2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben bebek yatağı için çarşaf yastık kılıfı bir de süs dursun diye nevresim siparişi verdim 40 iş günü dediler temmuz sonu yapıyor yani yetişirse şansıma artık üzücü

Güle güle kullansın
Orda bir easy twist mi görüyorum hdjd
yok canım balios model aldık. bebek arabası ne kadar hafifleşirse bebeğin konforu o kadar düşüyor, engebeli yollarda falan ağır araba daha az sarsıldığı için bunu tercih ettim. ilerde kabin boy alırım biraz büyüsün bunda dedim

Eklentiler

• IMG_1710.webp
    25 KB · Görüntüleme: 110
İyi yapmışsın canım güle güle kullansın
Biz twist aldık bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum hdhdhjj benim konforumda önemli

Kız vajinaya zonk ediyor . Karnıma istediği tekmeyi atsın aşkm benım razıyım
Titriyo insanın içi bir değişik hdjdjjd ama nasıl denk getiriyor hdjjdjdnd ben seviyorum kız o kadar alıştım ki oraya karnıma heryerime tekmelerine jdjd hamileliği sevmedim ama hareketlerinin her türlüsü ayy içim eridi

Yaa ben tekmeleri niye sizin gibi vajinadan hissetmiyorum benim gobek deligi ya saginda ya solunda atiyor hep. Gerci son kontrolde de bası asagida demisti. Ayaklari yanlarima vuruyor kizin hep. Ama ben tekmeden ziyade gerinmesini bu ara hep hissediyorum kizlar. Bildiginiz geriniyor icerde karnim bi genlesiyor bikac saniye

Bende aynı durumdayım aklımda hep bişeyler yemek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…