- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.021
Nerde kalıyorsunuz. Süleyman aslan mı .Arsuz İskenderun'a nispeten iyi. Palmiye Süleyman beye gidiyorum
Mesaneye baskı yaptığı için mi zonklama oluyorBenim kafası aşağıdatekme attıkça kafası da baskı yapıyormuş mesaneye
Hayırlı olsun canım. Offf ben de gidicem alışverişe ve bu çıtçıtlıları hiç sevemiyorum nedense ama alıcam. Bana kalsa hep ikili takım alırım sadece ya da oatikli pantolon üst. Liste yapanların bir bildikleri vardır diye alıcam işte zıbın atlet falanKızlar HM’ de memran üye mi ne unuttum isminiöyle bişeye üye olunca %10 indirim veriyor. Ben zıbın almak için kullandım, indirime girmiyor normalde. İhtiyacı olan varsa haberiniz olsun benimkiler bunlar, ne tarz alacağımı bilemedim değşik değşik aldım ilk annelik çok zor kızlarrr, hiç anlayamıyorum ne giyer eder
Canım çok geçmiş olsunGidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyo
Evet doktorum öyle söyledi ama belki sizde ayaklar aşağıdadır o da olabilirMesaneye baskı yaptığı için mi zonklama oluyor
Bize de haber ver merak ettimGidiyorum canım acile karın ağrım kesilmiyo
Perşembe dr gidecegım bakalım nerde ayakları bayagı şiştimEvet doktorum öyle söyledi ama belki sizde ayaklar aşağıdadır o da olabilir
Bende valla kıyafet almak zevkli de bu sıkıcı oluyor ama en çokta çıtçıtlı ihtiyaçmış alcaz mecburHayırlı olsun canım. Offf ben de gidicem alışverişe ve bu çıtçıtlıları hiç sevemiyorum nedense ama alıcam. Bana kalsa hep ikili takım alırım sadece ya da oatikli pantolon üst. Liste yapanların bir bildikleri vardır diye alıcam işte zıbın atlet falanama srnin aldıklarının rengi çok güzel. Çok beğeniyorum doğal renkleri
Nst ultrasonda sıkıntı yok çok şükür serum taktılar ishal için canım kan idrar aldılar onların sonucu yok dahaEvet doktorum öyle söyledi ama belki sizde ayaklar aşağıdadır o da olabilir
İşte neden ama o çıtçıtlının ne özelliği var bir bilsem ona göre içim rahat alıcamBende valla kıyafet almak zevkli de bu sıkıcı oluyor ama en çokta çıtçıtlı ihtiyaçmış alcaz mecbur
Valla ben de tam bugün aldım. Bir bebek mağazasına gitmiştim, Unibaby vardı sanırım Johnson’s ın ürünü, ondan aldım kokulu ama doğal. Yumuşatıcı da almayacaktım ama kadın doğal deyince son dk onu da aldım aynı marka. Belki marketten başka bişe alabilirdim ama çok fark olmaz bence içerikteKızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Nst ultrasonda sıkıntı yok çok şükür serum taktılar ishal için canım kan idrar aldılar onların sonucu yok daha
Ay hadi gözün aydın
Ben boyaya girişecektimSabah randevum var bu gece nasıl uyku girecek gözüme, az önce bir konu okudum kızlar tam olarak ne olduğunu söylemeyeyim üzmeyelim kendimizi ama çok dikkat edelım fazla yormayın kendinizi agir kaldırmayın yüksek yerlere uzanmayin ben bunları çok yapiyorum dikkat edeceğim artık
Ödem yapmış olabilirsin canım,bu gunlerde bende geri gidiyorum,anlayamadimBenim de kafamı kilom kurcaladı kızlar. 16.05.2023 sabahında 76.8 den 77.4 e çıkmışım. Sonra düşmüş düşmüş. Bu sabah 76.7 çıktım. Geçen hafta ayaklarım çok şişmişti. Sıcaktan ödem mi tuttum da attım anlamadım ki... Bebişin hareketlerinin maşallahı var Allah esirgesin de , anlam veremedim...
Maşallah yavrunaGeldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
Benide benide.... evet yine ikizden dolayı burun kıvırdılar niye öyle diyosunuz dedim bakması uzun sürüyomuş sabırAy hadi gözün aydınnst iyi çıksın da ultrasonu sen kendi doktorunun dediğini baz al boşver serum da ishalini keserse tamamdır beni ishal korkuttu o geçsin de salla ultrasonu devlete mi gittin
Eczacıbaşı ymış şimdi baktım daUnibaby vardı sanırım Johnson’s ın ürünü,
Canım merak etme bence ben de geçen ay ağlıyordum 12 kilo almışım diye, bir ay geçti bugün doktor muayenesinde tartıldım aynı nerdeyse sadece yarım kilo mu bir kilo mu ne eklenmişti o da bebeğe gitmiştir zaten çoğu. Ben şok. Ama doktor bişe demedi. Bebekler sağlıklı oldukça sorun yok. Hatta benim hep bir hafta ya da dört beş gün önde gidiyodu, o da şimdi bazı ölçümleri iki gün önde bazıları dört gün, kurt düştü içime, git gide azalmaz inşallah diye ama doktor söylerdi bence dedim o yüzden takma benceBenim de kafamı kilom kurcaladı kızlar. 16.05.2023 sabahında 76.8 den 77.4 e çıkmışım. Sonra düşmüş düşmüş. Bu sabah 76.7 çıktım. Geçen hafta ayaklarım çok şişmişti. Sıcaktan ödem mi tuttum da attım anlamadım ki... Bebişin hareketlerinin maşallahı var Allah esirgesin de , anlam veremedim...
Ceri bu fındık burun bu ağız neeeeeGeldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
Sabah kan vermeye gideceğim sanırım ben de katılacağım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?