- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.121
Sıvı halde satılan sabunlar var bebekler için toz veya granül olanlar kalıntı bırakabiliyor. Bunu aldım benKızlar bebek deterjanı ne aldınız?
Tarihi ne zaman kararlaştıracakmışsınız birşey dedi mi?Aynen canim öyle ciddensen nasilsin belin nasil
Öncesinde vardi ama 2 3 yilda 1 2 gun zorlardi. Ama evet vardi maalesef. Dun daha cok aciyordu aslinda ama bugun kaniyor.Öncesinde var mıydı yoksa hamilelikle mi oldu canım? Doğum anında birşey olmaz allahın izniyle kötü düşünmeyelim.
37 38de aliriz dedi nasipse canim. Insallah gecerTarihi ne zaman kararlaştıracakmışsınız birşey dedi mi?
Bebeğim full yatıştayım. Kalkınca sıkıntı ama yatınca birşey yok. 10 gün raporluyum bol bol dinlenirim iyi gelir inşallah. Belimde bantlar var o iyi geliyor baya. Bakalım inşallah iyi olacağım.
Ay çok heyecanlı az kalmış37 38de aliriz dedi nasipse canim. Insallah gecer
kapatsak yeridir yani anlayışları çok kıt oluyor bazenöf ne bakıyorsun onlara ya şu kocaları ben kapatıcam zaten az kaldı. Gece karın ağrısından kıvranıyorum sabah gitsek olur mu diyor hastaneye elimde kalcak
canım iyiyim ağrı kesici koydular seruma sanırım çok güzel uyudum ama keşke rapor alsaydım şu an parmaklarım bile ağrıyor uykusuzluktan sanırım mesai bitsin de direk yatışa geçmem gerek
Ben yediği bir şey dokundu sandım canım bir hafta ishal çok ciddi durulur mu öyle tabiki doktora gitmek lazım mutlakaEğer ki ishal kesilmiyorsaa bir yerde bir sorun vardır bir hafta boyunca insan ishal olmaz varsa altta bakteri, enfeksiyonel bir durum vardır ve bunun tedavi edilmesi lazım vücudun illa bunu kendiliğinden atacak diye bir kural yoksenin kendi bedenini yardımcı olman lazım .. zaten hali hazırda bedenin su vitamin Minarel kaybediyor güçsüz düşüyor takviye etmezsen daha da düşer ki hamileyix bağışıklık sistemimiz iki canlıya bakıyor yıpranıyor her ilacı içemiyoruz her besini esasen yiyemiyoruz da.. ee ozmn biz kendimizi kendi halimize bırakırsak toparlanmak hem uzun bir zaman alır hemde bizi cok yıpratır diye nacizane düşüncem bu yönde canımm
Ben girdim canım hem deniz hem de termale, gitmeden serviks kontrolü yaptırmıştım tamamen kapalıydı. Bir sıkıntı olmadı. Sadece sıcak su içinde çok kalmadım bi de karnımı çok sokmadım sadece ayaklarımı o da sıcak iyi gelmez diye korktuğum için. Temmuzda da gitmeyi düşünüyorum açıkçası, serviks kapalı ve mukus plağı var enfeksiyon riski varsa da çok çok azdır diye düşünüyorumSelam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündümbr
E bu bütün ünlüler hamile hamile giriyor denize ben de gireriz diye düşünüyordum antalyadayım bir de birkaç haftaya başlıcaktımSelam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündüm
Ananemin bir sözü var bayılırım: Ateş düzelir hamur biter , herif düzelir ömür biterHaklısın canım herkesin yaşadığı kendisine zor gerçekten ama bizimkide eleştirecek bir şey buldu ya o fırsatı kullanıyor aman iyi bi halt olsalardı koca değil gonca olurdu adı demişler
Maşallah , darısı bize böyle güzel haberlerin cnmBIz kontrolden ciktik teyzeleri29+5im gene günüyle aynı cikti kizim 1496 gr olmusuz suan hersey yolunda çok şükür. Nst de girdim oda normal cikti. dogum seklini sezaryen istiyodum onuda konustum tamam dedi doktorum.
Termal ve havuzu tavsiye etmem. Ben de arkadaşlara sormuştum hamile klamadan önce kursa yazilmistim.dr um tavsiye etmiyorum hijyen açısından dedi. Ha çok istersen temizliğinden eminsen ve sabah ilk saatlerde gir dedi. 1 gün gittim içim elvermedi devam etmedim.Selam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündüm
ben geçen hafta fethiye'deydim havuza da denize de girdim hiçbi sıkıntı olmadı, doktoruma da sordum ıslak mayo ile çok kalmamak şartıyla yüzmenin iyi geleceğini söylediSelam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayimbirazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
14 ünde İstanbul'a uçuyorum..28 haftalık olur o zaman. Dr git dedi rapora gerek yok ama dönüşüm için ne yapmam lazım bilemedim. 32. Haftayı bulurben geçen hafta fethiye'deydim havuza da denize de girdim hiçbi sıkıntı olmadı, doktoruma da sordum ıslak mayo ile çok kalmamak şartıyla yüzmenin iyi geleceğini söyledi29. haftaya denk geldiği için uçağa binebilir raporu aldım ama kimse de sormadı yolda.. bebek gelmeden önce güzelce tatillenip döndük jfsdkjghdk
4 haftalık uçağa binebilir verdi bana tarih belirtebiliyorsun diye biliyorum, raporda 29-33. hafta arası uçağa binmesinde sakınca yoktur yazıyor14 ünde İstanbul'a uçuyorum..28 haftalık olur o zaman. Dr git dedi rapora gerek yok ama dönüşüm için ne yapmam lazım bilemedim. 32. Haftayı bulur
Kurutucu niye kullanmıyoz yaaa mis gibi az kırısıklı cıkarıyoduSne doğrusunu yapıyorsun kuzum ben eringecim. Yeni doğan kıyafetlerini mutlaka ütüleyin diyorlar. Mikrop için ne kadar işe yarar bilemiyorum biraz araştırmam lazım sanırım. Mantığıma yatarsa ütülerim onun dışında yok. Hdj
Ama kurutucu kullanmayın yazmış google amca. Ay bilemiyorum zaten zorlu bir süreç birde böyle yorucu aktiviteleri sevemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?