- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.781
valla canım ben artık ölçmüyorum sıkıldım çünkü normalde dikkat ediyorum zaten fiziki olarak anlıyorum nasıl olduğumu işte şekerin yükselip yükselmemesini. benimkilerde 1 hafta önde çıkıyorlar ama zaten 1-2 hafta ileri veya geri çıkmalarında bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum bence önemli olan doktorunun ne dediği eğer o kilo onu korkutursa zaten dikkat edelim diye uyarır seni ama tatlıya gerçekten dikkat etmekte fayda var dün Allahıma kavuşuyorum sandım resmenŞekersiz yediğinde değerlerin nasıl peki, diyetin faydası oluyor mu? Ben şu an korkuyorum tatlı bi şey yemeye, meyveler yükseltmiyor onlarla idare ediyorum, bebişim de biraz kilolu geldi haftasına göre doktor normal dedi ama takvimde yazandan daha kiloluydu o yüzden korktum biraz
Jsjsjsjsjjd abla dolgun biraz sen onu baz alma hdjdjdEmeğine sağlık kuzucummm bende daha araştıramamıştım yalnız ne öyle göğsümün olduğu ne de meme ucumun olduğu gerçeğiyle yüzleşmem kısa zaman aldı ahahaha
Benim doktorda hep 140a fırlıyor tansiyonum halbuki evde hep 100-110 civarı çıkıyor, hastanede gerildiğim için oluyor bence. Sen doktoruna da sor evde de takip et ama biraz gereksiz korkutmuşlar gibi geldi bana.Bugün aç kan vermektl için sağlık ocağı kontrolum vardi hem kan verdim hem kontol oldum herşey güzel derken tansiyonumu ölçtuler 12.8 dedi tuzu azalt dediler ve tansiyonun 13 oldumu sağlık kuruluşuna git falan gibisinden konuşuldu kokrktumda yüksekmi ackenki bu tansiyon açken böyleyse tokken demekki dahami yuksek cuna kendi druna randevum var birde orada aciciam konuyu sorucam iyice
Küçük kaçBugün aç kan vermektl için sağlık ocağı kontrolum vardi hem kan verdim hem kontol oldum herşey güzel derken tansiyonumu ölçtuler 12.8 dedi tuzu azalt dediler ve tansiyonun 13 oldumu sağlık kuruluşuna git falan gibisinden konuşuldu kokrktumda yüksekmi ackenki bu tansiyon açken böyleyse tokken demekki dahami yuksek cuna kendi druna randevum var birde orada aciciam konuyu sorucam iyice
Büyük 120 kusurdu da kucuk 80 kactittam net göremedim kendi de 12.8 suanlik tansiyon dediKüçük kaç
Aynen ben de karbonhidrat çok kaçırırsam uyku basıyor ve aşırı yorgun hissediyorum oradan anlıyorum ki şekerim yükselmiş, tatlı dediğime bakma sadece ve sadece kaşık kaşık nutella yiyesim varvalla canım ben artık ölçmüyorum sıkıldım çünkü normalde dikkat ediyorum zaten fiziki olarak anlıyorum nasıl olduğumu işte şekerin yükselip yükselmemesini. benimkilerde 1 hafta önde çıkıyorlar ama zaten 1-2 hafta ileri veya geri çıkmalarında bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum bence önemli olan doktorunun ne dediği eğer o kilo onu korkutursa zaten dikkat edelim diye uyarır seni ama tatlıya gerçekten dikkat etmekte fayda var dün Allahıma kavuşuyorum sandım resmen
Demi banada öyle geldi makinede yok evde e ikiye bi komşudan ordan da isteyemem çok riskli bi deger olsa hemen alırdım da makine bilemedim bi dr la görüşucem bakalim o ne der çıktığını nasil anlarım ederim bilemem de düştüğünü hadi anlarim basim döner gözüm kararır da tuaf...Benim doktorda hep 140a fırlıyor tansiyonum halbuki evde hep 100-110 civarı çıkıyor, hastanede gerildiğim için oluyor bence. Sen doktoruna da sor evde de takip et ama biraz gereksiz korkutmuşlar gibi geldi bana.
Kuzum küçük 8 in üzerinde olursa sıkıntı. Ben ilaca başladım biliyorsun. Varsa evde tansiyon aleti bir iki gün ölç. Korkmana gerek yok ama tansiyon riskli olduğu için tedirfin olmuşlardır.Büyük 120 kusurdu da kucuk 80 kactittam net göremedim kendi de 12.8 suanlik tansiyon dedi
Evet bende ondan korkuyorum zaten görümcem yüksek tansiyon yüzüne erken doğurdu. Esimin amca kizida tansiyondan 6 aylık ken galiba bebegini kaybetti.Kuzum küçük 8 in üzerinde olursa sıkıntı. Ben ilaca başladım biliyorsun. Varsa evde tansiyon aleti bir iki gün ölç. Korkmana gerek yok ama tansiyon riskli olduğu için tedirfin olmuşlardır.
Demi banada öyle geldi makinede yok evde e ikiye bi komşudan ordan da isteyemem çok riskli bi deger olsa hemen alırdım da makine bilemedim bi dr la görüşucem bakalim o ne der çıktığını nasil anlarım ederim bilemem de düştüğünü hadi anlarim basim döner gözüm kararır da tuaf...
Küçüğü tam göremedim iste görsem tam net değerleri net derimdeKuzum küçük 8 in üzerinde olursa sıkıntı. Ben ilaca başladım biliyorsun. Varsa evde tansiyon aleti bir iki gün ölç. Korkmana gerek yok ama tansiyon riskli olduğu için tedirfin olmuşlardır.
Çoğunluk çarpıntı diye duydum bende bakalım cumaya kadar dikkat ederim artik canım gebelikte sıkıntılı bir durum bu is yhaBenim bir kere gerçekten yükseldiğinde aritmi de olmuştum, ben oradan anlamıştım. Yine baş dönmesi vs yapıyor sanırım yükselince, çarpıntı falan olabilir.
Hemen derin nefes alıp şunları söylüyorsunEvet bende ondan korkuyorum zaten görümcem yüksek tansiyon yüzüne erken doğurdu. Esimin amca kizida tansiyondan 6 aylık ken galiba bebegini kaybetti.
doktoruna güven bebişim insülin gerekli görse söylerdi zaten doktor normal rutinimize devam edicez sadeceAynen ben de karbonhidrat çok kaçırırsam uyku basıyor ve aşırı yorgun hissediyorum oradan anlıyorum ki şekerim yükselmiş, tatlı dediğime bakma sadece ve sadece kaşık kaşık nutella yiyesim var20 gün kadar ölçücem sonra randevum var bakalım ne olacak ilk 5 aydan 10 kilo aldığım için de iyi oldu aslında diyete girmek, şu an baya durdu sadece bebiş kilo alıyor (ölçmeye başlamadan diyete girmiştim) Doktor şeker kesinlikle etkilememiş diyor ama hamilelik kafası ben yine de tedirgin oldum
Olumsuz birşey olsa bendede olucakmis gibi geliyor esimde öyle dusunur bizdedemj olur gibisinden. Ama cok güzel enerji veriyorsun içimi kalbimi temiz ferah tutup çıkacaksa da çıkartmamaya caliscam senin hatrinaHemen derin nefes alıp şunları söylüyorsun
Görümcemin ve amca kızının yaşadığı durumları anlıyorum ama üzerime kabul etmiyorum. Bu yaşananlar onların hayat yolu. Ben tansiyonum olsa bile güzellikle sağlıkla sevgiyle mutlulukla ve kolaylıkla bebeğimi kucağıma alacağıma inanıyorum ve bunu seçiyorum.
Peşine de istediğin bildiğin duaları bu niyetle oku canım.
Üzerine çekme bebeğim. Tansiyonu olup hiçbir sorun yaşamadan doğuranlar da var. Biz onlardan olacağız
İnsanız hepimiz de var o negatifi çekmek ve korkmak. Bende böyle diyorum da her zaman beceremiyorum tabiki jdjdj ama bulutla ilgili konuların çoğunda böyle yaklaşıyorum mevzuya. İyisi de kötüsü de başkasının hayat yolu. Ben sınavlarımı kolaylıkla mutlulukla huzurla sağlıkla vereceğim diyorum. Evrene öyle mesaj yolluyorum, ruhuma iyi geliyorOlumsuz birşey olsa bendede olucakmis gibi geliyor esimde öyle dusunur bizdedemj olur gibisinden. Ama cok güzel enerji veriyorsun içimi kalbimi temiz ferah tutup çıkacaksa da çıkartmamaya caliscam senin hatrina
Ayhhhhh bizde bugün kontrole gittik doktoraKızlar emzirme videosunu ekliyorum. Bilen mutlaka vardır ama izlemekte fayda var. Görsellerden anlaşılıyor, dil bilmeyenler dert etmesin. İnşallah lıkır lıkır sütlerimizle bebişlerimizi ferahlıkla, sağlıkla ve mutlulukla emzireceğiz. Yaralar bizden uzak olsun
Not: herkes görsün giremeyenler kaçırmasın diye ekleyebildiğim kadar kişi ekleyeceğim jdjd allah kolaylık versin hdjdjdjdj unuttuklarım lütfen gönül koymasın
J josei89mydreams93 @baharrr34 @pozitifbiri @anka2865 @Yagmur0006 @DuckQueen @fistiklihanim kikelomo @Cerito @Deepblues @RoyalRose @Kaktushane @Acemianne42 @Sarisinmelekk @burcumsu12 @fuldens @verybery @karpuzseverbiri K Kmsemkimim S Sefika053 @ucrayser @Meliss85 @sevet1987 @DLK033 @helincicek2607 @rosemoon17 @Chanandler Bong @mikimini2 @abogado viajero @eceeaap @Cicekcicek20 @Umayumayy @Vizeci06 @Levrekkk @redappleee @genc1kadin @sanmarino @orapunzel @Ncct @mertugce35 @ElizabethHarmon @Busem06y @Hayat su @kard12455 @Edayfl @Szcs @Jnhzr @nldnknksvr @asyemurfa @Esveed @cnsbln @venusv @Umutdolu1903 @Rznnn @fiyonas @Feydayz03
ay 7-8 hafta deyince bende bir kalp sıkışıklığı bir ayılmalar bayılmalarAyhhhhh bizde bugün kontrole gittik doktoraherşey yolunda cok şükür.. doktor 7-8. Haftaya kadar doğum olur dedi. Bende tam emzirme dönemini düşünürken bir anda baktım buraya etiketlenmişimm. . Yaaa cok duygulandım... Nasıl yapcaz minicikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?