- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.981
Bende çok baktim kararsiz kaldim. Kulaktan ölcüm daha dogruymus gibi okudum. Henüz almadim ama Direct Nexus alacagım galiba.Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Canım dışardan falan mı yedin ,üşüttün mü ? Bi doktoruma sorsan mı acabaKızlar birden ishalim ve şiddetli karın ağrım başladı uzandım yine geçmedi normal mi bu tarz şikayetler
Kızlar birden ishalim ve şiddetli karın ağrım başladı uzandım yine geçmedi normal mi bu tarz şikayetler
Ben deprem bölgesinde yaşıyorum coğu kişide var burda salgın durumunda... İlaç falan vermediler öyle ayıla bayıla Atlatmaya çalıştıö ama ben cidden cok kötüydümÇok kötüymüş ya doktorlar ne dedi dışarıdan birşey de yemedim ya da tetiklicek anlamadım
Canım dışardan falan mı yedin ,üşüttün mü ? Bi doktoruma sorsan mı acaba
Acile git serum taksalar iyi olur dedi ama devletin acili travmam oldu gitmek istemiyorum özelede bin tane işlem yaptırır şimdiKuzum kahve limon yap bı yut bakalım takip et kendini. İshali hemen keser. Geçmezse doğru doktora
Bende böyle düşünüyorum. Birde bazı mikroplara da alışsın. Soğuğa da alışsın. Ben kontrollü şekilde maruziyeti doğru buluyorum açıkcası. Ben yıllarca ütüledim diyelim ona alıştı ütülemediğim de ne olacak? Alışmayacak bu çocuğum.Hayır ben de ütülemicem. Zaten gene kirlenecek dolaba koycaz, çantaya değecek yatağa değecek vs diye düşündüm
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben biraz rahatsızım 2 gündür hafif hafif yürüyüşe çıkıyorum yani çok kısa yürüyüşler ama gerçekten dönüşte çok kötü oluyorum Şu anda yürüyüşten geldim ama ayağa kalkacak dermanım yok yatakta yatıyorum şiddetli kasık ve bel ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şekilde yürüyüşe çıkamıyorum biraz yürüdüğüm zaman hemen böyle yamuluyorum şu an ağrıdan ağlayacağım Sizce doktora gitmeli miyim
Pozitifinn dedipi kahve limonu yaptım bende sadce mide bulantısına iyi geldi ishale pek etkilii olmadı ama sende dene sana faydası olanbilir.Acile git serum taksalar iyi olur dedi ama devletin acili travmam oldu gitmek istemiyorum özelede bin tane işlem yaptırır şimdi
Ben yıkadım küçük hurçlar almıştım onları da yıkadım içine koydum kaldırdım şimdilik. Hepsini ütünün hijyen ısısında ütülemeyi planlıyorum. Hastaneden döndükten sonra ütüleyeceğimi sanmıyorum bir dahaCanım yıkayıp dolapta mı saklayacaksın? Yoksa daha muhafazakı bir yerde mi? Benim de yıkayasım var ama folapta bile tozlanır gibi hissediyorum
Hayır ben de ütülemicem. Zaten gene kirlenecek dolaba koycaz, çantaya değecek yatağa değecek vs diye düşündüm
Canım bir şey dokunduysa ishali kesmemen daha iyi değil mi bol sıvı tüket zehirli at vücudundan.Pozitifinn dedipi kahve limonu yaptım bende sadce mide bulantısına iyi geldi ishale pek etkilii olmadı ama sende dene sana faydası olanbilir.
Ağrınız şiddetli ve dinlenmeye rağmen geçmiyorsa gidin benceKızlar hepinize iyi akşamlar ben biraz rahatsızım 2 gündür hafif hafif yürüyüşe çıkıyorum yani çok kısa yürüyüşler ama gerçekten dönüşte çok kötü oluyorum Şu anda yürüyüşten geldim ama ayağa kalkacak dermanım yok yatakta yatıyorum şiddetli kasık ve bel ağrım var ne yapacağımı bilmiyorum hiçbir şekilde yürüyüşe çıkamıyorum biraz yürüdüğüm zaman hemen böyle yamuluyorum şu an ağrıdan ağlayacağım Sizce doktora gitmeli miyim
Canım bir şey dokunduysa ishali kesmemen daha iyi değil mi bol sıvı tüket zehirli at vücudundan.
Cok teşekkür ederim cevabınız için. Mutlaka bakacağım bu markaya ates önemli en çok korktuğum şeylerden biri nasil anlayacağım nasıl müdahale edeceğim deyip duruyorumSelamlar. Bizimki xiaomi mi ihealth ates olcer yaklasik 5 yildir kullaniyoruz hic sorun yasamadik. Doktora gidince dogru olcuyor mu diye yanimizda goturup test ettik ayniydi. Temassiz olmasi avantajli oluyor cocuk durmazsa 1 2 saniyede alindan ölcüveriyorsunuz. Koltukalti daha dogru olcebilir belki ama durmayan cocugu sabit tutmak o anlamda zor oluyor ayrica ilk andaki soguklugundan da rahatsiz olup olcturcegi varsa da olcturmeyebiliyorlar. Her ikisindende bulunmasinda yarar var tabi. Bendeki bu.
Bence en iyisi doktora gitmek bilmiyorum ben de hiç sevmem devlet acili ama sanırım ben olsam giderdim.İshal hamilelikte biraz tehlikeli diye duymuştum .İnşallah geçer de gerek kalmazAcile git serum taksalar iyi olur dedi ama devletin acili travmam oldu gitmek istemiyorum özelede bin tane işlem yaptırır şimdi
Canım o çok tehlikeli. Ağız çalkalanılan yağ asla yutulmaz. Direkt iç iyi geldiyse. Oiş pullüng diye bir yöntem var. Yap ile ağız çalkalayıp tükürüyorsun. Amaç ağızdaki bantsrilerin vs o yağa geçmesi ve ağız ortamının temizlenmesi. Sen çalkalar ve içersen o bakterileri mideye indirmiş olursun. Tabii ki tercih senin ama bence direkt iç canım.Bu arada kızlar mide yanmalarima bir arkadaş ağzında zeytinyağını çalkala iyice sonra yut demisti sabah yaptım gün boyu yanmaya çalıştı yanmadı sanki midem. Şimdi bir daha yaptım, eğer bu iyi gelirse rennie ye umut bağlamayı keserim
Ayyyy gerçekten mi pozitifim ..ben varya çok çekiyorum midemden bende mi denesemBu arada kızlar mide yanmalarima bir arkadaş ağzında zeytinyağını çalkala iyice sonra yut demisti sabah yaptım gün boyu yanmaya çalıştı yanmadı sanki midem. Şimdi bir daha yaptım, eğer bu iyi gelirse rennie ye umut bağlamayı keserim
Canım o çok tehlikeli. Ağız çalkalanılan yağ asla yutulmaz. Direkt iç iyi geldiyse. Oiş pullüng diye bir yöntem var. Yap ile ağız çalkalayıp tükürüyorsun. Amaç ağızdaki bantsrilerin vs o yağa geçmesi ve ağız ortamının temizlenmesi. Sen çalkalar ve içersen o bakterileri mideye indirmiş olursun. Tabii ki tercih senin ama bence direkt iç canım.
Ayyyy gerçekten mi pozitifim ..ben varya çok çekiyorum midemden bende mi denesemmide yanmasından kurtulma fikri beni çok heyecanlandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?