2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum benden de 75 istedi. Aklında bulunsun buzz gibi iç onu. Hiç baymıyor o zaman

Jdjdj ya ağustos anaları konuşunca hepinizde kendimden birşey görüyorum hdjd bende öyleydim hatta geçende kocam dedi hamilelikte ne kadar rahatladım diye hddj

Bizim bebişler bizi narin kelebekler yaptı demek ki bunu deneyimlememiz gerekiyormuş

Ay bide Allah tan burdayım kızlar az çok kim kaç kilo alıyor burda takipteydik burası olmasa oha ben ne yapıyorum diyedebilirdik yani bide ona stres olcaktık

Ay timam o zaman hemen yaptırayım onu canım ben taktik için saol

Bebişlere dua etsinler elimizden çekecekleri vardı

Kızlar benim dunden onceki gun hemoroidimi zorlucak bi tuvaletim olmustu. Maalesef bugun kaniyor. cozumu olan var mi ? Boyle olunca normal dogumdan da korkuyorum simdiden boyleyse dogum aninda nolurum acaba dusunmek istemiyorum
Öncesinde var mıydı yoksa hamilelikle mi oldu canım? Doğum anında birşey olmaz allahın izniyle kötü düşünmeyelim.

Gölgeler ardından minnoşumu da ekliyim teyteleri bi bunu alabildik ellerini yüzünden çekmedi 1226 gr 38 cm 26+3 üz
Maşallah kizcemizee çok tatlı tebessüm etmiş.
Evet ben de buz gibi içtim. Bı uyu geldi ki.
Ah festi ben de çok yumuşak olmuşum. Eşim diyor pambik gibi olmuşsun. Her sene sen hamile kal daha önce anlattığım konulardan ötürü evde çok sık tartışma yaşardık. Hamilelik surecim sıkıntılı geçince ancak gözümü acabiliyordum beyefendiye ses etmiyordum ondan zAarr. Dedim beyyy bana Allah çarpmış sen bı de doğumdan sonra gorrrrr
. Hastaneden geldim bu arada. Hba1c istedi. Öğleden sonra çıkacak.
Bu sabah tartıldım dünden bu yana 2 kilo gitmiş ama ödem olduğu bariz belliydi. Şuan 102.7 yimm 100 101 le başlamıştım. Bebek de 900 gram

Deprem bölgesinde su sorunu cok ciddi anlamda var ondan benim ki içmesek bile dişimizi fırçalıyoruz abdest alıyoruz ister istemez temas ediyoruz
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer ister istemez kaçamazsınız ondan
Canım bende çok rahatsızdim ama bu gebelikte ben çok fena horluyormusum zaten uyuyorum sürekli bir de horultu şimdide o beni çekiyor
geçen gün eşim diyoki horlaman olmadan uykuya dalamıyorum benden önce uyu
9 buçukta dahiliye randevum var. Şeker için bakallim nasıl bir süreç beni bekliyor
güzel haberlerle gell
öf ne bakıyorsun onlara ya şu kocaları ben kapatıcam zaten az kaldı. Gece karın ağrısından kıvranıyorum sabah gitsek olur mu diyor hastaneye elimde kalcak
mydreams93 canim cok gecmis olsun. Suan nasil oldun tahlil sonuclarin nedir
Çok sağol canım. Sonuçlarım çıktı ama hastanede bekleyemedim sabah 4ü falan bulucaktı sonuç çıkması, zaten serumu zor bekledim bacak kramplarımdan. Sabah doktoruma yolladım da henüz dönüş yapmadı tabloda kırmızı çoktu ama gebelik değerleri de farklı oluyor ya o yüzden birşey diyemiyorum
Pilates hayalimdi gebelikte ama doktorum izin vermiyor eşime diyorum doğurduktan sonra gidicem pilatese otur bak bir saat evde çocuklarına
oh maşallahhh ay ben bayılıyorum Milana durup durup ona bakıyorum maşallah
mydreams93 iyi misin canım nasıl oldun
canım iyiyim ağrı kesici koydular seruma sanırım çok güzel uyudum ama keşke rapor alsaydım şu an parmaklarım bile ağrıyor uykusuzluktan sanırım mesai bitsin de direk yatışa geçmem gerek

Hsjsjs işte gerçekten hepimiz birbirimize benziyoruz, enerjimiz de ondan bu kadar tuttu

Güzel sonuçların çıksın arkadaşım. Ben arada banlı olduğum için kaçırdım bazı konuşmaları. Şekerin mi varmış? Son durum ne?

Sen benim idolümsün zaten bebişim hamilelikte kilo verip bunu az kilo alarak sabitledin mis

canım iyiyim ağrı kesici koydular seruma sanırım çok güzel uyudum ama keşke rapor alsaydım şu an parmaklarım bile ağrıyor uykusuzluktan sanırım mesai bitsin de direk yatışa geçmem gerek
Bebeğim bence bugün gidip birkaç gün al. Eskisi gibi değiliz dinlenmeyle geçmiyor. Yabaş geçiyor daha doğrusu. Zorladıkça ilerleyen haftalarda zorlaşıyor. Geçmiş olsun çok.

Canımsın. Evet ya 50 Gr şeker yüklemesi 205 çıktı. Dahiliyeye yönel dirdi zaten şekerim vardı şeker gibi kadındim tescillendi

Çok geçmiş olsun canım

Canımsın. Evet ya 50 Gr şeker yüklemesi 205 çıktı. Dahiliyeye yönel dirdi zaten şekerim vardı şeker gibi kadındim tescillendi
ağustos anası olupta şeker gibi olmaman mümkün değildi zaten

Hep söylüyorum önemli olan bilip önlem almak. İnsülinse insülin ki bebeğe geçmiyormuş o. Diyetse diyet. Bende de var mı yok mu anlamadım. 1 hafta 3 öğün açlık tokluk bak dedi ama yapamıyorum. Bilemedim ne olacak.

BIz kontrolden ciktik teyzeleri 29+5im gene günüyle aynı cikti kizim1496 gr olmusuz suan hersey yolunda çok şükür. Nst de girdim oda normal cikti. dogum seklini sezaryen istiyodum onuda konustum tamam dedi doktorum.
Ohh için rahatlamıştır çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…