- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.861
festiii sen bensin
bazıları fırlamış canım onda önlem almak istemiş olabilir o testi ilk kez duydum
tövbeler olsunvalla arkadaşım doğurucam hala mide bulantım var ve karnım resmen aşağıda gidiyor acısından uyanıyorum karnımda tekmelerini tabiki özlicem ama yer yokmuş gibi şu an ikisi de aşağıda resmen kasıklarıma oynuyorlar soluğu tuvallette alıyorum o yüzden doğurma kısmı bende baya önde gidiyor
benim annem ütüledi hatta ütülerken dedim ki her seferinde ben bunları ütülicek miyim böylehijyen açısından ütüle diyorlar mecburi yaparım belki
Bende bendeeeeBen hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorumhiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Hic bişi olmaz hastane takımı olunca işte battaniye vs de oluyor..kendi takımını kendin yapYa ben ilk öğrendiğimde gittim 0-3 aldım baya takım sonra durdurdular beni bu ayları çok alma yeter diye. Baya oldu 0-3 ay yenidoğan kıyafeti o yüzden bidaha hastane çıkışı almam mı gerekiyor ya aslınfa isimleri hastane çıkışı değil ama gayet şapkalı eldivenli takımlar aldım ben yani . Bunları kullansak nolcak ki
Benim ilk bebeğim tecrübem yok ama bence yeter ben bir tane beşli hastane çıkışı alıp yedek takımlar koymayı almayı düşünüyorum zaten Ağustos battaniye değil de muslin örtüye sarılır,muslin takım da alacağım iki taneYa ben ilk öğrendiğimde gittim 0-3 aldım baya takım sonra durdurdular beni bu ayları çok alma yeter diye. Baya oldu 0-3 ay yenidoğan kıyafeti o yüzden bidaha hastane çıkışı almam mı gerekiyor ya aslınfa isimleri hastane çıkışı değil ama gayet şapkalı eldivenli takımlar aldım ben yani . Bunları kullansak nolcak ki
ödem tutmuştur pozitifim bu süreçte suyu arttırdıysan belki
Bende sevmiyorum yalan yok. Az kaldı ama kavuşalım sağlıkla kolaylıkla mutlulukla. Sonrası günlük güneşlik. Şunun surası mals 12 haftamız var.Ben hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorumhiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Protein yönünden zengin besleniyor musun?Aşkım ben günde 3 lt su içen insanım. Bu değişmedi ki... Başka bişey bende su tutuyor ama ne... Bulmam lazım...
Tuzzz ?Protein yönünden zengin besleniyor mus
Aşkım ben günde 3 lt su içen insanım. Bu değişmedi ki... Başka bişey bende su tutuyor ama ne... Bulmam lazım...
Allah vermesin bebeğim onu. Parol içip uyutması için dua ettim ben tutunca. Parolun zaten bence tek işe yaradığı şey uyutması. Varsa öneri bende açığım. Mentol taşı kullandım hen mesela ama çok faydasını görmedim. Birde peçeteye 1-2 kaşık karabiber üzerine bol limon sıkıyosun. Bohçe gibi yapıp ağrıya yerlerine koyuyorsun birazda kokluyorsun bu hafifletmişti ama kesmemişti. Birde başparmak ile işaret parmağı arasındaki alana masaj.Ee peki migrene care bulan var mı bu süreçte geçiren var mı? Ki inşallah yoktur .
Fazla sahiplendim ben bu göbüşü galibaAy maşallah
Maşallah fındıkkuşunaFazla sahiplendim ben bu göbüşü galibatabi aksilikler yasadigim oldu ama benim minik oğlum annesini hic zorlamadi ondan galiba benim bu düşünceler
Evet, son bikaç gündür proteini güzel yedim. Ama hani dürüm de yedim badem şekeri de... Özellikle ne yaptın desen valla billa hatırlamıyorumProtein yönünden zengin besleniyor musun?
Tuz ekstra kullanmam zaten canım çoook az. Turşu falan da yemem.Tuzzz ?
Evet koyanda o aslında. Annemin huyunun o oldugunu biliyoruz. Ben annemi tutmak icin demiyorum ki ordan alalim diye. Kaldi ki bekleyin beni dedigi en son bizi alcagi lokum atolyesinin onunde dururken de ordan da aliverdik bi paket. Az once annem geldi paylastik biraz. Ondan yedi iyyy hic guzel degilmis dedi. Demedim tabi ben teee sabah yazmistim buraya diye. Ama biliyorum huyunu. Önyargilidir. Ve yiktirmaz. Esimi soyle anlayabiliyorum. Uzattik derken ben yoruldum diye de eve gidelim modunda. Arabayi kullanan da o uykusu geliyor cok yorulduk bana karsi arabada ben varken diken uzerinde suruyor o da onu geriyor. Ama beni dusunurken verdigi tepki beni uzmus oluyor. Orada annem arabadayken kavga sebebi olan kisi durmazken esim o duruma dusmus oluyor. Annem bi laf soylese ne bizi biraktin oyle diye mesela esimi savunucam ama anneme sende ne inat ediyosun diye demek zorunda kalicam. Buyucek durum. Susmak zorunda da kaliyorum. Neyse ne oldu ama ben hala cok gerginim. Zaten dugunde yordu saci basi makyaji derken. Bide uzerine uzun yol. Maffoldum. Bidaha arka sokakta dugun var deseler gitmem.Canım ben burda en hatalı eşini gördüm. Yani bir yere gezmeye gitmişsin bi de annen felan var yol uzatmak istememesi seni bırakıp gitmesi felan hep agrasif tavırlar. Gereksiz yani. Bir kere gitmişsin biraz da yolu uzat ne olcak. Seni de mahcup etmiş bence
Bebiş ödemi proteinsiz beslenme de yapıyormuşta ondan sormuştum. Spesifik birşey yapıyor demek ki. Ama belki yediğin içtiğin birşey değil de olayın doğası gereği de olabilir.Evet, son bikaç gündür proteini güzel yedim. Ama hani dürüm de yedim badem şekeri de... Özellikle ne yaptın desen valla billa hatırlamıyorum,sanki çikolatayı biraz azalttım tek dikkat ettiğim o var ama.. Etkiler mi ki?
Tuz ekstra kullanmam zaten canım çoook az. Turşu falan da yemem.
vücut alışıyor aylardır aldığımız kalorilere ondandır bence yerinde seyretmesi.Evet, son bikaç gündür proteini güzel yedim. Ama hani dürüm de yedim badem şekeri de... Özellikle ne yaptın desen valla billa hatırlamıyorum,sanki çikolatayı biraz azalttım tek dikkat ettiğim o var ama.. Etkiler mi ki?
Tuz ekstra kullanmam zaten canım çoook az. Turşu falan da yemem.
Benim migrenim yoktu ama 12-18 hafta arası inanılmaz baş ağrılarım oldu. Migren atağı mıydı bilmiyorum ama çok zordu. Sonra kendi kendine geçti..Ee peki migrene care bulan var mı bu süreçte geçiren var mı? Ki inşallah yoktur .
Çok sık yaşıyorum bu süreçte migreni haftada 1 2 3 kez .Benim migrenim yoktu ama 12-18 hafta arası inanılmaz baş ağrılarım oldu. Migren atağı mıydı bilmiyorum ama çok zordu. Sonra kendi kendine geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?