- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.841
Evet canım bende nevresim yorgan ve yastıklarından başladım bakalım bu hafta bunlarla geçerEvet canım öyle yapacağım. Hemen pamuklansın istemiyorum. Zaten giyilmemiş kıyafet nolcak ki. Bi dönsün güzel koksun yeter. Sadece ilave durulama yapmak mantıklı. Sıcak ütüyü basınca mikrop felan kalmaz zaten
festiii sen bensinAllahıma bin şükür hdjdj
bazıları fırlamış canım onda önlem almak istemiş olabilir o testi ilk kez duydumYa kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldıdeğerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.
tövbeler olsunYaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok muben minigim hep benimle kalsin istiyorum. Hayatim boyunca hamile kalabilmek istiyorum
benim annem ütüledi hatta ütülerken dedim ki her seferinde ben bunları ütülicek miyim böyleYa kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
3/6 iyidir .Şuan 1 tane 10 lu hastane çıkışım, 2 tane alt üst 0-3 aylık takım, 7 tane 3-6 aylık tulum aldım, az mı olmuş0-3 çok almayayım dedim 3-6 ları giyer diye ama büyük mü olur?
ben en çok e bebekten birde lcw organikten aldım çok seviyorum lcwnın bebiş ürünleriniKızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
kızlarr merhabalarr, iyi haftalar herkese :)
canım sıkkın biraz Perşembe günü görmüştüm oğluşumu ama doktor suyun çok az olduğunu söyledi, bu su doğuma kadar idare etmez deyip havuç suyunu önerdi. Var mı aranızda havuç suyu içip de faydasını gören ? Bir de havuç yemek ile eş değer midir acaba ? İlle havucu bızzttt mı yapmak lazım ?
Bende evde yapıyorum ölçüm ama ben yüklemeye karşıyım daha öncede demiştim o sıvıyı icenlerin çoğunun yüksek çıkıyor ki sen Zaten bilinçli biri olarak ölçüm yapıp yazıyorsun madem istemis yaptır ama lütfen psikolojini bozmasına izin verme seni vücudunu sen biliyorsun evde ölçümlerini de yap ama olumsuz etkilemesine izin vermeBen şeker yüklemesi yapmıştım . Değerlerim çok sınırdaymış . Bendende çok emin olamadı çok değişken evdede ölçümlerimde arada kaçırıp durdum çünküşimdi detaylı fruktozamin diye bi test istemiş bakalım
Liste çok uzun ben sana mesajla atam
@RoyalRose ben de alabilir miyim
Bu süreç güzel ama belli bir süre olursa güxel bence doğunca düşünsene kucagına alacaksın dokuanacaksın koklayarak öpeceksinn kime benzer ne sever sesi nasıldır nasıl anne baba der bunları göreceksin sonuçta ama bizimle kalsa bunları göremeyiz kiii i.. ben herşeyin zamanında güzel olduğunu düşünüyorumYaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok muben minigim hep benimle kalsin istiyorum. Hayatim boyunca hamile kalabilmek istiyorum
Bende çok almak istemiyorum da ben on lu değil beşli hastane çıkışı alsam ne olur eksik mi olur kiyafeti üç tane de yedek yeni doğan takım alacağım üçlüŞuan 1 tane 10 lu hastane çıkışım, 2 tane alt üst 0-3 aylık takım, 7 tane 3-6 aylık tulum aldım, az mı olmuş0-3 çok almayayım dedim 3-6 ları giyer diye ama büyük mü olur?
LCW ye bende bakayım canım hiç bakmadımben en çok e bebekten birde lcw organikten aldım çok seviyorum lcwnın bebiş ürünlerini
Vallahi ya çok güzel muazzam bi duygu Allah isteyen herkese neasip etsin ama hamilelikte bulantılar iştahsızlık halsizlik illallah geldi bana daa hayırlısıyla doğursak da rahatlasakkBen hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorumhiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
ödem tutmuştur pozitifim bu süreçte suyu arttırdıysan belkiBenim de kafamı kilom kurcaladı kızlar. 16.05.2023 sabahında 76.8 den 77.4 e çıkmışım. Sonra düşmüş düşmüş. Bu sabah 76.7 çıktım. Geçen hafta ayaklarım çok şişmişti. Sıcaktan ödem mi tuttum da attım anlamadım ki... Bebişin hareketlerinin maşallahı var Allah esirgesin de , anlam veremedim...
Senin aldığın su miktarı cok önemli bebeğin suyu için canım bol bol su da tüketmeye özen göster önümüz yaz havalar da sıcak olurkızlarr merhabalarr, iyi haftalar herkese :)
canım sıkkın biraz Perşembe günü görmüştüm oğluşumu ama doktor suyun çok az olduğunu söyledi, bu su doğuma kadar idare etmez deyip havuç suyunu önerdi. Var mı aranızda havuç suyu içip de faydasını gören ? Bir de havuç yemek ile eş değer midir acaba ? İlle havucu bızzttt mı yapmak lazım ?
Ödem ..beni de bu hafta başladı ya şişmeye başladım üstünde çok durdum ama ondan bence.Benim de kafamı kilom kurcaladı kızlar. 16.05.2023 sabahında 76.8 den 77.4 e çıkmışım. Sonra düşmüş düşmüş. Bu sabah 76.7 çıktım. Geçen hafta ayaklarım çok şişmişti. Sıcaktan ödem mi tuttum da attım anlamadım ki... Bebişin hareketlerinin maşallahı var Allah esirgesin de , anlam veremedim...
Ya ben ilk öğrendiğimde gittim 0-3 aldım baya takım sonra durdurdular beni bu ayları çok alma yeter diye. Baya oldu 0-3 ay yenidoğan kıyafeti o yüzden bidaha hastane çıkışı almam mı gerekiyor ya aslınfa isimleri hastane çıkışı değil ama gayet şapkalı eldivenli takımlar aldım ben yani . Bunları kullansak nolcak kiBende çok almak istemiyorum da ben on lu değil beşli hastane çıkışı alsam ne olur eksik mi olur kiyafeti üç tane de yedek yeni doğan takım alacağım üçlü
Şimdi baktım da yapan Saraçoğlu da oneriyormus. Bizlatip iç. Sabah akşam 1 bardak. Şifa olsun inşallahkızlarr merhabalarr, iyi haftalar herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?