2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla kilo konusunda kafa karışık bende de doktor bir kere bile kilomu ölçmedi. Neredeyse doğum tarihlerimiz aynı senle ben şuan 51 den 59 a çıktım hatta 60 desemde olur yani. 9 kilo aldım daha da ne kadar alırım bilmiyorum baktım doktorun soracağı yok ben sordum kiloyu o da 12 civarı ideal dedi ama sen kaçsın kaç kilo aldın diye sormadı bile. Benim tek avantajim zayıf hamile kalmış olmak hiç karın göbek yoktu bende. Doktora değil de eşine kizdim ona ne sana moral motivasyon vermesi gerekirken anca boş boş konuşsunlar. Erkek milleti işte

İşte neden ama o çıtçıtlının ne özelliği var bir bilsem ona göre içim rahat alıcam
Sadece alt üst giydirdiğinde bebeği alıp koydukça sürekli beli açılır canım çıtçıtlı body candır

Ödem yapmış olabilirsin canım,bu gunlerde bende geri gidiyorum,anlayamadim 17sinde 78,4kg ,bugun 77,6kg
Evet bu sabah yine 77 çıktım , fingirdek kilom yerinde durmuyor Dün ekstra çikolata yedim. Bence ben çikolatadan oluyorum

Beraber yıkıyorum dediğime bakma zaten 90% hepsi onun oluyor bbizden ancak bir iki pijama tshort falan oluyor
İste klasik anne yorumu Bizim de hepsi çocukların bize gelince el oğlu kızı gibi iki üç parça sadece

Gölgeler ardından minnoşumu da ekliyim teyteleri bi bunu alabildik ellerini yüzünden çekmedi 1226 gr 38 cm 26+3 üz
Yiaaaa ama çooook gizelsin sennn minnoşşş

Bebekte mu kilo almamaliymis. Hahahah ben afedersiniz ama baya guldum. Olur mu ole sey tamam fazla alirsa tabiki diyebilir ama sizin 6 kilocugunuza takan bi doktorda bana biraz garip geldi. Oglumda 25 almistim. Demek beni gorse napcakmis. Simdi bende 7.5 civariyim gene haşlarmış demek

Çok mu almışsın ben 28. Haftaya girdim bugün 12 kilo aldım şimdiden

Bende eşime çok tutuldum canım birde arabaya binip inerken kısıtlanıyorum göbekten dolayı kalçamın üstündeki kemikler batıyor tutmuş bana doktoru dinlesen olmaz diyor duygusal da değilim normalde gebertirim onu ama başladım ağlamaya ağlayıncada kendime kızıyorum zayıflık olarak görüyorum kendimde

Kalp krizi geçirirdi heralde bu ne kilo diye pilatese başla dedi birde işten çıkınca bi denicem ama kendimi zor taşıyorum hareketlerim kısıtlandı nasıl yaparım bilmiyorum

Valla zor canım ben yalnız hamilelik geçiriyorum günde de 5-10 dk tek seferlik bir konusmayla geçiyor gün içinde başka iletişim yok, o yüzden ne desem bilemedim valla ben de biraz öyle üstüme düşse ilgilense daha mutlu olacağım ama işte bu cinslerin hiç biri birbirini tutmuyor sen boşver bence kuzum sana sadece şunu soyleyeyim ilgilenmesi her zaman ilgilenmemesinden daha iyidir tamam aşkım dikkat ederim de geç yine bildiğini yap.

Kalp krizi geçirirdi heralde bu ne kilo diye pilatese başla dedi birde işten çıkınca bi denicem ama kendimi zor taşıyorum hareketlerim kısıtlandı nasıl yaparım bilmiyorum
Pilatese ben gidiyorum hareketlerim kısıtlandı diyosan kesinlikle başla açılırsın güzel oluyor bi vücudun rahatlıyor. Bende evden çalışıyorum genelde çok hareketim olmuyordu başladığımdan beri ciddi farketti kendimi daha iyi hissediyorum

Çok mu almışsın ben 28. Haftaya girdim bugün 12 kilo aldım şimdiden
Benim doktorun psikolojisi bozuk bence bir de iştahım açıldı bu son bir ayda ilk 4 ayda 2 kilo almıştım sadece böyle giderse önümüzde ki ay beni görünce bi bayılır bende 12 yi bulurum canım normalde çikolata bir iki parça yesem beni bayardı şimdi iştahla yiyorum ne yesem diye dolanıyorum etrafta

Kııızzz ben de 25 ten sonra tartılmamıştım biliyor musun Unuttum o günleri sildim hafızamdan E şimdi neoldu? +13 kg ile devam... Kilo almak kaçınılmaz yahu...

Haklısın canım herkesin yaşadığı kendisine zor gerçekten ama bizimkide eleştirecek bir şey buldu ya o fırsatı kullanıyor aman iyi bi halt olsalardı koca değil gonca olurdu adı demişler

Ay iyi o zaman canım ben şimdi eniştemle çalışıyorum yerime personel bulsun hemen çıkcam işten masada kaskatı kesiliyorum artık etlerim eziliyor inşallah işe yarar bende de

aAaaAAaaaAA yok artıkın. bir kilo almış gözükebilirsin ertesi gün belki daha az çıkar kısa dönemli tartılmalarda tuvalete çıkman bile etkili doktorun saçmalamışş. Bende bi hafta önce bir kilo daha azdım aklsdja ordan biliyom
9 buçukta dahiliye randevum var. Şeker için bakallim nasıl bir süreç beni bekliyor
hadi bakalım ne diyecek güzel haberler

Ay şeker demişken benden şeker testi istedi ogtt 75 gr normal mi bunun gramı falan çok gibi hissettim sanki. Varya ben şu hamilelikte çok duygusala bağladım şükretsin normal halim olsa tır gibi geçerdim üstünden

Oh maşallah Ay bende aşığım o milan a sırf o çocuk için takipteyim çok tatlı kızıma damat olarak seçtim onu ama milan ın daha haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…