- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.341
Tabiii festimmSiizn ruhunuz ağustos bebişim
Yok cnm bence sen ayrıl senin için zor olur ya da 32 hafta çalışır al duruma göre alırsın tekrar ama ayakta zor olur seninYok canım benim hemşireyim keşke masa başında olsaydmm..
Kalp kalbe karşıTabiii festimmyeminle tam sana yazıyordum bende, nerelerdesin geçen gün hesabında bi sıkıntı gözüküyordu diye, bende giremedim biraz ağrım var belimden, elime telefon bile alamadım, bugun rapor yazdırdım pzt ye kadar raporluyum dayanamadm vallahi
Hiç öyle düşünme cnm onların düşünmesi lazım dusunemiyorlarsa eşiniz hatırlatsın sen dersen kötü olursun oğulları derse sorun yok ben her şeyde baştan alıştırdım benim soylicegimi oğlu söylüyor çok şükür sorun yok doğumdan sonrada öyle yapacam zor gerçekten kaynanamin yanında açık giyinsem rahat olsam sorun degil ama kayinbaba sorunİşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.
Bebeğim benim durum kayınpeder kayınvalide mevzusu değilHiç öyle düşünme cnm onların düşünmesi lazım dusunemiyorlarsa eşiniz hatırlatsın sen dersen kötü olursun oğulları derse sorun yok ben her şeyde baştan alıştırdım benim soylicegimi oğlu söylüyor çok şükür sorun yok doğumdan sonrada öyle yapacam zor gerçekten kaynanamin yanında açık giyinsem rahat olsam sorun degil ama kayinbaba sorun
Hatirlamiyorum cnm ya bir dahakine ses kaydı alacağım cok unutkanim zaten b12 başladı düşükmüş bebişin kac kilo cnmAynı şekilde canım gerekirse sünnetle geçiyor dedi, büyüklüğüne ne kadar dedi hatırlıyor musunAmiiiin inşallah
Bizimki de tüm gun oynamadı , ablasının peşindeydim tuvalet eğitimine başladık sabır diliyorum AllahimdanAy kızlar başladı çok şükür ama bu sefer gerçekten biraz fazla korktum uyuyordu herhalde bilemedim
Bende yavaş yavaş kıyafetlerini yıkıyorum kendimi yormadan belki de yorulduBizimki de tüm gun oynamadı , ablasının peşindeydim tuvalet eğitimine başladık sabır diliyorum Allahimdanşimdi uzanabildim oynuyor yavrum
Aynıyız canım seninle demi hatta doğum tarihi bile aynı yazıyorHatirlamiyorum cnm ya bir dahakine ses kaydı alacağım cok unutkanim zaten b12 başladı düşükmüş bebişin kac kilo cnm
Yıka cnm sayılı zaman çok çabuk geçiyor kolay gelsinBende yavaş yavaş kıyafetlerini yıkıyorum kendimi yormadan belki de yoruldu
Doğal yollardan gelissin istiyorlar demek kiSelam güzel annelerbugün ara kontrole gitmek istedim geçen sefer olan garip ağrılardan ötürü. Plasenta sol öndeydi 20. Haftada , iyice aşağı gitmiş bebeğin kafasının orda bebek de baş aşağı pozisyonda .
Çok olumsuz birsey yok dedi doktor 37. Haftata kadar yukari çıkmazsa sezaryen olacaksın dedi . Kanama çok olurmuş riskli olur filan dedi, dinlenmeye devam ayakta kalma dedi. İçim rahat nedense kafama çok takmadım belki başka dertlerim de var ondan çünkü bebek iyiymiş gelisimi filan hersey yolundaymış.
@pozitifbiri doğum ücreti nakit 10 civarı kart ile 12 dedi . Dogum zamanına zam gelirse bisey diyemem dedi.
J josei89 ciğer geliştiriciyi sordum . Şuan kesin erken doğum ongorsem hemen yaparız ama gereksiz yere kortizol yüklemek istemiyorum dedi tamam dedim bende ısrar etmedim canım inşallah hicbirimizin ihtiyacı olmaz
Masallah cnm dün 1.145 çıktı 1 hafta önden gidiyor ama ben pek yiyemiyorum yemek aş doğumdan önceki kiloma daha yeni geldimAynıyız canım seninle demi hatta doğum tarihi bile aynı yazıyor1400 çıktı en son canım seenin?
Yok valla bebek iyi olduktan sonra takmadım artık erken doğmasın iyi olsun gerekiyorsa sezeryan olurumDoğal yollardan gelissin istiyorlar demek kisagol canım benim ben de bugun kontrole gittim ama sormak hic aklima gelmemis baska mevzular olunca
Bu arada plasentan daha yer degistirir kuzum yaa zamani var. Benim arkadasimin da plasentasi rahim agzini kapatiyordu, kanamasi olacak, erken dogum olacak diye korktuk hep, sezaryen diyordu doktoru da. Hic kanamasi olmadi cok şükür. Su an 39. haftada. Plasentasi da 2-3 hafta önce yukari cikmis, Hic beklemiyorduk. Simdi normal dogum icin sanci bekliyoryani ihtimallerde bosuna boğulmusuz. Gönlün ferah olsun
Bende öyle düşündüm dayanabildiğim yere kadar dayancam bakalım hayırlısı olsun inşallahYok cnm bence sen ayrıl senin için zor olur ya da 32 hafta çalışır al duruma göre alırsın tekrar ama ayakta zor olur senin
Sana tavsiyem muz ve kaşar ye canım bende öyle aman aman yemiyorum ama meyve,kaşar çok yedim bu araMasallah cnm dün 1.145 çıktı 1 hafta önden gidiyor ama ben pek yiyemiyorum yemek aş doğumdan önceki kiloma daha yeni geldim
Çok haklısınn canım bebeğimle zaman geçirmek daha kıymetli ve önemli dayanma gücüme göre bırakırım işi de ne yapalım sağlık olsun dixezzAnalık yüklenecek bebeğim. Sanki yıllardır anneymişiz gibi, en güzel şekilde bakacağız
Ay benim tek aşerdiğim şey. Arayıp buldurduğum hdjdjd
Bebeğim ben o konuda kendime çok güveniyorum. Ağız bürme konusunda iyiiym. Damarıma basılırsa pantere dönebiliyorum. Ailelerde bunu biliyor. Yapmazlar. Ben her köşede birisinin olacak olması fikrine alışamıyorum.
Ne kadar anlayışsızlar ya. Kuzum şahsi fikirlerimi söyleyeceğim ama üzerinde ağırlık yapmasın. Durumlarıda tan bilmiyorum. Ben sevgimizi verdiğimiz sürece bebeklerimizin kendilerini çok şanslı hissedeceğine gönülden inanıyorum. Elinden geliyorsa ekstra bir borç yoksa biraz standartları düşürüp bebişle zaman geçirmenin kıymetli olduğunu düşünüyorum. Ama olmuyorsa da problem değil, öyle olması gerekiyordur.
Muhtemelen o anları gözlemleyeceğim bebeğim. Ne hissedersem ona göre yaşayacağım, bakalım. İnşallah kalp kırmadan güzellikle hallolur herşey
Böyle yazıyor cnim. Benim temmuz olsa çok erken olur normalde 4 Eylül beklenenSeninki kaç mm veya cm canım ? Ay inşallah zamanında doğar ya ciğer geliştirici falan vurunacağım onu önerdi erken doğum olursa diye bu gidişle toplu temmuz annesi oluyormuşuz
Fazla derin düşünme. Onlar severek gelip bakıyorsa bence reddetme.Bebeğim benim durum kayınpeder kayınvalide mevzusu değilben kendi annem içinde bunu hissediyorum. Benimki herkesi kapsayan, kabul etsem onları kullanıyormuşum gibi hissettiren, kabul etmesem torunlarını sevmek hakları diye üzüldüğüm bir ruh hali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?