- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.881
vücut alışıyor aylardır aldığımız kalorilere ondandır bence yerinde seyretmesi.
Ayni durumdaymisiz. Bizde ailemle ayni apartmanda farkli katlardayiz. Ilk 5 yil evliyken aramiz 1 saatti cok zorlandik esimle ikimizde calisiyoruz cocugu sabahin korunde kaldirdik annemlere biraktik vs vs derken oglum okula baslicakken tasindik buraya. Benimde esim cok anlayislidir aslinda. Mesela annem ayip olmasin diye bazen yalan konusur. Soyle ki arkadasinda kaldik ya sabah erkenden kalkip disarida kahvalti yapip anitkabir yapip doncektik antalyaya. Ama disarida kahvalti yapma istegimizin ev sahibini uzecegini dusunuyor. Ayip olcak diyor. Baska bi arkadaslari cagirdi diyor. Aslinda baska sehirdeyiz ve simiti meshur hadi gidelim farklilik olsun modundayiz. Biri antalyaya gelse burada kaleici diye bi semt meshur kaleicinde kahvalti yapcaz biz dese alinmam ki ben ohh gezin derimYaşadığın durumu çok iyi anlayabiliyorum çünkü ben de annemlerle aynı apartmanda yaşıyoruz evlerimiz ayrı sadece, bu tarz olaylar çok oldu oluyor bizde, ilk başta ben kendimi çok yıprattım ama şu bir gerçek kimseyi memnun edemiyorsun kendini de paralasan, görmemek, duymamak ve taraf tutmamak en güzeli, anneler belli bir yaştan sonra inatçı olabiliyor ama önemli olan niyet, eşler de biraz sakin olursa işler büyümeden çözülür, benim eşim çok anlayışlı biri ama biraz patavatsız laf nereye gider pek düşünmeden konusur onu dert eder bizimkiler de, ben de alışın işte klasik Çağatay derim, idare ediyoruz baktık annem sinirli saracak insan arıyor faz yakın olmadan evlerimize uzuyoruz bir kaç gün, zaten normale dönüyor, annelere anlayışlı olmak lazım, en nihayetinde yaşlanıyorlar, eşin de evde uzatmamis konuyu sen de hee de geç boş ver
Oy maşallah kuzuma ,ffestinalente pozitifbiri K kard12455 ElizabethHarmon kizlar şeker yüklemesi sonucum normal çıktı. 2 hafta onden giden Tosun metoş geliyor
Oyy masallah tosun olacak gerçektenffestinalente pozitifbiri K kard12455 ElizabethHarmon kizlar şeker yüklemesi sonucum normal çıktı. 2 hafta onden giden Tosun metoş geliyor
daha öncede var mıydı gebelikten önceÇok sık yaşıyorum bu süreçte migreni haftada 1 2 3 kez .parol alıyorum ama tirt yani
Evet maalesef.daha öncede var mıydı gebelikten önce
Canimmm senin icinde iki cimcime varrr cok haklisintövbeler olsunvalla arkadaşım doğurucam hala mide bulantım var ve karnım resmen aşağıda gidiyor acısından uyanıyorum karnımda tekmelerini tabiki özlicem ama yer yokmuş gibi şu an ikisi de aşağıda resmen kasıklarıma oynuyorlar soluğu tuvallette alıyorum o yüzden doğurma kısmı bende baya önde gidiyor
Yaa pitir pitir dokunuyor icinden sanaa mükemmel bir sey degil mi buBen hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorumhiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Ahhh minnosummm ne guzel anlatmışsın gözlerim doldu resmenBu süreç güzel ama belli bir süre olursa güxel bence doğunca düşünsene kucagına alacaksın dokuanacaksın koklayarak öpeceksinn kime benzer ne sever sesi nasıldır nasıl anne baba der bunları göreceksin sonuçta ama bizimle kalsa bunları göremeyiz kiii i.. ben herşeyin zamanında güzel olduğunu düşünüyorumRabbim korusun hepimizi ve evlatlarımızıda.. olmayanlara da sağlıkla nasip etsin inşallah
ben genelde GAP, Marks and Spencer, Zara, H&M, BG'den alıyorum indirim dönemlerinde özellikle. kendim de kullandığım markalaro olduğu için hem kaliteli hem bebeğim için de uzun süre kullanışlı olacağını düşünüyorum :)Kızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
Evet dedikleriniz harfiyen dogru. Esim basip giderek kavgaya donusturcek haraketi yapmis oluyor. Herkes bole durumlarda birbirini alttan almali bence. Ozellikle yolculuktayiz istemesek bile gireriz bi yere istemesek bile baskasinin tuvaleti gelir dururuz ayaklari agrir dururuz. Vs vs. Anlayisla yaklasmak lazim. Annemin bu tarz takintili yaklasimlari vardir ama ozunde hep bizi dusunur. 60 yasinda kadin ben dugune gidicem diye cocuga bakmak icin geliyor o kadar yolu baska amaci yok mesela. Biliyorum icini. Sadece kendi istedigi bazi seylere engel olamiyor. O sekilde olsun istiyor ama esimin ozdilek istemedigini farkedip sonrasinda soruyor yakinda var mi diye de baskasina. Hersey esimin istegine donuyor gun sonunda. Tavri cok yanlis esimin farkindayim. Ben onun annesinin yaninda cekip gitmeli bi davranis asla yapmam. Cevap veririm vs o ayri ama gitmem konuyu buyutmem. Ben orada araba park eden adamla karisina da mahcup oldum. Bi onlardan annem adina ozur diliyorum bi yandan esim gaza basmis gitmis. Baskasinin ne dedigi o anlamda cok umrumda olup yasayan birisi degilim ama demislerdir kiza yazik karni burnunda bunlarla yasiyor diye. Inanin demislerdir yani bunu.Galiba burda bir tek ben anneni biraz masum buldumsonuçta gezmeli bir yolculuk yapiyormussunuz canimm annen de bu sebeple ozdilege gitmek istemis olabilir. Ki eşinin istemedigini fark etmis bence, rotayi degistirmis, yakın bir yer bulmus. Baskasina park yerinizi kapti diye kizmasinin sebebi de esinin kizip basip gitmesi bence. Annen kimbilir ne kadar bozulmustur o sekilde gidisine, senin uzuldugunu görünce belki kizdi o insanlara o kadar. Ya da keske buraya getirtmeseydim de damadimi sinirlendirmeseydim diyerek kendine olan öfkesini yansitti onlara istemeden. Eski insanlar pismanliklarini belli edemeyip ofkeleniyorlar malesef. Ayrica dönüş yolunda da hicbir sey olmamis gibi davranmasi ortami normal hale getirme istegindendir diye düşünüyorum. Ben sadece anneni yorumlamak istedim, esini yorumlamak istemiyorum. Çünkü asiri yanlis buldum kendisini. Seni gaza getirmek istemem
Çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çok zorEvet maalesef.Ama gebelikte daha sık atak geçiriyorum
Demiştik doğru çıktı deseneffestinalente pozitifbiri K kard12455 ElizabethHarmon kizlar şeker yüklemesi sonucum normal çıktı. 2 hafta onden giden Tosun metoş geliyor
Evet oyle oldu mesaj atmis az once dizi izleyelim mi aksam diye. Uzerini ortecek iste. Uzatmayacagi belli de acmayacagi da belli. Bi gonlumu alsa daha hos olacakti. Ne cevap yazcagimi bilemedim. Olur yazip gulecegim sanirim. Ama bundan da sikildim. Konusulmadan kapatilan konular sonraki benzer icerikli kavgada zaten surda da sunu yapmistina donusuyor.Canım malesef arada kalan sen olmuşsunama haksız olan annen gözüküyor. Eşin muhtemelen yol yorgunluğu bir an önce evine ulaşma isteği ile fikir değişikliği olmasına tepki vermiştir. Tabi ki bunların sana yüklenmemesi gerekir. Genel erkek tavırlarından gördüğüm üzere konunun üzerine konuşmayıp direkt kapatacaktır bile. Kendine hiç stres yükleme eğer dile getirmek istiyorsan da sakince dile getir eşini sen tanırsın
Ebebek lcw kitikate ve hm ağırlıklı aldım benKızlar ben Şuan andy wawa ve carters ten aldım bir şeyler, başka hangi markaları önerirsiniz, hellobaby felan çok hoşuma gitmedi. Siz nerelerden alışveriş yaptınız?
Cok asiri yuksek degil evet ama seker ve tansiyon bebekte cok önemli etkiler yapabildignden önlemi cok arttirmis doktorun. Ilgilenmese daha icin icini yer emin olYa kızlar burda bakıyorum benim şekerden daha yüksek kişiler vardı arkadaş benim doktor mu pimpirikli anlamıyorum . Tamam şimdilik ilaç başlamicaz ama bide fruktozamin testi yapalım ona göre karar verelim sıkı bir diyetisyen takibi gerekli demiş bi canım sıkıldıdeğerlerim buydu yani ekliyorum. Çok yüksek değil ama sınırlarda demiş e sınırdaysa niye böle panik ettiriyosun ya.
Başıma yazma sıkıca bağladım. Uyku bandı migren frekans müziği vs yaptım. Geçmiyor yok .o dediğini de yaptım yok.Çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çok zorbana biri yukarıdan bir tutam saç tut hızlıca Çek demişti migrende işe yarar öı bilmiyorum ama bana iyi gelmişti
Ben güncelledim hepinizden önce dogrmasam iyii .Demiştik doğru çıktı desenehey maşallah tosuncuğa. Biz de 3 haziran da yine önde çıkarsak takvimi güncelleyecem yine
Gelişimi ileriyse ona göre dogum da öne mi geliyor yaniDemiştik doğru çıktı desenehey maşallah tosuncuğa. Biz de 3 haziran da yine önde çıkarsak takvimi güncelleyecem yine
Yani bencede insalahta öyle olur sağlıkla biter guntgectikce doğum paniği sarıyo beni yhaSakin ol canım orada yüksek çıktı diye kesin tansiyonum var diye düşünme, belki de hiçbir şeyin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?