2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben daha 2 3 senedir beraber yıkıyorum oğlumla camasirlarimizi kıyamıyordum içim almıyordu. Hala da denk geldi mi ayrı yıkıyorum

Ah tatlım. Krem yağ vs sur. Benim ilk hamileliğimde catlamayan yerim kalmamıştı harita gibi olmuştu. O yüzden şimdi olmaz.
Canım bendimde öyle o yüzden aynı düşüncedeydim ama işte birden yırtıldı korktum akşam bu sabah ilk iş yağa alacağim daha ne kadar çatlayabilirki dedim Demekki daha da çatlayabilrmiş

Canım bendimde öyle o yüzden aynı düşüncedeydim ama işte birden yırtıldı korktum akşam bu sabah ilk iş yağa alacağim daha ne kadar çatlayabilirki dedim Demekki daha da çatlayabilrmiş
Daha çatlayacak nerem kaldı insafsız vücut. .totom bile çatlamisti

Ben daha 2 3 senedir beraber yıkıyorum oğlumla camasirlarimizi kıyamıyordum içim almıyordu. Hala da denk geldi mi ayrı yıkıyorum
Beraber yıkıyorum dediğime bakma zaten 90% hepsi onun oluyor bbizden ancak bir iki pijama tshort falan oluyor

İnşallah , sodayı ilk kez duydum. Bol su içmek ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ya. Ben 3 litreyi geçik su içerim her gün. Ben de cuma günü gideceğim, umarım güzel haberler alırız gerçekten çok ihtiyacım var

Ahh cansin cok sagol canim. Ay evet lohusalik dönemimiz gümbür gümbür geliyor

Günaydın kızlar dün randevumuz vardı her şey iyi çok şükür 10 günde bir kilo almışsın çok fazla dedi doktor kocamın yanında demeseydi iyiydi 6 kilo almışım 69 la hamile kaldım 75 im doğuma kadar 12 kilo en fazla diyor meyve yememi bile kısıtladı kısıtlanmayı hiç sevmiyorum eşimde beş ton laf ediyor koca boşamaya başlıyorsak ben hazırım

Günaydın, güzel haberlere çok sevindim
Yahu bu doktorların kilo derdi nedir ben anlamıyorum. İster alırım ister veririm. Tasası kime kalmış bunun..

Inanmiyorum 6 kiloya mi laf ediyor. Yani bazen pes diyorum baska birsey diyemiyorum.

Amin hiç yaşatmasın çok kötü . Çok şükür en güzeli müstakil. Sağol cnm hepimizin inşallah

Günaydın, güzel haberlere çok sevindim
Yahu bu doktorların kilo derdi nedir ben anlamıyorum. İster alırım ister veririm. Tasası kime kalmış bunun..
Bende meyve yerim yani dedim bir avuç beni kesmez doğumdan sonra nasıl verilecek diyor veririz bir şekilde dedim bebekte 625 di 17 gün önce şimdi doktor 1220 diyince çok sevindim oh iyi kilo almış dedim onunda almaması lazım diyor çıldıricim
Inanmiyorum 6 kiloya mi laf ediyor. Yani bazen pes diyorum baska birsey diyemiyorum.
Doktora bende pes im eşime ne demeli tutmuş arabada bana sen eleştiriye gelemiyorsun doktor sana yapma diyor sen inadına ben yerim diyorsun diyor her doktorun her söylediğini yapacakmışım belim ağrıyor diyorum doktorun söylediklerini yapmazsan ağrır diyor ağzına kürekle vurcam ya adamın

Emzirirken çatır çatır veriyor cümle alem. Zaten bebeği dışarı çıkart, gezdir, süt olsun diye dengeli ve düzenli beslen derken ooo kolaylıkla vereceğiz. Birde gruptan birbirimizi destekleyeceğiz bitti gitti. Ne abartıp duruyorlar ben anlamıyorum. Kilo bu verilir de alınır da.

Oy maşallah kuzuya

Aynen öyle bide işim gereği sürekli yiyip içip oturuyorum ben hareket olsa hiç bu kadar bile almazdım eşimde az kilo aldın diyordu yesene diyordu doktor a gidince hop değişti adam bende hiç korkmuyorum kilodan alınır verilir yani herşeyin yasaklanması saçma geliyor bana ödem yok bende ödeme bakmadan peynir tuzlu olmasın zeytin tuzlu olmasın maden suyu yok hamur işi yok diyetisyen sanırsın

Kuzum o şeker ve tansiyon için diyordur onu. tansiyon özellikle tuz muz tetikliyor ya. Ama abartılacak bir kilo almadığın için doktor ve kocan işgüzarlık yapmış. Kocalar zaten bir değişik. Bende pusuya yattım bekliyorum. Birazdan beklediğim hatayı yaparsa ümüğünü sıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…