2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı dert bendede var kızıyorum kalkıyor ben daha dalmadan o yine horluyo zaten gece çok sık kalkıyorum kemiklerim sırtım ağrıyor bide beyefendinin horlaması kaldırıyor

Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
Ailem tatil bölgesinde olmasına rağmen o haftalarda evimden ayrılmayı cesaret edemiyorum
. Sancim vs olsa orda da doktor var ama takipli olduğum doktora görünmek bana daha iyi gelir .çünkü süreci bastan beri takip eden bilen o olunca . Biraz riskli olduğunu düşünüyorum. Ama gitmeyi bende o kadar çok istiyorum ki anlatamam

Doğum tam öyle bi ana geliyo ki tüm yazı yiyor
Öncesinde de risk işte denize hasret kaldım

Teşekkür ederim canım ilaç için danışacağım, sebze ağırlık da besleniyorum aslında. Hiç böyle bir sorunum da yoktu son birkaç aydır ara ara yokluyor ama en kötüsünü dün yaşamışımdır ağlayacaktım artık. Muz yemiyorum süt tüketiyorum günde bir küçük, yoğurt kefir vs de tüketiyorum gün içinde. Sanırım bebiş de baskı yapıyor ondan da zorlandım, Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreçte

Benim doğum 8 ağustos diyoruz bakalım son haftalarda durum ne olur eşimde 15 temmuzda yurt dışına çıkacam illa diyor bu adamı ne yapaym ben öldürsem mi dövsem mi iyice sinirlerimi hoplatıyor

Benim de bazı günler midem böyle. Bazı yediklerim beni bu duruma getiriyor. Veya çok yiyince böyle oluyorum. O yüzden son zamanlarda yemediğim o kadar çok şey var ki. Mesela bulgur pilavı mercimek.. laktozlu süt vs Rahat yaşamak istiyorum tabi sen genelde uzandığın için senin için daha zordur. Allah yardımcın olsun

Bırak kız çıksın. Dönüşünce süt dökmüş kedi gibi oluyorlar. Hdjdjdj
Ben istediğim kadar gitme desemde o ayarlamış yine daha gecen bayram gittiler bak gönlüm vardı onda araba bozuldu kaldılar orda simdi pek gönlüm yok vallaha abimlerde o tarihte tatildeler ben resmen terkedilmiş gibi hissediyorum kendimi

Kızlar dün detaylı okuyamadım annişler ve Kv şerden konuşulmuş.
Ben de yeni taşındım ve ilk doğumum olacak. Kv görümcemin doğumuna gidecek. Annem de yanıma gelme konusunda kendi sağlık sebeplerinden ve aşırı sıcaklardan dolayı isteksiz. Bir de menepozdan mıdır nedir annemin için fevri çıkışları ve aşırı duygusallıkları oluyor.
Onu ve kendimi de yıpratmamak adına doğuma kimseyi çağırmayayım diyorum.
Sizce makul bir düşünce mi? Lohusa halimi hiç tahmin edemiyorum anneee diye ağlıyabilirmişim gibi geliyor da bana

Ben olsam çağırmam hdjdjdj.
Baktım olmuyor, zorlanırım o zaman davet ederim. Maddiyatı bilemiyorum şimdi ama geçici süreyle temizlik için birisi bulunabilir. Kocan yemek yapabiliyor mu? Yemekleri o yapar. Sen bebişe odaklanırsın. Böyle bir sistem kurulabilir. Veya bir robot süpürge hdjdj

Bebeğim kız ne terkedilmesi. Bebekten sonra gitse daha fena. Bu adam sonuçta elbet gidecek. Bebekten önce gidip bu defteri bir süre kapatması daha iyi değil mi? O bu yıl gidiyorsa sende seneye git. Planları hazırla keyiflenirsin belki

Aaa o neymiş kız bi sorayımm, bana fastjel diye birşey önerdi sadece, bide görümcem platese gidiyor, hamile bölümüde var gideyimmi dedim git ama dikkat et dedi, belkm belime iyi gelir die düşündm
En iyi o gelir canım. Güçlenir hem de doğuma faydası olur. Ama ağrırken zor gelebilir. Bana krem ilaç milaç birşey vermedi. Bandı yapıştırdı. Fizik tedavi doktoruna gittim. Ondan beridir daha iyiyim. En azından kendim oturup kalkabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…