2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi modda yıkadınız kısa mı uzun mu ? Benim makine de bebek modu var ama 60 derece onda yıkamak istemedim çeker küçülür diye renklerde belki karışır diye riske atmadım 4 e ayırdım

Ya kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldı değerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.

Eklentiler

• 2105F1AD-DD9F-4577-9B5A-244F72AA9C3D.webp
    18 KB · Görüntüleme: 62
Canım ben burda en hatalı eşini gördüm. Yani bir yere gezmeye gitmişsin bi de annen felan var yol uzatmak istememesi seni bırakıp gitmesi felan hep agrasif tavırlar. Gereksiz yani. Bir kere gitmişsin biraz da yolu uzat ne olcak. Seni de mahcup etmiş bence

Böle bi test yapan varmı aranızda ?

Canım benim aldığım kıyafetler andy wawa açıklama kuşamında 30 derecede tıkanır diyor ama ben 20 de yıkayıp ütüliycem, 60 ta yıpranır bence

Emzirmek anneliğin bence en keyıflı tarafı. 4 gözle bekliyorum ...

Hepsini birden 40 dereceye attım. 1.5 saatlik programda. Ama kısa program da olur.(30 derece yarım saat olan ) .ekstra durulama yaptırıyorum.

Ben yegenimin lekeli giysilerini leke cikariciyla yikadigimiz icin mecburen 60 ta yikadim. Hicbir sey olmadi. Küçülen de olmamış rengi atan da. Hepsi sapasaglam cikti

15 ve 18 mayısta ne yedin? Dalgalanma tedirgin etmiştir onu.

Canım dikkat etmelisin ama çokta stres yapma tabi. Açlık 100 üstü yüksek kabul ediliyor, bir de tokluk şekerinde çok oynamış, dikkat etmezsen son ay dahada yükselir bebeğe zarar olur diye demiştir. Bence sen çok stres yapmadan sağlıklı beslenmeye geç. Günde 5-6 öğün az az sık sık. Birde rafine şekeri kesip bol su iç sıkıntı yaşamazsın bence, tabi bir diyetisyen yardımı alsan daha mantıklı

Emzirmek anneliğin bence en keyıflı tarafı. 4 gözle bekliyorum ...

Hepsini birden 40 dereceye attım. 1.5 saatlik programda. Ama kısa program da olur.(30 derece yarım saat olan ) .ekstra durulama yaptırıyorum.
Teşekkür ederim pozitifcim sen durulama suyuna yumuşatıcı koyuyorsun sanırım program bittikten sonra durulamaya alıp ekstra yumuşatıcı koyup çalıştırıyoruz sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…