- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.381
İşte ben buna da üzülüyorum ya. Nankör müyüm ben diyorum. Millet gelmek istemez zorla gelir 2 gün kalır gider. Bizimkiler ne güzel destek olmak istiyor ben nankörüm diye kendimi yiyorum.
Valla nankör falan değilsin . ben biraz rahatım yani bikiniyle de gördü beni şortla da gördü ,zaten çok tontik bi adam ben çok seviyorum günlük hayatta hiç darlamaz insanı.Ağzı var dili yok.bi sigarama içmesen keşke dedi hamile kalınca sonra bi daha hiçbişey demedi .Ama işte lohusa kafası ne olur bilemedim bende.ben kv den çekiniyorum herşeye konuşuyor kendisi.Herşeyi çok iyi biliyor ama bildiği hiç bişey yok.herkesi parmağında oynatmaya çalışır vs.şimdiden ota boka atlıyor doğurunca içimden panter çıkarsa sonu ne olur bilmiyorumdinleme yetisi olan bi kadın da değil .Birine bişey sorar cevabını dinlemeden kafasını başka yöne falan çevirir ya sabır ya selamet .O yüzden ben kendi annemi istiyorum yanımda o da ayrı bi panikatak aslında.bişey olsa falan Allah korusun herkesten önce o bayılır ay aslında kimse olmasa da kaderimle başbaşa kalsam mecbur kalsam hem bebeğin sorumluluğu hem ev işleri herşey eşim ve bana kalsa diye düşünüyorum tabi bunu söylesem de herkes alınır o yüzden yutuyorum şimdilik .Bi yandan da yemek yapılması temizlik yapılması işime gelir diye düşünüyorum.Çocuğu doğurmadan bilemiyorum kısacası ruh halimin nasıl olacağını
Kurban olsunlar sana sen hamişsin ben de horladığıma eminim horlamamam mümkün mü karnım kocaman burnum tıkalı zor dönüyorum yataktaKız öyle deme. Bende horluyormuşum hamileliğimden berihemde kim tescilledi bil bakalım. Kayınvalidem evi nasıl inletiyorsam artık.
İşte bebiş önden giidyor sürekli4 eylül mü? Ben 28. Haftadayım 1 hafta var aramızda benim 18 ağustos
Teşekkür ederim evet Dr da küçük dedi toparlar dedi. 28. Haftada tekrar bakalım dediMinimal boyutta yazdığına göre küçüktür canım seninde boyutu içimiz rahat olsun inşallah sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlar inşallah
Dur kız yanlış mı anladım? Beklenendoğum tarihi 4 eylül değil mi? Önden gidiyorsa ağustosa çekmesi gerekmiyor mu hdjdİşte bebiş önden giidyor sürekli
Yastıkla yükseltince kendini yine de yanıyor muAyy kızlar bu gecede bana uyku yok reflü bi yandan uyutmuyor,sol tarafıma yatincada göğüs kafesim batıyor uyuşuyor o tarafa hiç yatamiyorum bu gece çooook uzun olacak
Iki yastıkla yatyorum yine aynıYastıkla yükseltince kendini yine de yanıyor mu
Az kaldı arkadaşım. Üzülme. Hepimize bir haller oldu 3. Trimester üzerimizden geçiyorIki yastıkla yatyorum yine aynı
Öyle valla son aylar eziyet çekiyoruz resmen,keşke dogursakta bebiş uyutmasa razıyımAz kaldı arkadaşım. Üzülme. Hepimize bir haller oldu 3. Trimester üzerimizden geçiyor
İnan olsun bende. Ama az kaldı kığzz maksimum 12 hafta. Ben 28 deyim. Snein kaçıncı haftan?Öyle valla son aylar eziyet çekiyoruz resmen,keşke dogursakta bebiş uyutmasa razıyım
Bebeğim hep söylüyorum. Evde kalmak bana iyi gelmiyor. Kuruyorum. Hormonlarımda ele geçirdi beni. Ne istediğimi de bilmiyorum. Yaşayıp göreceğim. Kimseye birşey demem. Gelsinler kalsınlar baktım olmuyor konuşurum. Birde varya o kadar tatlılar ki aslında beni gerecek rahatsız edecek birşey demeyeceklerine eminim. Ama yine de o yalnızlıği seviyor oluşum beni ele geçiriyor.ffestinalente beybim sen çok ince düşünüyosun ben direkt soğuma gelsinler torunlarını görsünler ama karşıda kaynımın bekar evinde kalsınlar dedim çıktım, o halde evde kaynana kayınpeder istemem gerçekten. Bilsem ki ben yatak odasında yatcam onlar salonda iki gün pişirip taşırıp toplıcaklar kalsınlar İKİ GÜN derdim ama en son evde onları bıraktığımda sürahi yerine kavanoza su koymuşlardı:) O yüzden kaynımda kalcaklar.
Benimde 29.hafta canım ultrason kağıdında yazana göre tahmini doğum tarihi 24 temmuzİnan olsun bende. Ama az kaldı kığzz maksimum 12 hafta. Ben 28 deyim. Snein kaçıncı haftan?
MaşallahBenimde 29.hafta canım ultrason kağıdında yazana göre tahmini doğum tarihi 24 temmuz
Aynen öyle olacak galiba 1 Ağustos olmasını isterdim ama daha fazla bekleyemem herhaldeMaşallahtakviminde 31 yazıyormuş şimdi farkettim. Sende temmuza kaptırdığımız analardan olucan sanırım tecrübeli annelerden
Bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecekAynen öyle olacak galiba 1 Ağustos olmasını isterdim ama daha fazla bekleyemem herhalde
Meliss85 Canim kalsiyum kullanmiyosan yazdir doktoruna. Kemik agrin ondan olabilir. Yada peynir süt yogurdunu arttir canim.
Kullanıyorum canım kalsiyum,magnezyum+b6vitamin,vitaminD,tuz yemem,su icmeye calisirim,ama yok,bir çözümü yok maalesef dr dogum sonrası gecer demis
Kocaeli canim,sağlık ocaginda ki ebeye sorman lazım,28-32hafta arasi onlar kayit yapıyorlarAaa hangi şehirdesin bizim burdada varmıdır acaba böyle şeyler
Şeker yüklemem 205 çıktı ondan stres yaptim. Diyet yapacağım tabi inşallah
Hangi şehir kuzum
Kocaeli canım
Ben limon kolonya,nane yagi veya lavanta yağı biliyorum alternatif olarakKızlar aklıma ne geldi. Şimdi yaz geldiğine göre sivrisineklerden nasıl korunucaz? İnternetten baktım da sinek kovucu kullanmak zararlıymış gebelikte.
8Meliss85 gün boyu girmiyorsub girmiyorsun sonra böyle sayfalarca okuyorusn hdjdj
aynen festicim,aslında gündüz arada okuyorum,müsait olunca yazmaya da calisiyorum,ama birikiyor yinede,sonra aksam A Acemianne42 dedi gibi kitap yerine kk sayfa okuyorum uyukum gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?