2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı olsun canım. Offf ben de gidicem alışverişe ve bu çıtçıtlıları hiç sevemiyorum nedense ama alıcam. Bana kalsa hep ikili takım alırım sadece ya da oatikli pantolon üst. Liste yapanların bir bildikleri vardır diye alıcam işte zıbın atlet falan ama srnin aldıklarının rengi çok güzel. Çok beğeniyorum doğal renkleri

Bende valla kıyafet almak zevkli de bu sıkıcı oluyor ama en çokta çıtçıtlı ihtiyaçmış alcaz mecbur

Bende valla kıyafet almak zevkli de bu sıkıcı oluyor ama en çokta çıtçıtlı ihtiyaçmış alcaz mecbur
İşte neden ama o çıtçıtlının ne özelliği var bir bilsem ona göre içim rahat alıcam
Kızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Valla ben de tam bugün aldım. Bir bebek mağazasına gitmiştim, Unibaby vardı sanırım Johnson’s ın ürünü, ondan aldım kokulu ama doğal. Yumuşatıcı da almayacaktım ama kadın doğal deyince son dk onu da aldım aynı marka. Belki marketten başka bişe alabilirdim ama çok fark olmaz bence içerikte

Nst ultrasonda sıkıntı yok çok şükür serum taktılar ishal için canım kan idrar aldılar onların sonucu yok daha

Ay hadi gözün aydın nst iyi çıksın da ultrasonu sen kendi doktorunun dediğini baz al boşver serum da ishalini keserse tamamdır beni ishal korkuttu o geçsin de salla ultrasonu devlete mi gittin

Ben boyaya girişecektimtırstım şimdi
Ödem yapmış olabilirsin canım,bu gunlerde bende geri gidiyorum,anlayamadim 17sinde 78,4kg ,bugun 77,6kg
Maşallah yavrunasonunda tanışabildik Mahir beylecok tatlis bir sürati var,yerimmm

Ay hadi gözün aydın nst iyi çıksın da ultrasonu sen kendi doktorunun dediğini baz al boşver serum da ishalini keserse tamamdır beni ishal korkuttu o geçsin de salla ultrasonu devlete mi gittin
Benide benide.... evet yine ikizden dolayı burun kıvırdılar niye öyle diyosunuz dedim bakması uzun sürüyomuş sabır

Canım merak etme bence ben de geçen ay ağlıyordum 12 kilo almışım diye, bir ay geçti bugün doktor muayenesinde tartıldım aynı nerdeyse sadece yarım kilo mu bir kilo mu ne eklenmişti o da bebeğe gitmiştir zaten çoğu. Ben şok. Ama doktor bişe demedi. Bebekler sağlıklı oldukça sorun yok. Hatta benim hep bir hafta ya da dört beş gün önde gidiyodu, o da şimdi bazı ölçümleri iki gün önde bazıları dört gün, kurt düştü içime, git gide azalmaz inşallah diye ama doktor söylerdi bence dedim o yüzden takma bence

Ceri bu fındık burun bu ağız neeeee

Kızlar ben kocamı doğricam galiba şu an odadaki horlama sesinin kaydını alıp atsam benimle birlikte doğrarsınız gerçekten ağlamak üzereyim bi haftadır canıma yetti artık her gece dört beş kere uyanıyorum ağlıcam gerçekten şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…