- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.081
Valla kilo konusunda kafa karışık bende de doktor bir kere bile kilomu ölçmedi. Neredeyse doğum tarihlerimiz aynı senle ben şuan 51 den 59 a çıktım hatta 60 desemde olur yani. 9 kilo aldım daha da ne kadar alırım bilmiyorumGünaydın kızlar dün randevumuz vardı her şey iyi çok şükür 10 günde bir kilo almışsın çok fazla dedi doktorkocamın yanında demeseydi iyiydi 6 kilo almışım 69 la hamile kaldım 75 im doğuma kadar 12 kilo en fazla diyor meyve yememi bile kısıtladı kısıtlanmayı hiç sevmiyorum eşimde beş ton laf ediyor koca boşamaya başlıyorsak ben hazırım
Sadece alt üst giydirdiğinde bebeği alıp koydukça sürekli beli açılır canım çıtçıtlı body candırİşte neden ama o çıtçıtlının ne özelliği var bir bilsem ona göre içim rahat alıcam
Evet bu sabah yine 77 çıktım , fingirdek kilom yerinde durmuyorÖdem yapmış olabilirsin canım,bu gunlerde bende geri gidiyorum,anlayamadim17sinde 78,4kg ,bugun 77,6kg
İste klasik anne yorumuBeraber yıkıyorum dediğime bakma zaten 90% hepsi onun oluyorbbizden ancak bir iki pijama tshort falan oluyor
Yiaaaa ama çooook gizelsin sennn minnoşşşGölgeler ardından minnoşumu da ekliyim teyteleri bi bunu alabildik ellerini yüzünden çekmedi 1226 gr 38 cm 26+3 üz
Saol Teytesi inşallah nanaklandıkAy ne kadar güzel bir kız olacak annesi maşallah 41 kere
Bebekte mu kilo almamaliymis. Hahahah ben afedersiniz ama baya guldum. Olur mu ole sey tamam fazla alirsa tabiki diyebilir ama sizin 6 kilocugunuza takan bi doktorda bana biraz garip geldi. Oglumda 25 almistim. Demek beni gorse napcakmis. Simdi bende 7.5 civariyim gene haşlarmış demekBende meyve yerim yani dedim bir avuç beni kesmez doğumdan sonra nasıl verilecek diyor veririz bir şekilde dedim bebekte 625 di 17 gün önce şimdi doktor 1220 diyince çok sevindim oh iyi kilo almış dedim onunda almaması lazım diyorçıldıricim
Doktora bende pes im eşime ne demeli tutmuş arabada bana sen eleştiriye gelemiyorsun doktor sana yapma diyor sen inadına ben yerim diyorsun diyor her doktorun her söylediğini yapacakmışım belim ağrıyor diyorum doktorun söylediklerini yapmazsan ağrır diyor ağzına kürekle vurcam ya adamın
Çok mu almışsınGünaydın kızlar dün randevumuz vardı her şey iyi çok şükür 10 günde bir kilo almışsın çok fazla dedi doktorkocamın yanında demeseydi iyiydi 6 kilo almışım 69 la hamile kaldım 75 im doğuma kadar 12 kilo en fazla diyor meyve yememi bile kısıtladı kısıtlanmayı hiç sevmiyorum eşimde beş ton laf ediyor koca boşamaya başlıyorsak ben hazırım
Bende eşime çok tutuldum canım birde arabaya binip inerken kısıtlanıyorum göbekten dolayı kalçamın üstündeki kemikler batıyor tutmuş bana doktoru dinlesen olmaz diyor duygusal da değilim normalde gebertirim onu ama başladım ağlamaya ağlayıncada kendime kızıyorum zayıflık olarak görüyorum kendimdeValla kilo konusunda kafa karışık bende de doktor bir kere bile kilomu ölçmedi. Neredeyse doğum tarihlerimiz aynı senle ben şuan 51 den 59 a çıktım hatta 60 desemde olur yani. 9 kilo aldım daha da ne kadar alırım bilmiyorumbaktım doktorun soracağı yok ben sordum kiloyu o da 12 civarı ideal dedi ama sen kaçsın kaç kilo aldın diye sormadı bile. Benim tek avantajim zayıf hamile kalmış olmak hiç karın göbek yoktu bende. Doktora değil de eşine kizdim ona ne sana moral motivasyon vermesi gerekirken anca boş boş konuşsunlar. Erkek milleti işte
Kalp krizi geçirirdi heralde bu ne kilo diyeBebekte mu kilo almamaliymis. Hahahah ben afedersiniz ama baya guldum. Olur mu ole sey tamam fazla alirsa tabiki diyebilir ama sizin 6 kilocugunuza takan bi doktorda bana biraz garip geldi. Oglumda 25 almistim. Demek beni gorse napcakmis. Simdi bende 7.5 civariyim gene haşlarmış demek
Valla zor canım ben yalnız hamilelik geçiriyorum günde de 5-10 dk tek seferlik bir konusmayla geçiyor gün içinde başka iletişim yok, o yüzden ne desem bilemedim valla ben de biraz öyle üstüme düşse ilgilense daha mutlu olacağım ama işte bu cinslerin hiç biri birbirini tutmuyorBende eşime çok tutuldum canım birde arabaya binip inerken kısıtlanıyorum göbekten dolayı kalçamın üstündeki kemikler batıyor tutmuş bana doktoru dinlesen olmaz diyor duygusal da değilim normalde gebertirim onu ama başladım ağlamaya ağlayıncada kendime kızıyorum zayıflık olarak görüyorum kendimde
Pilatese ben gidiyorum hareketlerim kısıtlandı diyosan kesinlikle başla açılırsın güzel oluyor bi vücudun rahatlıyor. Bende evden çalışıyorum genelde çok hareketim olmuyordu başladığımdan beri ciddi farketti kendimi daha iyi hissediyorumKalp krizi geçirirdi heralde bu ne kilo diyepilatese başla dedi birde işten çıkınca bi denicem ama kendimi zor taşıyorum hareketlerim kısıtlandı nasıl yaparım bilmiyorum
Benim doktorun psikolojisi bozuk benceÇok mu almışsınben 28. Haftaya girdim bugün 12 kilo aldım şimdiden
Bende bugün 29.haftaya girdim 15 kilo aldmÇok mu almışsınben 28. Haftaya girdim bugün 12 kilo aldım şimdiden
İlk gebeliğimde 2 dozda da birşey olmamıştı, ama bu gebelikte ilk dozda bile bende sancı yaptı nstye falan bağlandım 5 güne geçti normale döndüm2. Tetanozda yan etki yaşayan oldu mu kızlar
Kııızzz ben de 25 ten sonra tartılmamıştım biliyor musunBebekte mu kilo almamaliymis. Hahahah ben afedersiniz ama baya guldum. Olur mu ole sey tamam fazla alirsa tabiki diyebilir ama sizin 6 kilocugunuza takan bi doktorda bana biraz garip geldi. Oglumda 25 almistim. Demek beni gorse napcakmis. Simdi bende 7.5 civariyim gene haşlarmış demek
Haklısın canım herkesin yaşadığı kendisine zor gerçekten ama bizimkide eleştirecek bir şey buldu ya o fırsatı kullanıyor aman iyi bi halt olsalardı koca değil gonca olurdu adı demişlerValla zor canım ben yalnız hamilelik geçiriyorum günde de 5-10 dk tek seferlik bir konusmayla geçiyor gün içinde başka iletişim yok, o yüzden ne desem bilemedim valla ben de biraz öyle üstüme düşse ilgilense daha mutlu olacağım ama işte bu cinslerin hiç biri birbirini tutmuyorsen boşver bence kuzum sana sadece şunu soyleyeyim ilgilenmesi her zaman ilgilenmemesinden daha iyidir tamam aşkım dikkat ederim de geç yine bildiğini yap.
Ay iyi o zaman canım ben şimdi eniştemle çalışıyorum yerime personel bulsun hemen çıkcam işten masada kaskatı kesiliyorum artık etlerim eziliyor inşallah işe yarar bende dePilatese ben gidiyorum hareketlerim kısıtlandı diyosan kesinlikle başla açılırsın güzel oluyor bi vücudun rahatlıyor. Bende evden çalışıyorum genelde çok hareketim olmuyordu başladığımdan beri ciddi farketti kendimi daha iyi hissediyorum
aAaaAAaaaAA yok artıkın. bir kilo almış gözükebilirsin ertesi gün belki daha az çıkar kısa dönemli tartılmalarda tuvalete çıkman bile etkili doktorun saçmalamışş. Bende bi hafta önce bir kilo daha azdım aklsdja ordan biliyomGünaydın kızlar dün randevumuz vardı her şey iyi çok şükür 10 günde bir kilo almışsın çok fazla dedi doktorkocamın yanında demeseydi iyiydi 6 kilo almışım 69 la hamile kaldım 75 im doğuma kadar 12 kilo en fazla diyor meyve yememi bile kısıtladı kısıtlanmayı hiç sevmiyorum eşimde beş ton laf ediyor koca boşamaya başlıyorsak ben hazırım
hadi bakalım ne diyecek güzel haberler9 buçukta dahiliye randevum var. Şeker için bakallim nasıl bir süreç beni bekliyor
Ay şeker demişken benden şeker testi istedi ogtt 75 gr normal mi bunun gramı falan çok gibi hissettim sanki. Varya ben şu hamilelikte çok duygusala bağladım şükretsin normal halim olsa tır gibi geçerdim üstündenKuzum o şeker ve tansiyon için diyordur onu. tansiyon özellikle tuz muz tetikliyor ya. Ama abartılacak bir kilo almadığın için doktor ve kocan işgüzarlık yapmış. Kocalar zaten bir değişik. Bende pusuya yattım bekliyorum. Birazdan beklediğim hatayı yaparsa ümüğünü sıkıcam.
Oh maşallahKızlar 30. hafta kontrolümüzden geldik boyumuz 40 cm, kilomuz 1590. Haftasıyla tam uyumludoktor çok saçı var dedi Her gün Fulya Zenginer'in oğlu Milan'a bakıyordum bilenler vardır. Onun gibi olsun istiyodum ondan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?