2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende çok baktim kararsiz kaldim. Kulaktan ölcüm daha dogruymus gibi okudum. Henüz almadim ama Direct Nexus alacagım galiba.

Son düzenleme:
Çok kötüymüş ya doktorlar ne dedi dışarıdan birşey de yemedim ya da tetiklicek anlamadım
Ben deprem bölgesinde yaşıyorum coğu kişide var burda salgın durumunda... İlaç falan vermediler öyle ayıla bayıla Atlatmaya çalıştıö ama ben cidden cok kötüydüm

Hayır ben de ütülemicem. Zaten gene kirlenecek dolaba koycaz, çantaya değecek yatağa değecek vs diye düşündüm
Bende böyle düşünüyorum. Birde bazı mikroplara da alışsın. Soğuğa da alışsın. Ben kontrollü şekilde maruziyeti doğru buluyorum açıkcası. Ben yıllarca ütüledim diyelim ona alıştı ütülemediğim de ne olacak? Alışmayacak bu çocuğum.

Bu arada canım sen ilk sayfada ki tabloda yoksun. Bilinçli tercih mi yoksa unuttun mu bilemiyorum ama farketmişken söyleyeyim dedim

Canım eğer ki yürüyüşler ile başladı ise ara vermeni tavsiye ederim, eğer ki yürüyüş ile alakası yok zaten bu aralar bele ve kasığa vuran ağrılarım oluyor diyorsan bir doktora görünmekte fayds var

Ben yıkadım küçük hurçlar almıştım onları da yıkadım içine koydum kaldırdım şimdilik. Hepsini ütünün hijyen ısısında ütülemeyi planlıyorum. Hastaneden döndükten sonra ütüleyeceğimi sanmıyorum bir daha

Ağrınız şiddetli ve dinlenmeye rağmen geçmiyorsa gidin bence

İkiz bebek, erken doğum riski olunca , ishal doğumu tetikler, bu daha büyük risk gibi canım, farklı birşey yemedim dedi diye dedim ben. Çocukluğumuzdan beri annem bunu yapar biz ve kesilir ishalimiz. Tabi yine de kendine kalmış bişey...
Canım bir şey dokunduysa ishali kesmemen daha iyi değil mi bol sıvı tüket zehirli at vücudundan.

Bu arada kızlar mide yanmalarima bir arkadaş ağzında zeytinyağını çalkala iyice sonra yut demisti sabah yaptım gün boyu yanmaya çalıştı yanmadı sanki midem. Şimdi bir daha yaptım, eğer bu iyi gelirse rennie ye umut bağlamayı keserim

Cok teşekkür ederim cevabınız için. Mutlaka bakacağım bu markaya ates önemli en çok korktuğum şeylerden biri nasil anlayacağım nasıl müdahale edeceğim deyip duruyorum

Benimde anksiyete tavan kızlar en son 3-4 aylıkken böyle olmuştum. En ufak bir ağrı beni tedirgin ediyor. Doğum yaklaştıkça korkularım artıyor düşünmemeye çalışıyorum ama ya bebeğime ya da bana bir şey olursa diye ödüm kopuyor. Umarım başa çıkabilirim bir an önce

Acile git serum taksalar iyi olur dedi ama devletin acili travmam oldu gitmek istemiyorum özelede bin tane işlem yaptırır şimdi
Bence en iyisi doktora gitmek bilmiyorum ben de hiç sevmem devlet acili ama sanırım ben olsam giderdim.İshal hamilelikte biraz tehlikeli diye duymuştum .İnşallah geçer de gerek kalmaz

Canım o çok tehlikeli. Ağız çalkalanılan yağ asla yutulmaz. Direkt iç iyi geldiyse. Oiş pullüng diye bir yöntem var. Yap ile ağız çalkalayıp tükürüyorsun. Amaç ağızdaki bantsrilerin vs o yağa geçmesi ve ağız ortamının temizlenmesi. Sen çalkalar ve içersen o bakterileri mideye indirmiş olursun. Tabii ki tercih senin ama bence direkt iç canım.

Ayyyy gerçekten mi pozitifim ..ben varya çok çekiyorum midemden bende mi denesem mide yanmasından kurtulma fikri beni çok heyecanlandırdı

Valla kuzum bu arkadaş da çok araştırır da ben araştırmadım açıkçası. Ama öyle diyorsan hemen bı araştırırım. Teşekkür ederim kuzum bilgi için

Beni de öyle. Hatta iyi geldi. Ama bak festi diyor ki çalkalamadan yutun , çalkalamak nooo
Ayyyy gerçekten mi pozitifim ..ben varya çok çekiyorum midemden bende mi denesem mide yanmasından kurtulma fikri beni çok heyecanlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…