2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla ter döktüm afedersin doğursam böyle olurdu herhalde fragman gibi, zeytin yağı tüketmeyi denedim kayısı yiyorum başka da yaptığım yok aslında
Keşke seni hiç anlamasam ya Sabahları aç karnına ya da yatmadan önce kefir içebilirsin, kuru meyvelerin hangisini seversen sabah kahvaltıdan önce yiyebilirsin hepsi bağırsağı çalıştırıyor sadece kuru üzüm pek etki etmedi bende. Yine kuru meyvelerden az şekerli ya da şekersiz komposto yapabilirsin. Kırmızı et, muz ve süt ürünleri normalde yapmıyordu ama hamileliğimden beri beni kabız yapıyor tükeriyorsan dikkat et istersen. Tarhana da bağırsakları çalıştırıyor bol yeşil yapraklı sebze yemekleri ile tarhana çorbası yediğimde yardımcı olmuştu bir süre. Bir de doktoruna duphalac şurubunu danış istersen, çok zorda kaldığında onu da takviye alabilirsin bitkisel ve direkt bağırsak emilimli bir şurup olduğu için hamilelikte, emzirme döneminde ve bebeklerde kullanılabiliyor. Aklıma başka bir şey gelirse mutlaka yazarım. Bir de varsa evinde yer tuvaleti kullanmaya çalış, çıkış daha rahat olduğu için hemoroid ve çatlak oluşma ihtimalini azaltırsın. Lütfen çok ıkınma Makat kısmında acın varsa da duşta ılık su tutup anestol krem sürebilirsin.

Kızlar aklıma ne geldi. Şimdi yaz geldiğine göre sivrisineklerden nasıl korunucaz? İnternetten baktım da sinek kovucu kullanmak zararlıymış gebelikte.
Normalde de sinek korucular cildimi kasindirdigi icin ben uzun zamandır kullanmıyorum, alternatif olarak lavanta yağı kullanıyorum. Lavanta yağını fısfıslı bir şişeye boşaltıyorum birebir oranda da su koyuyorum . Vücuduma hatta bazen uykumu getirsin diye yastığa sıkıyorum hic gelmiyor sinek .

Tamam bu lavanta yağı sayesinde gece kulağımızın dibinde vızıldayıp durmuyo da dimi

Tamam bu lavanta yağı sayesinde gece kulağımızın dibinde vızıldayıp durmuyo da dimi
Yastığa sıkarsan yada eline sıkıp kulaklarına değdirirsen hiç ugramiyor hatta sadece sinek değil böcek filan da uzak duruyor . Kamp filan yapanlar da kullanıyormuş hatta

Çok şükür bir çare oldukları için dediğin gibi şikayetlenmemeye çalışıyorum ama gerçekten dayanamıyorum bazen. Doğumda bebeğin kan grubuna bakacaklar, ona göre ikinci dozu da yiyebilirim. Şimdilik tek doz Aklıma gelince totom hâlâ yanıyo inanır mısın
Fıstıklı R rosemoon17 de hemoroidden dertliymiş. Bugün yazdı. Döksene bacım tüm bildiklerini. Onun da işine yarasın
R rosemoon17 ay ağlayacağım halimize arkadaşım gebelik öncesi kantoron ve batikon iyi geliyordu ama şimdi ikisini de önermedi doktorum anca anestol ve çok çok zorlanırsa fito kullanıyorum krem olarak. ama at kestaneli jeli de felaket ferahlatıyor aklında bulunsun. hafif mentol hissi olduğu için bi nolüyooo yiaaa diyosun ilk 2 dk ama hızla oradaki memeyi küçültüp kaşıntıyı ve sancının büyük kısmını alıyor. şu an bi de bebek kilolandıkça kabız olmasak bile baskıdan dolayı hemoroid yaşama ihtimalimiz olduğu için iyice stresleniyoruz, stres de çok etki ediyor olabildiğince aklını orda tutmamaya çalışıyorum ben, bir de ılık sıcak seviyesi su tutmak o an ferahlatıyor sık sık yıkamaya giriyorum duşa havalar ısındığından beri onun harici kalan her şey kabız olmamamız için bir çaba süreci biliyosundur zaten yine de başka yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve söylerim. malum benim anneannem annem ve babam da bu sıkıntıyla yaşıyorlar yıllardır
aaa valla ummadık taş baş yarar, olabilir. ben seneler önce aynı dertten muzdarip olan anneannem ağlayarak yanıma gelip yavrum annenin kremlerinden bana ver dediğinde, hiç bakmadan ayak kremi vermiştim. yıllar geçti hâlâ anlatır çok rahatlamıştım Allah razı olsun diye. orası enteresan bir bölge, kişi kendinin doktoru olması gerekiyo birazda çünkü çok manasız bişey tetikleyebiliyor ya da iyi gelebiliyor yani
bana da doktor dün yazayım dedi, unuttuk. aynı dediğin gibi yemekten sonra uzanınca sanırsın içimde volkanlar patlıyo

bende inanmak istiyorum, kışa fit gireceğiz

Canım başka yöne çevir kafasını, dönünce geçiyor horlama kimisinde.
çevirmez miyim neler yaptım ama buldum yolunu horladıgı an yastıgına vuruyorum uyanıyo, o uyanınca ben dalıyorum horlamaya baslayınca yıne vurup uyandırıyorum onun da elinde değil biliyorum ama canıma yetti artık (((

Kızlar midem çok kötü bugün .Kussam kusacağım sürekli yanıyor ve geğirmek istiyorum Recep İvedik gibi ama geğirince de mide öz suyum ağzıma kadar çıkıyor.Yatmam gerek ama yatamıyorum yattıkça daha kötü oluyor .Mahvolmuş haldeyim çok kötüyüm PERİŞANIMMMM NE TADIM KALDI NE İŞTAHIM

Kız öyle deme. Bende horluyormuşum hamileliğimden beri hemde kim tescilledi bil bakalım. Kayınvalidem evi nasıl inletiyorsam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…