2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayni durumdaymisiz. Bizde ailemle ayni apartmanda farkli katlardayiz. Ilk 5 yil evliyken aramiz 1 saatti cok zorlandik esimle ikimizde calisiyoruz cocugu sabahin korunde kaldirdik annemlere biraktik vs vs derken oglum okula baslicakken tasindik buraya. Benimde esim cok anlayislidir aslinda. Mesela annem ayip olmasin diye bazen yalan konusur. Soyle ki arkadasinda kaldik ya sabah erkenden kalkip disarida kahvalti yapip anitkabir yapip doncektik antalyaya. Ama disarida kahvalti yapma istegimizin ev sahibini uzecegini dusunuyor. Ayip olcak diyor. Baska bi arkadaslari cagirdi diyor. Aslinda baska sehirdeyiz ve simiti meshur hadi gidelim farklilik olsun modundayiz. Biri antalyaya gelse burada kaleici diye bi semt meshur kaleicinde kahvalti yapcaz biz dese alinmam ki ben ohh gezin derim ama iste annem salliyor bole. Esimle bende dogrucu davutuz. Ve onu bozmamak adina susmak zorunda kaliyoruz ama rahatsiz ediyor bizi. Kendi aramizda konusuyoruz. Neden diye. Gene ayni eve hediye goturmus mesela. Evet guzel ince bi dusunce ama benim adima da almis 2 farkli sey almis. Ben vermisim gibi de biz dugundeyken vermis. Kadin ben eve donunce cok begendim canim hediyeni diyor. Ben biraz cekingenim o konularda evet ama hani bi tane alsan biz getirdik yapsan bana neden ayrica yapiyosun bunu diyorum aldim iste hediyeni he de gec diyor annem bana. Ama rahatsiz oluyorum alinan hediyeyi bile bilmiyorum bi yorum yapamadan size laik degil ama diyebiliyorum neyse gene durum bu. Esim biraz once aksam dizi izleyelim mi diye mesaj atti. Uzatmayacagi belli ama bisi yokmus gibi yapmasi da kiriyor. Hayatim az sert yaptim ole biraktim seni ama annene kizdim dese mesela bende rahatlasam. Her benzer konuda bu sekilde davraniyor 8 yildir evliyiz yaklasik agzindan ozur dilerim 2 kere duymusumdur. Bi yerden sonra artik bekliyorum haksizken bisi demesini.

Canimmm senin icinde iki cimcime varrr cok haklisin bulantı zorladi bide seni. Ben bulanti nedir bilmedigim icin böyle diyorum ama ikiz anasi olsam her turlu zorlanirdim

Ben hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorum hiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Yaa pitir pitir dokunuyor icinden sanaa mükemmel bir sey degil mi bu senin bulantin olmustu diye hatirliyorum canim ya. Bence bu da etkilidir düşüncelerinde

Ahhh minnosummm ne guzel anlatmışsın gözlerim doldu resmen ne güzeldir kokusuuu yegenim dogdugunda o kadar cok sevmistim ki, icime icime sokasim geliyordu severkennn. Hani cok seversin de sevgisini iliklerinde hissedersin ya. Simdi evladim icimden ciktiktan sonra, onu bidaha icime sokamayacagim duygusu biraz uzuyor beni. Tam tarif edemedim ama fazla ve yanlis baglanma galiba bu

Kızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
ben genelde GAP, Marks and Spencer, Zara, H&M, BG'den alıyorum indirim dönemlerinde özellikle. kendim de kullandığım markalaro olduğu için hem kaliteli hem bebeğim için de uzun süre kullanışlı olacağını düşünüyorum :)

Evet dedikleriniz harfiyen dogru. Esim basip giderek kavgaya donusturcek haraketi yapmis oluyor. Herkes bole durumlarda birbirini alttan almali bence. Ozellikle yolculuktayiz istemesek bile gireriz bi yere istemesek bile baskasinin tuvaleti gelir dururuz ayaklari agrir dururuz. Vs vs. Anlayisla yaklasmak lazim. Annemin bu tarz takintili yaklasimlari vardir ama ozunde hep bizi dusunur. 60 yasinda kadin ben dugune gidicem diye cocuga bakmak icin geliyor o kadar yolu baska amaci yok mesela. Biliyorum icini. Sadece kendi istedigi bazi seylere engel olamiyor. O sekilde olsun istiyor ama esimin ozdilek istemedigini farkedip sonrasinda soruyor yakinda var mi diye de baskasina. Hersey esimin istegine donuyor gun sonunda. Tavri cok yanlis esimin farkindayim. Ben onun annesinin yaninda cekip gitmeli bi davranis asla yapmam. Cevap veririm vs o ayri ama gitmem konuyu buyutmem. Ben orada araba park eden adamla karisina da mahcup oldum. Bi onlardan annem adina ozur diliyorum bi yandan esim gaza basmis gitmis. Baskasinin ne dedigi o anlamda cok umrumda olup yasayan birisi degilim ama demislerdir kiza yazik karni burnunda bunlarla yasiyor diye. Inanin demislerdir yani bunu.

Evet maalesef. Ama gebelikte daha sık atak geçiriyorum
Çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çok zor bana biri yukarıdan bir tutam saç tut hızlıca Çek demişti migrende işe yarar öı bilmiyorum ama bana iyi gelmişti

Evet oyle oldu mesaj atmis az once dizi izleyelim mi aksam diye. Uzerini ortecek iste. Uzatmayacagi belli de acmayacagi da belli. Bi gonlumu alsa daha hos olacakti. Ne cevap yazcagimi bilemedim. Olur yazip gulecegim sanirim. Ama bundan da sikildim. Konusulmadan kapatilan konular sonraki benzer icerikli kavgada zaten surda da sunu yapmistina donusuyor.
Biz genelde yumusak konusuruz. Kuserek bitiririz. Konuyu actigim anda dizi de olmaz gece ayni yatakta sessiz sekilde uyuyarak biter. Cekebilcek halim yok ama. Kendi acsaydi ne olurdu bilmiyorum. Nerdeyse hic kendisinin actigi bi ozur yaklasimi olmadi. Ben acinca da boyle.. neyse tesekkur ederim herkese en azindan anlatmak ve farkli kisilerin yaklasimlarini da gormek iyi geldi. Ozellikle paylasmak diyeyim. Bi konusabilmis olmus hissine burundum

Kızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
Ebebek lcw kitikate ve hm ağırlıklı aldım ben

Cok asiri yuksek degil evet ama seker ve tansiyon bebekte cok önemli etkiler yapabildignden önlemi cok arttirmis doktorun. Ilgilenmese daha icin icini yer emin ol

Evet J josei89 bulantılarım çoktu hiç keyifli geçmiyor genel olarak
Çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çok zor bana biri yukarıdan bir tutam saç tut hızlıca Çek demişti migrende işe yarar öı bilmiyorum ama bana iyi gelmişti
Başıma yazma sıkıca bağladım. Uyku bandı migren frekans müziği vs yaptım. Geçmiyor yok .o dediğini de yaptım yok.
Demiştik doğru çıktı desene hey maşallah tosuncuğa. Biz de 3 haziran da yine önde çıkarsak takvimi güncelleyecem yine
Ben güncelledim hepinizden önce dogrmasam iyii . Yarın dahiliye gidyroim bakalım neler bekliyor beni

Sakin ol canım orada yüksek çıktı diye kesin tansiyonum var diye düşünme, belki de hiçbir şeyin yok.
Yani bencede insalahta öyle olur sağlıkla biter guntgectikce doğum paniği sarıyo beni yha ebeler diyorki sezeryan ol tuplerini bağlat Yeter uc tane diyo ben nasıl dogurucam dedikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…