2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beni de öyle. Hatta iyi geldi. Ama bak festi diyor ki çalkalamadan yutun , çalkalamak nooo
Kuzum direkt oil pulling diye araştırsan en ner bilgiye ulaşırsın. Normalde oil zaten mide sorunlarına iyi geliyor. Belkide seni rahatlatan yutmak değil çalkalamak kısmı. Ya direkt yutulmalı ya da çalkalayıp tükürülmeli C Cerito

Ben deprem bölgesinde yaşıyorum coğu kişide var burda salgın durumunda... İlaç falan vermediler öyle ayıla bayıla Atlatmaya çalıştıö ama ben cidden cok kötüydüm
Nerdesin sen canım ben yurtdışındayım haftaya hataya gidiyorum ablamda kalacagım bizim evler ağır hasarlı . Arsamız var oraya çelik ev yaptırıyoruz doğuma ancak biter. Allah yardmcımız olsun

Tetiklediğini bilmiyordum erken doğumu aklımızda olsun. Ben bir şey dokundu sandım canım kahve limon biz de yaparız hep toparlıyor baya. En iyisi doktora danışmak sanırım Allah korusun

Beni de öyle. Hatta iyi geldi. Ama bak festi diyor ki çalkalamadan yutun , çalkalamak nooo

Festi öyle diyorsa direk yutalım beybi o zaman.Mide yanmasından kurtulcaz diye mahvolmayalım
Gidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyo
Haber ver bize de

Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/

Ben de zaman zaman böyle düşünüyorum. Sürekli bir halsizlik, ağrılar vs.. ama kim görse beni bunlar iyi günlerin diyor. Biraz endişe ediyorum:/
Hayir tatlım endişe edecek bir durum yok. . Hiç kulak asma onlara. Bebek bakmak yorucu evet ama insanın gözüne gelmiyor öyle diyen insanlar negatif enerji kaynağı kaç ..çok güzel yetecek sin eminim. . Değil mi canım tecrübeli anneler.

Canım her dönem farklı ve herkes farklı. Bunlar iyi günlerinci kişilerin ağzını bürmek gerekiyor. Ben öyle düşünmüyorum de geç. Zor da olabilir sonrası kolay da ama hamilelik gibi olduğunu asla düşünmüyorum ya.

İnşallah ben de öyle ümit ediyorum. Ben de biraz hassas ve detaycıyım. İnsanlar böyle diyince etkileniyorum. İnşallah karşımıza güzel enerjili insanlar çıkar artık. Zaten hamilelik yorucu bir de insanlardan kaynaklı yorulmak istemiyorum
Toplumsal olarak had sorunumuz var herkes her şeye yorum yapıyor. Kibarca cevap veriyordum artık kabalaşacam
Hamilelik gerçekten çok başka bir dünya. Fiziksel olarak ve ruhsal olarak ayarlar değişiyor. İnşallah hepimiz için bundan sonraki süreç kolaylıkla geçer

Evet benim kuzenimin bebeklik doktoru da aynısını söylemiş. Çocuk el bebek gül bebek büyümüş, kir toz sıfır vs ama sürekli hasta sürekli hasta, doktor salın çocuğu gibisine getirmişhahaha hatta ne yapın demişti hatırlamıyorum da çocuğu bilerek ateşli hasta olması için doktor şunu yapın demişti sonra hastalandı tabii, kendi kendine geçirmiş falan,ondan sonra da rahat bırakmışlar da öyle bağışıklığı oturmuş. Ben mecbur kalmazsam o kadar yapamam ama gene maruz kalsın mecbur alışacak bir şekilde.
Belki ilk üç ay aşırı dikkat gerekir bilmiyorum.
Bı arada tabloya yazmaya üşendim ya bi de ilk başlarda çok pimpirikliydim aman bir üç ay geçsin içim rahat edecek öyle kendimi alıştırayım, aman şu dördüncü ay da geçsin diye diye sonra geç oldu zaten yazdırmaya. Hep dedim ki keşke en başından test yapmadan heyecanını vs paylaşabilenler gibi olsam diye ama yok illa bir kuruntu bir garanticilik. Anladım ki en son doğursam bu sefer dicem ki aman şu kırkı çıksın öyle bahsedeyim millete, aman yok hala küçük, altı ayı geçsin de öyle paylaşırım diye diye çocuk üniden mezun olacak

Kızlar HM’ de memran üye mi ne unuttum ismini öyle bişeye üye olunca %10 indirim veriyor. Ben zıbın almak için kullandım, indirime girmiyor normalde. İhtiyacı olan varsa haberiniz olsun benimkiler bunlar, ne tarz alacağımı bilemedim değşik değşik aldım ilk annelik çok zor kızlarrr, hiç anlayamıyorum ne giyer eder

Eklentiler

• 18792823-2A84-47F9-9580-A6C8CBD93A73.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 4CC0D53D-DB4F-47AF-9C34-EE6324F1DE17.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 48F2A939-F3AF-43E5-8C5C-D7DCE3B6B8D5.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…