2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Tekmesi her an her yerde bugün ilk ke sol tarafa vurdu yer değiştirdi sanırım. Dönme dolap mübarek. Ay eşim elini koyuyor tekne atmayı kesiyor

Daha almadım ben de.

Biz Omron aldık canım Allah kolaylık versin

Geldik doktordan 1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey

Eklentiler

• ACE2F79E-DFFC-4C7C-9752-59DE538B0F35.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 136
Yaaaa maşallah kuzuyaaaa yine onde mi çıktı Cerenim mahirtoş teyzesi yesin totosunu valla 3 üne kadar zor tutacam kendimi ben de

ben bundan aldım kullandım doğru ölçüm yapıyor memnunum

Eklentiler

• IMG_1712.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 128
Maasaallah çok tatli ya. Allah hepsine güzel yazılar yazsin insaallah

Selamlar. Bizimki xiaomi mi ihealth ates olcer yaklasik 5 yildir kullaniyoruz hic sorun yasamadik. Doktora gidince dogru olcuyor mu diye yanimizda goturup test ettik ayniydi. Temassiz olmasi avantajli oluyor cocuk durmazsa 1 2 saniyede alindan ölcüveriyorsunuz. Koltukalti daha dogru olcebilir belki ama durmayan cocugu sabit tutmak o anlamda zor oluyor ayrica ilk andaki soguklugundan da rahatsiz olup olcturcegi varsa da olcturmeyebiliyorlar. Her ikisindende bulunmasinda yarar var tabi. Bendeki bu.

Eklentiler

• Screenshot_20230522-212922_Trendyol.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 85
Aa bende bunu almak istiyordum. Doğruluğunu teyit edememiştim. Ekranda ışığı var mı?

Gebeligi ogrendgmzde ilk ay aldikbizde bu markadan aldik canim. Kulaktan ve alindan ölcüm var. Oda sicakligi felanda ölcüyor. Modlari var. Ayni markanin tansiyon aletinide aldim kendime.memnunum. Kışın çok ateşli hasta oldum iyikide almisim kontrolümü yaptm kendime hep. Omronun klasik ates olcelerinide alcam koltuk alti olan. 2 tane bulunsun evde diyorum. Ateş önemli ve korkulu rüyam

Eklentiler

• 16847802589132745290644413417068.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 117
Yaaaa o dudak neee maşallahhh

Kızlar hepinize iyi akşamlar ben biraz rahatsızım 2 gündür hafif hafif yürüyüşe çıkıyorum yani çok kısa yürüyüşler ama gerçekten dönüşte çok kötü oluyorum Şu anda yürüyüşten geldim ama ayağa kalkacak dermanım yok yatakta yatıyorum şiddetli kasık ve bel ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şekilde yürüyüşe çıkamıyorum biraz yürüdüğüm zaman hemen böyle yamuluyorum şu an ağrıdan ağlayacağım Sizce doktora gitmeli miyim

Yaaaa maşallah kuzuyaaaa yine onde mi çıktı Cerenim mahirtoş teyzesi yesin totosunu valla 3 üne kadar zor tutacam kendimi ben de
30+3 çıktı canım geçen ptesi de 29+3 çıkmıştı .ay 3 üne de az kalmış ben seninle beklerim pozitifim 5inde de benim görüşüm çok teşekkür ederiz teyzesi
Maasaallah çok tatli ya. Allah hepsine güzel yazılar yazsin insaallah
Çok teşekkür ederiz.Amin inşallah sağlıkla gelsinler sağlıkla yaşasınlar inşallah
C Cerito Maşallah cok sevindim iyi olmasina ceritom
Baharcımmmm çok teşekkür ederim.Nerelerdesin bu ara pek görmüyorum sanki seni herşey yolunda mı

Dinlenince gecmeyen agrilariniz ve kasik batmalariniz bel agriniz varsa gidin bence. Doktorum gecmeyen agrilarinda mutlaka gel demisti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…