2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım başka yöne çevir kafasını, dönünce geçiyor horlama kimisinde.

Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
Canım son adet tarihin, beklenen adet tarihin önemli. Ben adetim geciktikten iki gün sonra yaptığımda çıkmıştı. Aşılamada da fark etmez sanıyorum. Erken yaptığında herkeste çıkmayabilir hamile olsan da. Sakin olman gerek kafanı dağıt biraz çok odaklanırsan stres olur.

29 Nisan adet oldum 4 yıldır bekliyorum eşimde sprem sorunu vardı aşılama yaptık çok bekledim herkes psikolojimi bozdu etrafımda kim var kim yok inşallah tutmuştur

29 Nisan adet oldum 4 yıldır bekliyorum eşimde sprem sorunu vardı aşılama yaptık çok bekledim herkes psikolojimi bozdu etrafımda kim var kim yok inşallah tutmuştur
Anladım, ben uzman değilim tabii dediğim gibi erken sonuçlar yanıltıcı olabilir. İnşallah en yakın zamanda hamilelik haberinizi alırsınız

Nerdesin sen canım ben yurtdışındayım haftaya hataya gidiyorum ablamda kalacagım bizim evler ağır hasarlı . Arsamız var oraya çelik ev yaptırıyoruz doğuma ancak biter. Allah yardmcımız olsun
Geçmiş olsun öncelikle canım... Allah bir daha kimseye böyle bir felaket yaşatmasın.. ben depremin ilk anından bu yana Kahramanmaraştayım. Evimiz hasarsız cok şükür ki ama tek katlı müstakil bir ev avantajımız buydu... Coğu kişi burdada çelik ve prefabrik ev yaptırıyor. İnşallah güzel ve mutlu bir yuvanız olur hatay da.

Canım bir şey dokunduysa ishali kesmemen daha iyi değil mi bol sıvı tüket zehirli at vücudundan.
Eğer ki ishal kesilmiyorsaa bir yerde bir sorun vardır bir hafta boyunca insan ishal olmaz varsa altta bakteri, enfeksiyonel bir durum vardır ve bunun tedavi edilmesi lazım vücudun illa bunu kendiliğinden atacak diye bir kural yok senin kendi bedenini yardımcı olman lazım .. zaten hali hazırda bedenin su vitamin Minarel kaybediyor güçsüz düşüyor takviye etmezsen daha da düşer ki hamileyix bağışıklık sistemimiz iki canlıya bakıyor yıpranıyor her ilacı içemiyoruz her besini esasen yiyemiyoruz da.. ee ozmn biz kendimizi kendi halimize bırakırsak toparlanmak hem uzun bir zaman alır hemde bizi cok yıpratır diye nacizane düşüncem bu yönde canımm

Bende aşılama yaptım normalde bu mayısın 25 inde doktor beta yaptır dedi dayanamadım ve bu akşam yaptırdım sizce hamilemiyim
Çıktı mı sonuç bir de canım inanır mısın bir gün bile cok fark ediyor betahcg değerinde yükselme için.. azcık sabrt et bugün 23 ü 24 ve 25. Gün yanı daha 3 gün var. Bebiş varsa bile cok küçük olduğu için kanda görünmez sende boş yere üzülmüş stres yaşamıs olursun. . Çok zor beklemek biliyorum böyle konuşmak bize kolay sadece... İnşallah Kucagın bebelerle dolar canım benim

Bende aşılama yaptım normalde bu mayısın 25 inde doktor beta yaptır dedi dayanamadım ve bu akşam yaptırdım sizce hamilemiyim
Çıktı mı sonuç bir de canım inanır mısın bir gün bile cok fark ediyor betahcg değerinde yükselme için.. azcık sabrt et bugün 23 ü 24 ve 25. Gün yanı daha 3 gün var. Bebiş varsa bile cok küçük olduğu için kanda görünmez sende boş yere üzülmüş stres yaşamıs olursun. . Çok zor beklemek biliyorum böyle konuşmak bize kolay sadece... İnşallah Kucagın bebelerle dolar canım benim

Canım bende çok rahatsızdim ama bu gebelikte ben çok fena horluyormusum zaten uyuyorum sürekli bir de horultu şimdide o beni çekiyor

Günaydın canım anneler
Kızlarr çatlağa bakın hem sızlıyor hem kaşınıyor bire birden oldu yarın yağa almaya gideceğim
Ah tatlım. Krem yağ vs sur. Benim ilk hamileliğimde catlamayan yerim kalmamıştı harita gibi olmuştu. O yüzden şimdi olmaz.
Çıtçıtlı sırtı beli açılma derdi olmaz ..bezi güzelce sabitler
Ben beyaz sabun tozu oluyor ya ondan almayı düşünüyorum Dalin ya da hacı sakir
Ben de
Canım bende çok rahatsızdim ama bu gebelikte ben çok fena horluyormusum zaten uyuyorum sürekli bir de horultu şimdide o beni çekiyor
Aman ben de oyleymisim ya.

Kızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Almadım ama alacağim hem yumuşatıcısını hem deterjanını kızımda da bunu kulandım 1 yaşına kadar şimdi bizim çamaşırlarla atıyorum
Ama kokusu da bebek gibi tam ağir bi koku yok bu markayın şişe temizleyici deterjanını da kulanıyorum

Eklentiler

• 8B15BE51-5CC2-4B76-886C-00B26B5429F5.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…