2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bebeğim erkek anaları premmmses gebelik geçirirmiş güya beni fena katakuliye getirdiler ama kim getirdi bilmiyorum hdjdj ben doğsun sağlıkla gelsin kucağıma kocam ben ve benişimiz tentene temas yapalım ben bunların insanıyım. Bir tekme atıyor yavrum evladım bacağına kuvvet birşey demek istemiyorum ama yemin ederim çıkacak sanki oralardan bacağı. Gece 2 de bir uyanıyor tamaam sabahlar olmasın..

Ben kurutucuya atarım köşeme çekilirim hdhdhjd bittiği gibi koşa kola çıkar asarım ki kırışmasın hdjdj benim maks budur bacılad hdjd

Hic bişi olmaz hastane takımı olunca işte battaniye vs de oluyor..kendi takımını kendin yap

Benim ilk bebeğim tecrübem yok ama bence yeter ben bir tane beşli hastane çıkışı alıp yedek takımlar koymayı almayı düşünüyorum zaten Ağustos battaniye değil de muslin örtüye sarılır,muslin takım da alacağım iki tane

Ben hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorum hiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Bende sevmiyorum yalan yok. Az kaldı ama kavuşalım sağlıkla kolaylıkla mutlulukla. Sonrası günlük güneşlik. Şunun surası mals 12 haftamız var.

Ee peki migrene care bulan var mı bu süreçte geçiren var mı? Ki inşallah yoktur .
Allah vermesin bebeğim onu. Parol içip uyutması için dua ettim ben tutunca. Parolun zaten bence tek işe yaradığı şey uyutması. Varsa öneri bende açığım. Mentol taşı kullandım hen mesela ama çok faydasını görmedim. Birde peçeteye 1-2 kaşık karabiber üzerine bol limon sıkıyosun. Bohçe gibi yapıp ağrıya yerlerine koyuyorsun birazda kokluyorsun bu hafifletmişti ama kesmemişti. Birde başparmak ile işaret parmağı arasındaki alana masaj.

Fazla sahiplendim ben bu göbüşü galiba tabi aksilikler yasadigim oldu ama benim minik oğlum annesini hic zorlamadi ondan galiba benim bu düşünceler
Maşallah fındıkkuşuna mutlu olmana çok sevindim arkadaşım ne güzel
Benide oğluş değilde kişiliğim zorladı hdjdjj neyseki az kaldı

Evet koyanda o aslında. Annemin huyunun o oldugunu biliyoruz. Ben annemi tutmak icin demiyorum ki ordan alalim diye. Kaldi ki bekleyin beni dedigi en son bizi alcagi lokum atolyesinin onunde dururken de ordan da aliverdik bi paket. Az once annem geldi paylastik biraz. Ondan yedi iyyy hic guzel degilmis dedi. Demedim tabi ben teee sabah yazmistim buraya diye. Ama biliyorum huyunu. Önyargilidir. Ve yiktirmaz. Esimi soyle anlayabiliyorum. Uzattik derken ben yoruldum diye de eve gidelim modunda. Arabayi kullanan da o uykusu geliyor cok yorulduk bana karsi arabada ben varken diken uzerinde suruyor o da onu geriyor. Ama beni dusunurken verdigi tepki beni uzmus oluyor. Orada annem arabadayken kavga sebebi olan kisi durmazken esim o duruma dusmus oluyor. Annem bi laf soylese ne bizi biraktin oyle diye mesela esimi savunucam ama anneme sende ne inat ediyosun diye demek zorunda kalicam. Buyucek durum. Susmak zorunda da kaliyorum. Neyse ne oldu ama ben hala cok gerginim. Zaten dugunde yordu saci basi makyaji derken. Bide uzerine uzun yol. Maffoldum. Bidaha arka sokakta dugun var deseler gitmem.

Bebiş ödemi proteinsiz beslenme de yapıyormuşta ondan sormuştum. Spesifik birşey yapıyor demek ki. Ama belki yediğin içtiğin birşey değil de olayın doğası gereği de olabilir.

vücut alışıyor aylardır aldığımız kalorilere ondandır bence yerinde seyretmesi.

Ee peki migrene care bulan var mı bu süreçte geçiren var mı? Ki inşallah yoktur .
Benim migrenim yoktu ama 12-18 hafta arası inanılmaz baş ağrılarım oldu. Migren atağı mıydı bilmiyorum ama çok zordu. Sonra kendi kendine geçti..

Benim migrenim yoktu ama 12-18 hafta arası inanılmaz baş ağrılarım oldu. Migren atağı mıydı bilmiyorum ama çok zordu. Sonra kendi kendine geçti..
Çok sık yaşıyorum bu süreçte migreni haftada 1 2 3 kez . parol alıyorum ama tirt yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…