- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.441
Evet canım hıçkırık, tekme , tokat, kayma, esneme hepsi harekettirKızlar bu hıçkırık ta hareketten sayılıyor mu ? Az önce hıçkırdı baya ama tekme falan yok hala
Valla topikin 3 te 1 i diyecek zaten hazırlanın gidiyoruz çekirgelerToplu halde temmuz annelerine selamun aleyküm diyomuşuz
Dün zaten rüyamda
ohooooo, 34 e kdr yolu var korkma o o zamana kdr fır döner orda annesi. Benim 2. oğlum da geç dönmüştü. Şu an bu sıpam da genelde baş aşağı ama sık sık dönüyor.Kızlar kızlar kızlar 28. Haftada bebeğin dönmüş olması normal mi? Doktorum şu an doğum pozisyonunda geri pozisyon değiştirebilir ama değiştirmeye denilir dedi 34. Haftaya kadar bol bol dinlen dedi. Bir de hafif bir böbrek genişlemesi olayı söz konusu daha önceki kontrollerde yoktu 1.02 cm dedi erkek bebeklerde oluyor genelde zaten dedi korkulacak bir durum yoktur değil mi
Canım,çok sevindim demek herşey yolunda , şurda max 8-9 hafta dişini sıkacaksın. Sonrası bitti gitti inşallahSelam güzel annelerbugün ara kontrole gitmek istedim geçen sefer olan garip ağrılardan ötürü. Plasenta sol öndeydi 20. Haftada , iyice aşağı gitmiş bebeğin kafasının orda bebek de baş aşağı pozisyonda .
Çok olumsuz birsey yok dedi doktor 37. Haftata kadar yukari çıkmazsa sezaryen olacaksın dedi . Kanama çok olurmuş riskli olur filan dedi, dinlenmeye devam ayakta kalma dedi. İçim rahat nedense kafama çok takmadım belki başka dertlerim de var ondan çünkü bebek iyiymiş gelisimi filan hersey yolundaymış.
pozitifbiri doğum ücreti nakit 10 civarı kart ile 12 dedi . Dogum zamanına zam gelirse bisey diyemem dedi.
@josei89 ciğer geliştiriciyi sordum . Şuan kesin erken doğum ongorsem hemen yaparız ama gereksiz yere kortizol yüklemek istemiyorum dedi tamam dedim bende ısrar etmedim canım inşallah hicbirimizin ihtiyacı olmaz
Ay çok tatlı olmuşşş... Ben de yaptım atayım bir araEmzik zincirimiz nasıl olmuş teyzoşlar
Zeytinyağı denedin mi kuzum aç karna içmeyi?? Vallahi 3 gündür rennie içmiyorumKızlar midem çok kötü bugün .Kussam kusacağım sürekli yanıyor ve geğirmek istiyorum Recep İvedik gibiama geğirince de mide öz suyum ağzıma kadar çıkıyor.Yatmam gerek ama yatamıyorum yattıkça daha kötü oluyor .Mahvolmuş haldeyim çok kötüyüm PERİŞANIMMMM NE TADIM KALDI NE İŞTAHIM
Ayyy kavanozda ayran çok güzel olurBebeğim hep söylüyorum. Evde kalmak bana iyi gelmiyor. Kuruyorum. Hormonlarımda ele geçirdi beni. Ne istediğimi de bilmiyorum. Yaşayıp göreceğim. Kimseye birşey demem. Gelsinler kalsınlar baktım olmuyor konuşurum. Birde varya o kadar tatlılar ki aslında beni gerecek rahatsız edecek birşey demeyeceklerine eminim. Ama yine de o yalnızlıği seviyor oluşum beni ele geçiriyor.
Kdjdjdjjdj kız ne var onda bende bazen kavonozda ayran yapıyorum. Beni görsen taşlayacaksın herhalde hdjdnd