2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen canim öyle cidden sen nasilsin belin nasil
Tarihi ne zaman kararlaştıracakmışsınız birşey dedi mi?

Bebeğim full yatıştayım. Kalkınca sıkıntı ama yatınca birşey yok. 10 gün raporluyum bol bol dinlenirim iyi gelir inşallah. Belimde bantlar var o iyi geliyor baya. Bakalım inşallah iyi olacağım.

Öncesinde var mıydı yoksa hamilelikle mi oldu canım? Doğum anında birşey olmaz allahın izniyle kötü düşünmeyelim.
Öncesinde vardi ama 2 3 yilda 1 2 gun zorlardi. Ama evet vardi maalesef. Dun daha cok aciyordu aslinda ama bugun kaniyor.

37 38de aliriz dedi nasipse canim. Insallah gecer

kapatsak yeridir yani anlayışları çok kıt oluyor bazen

keşke rapor alsaydın canım niye zorladın kendini

Selam güzel kizlarim nasilsiniz? Ben yine yogun tempo devam ediyorum, duan bi yemek molasindayim birazdan yemek pisir ortalik topla fasli baslicak.
Yaz sezonunu acan oldu mu aranizda? Denize veya havuza giren? Enfeksiyon kapma riski hep var sanirim degil mi? Bu hafta sonu biz 2 gece bi kacamak yapicaz havuz var termal bi otele fakat esim girme diyor, ben de cok istiyorum kizimla yüzmek. Doktoru arayip sordum, rahim agziniz kapaliysa enfeksiyon riski cok az, sizin karariniz dedi bana. Bilemedim ben de ama grcem sanirim yine de. Cikinca hemen dus alirim diye düsündüm

Ben yediği bir şey dokundu sandım canım bir hafta ishal çok ciddi durulur mu öyle tabiki doktora gitmek lazım mutlaka

Ben girdim canım hem deniz hem de termale, gitmeden serviks kontrolü yaptırmıştım tamamen kapalıydı. Bir sıkıntı olmadı. Sadece sıcak su içinde çok kalmadım bi de karnımı çok sokmadım sadece ayaklarımı o da sıcak iyi gelmez diye korktuğum için. Temmuzda da gitmeyi düşünüyorum açıkçası, serviks kapalı ve mukus plağı var enfeksiyon riski varsa da çok çok azdır diye düşünüyorum

E bu bütün ünlüler hamile hamile giriyor denize ben de gireriz diye düşünüyordum antalyadayım bir de birkaç haftaya başlıcaktım

Haklısın canım herkesin yaşadığı kendisine zor gerçekten ama bizimkide eleştirecek bir şey buldu ya o fırsatı kullanıyor aman iyi bi halt olsalardı koca değil gonca olurdu adı demişler
Ananemin bir sözü var bayılırım: Ateş düzelir hamur biter , herif düzelir ömür biter

BIz kontrolden ciktik teyzeleri 29+5im gene günüyle aynı cikti kizim1496 gr olmusuz suan hersey yolunda çok şükür. Nst de girdim oda normal cikti. dogum seklini sezaryen istiyodum onuda konustum tamam dedi doktorum.
Maşallah , darısı bize böyle güzel haberlerin cnm

Termal ve havuzu tavsiye etmem. Ben de arkadaşlara sormuştum hamile klamadan önce kursa yazilmistim.dr um tavsiye etmiyorum hijyen açısından dedi. Ha çok istersen temizliğinden eminsen ve sabah ilk saatlerde gir dedi. 1 gün gittim içim elvermedi devam etmedim.

ben geçen hafta fethiye'deydim havuza da denize de girdim hiçbi sıkıntı olmadı, doktoruma da sordum ıslak mayo ile çok kalmamak şartıyla yüzmenin iyi geleceğini söyledi 29. haftaya denk geldiği için uçağa binebilir raporu aldım ama kimse de sormadı yolda.. bebek gelmeden önce güzelce tatillenip döndük jfsdkjghdk

14 ünde İstanbul'a uçuyorum..28 haftalık olur o zaman. Dr git dedi rapora gerek yok ama dönüşüm için ne yapmam lazım bilemedim. 32. Haftayı bulur

14 ünde İstanbul'a uçuyorum..28 haftalık olur o zaman. Dr git dedi rapora gerek yok ama dönüşüm için ne yapmam lazım bilemedim. 32. Haftayı bulur
4 haftalık uçağa binebilir verdi bana tarih belirtebiliyorsun diye biliyorum, raporda 29-33. hafta arası uçağa binmesinde sakınca yoktur yazıyor

Gitmeden önce bı daha muayne ölürüm. Bugün doğum ücretini sordum. Kurum indirimiyle 6600 dedi tabi 1 Haziran'da zammm geliyor.

Kurutucu niye kullanmıyoz yaaa mis gibi az kırısıklı cıkarıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…