2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Siizn ruhunuz ağustos bebişim
Tabiii festimm yeminle tam sana yazıyordum bende, nerelerdesin geçen gün hesabında bi sıkıntı gözüküyordu diye, bende giremedim biraz ağrım var belimden, elime telefon bile alamadım, bugun rapor yazdırdım pzt ye kadar raporluyum dayanamadm vallahi

Kalp kalbe karşı
Bebeğim ban yemiştim.
Bebeğim bende belimden 1 haftadır raporluydum. Pazartesi gittim 10 gün daha uzattı. İyi yapmışsın sende. Dinlen iyi gelir.

Bu arada bana doktor kinezyoloji bandı yapıştırdı. Beni o ayağa kaldırdı canım aklında bulunsun. İğnesiz ilaçsız baya faydalı.

İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.
Hiç öyle düşünme cnm onların düşünmesi lazım dusunemiyorlarsa eşiniz hatırlatsın sen dersen kötü olursun oğulları derse sorun yok ben her şeyde baştan alıştırdım benim soylicegimi oğlu söylüyor çok şükür sorun yok doğumdan sonrada öyle yapacam zor gerçekten kaynanamin yanında açık giyinsem rahat olsam sorun degil ama kayinbaba sorun

Bebeğim benim durum kayınpeder kayınvalide mevzusu değil ben kendi annem içinde bunu hissediyorum. Benimki herkesi kapsayan, kabul etsem onları kullanıyormuşum gibi hissettiren, kabul etmesem torunlarını sevmek hakları diye üzüldüğüm bir ruh hali.

Bizimki de tüm gun oynamadı , ablasının peşindeydim tuvalet eğitimine başladık sabır diliyorum Allahimdan şimdi uzanabildim oynuyor yavrum
Bende yavaş yavaş kıyafetlerini yıkıyorum kendimi yormadan belki de yoruldu

Doğal yollardan gelissin istiyorlar demek ki sagol canım benim ben de bugun kontrole gittim ama sormak hic aklima gelmemis baska mevzular olunca
Bu arada plasentan daha yer degistirir kuzum yaa zamani var. Benim arkadasimin da plasentasi rahim agzini kapatiyordu, kanamasi olacak, erken dogum olacak diye korktuk hep, sezaryen diyordu doktoru da. Hic kanamasi olmadi cok şükür. Su an 39. haftada. Plasentasi da 2-3 hafta önce yukari cikmis, Hic beklemiyorduk. Simdi normal dogum icin sanci bekliyor yani ihtimallerde bosuna boğulmusuz. Gönlün ferah olsun

Yok valla bebek iyi olduktan sonra takmadım artık erken doğmasın iyi olsun gerekiyorsa sezeryan olurum

Çok haklısınn canım bebeğimle zaman geçirmek daha kıymetli ve önemli dayanma gücüme göre bırakırım işi de ne yapalım sağlık olsun dixezz

Seninki kaç mm veya cm canım ? Ay inşallah zamanında doğar ya ciğer geliştirici falan vurunacağım onu önerdi erken doğum olursa diye bu gidişle toplu temmuz annesi oluyormuşuz
Böyle yazıyor cnim. Benim temmuz olsa çok erken olur normalde 4 Eylül beklenen

Eklentiler

• IMG_20230523_225117.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 98
Fazla derin düşünme. Onlar severek gelip bakıyorsa bence reddetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…