2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.

ffestinalente beybim sen çok ince düşünüyosun ben direkt soğuma gelsinler torunlarını görsünler ama karşıda kaynımın bekar evinde kalsınlar dedim çıktım, o halde evde kaynana kayınpeder istemem gerçekten. Bilsem ki ben yatak odasında yatcam onlar salonda iki gün pişirip taşırıp toplıcaklar kalsınlar İKİ GÜN derdim ama en son evde onları bıraktığımda sürahi yerine kavanoza su koymuşlardı:) O yüzden kaynımda kalcaklar.

Kız öyle deme. Bende horluyormuşum hamileliğimden beri hemde kim tescilledi bil bakalım. Kayınvalidem evi nasıl inletiyorsam artık.
Kurban olsunlar sana sen hamişsin ben de horladığıma eminim horlamamam mümkün mü karnım kocaman burnum tıkalı zor dönüyorum yatakta

Minimal boyutta yazdığına göre küçüktür canım seninde boyutu içimiz rahat olsun inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inşallah
Teşekkür ederim evet Dr da küçük dedi toparlar dedi. 28. Haftada tekrar bakalım dedi

Kızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
[/QUOTE]
Benimki daha dönmemiş ama 32. Haftaya kadar dönüyor genelde dedi doktorum, yani dönesi normal heralde

Bebeğim hep söylüyorum. Evde kalmak bana iyi gelmiyor. Kuruyorum. Hormonlarımda ele geçirdi beni. Ne istediğimi de bilmiyorum. Yaşayıp göreceğim. Kimseye birşey demem. Gelsinler kalsınlar baktım olmuyor konuşurum. Birde varya o kadar tatlılar ki aslında beni gerecek rahatsız edecek birşey demeyeceklerine eminim. Ama yine de o yalnızlıği seviyor oluşum beni ele geçiriyor.

Kdjdjdjjdj kız ne var onda bende bazen kavonozda ayran yapıyorum. Beni görsen taşlayacaksın herhalde hdjdnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…