2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bence emzrimek çok güzel ben 34 ay oğlumu emzirdim ayrılmayan bendim .inşallah bebislerimiz memelerimize bayılır doya doya beslenirlerrr

Bence emzrimek çok güzel ben 34 ay oğlumu emzirdim ayrılmayan bendim .inşallah bebislerimiz memelerimize bayılır doya doya beslenirlerrr
34 mü maşallah
Bebiş ben sever miyim sevmez miyim bilemiyorum yaşayıp göreceğim ama sırf metot bilmiyorum diye acı çekmek ve böylesine güzel birşeyden soğumak istemiyorum.

Bebiş ben kinezyoloji bandı sayesinde hafiflettim. Doktor uyguladı ilkinde. Bugün eşime öğretti. Tuttukça yap dedi. Gerçekten çok öneririm.
Ya geçen de onermistin. Almayı unutuyorum. Çok aşırı unutkan olmuşum

34 mü maşallah
Bebiş ben sever miyim sevmez miyim bilemiyorum yaşayıp göreceğim ama sırf metot bilmiyorum diye acı çekmek ve böylesine güzel birşeyden soğumak istemiyorum
İlk başlarda zorlanabilirsinn..yardımcı ilanlar olur illa ki ..ama sonra zaten anne bebek o bağı kuruyor

İlk başlarda zorlanabilirsinn..yardımcı ilanlar olur illa ki ..ama sonra zaten anne bebek o bağı kuruyor
Kesinlikle zaten bebekte de annede de içgüdüsel. Ama bilmekte önemli. Bu video izleyince beni rahatlatmıştı açıkcası. O yüzden erinmedim hepinizi etiketledim hdjdj bilenler ihtiyaç duymayanlar elbet bardır ama olsun

Ya geçen de onermistin. Almayı unutuyorum. Çok aşırı unutkan olmuşum
Beni o kurtardı ayağa kalkma oturma konusunda ama hel görki bugün yine iki büklüm kaldım hdjdjjd neyse iğnesiz ilaçsız yine iyiyim çok şükğr. Ben normalde başlamıştım gece gündüz iğnelere

Gelecek kaygısından olduğunu düşünüyorum hdjd bir beceremedim çıtkırıldım nejla olupta nazla niyazla iş gördürmeyi ancak koştur babam koştur.

Dolap düzenleyiciler geldi kızlar kalitesi falan gayet güzel ancak biraz plastik kokusu var 3 tanesi kolaylıkla makinede yıkanır ana bir tanesinin çevresi sert mukkavva gibi üzeri kumaş.. nasıl yapsam silsem mi

Canim bitanem iyi ki de paylastin bunu ben hep nasil olacak acaba deyip hic arastirmamistim o kadar iyi geldi kiiii bilemezsin. İnsallah burdaki bütün anneler bu süreci kolaylikla halledecek simdiye kadar canimizla besledik yavrularimizi, doğduktan sonra da sütümüzle Allah nasip ederse

Senin birde ekstra olarak boğa burcunu irdelemen lazım jdjdjdjjd
Bu ara hormonlarım kudurmus vaziyette kuzu yaa ben bogaliktan yengeclige geçiş yapmış bile olabilirim yeryüzünün en duygusal insanı oldum

Sağol canım, içim fena oldu izleyince, göğüs uçlarım çok hassas sanki acıdığını hissettim

Bebeğim hepimiz aynı durumdayız o yüzden burdan sıkıntıların yanı sıra bilgi paylaşımları olması da benim çok hoşuma gidiyor. Verimli oluyor baya. Kaç tane kadınız uuu biraraya gelince kolaylaşıyor gibi hissediyorum

Hdjdj narin kelebeğim kıyamam sana. Bende öyleyim bakma. Yüklendi birşeyler jdjd

Sağol canım, içim fena oldu izleyince, göğüs uçlarım çok hassas sanki acıdığını hissettim
Bebeğim uçlarla işin yok
Gönlünü ferahlat. İlla emzirmek zorunda değilsin ama istersen en güzel şekilde başaracağına eminim. Şuan normal böyle hissetmemiz. Bizi ne bekliyor bilmediğimiz için tedirgin oluyoruz.

Emeğine sağlık kuzucummm bende daha araştıramamıştım yalnız ne öyle göğsümün olduğu ne de meme ucumun olduğu gerçeğiyle yüzleşmem kısa zaman aldı ahahaha

Kızlar bu şeker ölçme işi bende travma yarattı resmen. Bugün 3. Gün ölçüm yaptığım ve ilk geceden beri rüyamda şekerimi ölçüyorum. Dün gece de idrarımda keton çıktı rüyamda, test stribi simsiyah oldu.

Açlık şekerim yüksek çıkıyor ama gün içinde yediklerime dikkat edersem değerlerim normal. Benim alet mmol cinsinden veriyor değerleri. 6.6 mmol (118.8) altında olmalıymış tokluk değerim, açlık da 5.3 mmol (95.4) altında olmalıymış. Değerlerim böyle 8.1 (145.8) çıktığında çin yemeği yemiştim pilavlı falan.
Kahvaltı: 2 dilim tam buğday tostu, yarım domates, yarım salatalık, kibrit kutusu peynir, 2 haşlanmış yumurta(sadece beyaz), 4-5 zeytin, bazen yarım avokado.
Öğlen: Dana etli salata, biraz patates ve 1 dilim tam buğday
Akşam: Tavada kızartılmış tavuk göğsü, haşlanmış sebze (brokoli havuç), yoğurt, tam buğday tost 1-2 dilim

Nasıl yiyeceğini bilemeyenlere faydası olur belki.
2 gündür bu şekilde yiyorum genel itibariyle değerlerim normal çıkıyor, ben tartmıyorum karbonhidratlarımı ama yumruk büyüklüğünü geçmesin demişlerdi klinikte, ara öğünlerde 30 ana öğünlerde 45 g karbonhidrat yiyebilirmişim, günlük max 175 g karbonhidrat olmalıymış. Tabağın yarısı sebze, çeyreği protein çeyreği karbonhidrat olmalıymış ona göre ayarlıyorum tabağımı. Aralarda da elma yoğurt badem ceviz vs yiyorum. Doymuyorum desem yalan olur ama canım sürekli hamurişi ve tatlı çekiyor umarım bu şekilde gider de insüline gerek kalmaz

Eklentiler

• 04066A66-AB28-439C-BF31-CB10A17C3BD7.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
canım bende malesef takipteyim ve dün kahvaltıya gitmiştik orada tatlıyı biraz fazla kaçırdım anında nabız 140ı buldu başım döndü gözler karardı eve zor attım kendimi. Şimdi ancak bir kaşık pekmez yiyorum yükseltsede yapıcak bişeyim yok kanım çok düşük

Şekersiz yediğinde değerlerin nasıl peki, diyetin faydası oluyor mu? Ben şu an korkuyorum tatlı bi şey yemeye, meyveler yükseltmiyor onlarla idare ediyorum, bebişim de biraz kilolu geldi haftasına göre doktor normal dedi ama takvimde yazandan daha kiloluydu o yüzden korktum biraz

Bugün aç kan vermektl için sağlık ocağı kontrolum vardi hem kan verdim hem kontol oldum herşey güzel derken tansiyonumu ölçtuler 12.8 dedi tuzu azalt dediler ve tansiyonun 13 oldumu sağlık kuruluşuna git falan gibisinden konuşuldu kokrktumda yüksekmi ackenki bu tansiyon açken böyleyse tokken demekki dahami yuksek cuna kendi druna randevum var birde orada aciciam konuyu sorucam iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…