- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.801
Evet gebelik yolculuğu bitiyor yavastanay 7-8 hafta deyince bende bir kalp sıkışıklığı bir ayılmalar bayılmalar
Sakin ol canım orada yüksek çıktı diye kesin tansiyonum var diye düşünme, belki de hiçbir şeyin yok.Çoğunluk çarpıntı diye duydum bende bakalım cumaya kadar dikkat ederim artik canım gebelikte sıkıntılı bir durum bu is yha
Allahıma bin şükür hdjdjEvet gebelik yolculuğu bitiyor yavastan
Kızlar emzirme videosunu ekliyorum. Bilen mutlaka vardır ama izlemekte fayda var. Görsellerden anlaşılıyor, dil bilmeyenler dert etmesin. İnşallah lıkır lıkır sütlerimizle bebişlerimizi ferahlıkla, sağlıkla ve mutlulukla emzireceğiz. Yaralar bizden uzak olsun
Not: herkes görsün giremeyenler kaçırmasın diye ekleyebildiğim kadar kişi ekleyeceğim jdjd allah kolaylık versin hdjdjdjdj unuttuklarım lütfen gönül koymasın
Çok saol canım çok faydalı oldu benim anladığım göğüsü üst damağa yakın vermek ve elle göğüs ucunu itelememek sıkıştırmamak gerekiyor muş sanırım
J josei89 @mydreams93 @baharrr34pozitifbiri @anka2865 @Yagmur0006 @DuckQueen @fistiklihanim kikelomo @Cerito @Deepblues R RoyalRose @Kaktushane @Acemianne42 @Sarisinmelekk @burcumsu12 @fuldens @verybery @karpuzseverbiri K Kmsemkimim @Sefika053 @ucrayser @Meliss85 @sevet1987 @DLK033 @helincicek2607 @rosemoon17 @Chanandler Bong @mikimini2 @abogado viajero @eceeaap Cicekcicek20 @Umayumayy @Vizeci06 @Levrekkk @redappleee G genc1kadin @sanmarino @orapunzel @Ncct @mertugce35 @ElizabethHarmon @Busem06y @Hayat su K kard12455 @Edayfl @Szcs @Jnhzr @nldnknksvr @asyemurfa @Esveed @cnsbln @venusv @Umutdolu1903 @Rznnn @fiyonas @Feydayz03
Canım ben burda en hatalı eşini gördüm. Yani bir yere gezmeye gitmişsin bi de annen felan var yol uzatmak istememesi seni bırakıp gitmesi felan hep agrasif tavırlar. Gereksiz yani. Bir kere gitmişsin biraz da yolu uzat ne olcak. Seni de mahcup etmiş benceKizlar günaydin. Haftasonu sadece okumalara girebildim desem yeri. Sehirdisina gittik ankaraya 550 km yol cok yoruldum. Yakin arkadasimin dugunu vardi. Cifti ben tanistirdim gitmek istedim bu sebeple. Ama cidden cok yoruldum git gel derken. Annem oglum esim ve ben gittik. Geri donus yolunda bi kavga ettik size bu konuda danisacagim cunku cidden disaridan bakan bi goze ihtiyacim var. Afyona geldigimizde yemek yemek icin merkezde bi restaurant yorumu gordum ve onda yiyelim dedim. Bitiminde arabayi uzaga koydugumuz icin esim gidip alip geleyim sizi kapidan alirim dedi. Bu sirada annemde ozdil.k ten lokum alalim dedi. Esimde suratini bi dustu ben anliyorum cunku saat 18.00 ve daha 4 saatlik en az yolumuz var. (Yavas geliyoruz duruyoruz vs ) oraya gidersek gezinerek alicagimiz icin uzayacak. Oglumla gittiler. 1 dk sonra dondu surda disarda lokum atolyesi diye bi yer var ordan alsak olmaz mi dedi bana olurdu ama biliyorum annem illa bildigi marka olmus isticek. Hayir demicek ama sonra hep soyle oluyo hicte guzel degilmis vs diyor. Beni geriyor. Bende sen arabayi al gelde 2 dk ozdil.k e sapariz dedim. Gitti bizde disari ciktik 2 arabalik yer bosalmis. Annem o sirada (yakinda bi ünlü yer var mi umuduyla garsona sordu nerden alinir diye) oda arka sokakta var dedi. Annemde hadi ordan alalim dedi. Bendr hem yakin esimin istedigi gibi hemde zaman kaybetmeyiz diye tamam dedim.Esim gelmek uzereydi gelince gitmis olursak ben kendimde ayni durumda kalsam kizarim diye bekleyelim dedim. Annemde yaya olarak araba yerini tutalim park eder beraber gideriz dedi. Tam esim gelmeden 1 dk once bi araba geldi annem biz bekliyorz dedi. Adamda 2 araba sigar buraya dedi. Hakkatende sigar ama zor sigar yani. Adam park ederken esim geldi. Kalan yeri gordu buraya araba girmez dedi. (Park et lokuma gitcez diyince sinirlendi plan degisti diye gene) basti gitti. Kalakaldim. Annemde diger adama cikisti bu sefer park ettiniz bole biz bekliyoduk kizim hamile hamile dikildi falan diye. Ama ben annemse bile hakliya hakli haksiza haksiz derim. Bagirmadan solese belki ama adam bisi de yapmadi ki cevap olarak giremedim deseniz ben cikardim hanfendi dedi. Cok utandim ben adamdan ozur diledim. Haklisiniz vs dedim. Annemin arkasindan gittim. Baskasini savun sen diye bana cikisti. Arka sokaga lokumcuya bi gittik 20 kisi sira var. Beklerken oglum aradi. Hungur hungur agliyor noldu diyorum babam diyor sadece. Esim dedi yanina gelmek istiyormus. Dedim ozaman az once araba sokamadigin yere gel annem alsin ordan. Bu arada annem gitti hemen. Esim yok gelemem orasi bana uzak falan diyor. Ya arabalisin be adam ben yayayim. Inadina gelmiyosun. Annem gitmis. Ariyorum acmiyor. Esim oraya gitmem inadinda. Sinirden dort dondum. Lokumu inatla bekledim ama yapcak bisiyim de yok zaten. Tam sira bana geldi oglum aglaya aglaya geldi yanima annem alip gelmis. (Demek esim gidemem dedi ama gitti ki anneme birakabildi) noldu diyorum babama sor diyor(kesin annenleri biraktik biz gidiyoz gibi bisi dedi yalnizken sabah sorucaktim okula giderken unutmusum ama sorcam gene ogluma tekken soyler ne dediyse babasi) lokumlari aldim. Esimin surda beklicem dedigi yere gittik. Orda yok. Aradim bekliceksiniz ben orda duramadim arabayla gene gelicem dedi. Geldi ve sonuc 4 5 saat konusmadan eve geldik. Annemde hicbirsey yokmus gibi davraniyor. Esimde eve ciktiktan sonra hicbirsey yokmus gibi davraniyor. (Dusa gircek misin vs gibi gunluk sorular sordu) sabah gitmis ise suan konusmadik hic desem yeri. Olayi buyutmek istemiyorum ama annemin negatif enerjisi insanlara biseyi diretmesi beni cok geriyor. Insanlar kari koca yemege gelmisler. Senin araba konusunda bagrismanla basliyolar yemeklerine. Zorundalar mi. Yaya olarak yer tutmak bile ne kadar etikken biz ole yapmisin kiziyosun insanlara. Ve arkandan toplayan ben oluyorum. Yada illa ünlü bir yerden mi alinmali zaten lokumu ile unlu bi sehirdesin ha o magaza ha bu magaza olsa nolur. Esime zaten bisi diyemiyorum. Arabayla basip gitmek beni ole ortada birakmak nedir. Arkasindan bakakaldim. Elimde bisi olsa firlatirdim cok sinirlendim. Butun olayi bu yaptigi baslatmis oldu. Sonra bi ozur dilemek bile yok. Inanin aksam eve almak bile istemiyorum.
Böle bi test yapan varmı aranızda ?Ya kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldıdeğerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.
Canım benim aldığım kıyafetler andy wawa açıklama kuşamında 30 derecede tıkanır diyor ama ben 20 de yıkayıp ütüliycem, 60 ta yıpranır benceKızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi modda yıkadınız kısa mı uzun mu ? Benim makine de bebek modu var ama 60 derece onda yıkamak istemedim çeker küçülür diyerenklerde belki karışır diye riske atmadım 4 e ayırdım
Emzirmek anneliğin bence en keyıflı tarafı. 4 gözle bekliyorum ...Bebeğim uçlarla işin yok
Gönlünü ferahlat. İlla emzirmek zorunda değilsin ama istersen en güzel şekilde başaracağına eminim. Şuan normal böyle hissetmemiz. Bizi ne bekliyor bilmediğimiz için tedirgin oluyoruz.
Hepsini birden 40 dereceye attım. 1.5 saatlik programda. Ama kısa program da olur.(30 derece yarım saat olan ) .ekstra durulama yaptırıyorum.Kızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi modda yıkadınız kısa mı uzun mu ? Benim makine de bebek modu var ama 60 derece onda yıkamak istemedim çeker küçülür diyerenklerde belki karışır diye riske atmadım 4 e ayırdım
Ben yegenimin lekeli giysilerini leke cikariciyla yikadigimiz icin mecburen 60 ta yikadim. Hicbir sey olmadi. Küçülen de olmamış rengi atan da. Hepsi sapasaglam ciktiKızlar bebeklerinizin kıyafetini hangi modda yıkadınız kısa mı uzun mu ? Benim makine de bebek modu var ama 60 derece onda yıkamak istemedim çeker küçülür diyerenklerde belki karışır diye riske atmadım 4 e ayırdım
15 ve 18 mayısta ne yedin? Dalgalanma tedirgin etmiştir onu.Ya kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldıdeğerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.
Yaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok muEvet gebelik yolculuğu bitiyor yavastan
Canım dikkat etmelisin ama çokta stres yapma tabi. Açlık 100 üstü yüksek kabul ediliyor, bir de tokluk şekerinde çok oynamış, dikkat etmezsen son ay dahada yükselir bebeğe zarar olur diye demiştir. Bence sen çok stres yapmadan sağlıklı beslenmeye geç. Günde 5-6 öğün az az sık sık. Birde rafine şekeri kesip bol su iç sıkıntı yaşamazsın bence, tabi bir diyetisyen yardımı alsan daha mantıklıYa kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldıdeğerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.
ilk defa duydum ama google'da emin değilim ama HbA1c testi diyolla hemogram ile bana yapılmıştı. benimki %5,46 çıkmış Referans aralığı 3,9 - 5,9 diyorBöle bi test yapan varmı aranızda ?
Ay maşallahYaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok muben minigim hep benimle kalsin istiyorum. Hayatim boyunca hamile kalabilmek istiyorum
Bende öyle düşündüm canım kısa yarım saat falan öı yıkayacaksınCanım benim aldığım kıyafetler andy wawa açıklama kuşamında 30 derecede tıkanır diyor ama ben 20 de yıkayıp ütüliycem, 60 ta yıpranır bence
Teşekkür ederim pozitifcimEmzirmek anneliğin bence en keyıflı tarafı. 4 gözle bekliyorum ...
Hepsini birden 40 dereceye attım. 1.5 saatlik programda. Ama kısa program da olur.(30 derece yarım saat olan ) .ekstra durulama yaptırıyorum.
Çilek reçeli birinde baya çok15 ve 18 mayısta ne yedin? Dalgalanma tedirgin etmiştir onu.
Teşekkür ederim canımBen yegenimin lekeli giysilerini leke cikariciyla yikadigimiz icin mecburen 60 ta yikadim. Hicbir sey olmadi. Küçülen de olmamış rengi atan da. Hepsi sapasaglam cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?