- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.141
Benımde karnım titreme moduna geçiyor arada bu ara hahdjf napıyolarsa içerdeCanım oğlum nasıl hareket ediyorsa karnım titriyor sanki şiddetli bir titremekıyafetlerinin yıkandığını anladı herhalde durduğu yerde durmuyor
Nasıl oldunuz canım ara ara giriyorum profiline paylaşımın bir haber varmi diye. Umarım iyisinizdirAmin amin kuzum diğer bebeğim entube nolur dua edin kızlar nolur Allah'ım onu bana diğer evladımı bağışlasın
Aynı zamanlarda doğuracağız nasipse senle kuzu37 38de aliriz dedi nasipse canim. Insallah gecer
Valla biz kullanıyoruz @Deepblues adaşımlaKurutucu niye kullanmıyoz yaaa mis gibi az kırısıklı cıkarıyodu
30. haftaya girdim 17 kilo aldım ama kimse innamıyor yüzden hiç almadım sadece karnım top gibi sdkfjkfjd bebeğim 2 hafta önde gidiyor gebelik şekerim de yok, 4-5 kilo doğurursam anca hakkını veririm bunca kilonun ki 4 kilo üstü doğma iht yüksek diyo doktorum ortalamanın üstünde boyutları max'a yakın cıkıyo hep.. babamız biraz uzun ben de kısa sayılmam bu yuzden sanırımBende bugün 29.haftaya girdim 15 kilo aldmrekor bende olabilir
Çalışmıyor isen zeounlu değil zaten canım, bende belki çalışırım diye almıştım birde bebek emmez falan mastit olmayayım falan diye düşünmüştüm ama bebekten sonra 2 yıl çalışmayınca bana Nerdeyse hiç lazım olmadıkızlar süt sağma pompası makinesi her neyse ALMAK ZORUNDA MIYIZ sizce her şeyi aldım bi tek ona elim gitmiyo bilmiyorum neden..
aldıysanız hangi marka model önerirsiniz
1 sene hiç çalışmicam sonra da haftada 2-3 gun çalışmayı düşünüyorum. şimdiden almayyaım o zaman di mi, teşekkürler <3Çalışmıyor isen zeounlu değil zaten canım, bende belki çalışırım diye almıştım birde bebek emmez falan mastit olmayayım falan diye düşünmüştüm ama bebekten sonra 2 yıl çalışmayınca bana Nerdeyse hiç lazım olmadı
İlk dogumunuz veya sezeryanla doğum olacaksa tavsiye ederim en iyisini almak yerine ihtiyacınızi karşılayacak kadar tekli olanlardan alabilirsiniz. Sezeryan ile doğumda süt geç geliyor göğüsleri uyarmak gerekebiliyor. Birde bebek çene kasları zayıf olduğu için ilk günler emerken çok çabuk yoruluyor, göğüs ucunuz içe gömük veya küçükse tutamiyor. Bu gibi durumlarda süt sağma makinası kurtarıcı oluyor.kızlar süt sağma pompası makinesi her neyse ALMAK ZORUNDA MIYIZ sizce her şeyi aldım bi tek ona elim gitmiyo bilmiyorum neden..
aldıysanız hangi marka model önerirsiniz
Bende anlamadım ya garip garip hareketlerBenımde karnım titreme moduna geçiyor arada bu ara hahdjf napıyolarsa içerde
sezeryan düşünüyorum. ama söyle bi durum var ki şu an bile dokunsam pıt pıt süt geliyor acaba bu doğum olunca da sütüm bol olacağı anlamına gelir mi? ilk bebeğim. tecrübeli anneler aydınlatabilir mi bu konuyuuİlk dogumunuz veya sezeryanla doğum olacaksa tavsiye ederim en iyisini almak yerine ihtiyacınızi karşılayacak kadar tekli olanlardan alabilirsiniz. Sezeryan ile doğumda süt geç geliyor göğüsleri uyarmak gerekebiliyor. Birde bebek çene kasları zayıf olduğu için ilk günler emerken çok çabuk yoruluyor, göğüs ucunuz içe gömük veya küçükse tutamiyor. Bu gibi durumlarda süt sağma makinası kurtarıcı oluyor.
Sen kaç kilo aldın canım toplamda sende yanlış hatırlamıyorsam benim gibi kilolu gebe kalanlardansinHsjsjs işte gerçekten hepimiz birbirimize benziyoruz, enerjimiz de ondan bu kadar tuttu
Güzel sonuçların çıksın arkadaşım. Ben arada banlı olduğum için kaçırdım bazı konuşmaları. Şekerin mi varmış? Son durum ne?
Sen benim idolümsün zaten bebişim hamilelikte kilo verip bunu az kilo alarak sabitledin mis
Aynen en basindan beri temmuz anasi olcam diye hissediyodum ama ruhumuz agustos anasi canimmAy çok heyecanlı az kalmış
Kesin temmuz anası olucan ama gözümden kaçtı sanma
Ben braun aldım canım koltuk altından ölçeninden çok hızlı ölçüyor begendim, aynı markanın kulaktan ölçenide var oda çok güzel diyorlar ama biraz fiyatlıKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız umarım herkes iyidir. Ben çalıştığım için pestilim çıkıyor afedersiniz çok yazamıyorum ama okuyorum . Ateş ölçer olarak hangi marka tercih ettiniz edeceksiniz bana da fikir olsun
Yaaaaa ceriiii bu neee fındık burun maşallah kuzuyaaaGeldik doktordan1550 olmuş benim oğluş kafası aşağıda yatıyor sıpa.doktora çok hareketli olduğunu söyledim hareket iyidir hiç şikayet etme dedi.Hareket berekettir diyor havuç suyu içiyim mi suyu bol olsun dedim yok yok aman havuç suyu neymiş dedi ilacı yarın bi tane içip sonra keseceğim.genel olarak iyi kahvaltını falan yapıp dinlenebilirsin ağır işler yasak dedi.bi kaç tetkik istedi ağzını burnunu yicem ya sıpa.bu sefer gördük sonunda.Durumu da iyi olunca bugün rahat uyuyabilirim buyurun Mahir bey
3 Haziran cnm hatta randevumu da alayım bu arada benpozitifbiri ayy evet canim ayni zamanlarda olacagiz bencede. Senin kontrol ne zamandi?
pozitifbiri ayy evet canim ayni zamanlarda olacagiz bencede. Senin kontrol ne zamandi?
Canim dönebilen oldugunde bebisi arabaya yerlestirirken kapiya dogru koltugu donduruyorsun ve koymak cok daha kolay oluyor. Hep 3 5 kg olduklarini dusunme 10 kg da olcaklar ozaman kolaylik oluyor. Ancak ben donen almamistim yakin arkadasim doner almisti. O koyarken gordum ve hakkaten kolaylik geldi. Ama simdi elimdekini kullanacagim cok elzem gelmedi extra almak istemiyorum. Maddiyatin var ise doner secmeni oneririm kendin icinmerhaba kızla oto koltuğu alacağız cok kullanmayız tek fark 360 derece dönen olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan güvenlik ve rahatlık değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?