- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.401
Canım benimki de dönmüş. Ama doktor daha belli olmaz tekrar dönebilir, önemli olan 34. Haftadan sonra hangi pozisyonda olduğu dedi.Kızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Kendimi zorluyorum su an
Bebiş ben raporluyum rahatım jdjdjKendimi zorluyorum su ansonra sabah kalkmak istemiyorum
Her günün hikâyesi kuzum,yeni bisey degilBebiş ben raporluyum rahatım jdjdj
Sende erken kalkman gerekiyorsa kendini uyumak için zorla jdjdj
Uyukuyu bulursan banada yolla...bu uykusuz kaçıncı gecem acabasigarayı bırakmamış olsaydım ne sigara içerdim he bu saate kadar.Neyse ki 33 gündür ağzıma sürmedim.Şimdi bi yokladı bak ama neyse kurtlanma Ceren.zaten miden ağzında başına iş çıkarma.Uykum nerelerdesin ….
Doğru bebiş. Anlamadığın neDur kız yanlış mı anladım? Beklenendoğum tarihi 4 eylül değil mi? Önden gidiyorsa ağustosa çekmesi gerekmiyor mu hdjd
Aaa o neymiş kız bi sorayımm, bana fastjel diye birşey önerdi sadece, bide görümcem platese gidiyor, hamile bölümüde var gideyimmi dedim git ama dikkat et dedi, belkm belime iyi gelir die düşündmKalp kalbe karşı
Bebeğim ban yemiştim.
Bebeğim bende belimden 1 haftadır raporluydum. Pazartesi gittim 10 gün daha uzattı. İyi yapmışsın sende. Dinlen iyi gelir.
Bu arada bana doktor kinezyoloji bandı yapıştırdı. Beni o ayağa kaldırdı canım aklında bulunsun. İğnesiz ilaçsız baya faydalı.
Hshshdjdjfkf kavimler göçü gibiToplu halde temmuz annelerine selamun aleyküm diyomuşuz
Evet canım braun çok pahalı. Bakalım ben de bi karar vereceğim burdaki arkadaşların önerisiyle teşekkürlerBen braun aldım canım koltuk altından ölçeninden çok hızlı ölçüyor begendim, aynı markanın kulaktan ölçenide var oda çok güzel diyorlar ama biraz fiyatlı
Benim şuan pozisyonu normalde uygun değilmiş ama erken tabi daha bunun için ne zaman belli 34 ten sonraki duruş muCanım benimki de dönmüş. Ama doktor daha belli olmaz tekrar dönebilir, önemli olan 34. Haftadan sonra hangi pozisyonda olduğu dedi.
Hshshdjdjfkf kavimler göçü gibinolduklarını şaşırırlar çoğu belkm doğurmaya bile başlamıştır onlarda haziran anası oluyodur
Canım 32 den sonra gitmeyi pek önermiyorlar. Erken dogum vs olursa diye sanirim. Ben gectigimiz haftasonu sehirdisina gitcektim doktoruma sordum 32 ye kadar okey dedi.Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?