı. Şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi. Moralim bozuldu 2 hafta ileri olmasına inşallah şeker fln çıkmaz . Şeker cikan anneler sizinde mi boyleydi
Kuzzzzuuummmmm. Geri çıksa neden geri ileri çıksa neden ileri? Bacım bu bebekler ne yapsın hdjdjjd maşallah fındığa. gelişimi iyi demek ki.

Şeker o kadar korkulacak birşey değil arkadaşım. Gebelikteki hormonların etkisiyle oluyor. Olsa bile önlemini aldıktan sonra dert etme. Kendine stres yükleme

evet maalesef bende bayılırım melankoliye sanki kendim yaşıyor gibi kurar dururum, mantıklı düşününce istatistiksel olarak başımıza kötü bişey gelme olasılığı çok düşük, boşu boşuna kendi kendimizi yormayalım <3
Normal çok istiyorum ama, sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun kafasına geldim bende.
Ben de liste istesem
yollayım, genel bir fikir verir. Kızlar korkmayın diyetle düzene giriyor. Sadece ilk başta moral bozukluğu tabii ki hamileyken insan salmak istiyor doğal olarak ama iyi yönünden bakarsak kilo alımını kontrol altına almış oluyoruz. Kendimizi avutmamız lazım

Normal çok istiyorum ama, sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun kafasına geldim bende.
Bende istiyorum hem iyileşmesi kolay hem de bebeğime ilk andan müdahale etmek istemiyorum. İstediği an istediği şekilde gelsin istiyorum. Ama annelikle alakası yok bunun. Normal doğurursam daha anneyim kafası tok bende. Akışa bırakacağız bebişim kendimizi. En doğrusu en sağlıklısı en mutlusu olsun hepimiz için

Teşekkür ederim. Yarın dahiliye randevum var bakalım. Evet baya canımı sıktı zaten ilk 4 ay zehir gibi geçmişti gebelik şimdi şeker çıktı başımıza

Canım malesef arada kalan sen olmuşsun ama haksız olan annen gözüküyor. Eşin muhtemelen yol yorgunluğu bir an önce evine ulaşma isteği ile fikir değişikliği olmasına tepki vermiştir. Tabi ki bunların sana yüklenmemesi gerekir. Genel erkek tavırlarından gördüğüm üzere konunun üzerine konuşmayıp direkt kapatacaktır bile. Kendine hiç stres yükleme eğer dile getirmek istiyorsan da sakince dile getir eşini sen tanırsın

Bence de çok özel ne yaşanırsa yaşansın Bazen normal doğum yapmak sağlıksal açıdan daha sıkıntılı olabiliyor. Burada çevremdeki örnekleri paylaşıp hiçbirimizi tedirgin hissettirmeyeceğim. Boş vaktim oldukça pozitif doğum hikayeleri okuyorum, bu ikisi beni çok etkilemişti ya, neden olmasın dedim kendime. Eğer olağanüstü (suyun erken gelmesi, kanama yaşamak) durumla başlamazsa inşallah doğum, demek ki panik yapmadan sürecin çoğunu evde geçirme mümkün. Ki bunu diliyorum yani. Her açıdan rahatlık.
Bende öyleyim ya, sana böyle yazdığıma bakma. İlk 5 ayım derin korkuyla geçti, sonra süreci kontrol etmemin mümkün olmadığını fark ettim. Bebeğimizin ne zaman, nasıl geleceği belli şu an çünkü. Ve bu doğum şeklini kendileri seçiyorlar. Umarım bebişlerimiz ve bizler için en hayırlısı, sağlıklısı olur.

Kızlar selam,
Bu sabah bir kupa filtre kahve ve muz, yulaf, süt, blueberry ve fındıktan oluşan sütlümyulaf yedim. Yedikten yarım sa geçmedi ki kalbim çok hızlı atmaya başladı ve bir anda acayip halsizleştim. Kuaföre gidecektim gidemedim. Sanki aldığım nefes yetmiyor gibiydi. Beyse odama geldim uzandım. Yine mi yanlış beslendim bilmiyorum. Çok mu şekerli oldu sanki be yersem yiyeyim böyle oluyorum.

Eşimle de tam ben kötüyken gerildik. Sebepsiz yere.. okul işlerim var ve perdeciye gitmemiz gerekiyordu. Ama şu an eşim çok gergin. Bazen gerçekten kendimi işlere, eve ve okula yetişememekten kaynaklı çok yetersiz hissediyorum..

İnşallah ya resmen kabuslarıma giriyordu bilmiyordum

Filtre kahve yapmış olabilir diye düşünüyorum.Benim de başıma geldi geçenlerde.Kahve bu ara iki kişilik atan kalbimi çok yoruyor

Filtre kahve yapmış olabilir diye düşünüyorum.Benim de başıma geldi geçenlerde.Kahve bu ara iki kişilik atan kalbimi çok yoruyor
Kahveyi çok da seviyorum. Ben de acaba şeker mi diye düşündüm. Şeker olmasın da kahveye daha çok dikkat ederim.

Benim yengemde düz ü bırak içeri çöküktü uçları canım hatta görünce şok olmuştum şaşırmıştım ama onun bile çıktı uçları emzirdikçe hiç tedirgin olma

yulaf şekeri yükseltiyor malesef bende denemistim bi dilim ekmekle yaptigim kahvalti 155 cikarmisti, süt yulaf elma ceviz 185 mi ne cikarmisti. Şeker carpinti yapar mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…