- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.921
Güle güle kullansınbazı kargolar gelmiş, kavuşma günü yaklaşıyor
Ben bebek yatağı için çarşaf yastık kılıfı bir de süs dursun diye nevresim siparişi verdim 40 iş günü dediler temmuz sonu yapıyor yani yetişirse şansıma artık üzücüKızlar bu yenidoğan tulumlarını beklettim beklettim bugün yazdım istediğim yere siparişler doluymuş tam 34. Haftamda gönderebiliyorlar. Bende doktora yazdım erken doğururmuyum ona göre sipariş vercem diyekadın beni engellicek artık gerçekten
Birden zonk zonk ,ilk gebeliğimde öyle değildi bu fenaAdeta çıkacakmış gibi di mi tövbe tövbe jdjd
Ayakladır diye tahmin ediyorum kuzum benim oğluşun da öyle
Ben ilk birşey oluyor sandım hdjdj neyseki normalmişte şimdi keyif alıyorum hdjdj tekme bağımlısı oldumBirden zonk zonk ,ilk gebeliğimde öyle değildi bu fenabu da kız afacan olacak sanırım
yok canım balios model aldık. bebek arabası ne kadar hafifleşirse bebeğin konforu o kadar düşüyor, engebeli yollarda falan ağır araba daha az sarsıldığı için bunu tercih ettim. ilerde kabin boy alırım biraz büyüsün bunda dedimGüle güle kullansın
Orda bir easy twist mi görüyorum hdjd
İyi yapmışsın canım güle güle kullansınyok canım balios model aldık. bebek arabası ne kadar hafifleşirse bebeğin konforu o kadar düşüyor, engebeli yollarda falan ağır araba daha az sarsıldığı için bunu tercih ettim. ilerde kabin boy alırım biraz büyüsün bunda dedim
Valla şansımızaBen bebek yatağı için çarşaf yastık kılıfı bir de süs dursun diye nevresim siparişi verdim 40 iş günü dediler temmuz sonu yapıyor yani yetişirse şansıma artık üzücü
hayırlı olsunnn sağlıkla binsin yavrularİyi yapmışsın canım güle güle kullansın
Biz twist aldık bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum hdhdhjj benim konforumda önemli
Kız vajinaya zonk ediyor . Karnıma istediği tekmeyi atsın aşkm benım razıyımBen ilk birşey oluyor sandım hdjdj neyseki normalmişte şimdi keyif alıyorum hdjdj tekme bağımlısı oldum
Kız vajinaya zonk ediyor . Karnıma istediği tekmeyi atsın aşkm benım razıyım
Titriyo insanın içi bir değişik hdjdjjd ama nasıl denk getiriyor hdjjdjdnd ben seviyorum kız o kadar alıştım ki oraya karnıma heryerime tekmelerine jdjd hamileliği sevmedim ama hareketlerinin her türlüsü ayy içim eridiKız vajinaya zonk ediyor . Karnıma istediği tekmeyi atsın aşkm benım razıyım
Aynen ya ilerki haftalarda ne yapacagım ebem ağlayacakHayır insan İçinde yapınca orayı tutamiyorsun da.elektrik çarpar gibi bizzt
Ebebek lcw kitikate ve hm ağırlıklı aldım ben
Canım bg de yeni doğan var mıben genelde GAP, Marks and Spencer, Zara, H&M, BG'den alıyorum indirim dönemlerinde özellikle. kendim de kullandığım markalaro olduğu için hem kaliteli hem bebeğim için de uzun süre kullanışlı olacağını düşünüyorum :)
Benim kafası aşağıdaVajinaya tekme atıyor nasıl bir yaramazlık bu ne zaman uzansam zonk zonkayakları mı acaba
eveetCanım bg de yeni doğan var mı
Cerişş mahir nasılll gittiniz mi kontroleBenim kafası aşağıdatekme attıkça kafası da baskı yapıyormuş mesaneye
Bende aynı durumdayımOfff şeker demeyin ya.Canımı neden bu kadar sıktı anlamıyorum. Kötü şeyler geliyor aklıma hep. Bı de dikkat edeyim diyorum ama daha çok acikiyorum daha çok yemek istiyorum. Doymuyorum resmen midem hep boş kazinıyor sanki ayy ağlamak istiyorum. Yarın dahiliye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?