2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız yha insana enerji dost sırdaş herşey olduk burada birbirimize hepimiz birbirimizn derdine çare ortak olduk bu süreçte olmayada devamke

Ya kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
Ben sanirim bu konuda biraz ayrisiyorum oglum 6 yasinda hala ütülerim ama tabi oncelik olarak ayiriyorum utuleyeceklerimi. Ic camasir , atlet ve disari giyceklerini kesin utuluyorum. Ama ev icinde giydiklerini genelde ayyy bunu ea gec modunda oluyorum eliyorum. Ama 3 yasina kadar falan hepsini utulerdim. Simdi 2. Bebis ama ayni goruste olur muyum es gecme perilerim ikna edebilir mi beni bilemedim. Utulerim ya yazarken bile kendimi ikna edemedim. Ama inanin takinti aslinda mikrop olsunden daha cok..

Sne doğrusunu yapıyorsun kuzum ben eringecim. Yeni doğan kıyafetlerini mutlaka ütüleyin diyorlar. Mikrop için ne kadar işe yarar bilemiyorum biraz araştırmam lazım sanırım. Mantığıma yatarsa ütülerim onun dışında yok. Hdj

Ama kurutucu kullanmayın yazmış google amca. Ay bilemiyorum zaten zorlu bir süreç birde böyle yorucu aktiviteleri sevemiyorum.

Canım klasik erkek işte, yemin ederim birebir tam bir tipik erkek davranışı... Hepsi mi aynı olur

pozitifbiri
Bence ödemdir o giden. Tansiyon takibin var mi pozitifim? Nasil tansiyonun.
Evet canım arada olcuyorum düzenli olmasa da. Düşük çıkar benim 10-7 10-6 falan, sadece doktora gidince 12-8 çıkar bazen daha bile düşük

Gelişimi ileriyse ona göre dogum da öne mi geliyor yani
Yani şöyle ki benim sipam 39+5te geldi kafası önden gidiyor demişti doktor bikac hafta. 3600 doğdu.Ama ilk oğlum 39+2de doğdu 3250 Gr doğdu. Hani erken doğarsa takvime sat a göre. En azından kilosu hakkında fikir verebiliyor. Ben mesela planlı sezeryan olacağım için izin tarihimi de doğum tarihimi de ona göre öne çekebilirim.

Geçen gün siteye güncelleme gelmişti. O günden beri telefon hafif yan çevirince yatay moda geçiyor sinir bozucu. Otomatik döndürme kapalı bu arada. Başka yaşayan var mı bu durumu.
Evet sinirlerim harap oldu aynı sebepten tek bende oluyor telefon takılıyor sanmıştım

Bana da sınır da dedi bol su iç dedi kendi doktorum , başka doktorda havuç suyu ve soda iç her gün dedi . Ben de 1 haftadır havuç suyu içiyorum , günde 2,5 litre su içiyorum ,bakalım çarşamba doktor ne diyecek randevum var . İnşallah suyu artmıştır

Ben kurutucu kullanacağım niye öyle demiş ki

Kız ben bugün trafikte bana arkadan araba değdi sandım öyle salladı beni
Canım oğlum nasıl hareket ediyorsa karnım titriyor sanki şiddetli bir titreme kıyafetlerinin yıkandığını anladı herhalde durduğu yerde durmuyor

@Deepblues bence kurutucu faydalı bile. Tüm tozları tüyleri alıyor sonuçta ,

Valla ben baglatacam da o öyle ebelerin demesiyle olmaz. İnsan önce isteyecek... Bir siz kalmistiniz yorum yapmayan diyeydin
Yani bencede insalahta öyle olur sağlıkla biter guntgectikce doğum paniği sarıyo beni yha ebeler diyorki sezeryan ol tuplerini bağlat Yeter uc tane diyo ben nasıl dogurucam dedikce

Kız ben bugün trafikte bana arkadan araba değdi sandım öyle salladı beni

@Deepblues bence kurutucu faydalı bile. Tüm tozları tüyleri alıyor sonuçta ,
Evet canım bir dünya toz çıkıyor bizde iki kedi var biliyorsun
böyle yazmış ama bende kullanacağım. Dikkat ederim ona. Bizde kedi evlatlar var dışarda kuruması daha tehlikeli jdjdj
Tam kurutma ile sorunu çözeriz gibi benim de ütü iş kalemim değil canım yalnız değilsin

Kurutucu da bende yok zaten ama belki zaten kullanmiyor oldugum durum oldugun icin kolayligini bilmiyorumdur. Evde bi odamiz musait oraya yikadiklarimi asiyorum 2 gun duruyor katlayip bebis icin bosalttigim dolaba kaldiriyorum. Yaklasik 1 ay icinde de hepsini tek seferde annemle karsilikli utuleyecegiz. Yani kurutmakta bana zor gelmiyor. 2 gune bir makina aldigi kadar atiyorum. Zaten renklerine gore falan atinca bi makinalik ancak doluyor dolmuyor bile. Kurumasi da dedigim gibi 1.5 2 gun.

Daha kötüymüs aslinda. Tamam izleyelim adi neymis dedim. Bi erkekle bi kadini anlatiyormus. Tribbal enfections dedi. Bi an gercek sandim bana laf sokuyormus. Trip diye. Gulmedin mi diyor bide. Dedim gulmedim. Sonra mesajla konuyu konustuk. Sonuc bidaha annenle bi yere gitmeme bagladi. Iyi dedim bende ozaman annenin kizdigim davranislarina alttan almayayim. Napim kadinin huyu bu 2 gun benim icin cekmiceksen napim yani. Aksam kesin konu gene acilir actik bi kere. Ama hakkaten sen yurume diye arabayi almaya gidiyorum diyor ama gelince arabayi basip gidiyor. Anneme kizmismis. Bende annene birsuru konuda kiziyorum bole mi yapiyorum. Neyse bunu tartiscaz. Bu gece aglamali gececek bana belli.

İzlerken memelerim sızladı Allahim emzirmeyi özledim kızımı 19 ay emzirdim pekte bırakmak istemiyordum ama çok kötüydüm ilk aylar mecbur kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…