- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.821
evet bu testide yapcakmış . Hımm son 3 ay şeker ortalamasına bakcak heraldeilk defa duydum ama google'da emin değilim ama HbA1c testi diyolla hemogram ile bana yapılmıştı. benimki %5,46 çıkmış Referans aralığı 3,9 - 5,9 diyor
Bebeğim onlar hoplatmış hdjd ama doktor bu detayı bilmiyorsa tedirgin olmuştur. Birde kilolu insanların normalde de biraz yüksek olabilir. Zayıfsan ge adam 170 i gördüyse pimpiriklenmiştir. O kadar birşeyin yok senin için ferah olsun. Elinden geleni yap yeter bebeğim.Çilek reçeli birinde baya çokdiğerindede kola içmiştim ilk defa havuç tarator falan
Evet canım öyle yapacağım. Hemen pamuklansın istemiyorum. Zaten giyilmemiş kıyafet nolcak ki. Bi dönsün güzel koksun yeter. Sadece ilave durulama yapmak mantıklı. Sıcak ütüyü basınca mikrop felan kalmaz zatenBende öyle düşündüm canım kısa yarım saat falan öı yıkayacaksın
yaşayıp göreceğiz kuzum inşallah bizde çok severizEmzirmek anneliğin bence en keyıflı tarafı. 4 gözle bekliyorum ...
167 boyum 68 kilom şuanBebeğim onlar hoplatmış hdjd ama doktor bu detayı bilmiyorsa tedirgin olmuştur. Birde kilolu insanların normalde de biraz yüksek olabilir. Zayıfsan ge adam 170 i gördüyse pimpiriklenmiştir. O kadar birşeyin yok senin için ferah olsun. Elinden geleni yap yeter bebeğim.
Bak ben 0 ev işi böle şeleri önemsemeyen biriyim ama ben bile ütülicem hahahYa kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
Napsın kızım doktorlarda. Riske atmamak için detayına iniyor ne güzel jdj sallamasaydı da bu sefer bu bilgisiz mi diyecektik jdjdj sen gönlünü ferah tut167 boyum 68 kilom şuanhamilelik öncesi zayıftım şimdi kiloluyum aynen gidince bi detaylı görüşeyim. Ay dedim noluyo ya nie böle pimpiriklendiriyor
Bende sıfır ev işi ve yemek. Ve ütülemeyecekler derneği başkanı hdjdjdj tanıştığıma memnun oldumBak ben 0 ev işi böle şeleri önemsemeyen biriyim ama ben bile ütülicem hahahama muhtemelen tek seferlik olcakkk
Ben de ilk ve son kez ütülemiş olurum heraldeYa kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
Canım ben şeker yüklemesini ısrarla istemeyince doktor bana açlık tokluk ve üç aylık şeker ortalamasını gösteren bir test yaptırdı açlık 67 tokluk 90 üç aylık ortalama değerde %5 çıktı benim kilomda var ondan istedi sanırım yükleme yaptırmayıncaBöle bi test yapan varmı aranızda ?
HahhahaBende sıfır ev işi ve yemek. Ve ütülemeyecekler derneği başkanı hdjdjdj tanıştığıma memnun oldum
Bacım tek seferlik olacaksa niye ilk sefer yorulasın ki djjdjd hel seni de derneğimize katalım hdjd
Sjsjjsj ha öyle olur illa ütüleyeceğim diyen olursa önüne geçmem canım ama ben ütülemem jdjdHahhahabende derneğin gönüllü üyesiyim çaktırma anneler yapcak onlar plan yapmış şimdiden kıyafetleri de ütüler yerleştiririz falan dediler ses etmedim bende
Senide katalım derneğimize hdjdBen de ilk ve son kez ütülemiş olurum heraldeütü işi zor
Ben şeker yüklemesi yapmıştım . Değerlerim çok sınırdaymış . Bendende çok emin olamadı çok değişken evdede ölçümlerimde arada kaçırıp durdum çünküCanım ben şeker yüklemesini ısrarla istemeyince doktor bana açlık tokluk ve üç aylık şeker ortalamasını gösteren bir test yaptırdı açlık 67 tokluk 90 üç aylık ortalama değerde %5 çıktı benim kilomda var ondan istedi sanırım yükleme yaptırmayınca
Kötü biseyde değil önlem görmek amaçlı bakiyordur ama sen zayifsin değerlerin nasıl cikmisti
Öyleyse yükseltip daha uzun süre tok tutuyoryulaf şekeri yükseltiyor malesef bende denemistim bi dilim ekmekle yaptigim kahvalti 155 cikarmisti, süt yulaf elma ceviz 185 mi ne cikarmisti. Şeker carpinti yapar mi bilemiyorum
Şuan 1 tane 10 lu hastane çıkışım, 2 tane alt üst 0-3 aylık takım, 7 tane 3-6 aylık tulum aldım, az mı olmuşKızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
Evet kuzucumTeşekkür ederim pozitifcimsen durulama suyuna yumuşatıcı koyuyorsun sanırım program bittikten sonra durulamaya alıp ekstra yumuşatıcı koyup çalıştırıyoruz sanırım dimi
Ya kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?