2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızcelerim üzülmeyin yahu ben iyiyim sadece hafif bir ağrım var. Şifa dileyin, üzülmeyin
Bel fıtığı bende de var canım şuan daha hamilelikte etkisini göstermedi ama tetiklendiğinde yaşlı neneler gibi bir hafta iki büklüm dolanıyorum hamilelikte çok daha zorlayıcı olabilir o yüzden üzüldüm genç yaşta bu fıtık nerden buldu bizi ya

Merhaba hanımlar. Benimde cuma kontrolüm vardı.26+4 üm ama 1 hafta önden gidiyor 1070 gr olmuş kuzum. Gebelik şekeri ile takipteyim. Dün geceden beri karnımda sızı var adet ağrısı gibi.Bugün sağlık ocağına gittim idrar enfeksiyonu için test verdim.Benim gibi yaşayan var mı acaba korkuyorum erken doğum diye

Kızlar 26+1 im bugün. Bebis 28 hafta çıktı. Şeker yüklemesi yaptırıyorum şimdi. Moralim bozuldu 2 hafta ileri olmasına inşallah şeker fln çıkmaz . Şeker cikan anneler sizinde mi boyleydi
2 hafta ileri veya geri olabiliyor diye biliyorum canım, doğuma yakın düzeliyormuş indallah şeker yoktur

Bir kendi doktoruna yaz istersen canım yazabilme durumun varsa ben yaşadım benım erken doğum riskim var sancı dedi ama enfeksiyonda yapabilir

Yaa gerçekten geri çıksa bu defa ayrı Bi dert hayırlısıyla sonuçlarım Bi çıksın da .metoş bey le ne bulsak yiyip içiyoruz diyet bizi zorlayabilir

Yıllardır doğru olanı yapıyor musum farkında olmadan evet tavırdan anlıyorlar, aman konuşayım çözülsüne girince, demek ki sorun yok konuşuyor benimle diye düşüyor bu erkekler

Galiba burda bir tek ben anneni biraz masum buldum sonuçta gezmeli bir yolculuk yapiyormussunuz canimm annen de bu sebeple ozdilege gitmek istemis olabilir. Ki eşinin istemedigini fark etmis bence, rotayi degistirmis, yakın bir yer bulmus. Baskasina park yerinizi kapti diye kizmasinin sebebi de esinin kizip basip gitmesi bence. Annen kimbilir ne kadar bozulmustur o sekilde gidisine, senin uzuldugunu görünce belki kizdi o insanlara o kadar. Ya da keske buraya getirtmeseydim de damadimi sinirlendirmeseydim diyerek kendine olan öfkesini yansitti onlara istemeden. Eski insanlar pismanliklarini belli edemeyip ofkeleniyorlar malesef. Ayrica dönüş yolunda da hicbir sey olmamis gibi davranmasi ortami normal hale getirme istegindendir diye düşünüyorum. Ben sadece anneni yorumlamak istedim, esini yorumlamak istemiyorum. Çünkü asiri yanlis buldum kendisini. Seni gaza getirmek istemem

Canım bence bu bireysel bir öneri olmuş. Bu danışman seni ve anlattıklarından eşini tanımış. Ona göre öneride bulunmuş. Mesela benim psikologum anlatmak zorundasın diyor hdjdjjd tamamen karşı tarafın yapısına bağlı. Ama şu bir gerçekten nihayetinde burnundan getiricen ister konuşarak ister susarak. Doğru kişiye doğru metotla yaklaşmak lazım.

Narin kelebeğim sana kıyamam ya

Yaşadığın durumu çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de annemlerle aynı apartmanda yaşıyoruz evlerimiz ayrı sadece, bu tarz olaylar çok oldu oluyor bizde, ilk başta ben kendimi çok yıprattım ama şu bir gerçek kimseyi memnun edemiyorsun kendini de paralasan, görmemek, duymamak ve taraf tutmamak en güzeli, anneler belli bir yaştan sonra inatçı olabiliyor ama önemli olan niyet, eşler de biraz sakin olursa işler büyümeden çözülür, benim eşim çok anlayışlı biri ama biraz patavatsız laf nereye gider pek düşünmeden konusur onu dert eder bizimkiler de, ben de alışın işte klasik Çağatay derim, idare ediyoruz baktık annem sinirli saracak insan arıyor faz yakın olmadan evlerimize uzuyoruz bir kaç gün, zaten normale dönüyor, annelere anlayışlı olmak lazım, en nihayetinde yaşlanıyorlar, eşin de evde uzatmamis konuyu sen de hee de geç boş ver

Aynen tanıyarak önermiş de olabilir çünkü benimki bin kere anlatsam tamam deyip yine yapan birisi

Kızlar emzirme videosunu ekliyorum. Bilen mutlaka vardır ama izlemekte fayda var. Görsellerden anlaşılıyor, dil bilmeyenler dert etmesin. İnşallah lıkır lıkır sütlerimizle bebişlerimizi ferahlıkla, sağlıkla ve mutlulukla emzireceğiz. Yaralar bizden uzak olsun

Not: herkes görsün giremeyenler kaçırmasın diye ekleyebildiğim kadar kişi ekleyeceğim jdjd allah kolaylık versin hdjdjdjdj unuttuklarım lütfen gönül koymasın

J josei89 mydreams93 baharrr34 pozitifbiri anka2865 Yagmur0006 DuckQueen F fistiklihanim kikelomo C Cerito @Deepblues R RoyalRose Kaktushane A Acemianne42 S Sarisinmelekk burcumsu12 F fuldens V verybery B Bikupakahve K Kmsemkimim S Sefika053 U ucrayser Meliss85 S sevet1987 D DLK033 helincicek2607 R rosemoon17 Chanandler Bong M mikimini2 abogado viajero eceeaap Cicekcicek20 U Umayumayy Vizeci06 Levrekkk redappleee G genc1kadin sanmarino orapunzel N Ncct mertugce35 ElizabethHarmon B Busem06y Hayat su K kard12455 E Edayfl Esila88 C Cxxxxx N nldnknksvr asyemurfa Esveed C cnsbln V venusv Umutdolu1903 R Rznnn fiyonas Feydayz03

Son düzenleme:
Gecen sene ameliyat oldum patlamıştı .. sanırım yine nuksetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…