2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım benimki de dönmüş. Ama doktor daha belli olmaz tekrar dönebilir, önemli olan 34. Haftadan sonra hangi pozisyonda olduğu dedi.

Bebiş ben raporluyum rahatım jdjdj
Sende erken kalkman gerekiyorsa kendini uyumak için zorla jdjdj
Her günün hikâyesi kuzum,yeni bisey degilaksam yatamıyorum sabah kalkamiyorumyıllardır her sabah uyandigimda kendime söz veriyorum aksam erken yatacağım

bu uykusuz kaçıncı gecem acaba sigarayı bırakmamış olsaydım ne sigara içerdim he bu saate kadar.Neyse ki 33 gündür ağzıma sürmedim.Şimdi bi yokladı bak ama neyse kurtlanma Ceren.zaten miden ağzında başına iş çıkarma.Uykum nerelerdesin ….

Uyukuyu bulursan banada yolla...

Dur kız yanlış mı anladım? Beklenendoğum tarihi 4 eylül değil mi? Önden gidiyorsa ağustosa çekmesi gerekmiyor mu hdjd
Doğru bebiş. Anlamadığın ne şuan 25 Ağustos beklenen doğum yanlış mı yazmışım dur bakimm

Aaa o neymiş kız bi sorayımm, bana fastjel diye birşey önerdi sadece, bide görümcem platese gidiyor, hamile bölümüde var gideyimmi dedim git ama dikkat et dedi, belkm belime iyi gelir die düşündm

Ben braun aldım canım koltuk altından ölçeninden çok hızlı ölçüyor begendim, aynı markanın kulaktan ölçenide var oda çok güzel diyorlar ama biraz fiyatlı
Evet canım braun çok pahalı. Bakalım ben de bi karar vereceğim burdaki arkadaşların önerisiyle teşekkürler

Hshshdjdjfkf kavimler göçü gibi nolduklarını şaşırırlar çoğu belkm doğurmaya bile başlamıştır onlarda haziran anası oluyodur

Kuzum daha güncel örnek vereyim seçim öncesi İnternette gezen videolar varya ülkemize kaçak yollarla giren Afganlar gibi bir gün bassak orayı mülteci sorunu neymiş, asimile olmak neymiş sığınmacı sorunu neymiş hepsi anlarlar ama neyyyyyseeeeee

Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
Canım 32 den sonra gitmeyi pek önermiyorlar. Erken dogum vs olursa diye sanirim. Ben gectigimiz haftasonu sehirdisina gitcektim doktoruma sordum 32 ye kadar okey dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…