2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
valla canım ben artık ölçmüyorum sıkıldım çünkü normalde dikkat ediyorum zaten fiziki olarak anlıyorum nasıl olduğumu işte şekerin yükselip yükselmemesini. benimkilerde 1 hafta önde çıkıyorlar ama zaten 1-2 hafta ileri veya geri çıkmalarında bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum bence önemli olan doktorunun ne dediği eğer o kilo onu korkutursa zaten dikkat edelim diye uyarır seni ama tatlıya gerçekten dikkat etmekte fayda var dün Allahıma kavuşuyorum sandım resmen

Kan uyusmazligi ignesi vurulacaklar vardi, nerede vuruldunuz kizlar? Ucretli mi? Yarin kontrole gidicez, doktorun soyledigine gore, recete yazacakmis, baska bir yerden temin edip vurulacakmisiz. Ama biraz degisik geldi. Her yerde vurmuyorlar mi?

Benim doktorda hep 140a fırlıyor tansiyonum halbuki evde hep 100-110 civarı çıkıyor, hastanede gerildiğim için oluyor bence. Sen doktoruna da sor evde de takip et ama biraz gereksiz korkutmuşlar gibi geldi bana.

Küçük kaç

Aynen ben de karbonhidrat çok kaçırırsam uyku basıyor ve aşırı yorgun hissediyorum oradan anlıyorum ki şekerim yükselmiş, tatlı dediğime bakma sadece ve sadece kaşık kaşık nutella yiyesim var 20 gün kadar ölçücem sonra randevum var bakalım ne olacak ilk 5 aydan 10 kilo aldığım için de iyi oldu aslında diyete girmek, şu an baya durdu sadece bebiş kilo alıyor (ölçmeye başlamadan diyete girmiştim) Doktor şeker kesinlikle etkilememiş diyor ama hamilelik kafası ben yine de tedirgin oldum

Benim doktorda hep 140a fırlıyor tansiyonum halbuki evde hep 100-110 civarı çıkıyor, hastanede gerildiğim için oluyor bence. Sen doktoruna da sor evde de takip et ama biraz gereksiz korkutmuşlar gibi geldi bana.
Demi banada öyle geldi makinede yok evde e ikiye bi komşudan ordan da isteyemem çok riskli bi deger olsa hemen alırdım da makine bilemedim bi dr la görüşucem bakalim o ne der çıktığını nasil anlarım ederim bilemem de düştüğünü hadi anlarim basim döner gözüm kararır da tuaf...

Kuzum küçük 8 in üzerinde olursa sıkıntı. Ben ilaca başladım biliyorsun. Varsa evde tansiyon aleti bir iki gün ölç. Korkmana gerek yok ama tansiyon riskli olduğu için tedirfin olmuşlardır.
Evet bende ondan korkuyorum zaten görümcem yüksek tansiyon yüzüne erken doğurdu. Esimin amca kizida tansiyondan 6 aylık ken galiba bebegini kaybetti.

Benim bir kere gerçekten yükseldiğinde aritmi de olmuştum, ben oradan anlamıştım. Yine baş dönmesi vs yapıyor sanırım yükselince, çarpıntı falan olabilir.

Kuzum küçük 8 in üzerinde olursa sıkıntı. Ben ilaca başladım biliyorsun. Varsa evde tansiyon aleti bir iki gün ölç. Korkmana gerek yok ama tansiyon riskli olduğu için tedirfin olmuşlardır.
Küçüğü tam göremedim iste görsem tam net değerleri net derimde

Benim bir kere gerçekten yükseldiğinde aritmi de olmuştum, ben oradan anlamıştım. Yine baş dönmesi vs yapıyor sanırım yükselince, çarpıntı falan olabilir.
Çoğunluk çarpıntı diye duydum bende bakalım cumaya kadar dikkat ederim artik canım gebelikte sıkıntılı bir durum bu is yha

Evet bende ondan korkuyorum zaten görümcem yüksek tansiyon yüzüne erken doğurdu. Esimin amca kizida tansiyondan 6 aylık ken galiba bebegini kaybetti.
Hemen derin nefes alıp şunları söylüyorsun

Görümcemin ve amca kızının yaşadığı durumları anlıyorum ama üzerime kabul etmiyorum. Bu yaşananlar onların hayat yolu. Ben tansiyonum olsa bile güzellikle sağlıkla sevgiyle mutlulukla ve kolaylıkla bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum ve bunu seçiyorum.
Peşine de istediğin bildiğin duaları bu niyetle oku canım.

Üzerine çekme bebeğim. Tansiyonu olup hiçbir sorun yaşamadan doğuranlar da var. Biz onlardan olacağız

doktoruna güven bebişim insülin gerekli görse söylerdi zaten doktor normal rutinimize devam edicez sadece

Olumsuz birşey olsa bendede olucakmis gibi geliyor esimde öyle dusunur bizdedemj olur gibisinden. Ama cok güzel enerji veriyorsun içimi kalbimi temiz ferah tutup çıkacaksa da çıkartmamaya caliscam senin hatrina

Olumsuz birşey olsa bendede olucakmis gibi geliyor esimde öyle dusunur bizdedemj olur gibisinden. Ama cok güzel enerji veriyorsun içimi kalbimi temiz ferah tutup çıkacaksa da çıkartmamaya caliscam senin hatrina
İnsanız hepimiz de var o negatifi çekmek ve korkmak. Bende böyle diyorum da her zaman beceremiyorum tabiki jdjdj ama bulutla ilgili konuların çoğunda böyle yaklaşıyorum mevzuya. İyisi de kötüsü de başkasının hayat yolu. Ben sınavlarımı kolaylıkla mutlulukla huzurla sağlıkla vereceğim diyorum. Evrene öyle mesaj yolluyorum, ruhuma iyi geliyor sana da çok iyi gelecek. Sen inanarak tekradla bunu.

Ayhhhhh bizde bugün kontrole gittik doktora herşey yolunda cok şükür.. doktor 7-8. Haftaya kadar doğum olur dedi. Bende tam emzirme dönemini düşünürken bir anda baktım buraya etiketlenmişimm. . Yaaa cok duygulandım... Nasıl yapcaz minicikler

ay 7-8 hafta deyince bende bir kalp sıkışıklığı bir ayılmalar bayılmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…