- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.961
Canim gebelik depresyonuna girdim sanırım birkac gündürBaharcımmmm çok teşekkür ederim.Nerelerdesin bu ara pek görmüyorum sanki seni herşey yolunda mı
Çok ekstra ozelligi olan bisi degil aslinda sadece ates olcuyor.oglum atesliyken 4 5 kere yanimizda hastaneye goturduk doktor olcer olcmez bizde kendimizinkinden olctuk ayni degerdi. Simdi canli canli kendimi olctumAa bende bunu almak istiyordum. Doğruluğunu teyit edememiştim. Ekranda ışığı var mı?
Bir saattir dinliyorum şimdi ağrı kesici aldım hafiflemezse gidicem cnmDinlenince gecmeyen agrilariniz ve kasik batmalariniz bel agriniz varsa gidin bence. Doktorum gecmeyen agrilarinda mutlaka gel demisti bana.
Aynen ya yatağında bir çarşafı bir müslini olsa yeter geç gelsin napalımValla şansımızaaman yetişmezse mevlüdlerinde giydiririm napıyım
Bende de oldu haftasonu düşünceli ağlamaklıydım bebeğin çok ihtiyacı var eksiğim de var yetişemicem diye delirdim sanki bir de hamilelik bitecek diye duygulanıyorumCanim gebelik depresyonuna girdim sanırım birkac gündürdurup dururken gerginlik oluyor tahammül seviyemde azaldi. Sonra bi aglama krizi duygularim cok degisken anlayacagin. Ama geccek geccek elbet buda geccek diyordu tarkan dimi
O benimle gırgır geçiyor güle eglene konuştuk bugün deValla ben baglatacam da o öyle ebelerin demesiyle olmaz. İnsan önce isteyecek... Bir siz kalmistiniz yorum yapmayan diyeydin
Cevap ne olduKızlar bu yenidoğan tulumlarını beklettim beklettim bugün yazdım istediğim yere siparişler doluymuş tam 34. Haftamda gönderebiliyorlar. Bende doktora yazdım erken doğururmuyum ona göre sipariş vercem diyekadın beni engellicek artık gerçekten
Benimkide öyle oluyo ebe de şaşırdı bugün eline nasıl vuruyor kalp atımı dinlerken bi heyecanlandı heryerden bir vuruşu var benim göbek sağlı sollu kalkıyor digeride anne zayifya ondan daha net bellli herşeyi diye büyük birşey olucak galiba diyo da kilosu cok olmaz gibi 3 anca görürüz ki çocuk kilolu oldukça ben zor çıkartırım zatenAdeta çıkacakmış gibi di mi tövbe tövbe jdjd
Ayakladır diye tahmin ediyorum kuzum benim oğluşun da öyle
Yaaa kıyamam sanaCanim gebelik depresyonuna girdim sanırım birkac gündürdurup dururken gerginlik oluyor tahammül seviyemde azaldi. Sonra bi aglama krizi duygularim cok degisken anlayacagin. Ama geccek geccek elbet buda geccek diyordu tarkan dimi
Kizlad öyle oluyor galiba yha oğlumda sakın gebelik geçirdim kızlarda ise yatamıyorum bile çok masallah kipirkipirlar yha... İlk kızıma gebelikte son hftlarda nst de kendi drum dehio başkasına bakinmistim cinsiyetini bilmeden yorum yapti hareket çizgisine göre masallah futbolcu olucak galiba ne bu böyle demişti kiz bende demiştim bitirdi beni buda geceleri başlıyor dayak manyagina döndü göbeğimin ici okadar alışıyorum ki dogumdan hemen sonra en ufak bağırsak hareketini bebek sanıyordum o kadar alışıliyor düşününBirden zonk zonk ,ilk gebeliğimde öyle değildi bu fenabu da kız afacan olacak sanırım
Dua edelim de olmasın dediCevap ne oldu
Canım yıkayıp dolapta mı saklayacaksın? Yoksa daha muhafazakı bir yerde mi? Benim de yıkayasım var ama folapta bile tozlanır gibi hissediyorumCanım oğlum nasıl hareket ediyorsa karnım titriyor sanki şiddetli bir titremekıyafetlerinin yıkandığını anladı herhalde durduğu yerde durmuyor
Hayır ben de ütülemicem. Zaten gene kirlenecek dolaba koycaz, çantaya değecek yatağa değecek vs diye düşündümYa kıyafetleri ütülemeyecek olan tek kişi ben miyim hdjdjjj
İnşallah zamanında gelsin bebeğin canım ne erken ne de gec vaktinde sağ salim alırsın alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza iyisi ile kötüsü ile bitiriyoruz yavas yavaş yolun sonu görünüyor az çokDua edelim de olmasın dediama zaten sürecimi bildiği için bir öngörünüz var mı diye sordum çok kızmadı o yüzden bence
Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/Ben hamileliğimi hiç sevmiyorum sağlıkla doğurup sevmek istiyorumhiç güzel gecmiyo hamilelik. Bana enerjiiiii yollayın lütfenn
Keşke bağırsak hareketi olsa çok guzel. Vajinaya zonkluyorKizlad öyle oluyor galiba yha oğlumda sakın gebelik geçirdim kızlarda ise yatamıyorum bile çok masallah kipirkipirlar yha... İlk kızıma gebelikte son hftlarda nst de kendi drum dehio başkasına bakinmistim cinsiyetini bilmeden yorum yapti hareket çizgisine göre masallah futbolcu olucak galiba ne bu böyle demişti kiz bende demiştim bitirdi beni buda geceleri başlıyor dayak manyagina döndü göbeğimin ici okadar alışıyorum ki dogumdan hemen sonra en ufak bağırsak hareketini bebek sanıyordum o kadar alışıliyor düşünün
Canım dolaba koyacağım gelmesini bekliyordum zatne bu hafta geliyor çok şükür, erken doğum riskim olmasa muhtemelen 32 gibi yapardım ama şimdi bile yavaş yavaş dinlene dinlene 1-1.5 haftayı bulur gibi geliyorCanım yıkayıp dolapta mı saklayacaksın? Yoksa daha muhafazakı bir yerde mi? Benim de yıkayasım var ama folapta bile tozlanır gibi hissediyorum
Hayır ben de ütülemicem. Zaten gene kirlenecek dolaba koycaz, çantaya değecek yatağa değecek vs diye düşündüm
Ben son bir haftadır ben ölüyorum ishal karın ağrısından 2 kere 1000ml serum aldımKızlar birden ishalim ve şiddetli karın ağrım başladı uzandım yine geçmedi normal mi bu tarz şikayetler
Çok kötüymüş ya doktorlar ne dedi dışarıdan birşey de yemedim ya da tetiklicek anlamadımBen son bir haftadır ben ölüyorum ishal karın ağrısından 2 kere 1000ml serum aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?