2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bu hıçkırık ta hareketten sayılıyor mu ? Az önce hıçkırdı baya ama tekme falan yok hala
Evet canım hıçkırık, tekme , tokat, kayma, esneme hepsi harekettir
Toplu halde temmuz annelerine selamun aleyküm diyomuşuz
Valla topikin 3 te 1 i diyecek zaten hazırlanın gidiyoruz çekirgeler
Dün zaten rüyamda LadyMorganas beni uyarmış bikaç kez dinlememişim şu an ne yaptıgımı hatırlamıyorum da. En son bana açıklama yapıp banlıyordu O topiğe giremiyordum çocuklar üstümü açtı o arada heralde LadyMorganas nerdesin napıosun yan topikin sahibesi rüyalarımın kadını

ohooooo, 34 e kdr yolu var korkma o o zamana kdr fır döner orda annesi. Benim 2. oğlum da geç dönmüştü. Şu an bu sıpam da genelde baş aşağı ama sık sık dönüyor.

Canım,çok sevindim demek herşey yolunda , şurda max 8-9 hafta dişini sıkacaksın. Sonrası bitti gitti inşallah

Emzik zincirimiz nasıl olmuş teyzoşlar
Ay çok tatlı olmuşşş... Ben de yaptım atayım bir ara

Zeytinyağı denedin mi kuzum aç karna içmeyi?? Vallahi 3 gündür rennie içmiyorum

Ayyy kavanozda ayran çok güzel olur

Ayyy kavanozda ayran çok güzel olur
Tabi kızım benim gibi eringeçliğin kitabını yazmış bir insan gidip başka birşey de yapmaz hdjdj temizlemesi kolay, iyi çalkalarsan tıkılda kalmaz. Ohhh nefis. Zaten yiyebildiğim/içebildiğim tek süt ürünü ayran kaldı. Gerisinden hep tiksindim. Kalkamda birazdan yapam hdjdjd

Ayyy ben ayran aseriyorum en çok 1 litre içerim bazen bı de taze nane ve salatalık atarım içine çok hoş olur deneyin. Ev yogurduyla yapıyorum tabi . Kavanozda da yaparim çoğu zaman pratik valla
Ben bizztliyorum

Bir de evde envai çeşit malzemen olmasına ragmen( rondo, blender, vs vs ) yine de ısrarla onda yapmak peki Yeminle içimdekileri yazdın

Ayyy ben ayran aseriyorum en çok 1 litre içerim bazen bı de taze nane ve salatalık atarım içine çok hoş olur deneyin.

Ben bizztliyorum
Ayran bende çok severim. Hazır ayran içemem ama o çok yoğun ve plastiğimsi geliyor bana. O kadar kıvamlı sevmiyorum. Hazır yoğurt kullanıyoruz ama asıl hafif eksi ev yoğurduyla ufff. Evet evet çok yakışıyor, arada bende koyuyorum. Bizzdan sonra temizliği be bacım hdhdhj yapıcan kavanozda sonra atıcan makineye oggh

Kiz ne ara ruyana girdim
Kiz bende senin haftalardayken
Ne kadar sacma ruya varsa goruyordum
Gece 2 3 tane sacma ruya goruyordum resmen

Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
Kendi doktoruna danış bence canım her hamilelik başka ilerliyor, benim doktor hiçbir problem görmüyor mesela ben 32-35 arası gideceğim, o zamana kadar bir şey değişmezse. Tabii sıfır risk istersen hiç gitmemelisin ben hastane çantamla gideceğim tatile

Hshshdjdjf ya hiçbi grup bizim kadar konusmuor valla ne olduğunu anlamazlar dert bizde alışveriş bizde hamilelik problemleri kaynana dertleri ne ararsan var

Hshshdjdjf ya hiçbi grup bizim kadar konusmuor valla ne olduğunu anlamazlar dert bizde alışveriş bizde hamilelik problemleri kaynana dertleri ne ararsan var
Mayıs anneleri 17k düşünebiliyor musun? Anam çocuklar doğdu neredeyse. 17k. Ben şok hdjdj bizim yarımız hdjdj anam bunların hiç derdi olmadı herhalde preemmmses gebelik geçirdilerse hdhd

Gerçi bizimki derttende değil jdjd herşeyi konusuyoz

Kiz ne ara ruyana girdim
Kiz bende senin haftalardayken
Ne kadar sacma ruya varsa goruyordum
Gece 2 3 tane sacma ruya goruyordum resmen
Kız aynen hiç sorma, Toplasan 3 saat kesintisiz uyuyorumdur. Onu bile "üf bee ne uyudum" diyerek uyanıyorum
Abuk subuk rüyalar ama öyle böyle değil
bazıları uyuyup uyanınca devam eden türden

Jdjdjdj bu bir ayran yapma kültürü şekerim kolay kolay bırakılmaz hdjdj malzemeye bakmıyor o iş keyfi orda hdjd
O değil de kızın mevzusunu nasıl döndürdük ayrana Levrekkk kusura bakmayasan balım

Kıyamam sana geçmiş olsn beybim ben henüz o kadar ağrıya ulaşmadm benmki daha çok ara ara bıçak saplanması gibi. Bide bu ara kalp çarpıntısı yaşıyorum, sanki biri beni boğazlıyormuş gibi bir his. Doktorda kardiyolojiye git dedi, haftaya bi gidicem bakalım

Canim bende diyorum keske bizim grupta
Ağustos anneleei gibi olsa ne guzel sohbet muhabbet ediyolar falan

Ya 2 gün girmesem kaç sayfa birikiyor, allam kimi kaçırdım kime ne oldu ne konusuldı diye meraktan okumayada calısıom ama kör olcam bizde doğurcağımız aylara geleydik bi allahın izniyle

Teşekkür ederim canım.
Aman aman inşallahta ulaşmazsın. Bel en fenası. Doğumdan sonra inşallah beni rahat bırakır.
Bebiş artık normal. Kilolar alındı, kan hacimleri arttı, bebişler büyüyor. Bebişler hareketlendi üstelik. Ben nefessiz konuşabilen bir insandım. Artık öyle konuşamıyorum hemen nefesim kesiliyor. Hele yatakta dönmesi zulüm. Tabii kş gitmekte fayda var ama ciddi birşey olduğunu sanmıyorum.

Ohooo bu iyi gunleriniz
Bende baya agirlaştim
Kasik agrilarim cok oluyor bide karnim cok sert 5 dk yurusem hemen sertleşiyor karnim
Sirt ustu yatsam 2 dk icinde 4 5 kere saga sola donuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…