- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.041
Cok geçmiş olsun canımNst ultrasonda sıkıntı yok çok şükür serum taktılar ishal için canım kan idrar aldılar onların sonucu yok daha
Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım varBende aşılama yaptım normalde bu mayısın 25 inde doktor beta yaptır dedi dayanamadım ve bu akşam yaptırdım sizce hamilemiyim
Canım başka yöne çevir kafasını, dönünce geçiyor horlama kimisinde.Kızlar ben kocamı doğricam galiba şu an odadaki horlama sesinin kaydını alıp atsam benimle birlikte doğrarsınız gerçekten ağlamak üzereyim bi haftadır canıma yetti artık her gece dört beş kere uyanıyorum ağlıcam gerçekten şu an
Canım son adet tarihin, beklenen adet tarihin önemli. Ben adetim geciktikten iki gün sonra yaptığımda çıkmıştı. Aşılamada da fark etmez sanıyorum. Erken yaptığında herkeste çıkmayabilir hamile olsan da. Sakin olman gerek kafanı dağıt biraz çok odaklanırsan stres olur.Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
29 Nisan adet oldum 4 yıldır bekliyorum eşimde sprem sorunu vardı aşılama yaptık çok bekledimCanım son adet tarihin, beklenen adet tarihin önemli. Ben adetim geciktikten iki gün sonra yaptığımda çıkmıştı. Aşılamada da fark etmez sanıyorum. Erken yaptığında herkeste çıkmayabilir hamile olsan da. Sakin olman gerek kafanı dağıt biraz çok odaklanırsan stres olur.
Teşekkür ederim canım bir aksiyon daha geçti şükürCok geçmiş olsun canımhersey yolunda olmasına cok sevindim
Anladım, ben uzman değilim tabii dediğim gibi erken sonuçlar yanıltıcı olabilir. İnşallah en yakın zamanda hamilelik haberinizi alırsınız29 Nisan adet oldum 4 yıldır bekliyorum eşimde sprem sorunu vardı aşılama yaptık çok bekledimherkes psikolojimi bozdu etrafımda kim var kim yok inşallah tutmuştur
Geçmiş olsun öncelikle canım... Allah bir daha kimseye böyle bir felaket yaşatmasın.. ben depremin ilk anından bu yana Kahramanmaraştayım. Evimiz hasarsız cok şükür ki ama tek katlı müstakil bir ev avantajımız buydu... Coğu kişi burdada çelik ve prefabrik ev yaptırıyor. İnşallah güzel ve mutlu bir yuvanız olur hatay da.Nerdesin sen canım ben yurtdışındayım haftaya hataya gidiyorum ablamda kalacagım bizim evler ağır hasarlı . Arsamız var oraya çelik ev yaptırıyoruz doğuma ancak biter. Allah yardmcımız olsun
Eğer ki ishal kesilmiyorsaa bir yerde bir sorun vardır bir hafta boyunca insan ishal olmaz varsa altta bakteri, enfeksiyonel bir durum vardır ve bunun tedavi edilmesi lazım vücudun illa bunu kendiliğinden atacak diye bir kural yokCanım bir şey dokunduysa ishali kesmemen daha iyi değil mi bol sıvı tüket zehirli at vücudundan.
Deprem bölgesinde su sorunu cok ciddi anlamda var ondan benim ki içmesek bile dişimizi fırçalıyoruz abdest alıyoruz ister istemez temas ediyoruzÇok kötüymüş ya doktorlar ne dedi dışarıdan birşey de yemedim ya da tetiklicek anlamadım
Geçmiş olsun iyi yaptın doktora giderekNst ultrasonda sıkıntı yok çok şükür serum taktılar ishal için canım kan idrar aldılar onların sonucu yok daha
Çıktı mı sonuç bir de canım inanır mısın bir gün bile cok fark ediyor betahcg değerinde yükselme için.. azcık sabrt et bugün 23 ü 24 ve 25. Gün yanı daha 3 gün var. Bebiş varsa bile cok küçük olduğu için kanda görünmez sende boş yere üzülmüş stres yaşamıs olursun. . Çok zor beklemek biliyorum böyle konuşmak bize kolay sadece... İnşallah Kucagın bebelerle dolar canım benimBende aşılama yaptım normalde bu mayısın 25 inde doktor beta yaptır dedi dayanamadım ve bu akşam yaptırdım sizce hamilemiyim
Çıktı mı sonuç bir de canım inanır mısın bir gün bile cok fark ediyor betahcg değerinde yükselme için.. azcık sabrt et bugün 23 ü 24 ve 25. Gün yanı daha 3 gün var. Bebiş varsa bile cok küçük olduğu için kanda görünmez sende boş yere üzülmüş stres yaşamıs olursun. . Çok zor beklemek biliyorum böyle konuşmak bize kolay sadece... İnşallah Kucagın bebelerle dolar canım benimBende aşılama yaptım normalde bu mayısın 25 inde doktor beta yaptır dedi dayanamadım ve bu akşam yaptırdım sizce hamilemiyim
Ben beyaz sabun tozu oluyor ya ondan almayı düşünüyorum Dalin ya da hacı sakirKızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Canım bende çok rahatsızdim ama bu gebelikte ben çok fena horluyormusum zaten uyuyorum sürekli bir de horultu şimdide o beni çekiyorKızlar ben kocamı doğricam galiba şu an odadaki horlama sesinin kaydını alıp atsam benimle birlikte doğrarsınız gerçekten ağlamak üzereyim bi haftadır canıma yetti artık her gece dört beş kere uyanıyorum ağlıcam gerçekten şu an
Ah tatlım. Krem yağ vs sur. Benim ilk hamileliğimde catlamayan yerim kalmamıştıKızlarr çatlağa bakınhem sızlıyor hem kaşınıyor bire birden oldu yarın yağa almaya gideceğim
Çıtçıtlı sırtı beli açılma derdi olmaz ..bezi güzelce sabitlerİşte neden ama o çıtçıtlının ne özelliği var bir bilsem ona göre içim rahat alıcam
Valla ben de tam bugün aldım. Bir bebek mağazasına gitmiştim, Unibaby vardı sanırım Johnson’s ın ürünü, ondan aldım kokulu ama doğal. Yumuşatıcı da almayacaktım ama kadın doğal deyince son dk onu da aldım aynı marka. Belki marketten başka bişe alabilirdim ama çok fark olmaz bence içerikte
Ben deBen beyaz sabun tozu oluyor ya ondan almayı düşünüyorum Dalin ya da hacı sakir
Aman ben de oyleymisim ya.Canım bende çok rahatsızdim ama bu gebelikte ben çok fena horluyormusum zaten uyuyorum sürekli bir de horultu şimdide o beni çekiyor
Almadım ama alacağim hem yumuşatıcısını hem deterjanını kızımda da bunu kulandım 1 yaşına kadar şimdi bizim çamaşırlarla atıyorumKızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Çok şükür 2 sinde de bir şey olmadı ilkinde çok az kolum agrimisti 2. Hiçbir şey olmadi2. Tetanozda yan etki yaşayan oldu mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?