- 26 Eylül 2022
- 1.174
- 1.775
- 53
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.941
Yaa ben tekmeleri niye sizin gibi vajinadan hissetmiyorumbenim gobek deligi ya saginda ya solunda atiyor hep. Gerci son kontrolde de bası asagida demisti. Ayaklari yanlarima vuruyor kizin hep. Ama ben tekmeden ziyade gerinmesini bu ara hep hissediyorum kizlar. Bildiginiz geriniyor icerde karnim bi genlesiyor bikac saniye
Daha almadım ben de.Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Biz Omron aldık canım Allah kolaylık versinKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Geldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
ben bundan aldım kullandım doğru ölçüm yapıyor memnunumKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Sağ ol canım ben de bakayım buna biben bundan aldım kullandım doğru ölçüm yapıyor memnunum
Biz Omron aldık canım Allah kolaylık versin amin canım sağ olasın bu markaya da bakayım tesekkurler
Maasaallah çok tatli ya. Allah hepsine güzel yazılar yazsin insaallahGeldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
Selamlar. Bizimki xiaomi mi ihealth ates olcer yaklasik 5 yildir kullaniyoruz hic sorun yasamadik. Doktora gidince dogru olcuyor mu diye yanimizda goturup test ettik ayniydi. Temassiz olmasi avantajli oluyor cocuk durmazsa 1 2 saniyede alindan ölcüveriyorsunuz. Koltukalti daha dogru olcebilir belki ama durmayan cocugu sabit tutmak o anlamda zor oluyor ayrica ilk andaki soguklugundan da rahatsiz olup olcturcegi varsa da olcturmeyebiliyorlar. Her ikisindende bulunmasinda yarar var tabi. Bendeki bu.Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Aa bende bunu almak istiyordum. Doğruluğunu teyit edememiştim. Ekranda ışığı var mı?Selamlar. Bizimki xiaomi mi ihealth ates olcer yaklasik 5 yildir kullaniyoruz hic sorun yasamadik. Doktora gidince dogru olcuyor mu diye yanimizda goturup test ettik ayniydi. Temassiz olmasi avantajli oluyor cocuk durmazsa 1 2 saniyede alindan ölcüveriyorsunuz. Koltukalti daha dogru olcebilir belki ama durmayan cocugu sabit tutmak o anlamda zor oluyor ayrica ilk andaki soguklugundan da rahatsiz olup olcturcegi varsa da olcturmeyebiliyorlar. Her ikisindende bulunmasinda yarar var tabi. Bendeki bu.
Gebeligi ogrendgmzde ilk ay aldikKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Yaaaa o dudak neee maşallahhhGeldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
30+3 çıktı canım geçen ptesi de 29+3 çıkmıştı .ay 3 üne de az kalmış ben seninle beklerim pozitifim 5inde de benim görüşümYaaaa maşallah kuzuyaaaayine onde mi çıktı Cerenim mahirtoş teyzesi yesin totosunu valla 3 üne kadar zor tutacam kendimi ben de
Çok teşekkür ederiz.Amin inşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla yaşasınlar inşallahMaasaallah çok tatli ya. Allah hepsine güzel yazılar yazsin insaallah
Baharcımmmm çok teşekkür ederim.Nerelerdesin bu ara pek görmüyorum sanki seni herşey yolunda mı
Dinlenince gecmeyen agrilariniz ve kasik batmalariniz bel agriniz varsa gidin bence. Doktorum gecmeyen agrilarinda mutlaka gel demisti bana.Kızlar hepinize iyi akşamlar ben biraz rahatsızım 2 gündür hafif hafif yürüyüşe çıkıyorum yani çok kısa yürüyüşler ama gerçekten dönüşte çok kötü oluyorum Şu anda yürüyüşten geldim ama ayağa kalkacak dermanım yok yatakta yatıyorum şiddetli kasık ve bel ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şekilde yürüyüşe çıkamıyorum biraz yürüdüğüm zaman hemen böyle yamuluyorum şu an ağrıdan ağlayacağım Sizce doktora gitmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?