- 7 Aralık 2022
- 613
- 2.088
- 28
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.361
Keşke seni hiç anlamasam yaValla ter döktüm afedersin doğursam böyle olurdu herhalde fragman gibi, zeytin yağı tüketmeyi denedim kayısı yiyorum başka da yaptığım yok aslında
Normalde de sinek korucular cildimi kasindirdigi icin ben uzun zamandır kullanmıyorum, alternatif olarak lavanta yağı kullanıyorum. Lavanta yağını fısfıslı bir şişeye boşaltıyorum birebir oranda da su koyuyorum . Vücuduma hatta bazen uykumu getirsin diye yastığa sıkıyorum hic gelmiyor sinek .Kızlar aklıma ne geldi. Şimdi yaz geldiğine göre sivrisineklerden nasıl korunucaz? İnternetten baktım da sinek kovucu kullanmak zararlıymış gebelikte.
Tamam bu lavanta yağı sayesinde gece kulağımızın dibinde vızıldayıp durmuyo da dimiNormalde de sinek korucular cildimi kasindirdigi icin ben uzun zamandır kullanmıyorum, alternatif olarak lavanta yağı kullanıyorum. Lavanta yağını fısfıslı bir şişeye boşaltıyorum birebir oranda da su koyuyorum . Vücuduma hatta bazen uykumu getirsin diye yastığa sıkıyorum hic gelmiyor sinek .
Haftalik neredeyse 1 kilo kaşar yiyorum cnm bende oyle kaşarla anca bu kadarSana tavsiyem muz ve kaşar ye canım bende öyle aman aman yemiyorum ama meyve,kaşar çok yedim bu ara
Yastığa sıkarsan yada eline sıkıp kulaklarına değdirirsen hiç ugramiyorTamam bu lavanta yağı sayesinde gece kulağımızın dibinde vızıldayıp durmuyo da dimi
Evet her ihtimale karşı hazır olsunlar benımde içim rahat olur dedimYıka cnm sayılı zaman çok çabuk geçiyor kolay gelsin
Çok şükür bir çare oldukları için dediğin gibi şikayetlenmemeye çalışıyorum ama gerçekten dayanamıyorum bazen.Aman ben de hiç sevmiyorum şekerim.kan sulandırıcı vurulmaya başlayalı tam 32 gün oldu.Kollarım mayın tarlası gibi.damar yolu yerlerim hala geçmedi sızım sızım sızlıyor.Ama bi yandan da ya olmasaydı o zaman ne yapardık diye düşünüyorumtek doz di mi kan uyuşmazlığı için iğne
R rosemoon17 ay ağlayacağım halimize arkadaşımFıstıklı R rosemoon17 de hemoroidden dertliymiş. Bugün yazdı. Döksene bacım tüm bildiklerini. Onun da işine yarasın
aaa valla ummadık taş baş yarar, olabilir. ben seneler önce aynı dertten muzdarip olan anneannem ağlayarak yanıma gelip yavrum annenin kremlerinden bana ver dediğinde, hiç bakmadan ayak kremi vermiştim. yıllar geçti hâlâ anlatır çok rahatlamıştım Allah razı olsun diye. orası enteresan bir bölge, kişi kendinin doktoru olması gerekiyo birazda çünkü çok manasız bişey tetikleyebiliyor ya da iyi gelebiliyor yaniR rosemoon17 F fistiklihanim kızlar ben bioil sürüyorum o günden beri söndü benim ki popoyu yağlarken oraya da sürüyorum veya bir pamuğa döküp biraz bekletiyorum orda çıkınca çok iyi geldi bi deneyim isterseniz
bana da doktor dün yazayım dedi, unuttuk. aynı dediğin gibi yemekten sonra uzanınca sanırsın içimde volkanlar patlıyoValla gaviscon bende isteyecek gibiyim bu sefer. Olmuyordu ama 28. Haftayla birlikte oda yüklendi bana. Hele şaşar yemek yedikten kısa bir süre sonra yatarsam eyvah eyvah.
Gider bebeğim gider çok güzel değerlendireceğiz emziren annelik dönemini ben inanıyorum
Minimal boyutta yazdığına göre küçüktür canım seninde boyutu içimiz rahat olsun inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inşallahBöyle yazıyor cnim. Benim temmuz olsa çok erken olur normalde 4 Eylül beklenen
4 eylül mü? Ben 28. Haftadayım 1 hafta var aramızda benim 18 ağustosBöyle yazıyor cnim. Benim temmuz olsa çok erken olur normalde 4 Eylül beklenen
Zorla ümüğünü sıktıracak sanaPeki eşimin aynada karnıma bakıp "göbeğin çok büyük değilmi aşkım yiaaaa" demesi biz erkeklere bir günde küsmedik arkadaşlar
Gece ansızın o koca göbek yere devircek onuZorla ümüğünü sıktıracak sana
Yani üzülemeyeceğim hdjdjGece ansızın o koca göbek yere devircek onu
Çok güzel olmuş cnm güle güle kullansin inşallah ben hic emzik almadım ilk bebişte emzik meme reddi yaptı şuan hiç oralı olmuyorum bakalımEmzik zincirimiz nasıl olmuş teyzoşlar
Teşekkür ederizÇok güzel olmuş cnm güle güle kullansin inşallah ben hic emzik almadım ilk bebişte emzik meme reddi yaptı şuan hiç oralı olmuyorum bakalım
çevirmez miyim neler yaptım ama buldum yolunu horladıgı an yastıgına vuruyorum uyanıyo, o uyanınca ben dalıyorum horlamaya baslayınca yıne vurup uyandırıyorum onun da elinde değil biliyorum ama canıma yetti artıkCanım başka yöne çevir kafasını, dönünce geçiyor horlama kimisinde.
Kız öyle deme. Bende horluyormuşum hamileliğimden beriçevirmez miyim neler yaptım ama buldum yolunu horladıgı an yastıgına vuruyorum uyanıyo, o uyanınca ben dalıyorum horlamaya baslayınca yıne vurup uyandırıyorum onun da elinde değil biliyorum ama canıma yetti artık(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?