2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Nasıl oldunuz canım ara ara giriyorum profiline paylaşımın bir haber varmi diye. Umarım iyisinizdir

Bende bugün 29.haftaya girdim 15 kilo aldm rekor bende olabilir
30. haftaya girdim 17 kilo aldım ama kimse innamıyor yüzden hiç almadım sadece karnım top gibi sdkfjkfjd bebeğim 2 hafta önde gidiyor gebelik şekerim de yok, 4-5 kilo doğurursam anca hakkını veririm bunca kilonun ki 4 kilo üstü doğma iht yüksek diyo doktorum ortalamanın üstünde boyutları max'a yakın cıkıyo hep.. babamız biraz uzun ben de kısa sayılmam bu yuzden sanırım

kızlar süt sağma pompası makinesi her neyse ALMAK ZORUNDA MIYIZ sizce her şeyi aldım bi tek ona elim gitmiyo bilmiyorum neden..
aldıysanız hangi marka model önerirsiniz
Çalışmıyor isen zeounlu değil zaten canım, bende belki çalışırım diye almıştım birde bebek emmez falan mastit olmayayım falan diye düşünmüştüm ama bebekten sonra 2 yıl çalışmayınca bana Nerdeyse hiç lazım olmadı

1 sene hiç çalışmicam sonra da haftada 2-3 gun çalışmayı düşünüyorum. şimdiden almayyaım o zaman di mi, teşekkürler <3

kızlar süt sağma pompası makinesi her neyse ALMAK ZORUNDA MIYIZ sizce her şeyi aldım bi tek ona elim gitmiyo bilmiyorum neden..
aldıysanız hangi marka model önerirsiniz
İlk dogumunuz veya sezeryanla doğum olacaksa tavsiye ederim en iyisini almak yerine ihtiyacınızi karşılayacak kadar tekli olanlardan alabilirsiniz. Sezeryan ile doğumda süt geç geliyor göğüsleri uyarmak gerekebiliyor. Birde bebek çene kasları zayıf olduğu için ilk günler emerken çok çabuk yoruluyor, göğüs ucunuz içe gömük veya küçükse tutamiyor. Bu gibi durumlarda süt sağma makinası kurtarıcı oluyor.

sezeryan düşünüyorum. ama söyle bi durum var ki şu an bile dokunsam pıt pıt süt geliyor acaba bu doğum olunca da sütüm bol olacağı anlamına gelir mi? ilk bebeğim. tecrübeli anneler aydınlatabilir mi bu konuyuu

Sen kaç kilo aldın canım toplamda sende yanlış hatırlamıyorsam benim gibi kilolu gebe kalanlardansin

Ben braun aldım canım koltuk altından ölçeninden çok hızlı ölçüyor begendim, aynı markanın kulaktan ölçenide var oda çok güzel diyorlar ama biraz fiyatlı

Eklentiler

• IMG_1198.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 69
Yaaaaa ceriiii bu neee fındık burun maşallah kuzuyaaa

merhaba kızla oto koltuğu alacağız cok kullanmayız tek fark 360 derece dönen olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan güvenlik ve rahatlık değilmi

Alamadım canım daha sistemleri açılmamış Bikaçgüne alırım. Ama 3 Haziran a alırım, eğer çalışmıyorsa da 5 ine alırım heralde. Çünkü bi en geç on güne birdaha gitmem gerekecek. Rapor almak için. 32 hafta. Biraz geciktiririm yani anlıcan erken gitmem. Sat a göre 13 ü 32 haftam doluyor.
pozitifbiri ayy evet canim ayni zamanlarda olacagiz bencede. Senin kontrol ne zamandi?

merhaba kızla oto koltuğu alacağız cok kullanmayız tek fark 360 derece dönen olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan güvenlik ve rahatlık değilmi
Canim dönebilen oldugunde bebisi arabaya yerlestirirken kapiya dogru koltugu donduruyorsun ve koymak cok daha kolay oluyor. Hep 3 5 kg olduklarini dusunme 10 kg da olcaklar ozaman kolaylik oluyor. Ancak ben donen almamistim yakin arkadasim doner almisti. O koyarken gordum ve hakkaten kolaylik geldi. Ama simdi elimdekini kullanacagim cok elzem gelmedi extra almak istemiyorum. Maddiyatin var ise doner secmeni oneririm kendin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…