2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım bende nevresim yorgan ve yastıklarından başladım bakalım bu hafta bunlarla geçer

Allahıma bin şükür hdjdj
festiii sen bensin
bazıları fırlamış canım onda önlem almak istemiş olabilir o testi ilk kez duydum
Yaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok mu ben minigim hep benimle kalsin istiyorum. Hayatim boyunca hamile kalabilmek istiyorum
tövbeler olsun valla arkadaşım doğurucam hala mide bulantım var ve karnım resmen aşağıda gidiyor acısından uyanıyorum karnımda tekmelerini tabiki özlicem ama yer yokmuş gibi şu an ikisi de aşağıda resmen kasıklarıma oynuyorlar soluğu tuvallette alıyorum o yüzden doğurma kısmı bende baya önde gidiyor
Ya kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
benim annem ütüledi hatta ütülerken dedim ki her seferinde ben bunları ütülicek miyim böyle hijyen açısından ütüle diyorlar mecburi yaparım belki

kızlarr merhabalarr, iyi haftalar herkese :)
canım sıkkın biraz Perşembe günü görmüştüm oğluşumu ama doktor suyun çok az olduğunu söyledi, bu su doğuma kadar idare etmez deyip havuç suyunu önerdi. Var mı aranızda havuç suyu içip de faydasını gören ? Bir de havuç yemek ile eş değer midir acaba ? İlle havucu bızzttt mı yapmak lazım ?

Kızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
ben en çok e bebekten birde lcw organikten aldım çok seviyorum lcwnın bebiş ürünlerini

HAvuc suyunu ben de duydum, bence bızztlatabilirsin canım Hiç takılma düzelir annesi

Bende evde yapıyorum ölçüm ama ben yüklemeye karşıyım daha öncede demiştim o sıvıyı icenlerin çoğunun yüksek çıkıyor ki sen Zaten bilinçli biri olarak ölçüm yapıp yazıyorsun madem istemis yaptır ama lütfen psikolojini bozmasına izin verme seni vücudunu sen biliyorsun evde ölçümlerini de yap ama olumsuz etkilemesine izin verme

Yaa benden baska doguracagina hüzünlenen yok mu ben minigim hep benimle kalsin istiyorum. Hayatim boyunca hamile kalabilmek istiyorum
Bu süreç güzel ama belli bir süre olursa güxel bence doğunca düşünsene kucagına alacaksın dokuanacaksın koklayarak öpeceksinn kime benzer ne sever sesi nasıldır nasıl anne baba der bunları göreceksin sonuçta ama bizimle kalsa bunları göremeyiz kiii i.. ben herşeyin zamanında güzel olduğunu düşünüyorum Rabbim korusun hepimizi ve evlatlarımızıda.. olmayanlara da sağlıkla nasip etsin inşallah

Şuan 1 tane 10 lu hastane çıkışım, 2 tane alt üst 0-3 aylık takım, 7 tane 3-6 aylık tulum aldım, az mı olmuş 0-3 çok almayayım dedim 3-6 ları giyer diye ama büyük mü olur?
Bende çok almak istemiyorum da ben on lu değil beşli hastane çıkışı alsam ne olur eksik mi olur kiyafeti üç tane de yedek yeni doğan takım alacağım üçlü

Benim de kafamı kilom kurcaladı kızlar. 16.05.2023 sabahında 76.8 den 77.4 e çıkmışım. Sonra düşmüş düşmüş. Bu sabah 76.7 çıktım. Geçen hafta ayaklarım çok şişmişti. Sıcaktan ödem mi tuttum da attım anlamadım ki... Bebişin hareketlerinin maşallahı var Allah esirgesin de , anlam veremedim...

Ben hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorum hiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Vallahi ya çok güzel muazzam bi duygu Allah isteyen herkese neasip etsin ama hamilelikte bulantılar iştahsızlık halsizlik illallah geldi bana daa hayırlısıyla doğursak da rahatlasakk

ödem tutmuştur pozitifim bu süreçte suyu arttırdıysan belki

Senin aldığın su miktarı cok önemli bebeğin suyu için canım bol bol su da tüketmeye özen göster önümüz yaz havalar da sıcak olur

Ödem ..beni de bu hafta başladı ya şişmeye başladım üstünde çok durdum ama ondan bence.

Bende çok almak istemiyorum da ben on lu değil beşli hastane çıkışı alsam ne olur eksik mi olur kiyafeti üç tane de yedek yeni doğan takım alacağım üçlü
Ya ben ilk öğrendiğimde gittim 0-3 aldım baya takım sonra durdurdular beni bu ayları çok alma yeter diye. Baya oldu 0-3 ay yenidoğan kıyafeti o yüzden bidaha hastane çıkışı almam mı gerekiyor ya aslınfa isimleri hastane çıkışı değil ama gayet şapkalı eldivenli takımlar aldım ben yani . Bunları kullansak nolcak ki

Şimdi baktım da yapan Saraçoğlu da oneriyormus. Bizlatip iç. Sabah akşam 1 bardak. Şifa olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…