- 22 Mayıs 2012
- 11.010
- 30.591
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.001
Kuzum direkt oil pulling diye araştırsan en ner bilgiye ulaşırsın. Normalde oil zaten mide sorunlarına iyi geliyor. Belkide seni rahatlatan yutmak değil çalkalamak kısmı. Ya direkt yutulmalı ya da çalkalayıp tükürülmeliBeni de öyle. Hatta iyi geldi. Ama bak festi diyor ki çalkalamadan yutun , çalkalamak nooo
Gidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyoBence en iyisi doktora gitmek bilmiyorum ben de hiç sevmem devlet acili ama sanırım ben olsam giderdim.İshal hamilelikte biraz tehlikeli diye duymuştum .İnşallah geçer de gerek kalmaz
Nerdesin sen canım ben yurtdışındayım haftaya hataya gidiyorum ablamda kalacagım bizim evler ağır hasarlı . Arsamız var oraya çelik ev yaptırıyoruz doğuma ancak biter. Allah yardmcımız olsunBen deprem bölgesinde yaşıyorum coğu kişide var burda salgın durumunda... İlaç falan vermediler öyle ayıla bayıla Atlatmaya çalıştıö ama ben cidden cok kötüydüm
Tetiklediğini bilmiyordum erken doğumu aklımızda olsun. Ben bir şey dokundu sandım canım kahve limon biz de yaparız hep toparlıyor baya. En iyisi doktora danışmak sanırım Allah korusunİkiz bebek, erken doğum riski olunca , ishal doğumu tetikler, bu daha büyük risk gibi canım, farklı birşey yemedim dedi diye dedim ben. Çocukluğumuzdan beri annem bunu yapar biz ve kesilir ishalimiz. Tabi yine de kendine kalmış bişey...
Beni de öyle. Hatta iyi geldi. Ama bak festi diyor ki çalkalamadan yutun , çalkalamak nooo
Festi öyle diyorsa direk yutalım beybi o zaman.Mide yanmasından kurtulcaz diye mahvolmayalım
Haber ver bize deGidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyo
Festi öyle diyorsa direk yutalım beybi o zaman.Mide yanmasından kurtulcaz diye mahvolmayalım
Haber ver bize de
Bebiş şifalı şeyler hep zor oluyor ya hdjsjAy çalkalamak zor oluyor zaten bulandiriyordu biraz. Yutması kolay
Haber et bize de kaçırdım başını ne oldu diye ama güzel haberlerle gel bebişimGidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyo
Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/
Hayir tatlım endişe edecek bir durum yok. . Hiç kulak asma onlara. Bebek bakmak yorucu evet ama insanın gözüne gelmiyor öyle diyen insanlar negatif enerji kaynağı kaç ..çok güzel yetecek sin eminim.Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/
Canım her dönem farklı ve herkes farklı. Bunlar iyi günlerinci kişilerin ağzını bürmek gerekiyor. Ben öyle düşünmüyorum de geç. Zor da olabilir sonrası kolay da ama hamilelik gibi olduğunu asla düşünmüyorum ya.Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/
İskenderun'dayim bendeNerdesin sen canım ben yurtdışındayım haftaya hataya gidiyorum ablamda kalacagım bizim evler ağır hasarlı . Arsamız var oraya çelik ev yaptırıyoruz doğuma ancak biter. Allah yardmcımız olsun
İnşallah ben de öyle ümit ediyorum. Ben de biraz hassas ve detaycıyım. İnsanlar böyle diyince etkileniyorum. İnşallah karşımıza güzel enerjili insanlar çıkar artık. Zaten hamilelik yorucu bir de insanlardan kaynaklı yorulmak istemiyorumHayir tatlım endişe edecek bir durum yok. . Hiç kulak asma onlara. Bebek bakmak yorucu evet ama insanın gözüne gelmiyor öyle diyen insanlar negatif enerji kaynağı kaç ..çok güzel yetecek sin eminim.. Değil mi canım tecrübeli anneler.
Toplumsal olarak had sorunumuz varCanım her dönem farklı ve herkes farklı. Bunlar iyi günlerinci kişilerin ağzını bürmek gerekiyor. Ben öyle düşünmüyorum de geç. Zor da olabilir sonrası kolay da ama hamilelik gibi olduğunu asla düşünmüyorum ya.
Evet benim kuzenimin bebeklik doktoru da aynısını söylemiş. Çocuk el bebek gül bebek büyümüş, kir toz sıfır vs ama sürekli hasta sürekli hasta, doktor salın çocuğu gibisine getirmişhahaha hatta ne yapın demişti hatırlamıyorum da çocuğu bilerek ateşli hasta olması için doktor şunu yapın demişti sonra hastalandı tabii, kendi kendine geçirmiş falan,ondan sonra da rahat bırakmışlar da öyle bağışıklığı oturmuş. Ben mecbur kalmazsam o kadar yapamam ama gene maruz kalsın mecbur alışacak bir şekilde.Bende böyle düşünüyorum. Birde bazı mikroplara da alışsın. Soğuğa da alışsın. Ben kontrollü şekilde maruziyeti doğru buluyorum açıkcası. Ben yıllarca ütüledim diyelim ona alıştı ütülemediğim de ne olacak? Alışmayacak bu çocuğum.
Bu arada canım sen ilk sayfada ki tabloda yoksun. Bilinçli tercih mi yoksa unuttun mu bilemiyorum ama farketmişken söyleyeyim dedim
Olsun canım bi sabah bi akşam sür, olcak böle şeyler normalKızlarr çatlağa bakınhem sızlıyor hem kaşınıyor bire birden oldu yarın yağa almaya gideceğim
Evet biliyorum canım ben kullanıcı adımı değiştirdim yadisim dim. İskenderun daha iyiymiş antakyaya göre arsuz taraflarında bişey yokmuş . Palmiye hast mi gidiyorsunİskenderun'dayim bende
Zaten var catlaklarım ilk hamilelikten ama hiç sızlama ya da böyle birden yırtilma olmamıştı bu oğlan benim anamı ağlatacak belliOlsun canım bi sabah bi akşam sür, olcak böle şeyler normal
Arsuz İskenderun'a nispeten iyi. Palmiye Süleyman beye gidiyorumEvet biliyorum canım ben kullanıcı adımı değiştirdim yadisim dim. İskenderun daha iyiymiş antakyaya göre arsuz taraflarında bişey yokmuş . Palmiye hast mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?