2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok bende sanmıyorum canım çünkü hiç hayatımda öyle bi problemim olmadı. Ya bu hafta enerjik haftasımıdır nedir maşallah yani sanki içimfen çıkıp fırlıcakmış gibi hareket ediyor dün doktor ultrason aletini karnıma koydu, benmki onu tekmeliyor erkekkk koçm benm

Biz gelceğimize sen kal burda o zaman, zaten çoğumuz temmuzda doğurcaz gibi
Arada bakiyorum sizin gruba
Benim bebişte belli degil işi
Diyorum 36 da bilsem kuveze girmecek
36 dogum yapmak isterdim
Ama nasip bakalim

Yaa tekmesini yerim onu
Hdhdhhd sen tam bir erkek anasısın varya hdjdjdjj içinde yıllarca çıkmayı beklemiş bir kayınvalide damarı car hdjdj

Yaa tekmesini yerim onu
Hdhdhhd sen tam bir erkek anasısın varya hdjdjdjj içinde yıllarca çıkmayı beklemiş bir kayınvalide damarı car hdjdj
Ya bide allah affetsin ama hep kız çocuk istiyorum diye sanıyordum kendimi. Meğer erkek anası olmak için doğmuşum eşimede diyorum yani suan kerem dısında baska bişi düşünemiyorum , yavrim benim

Bebiş ben 37 ye tamamım hdj ama 40 ta olursa üzülmem herhalde. Ama olmasa da olur. Bilemiyorum doğru zamanda sağlıkla gelsin de boncuğum ama illa 40 derdim hiç yok hdjdj
En azından 39u görmek istiyorum ama inşallah 42 falan olmaz geçen polina nın doğum vlogunu izliyodum 42de doğurmuş ben şok

Ya bide allah affetsin ama hep kız çocuk istiyorum diye sanıyordum kendimi. Meğer erkek anası olmak için doğmuşum eşimede diyorum yani suan kerem dısında baska bişi düşünemiyorum , yavrim benim
Aaa bende öyle kız. Hanı illa kız demezdim ama cicisi bicisi ismi vs hoşuma giderdi. Kız bebek ismi bulmuşum düşün erkek bebek bulmamışım. Ama şimdi 40 yıllık değme erkek anasına taş çıkartırım hdjd yükleniyor kızım bu kayınvalidelik gerçekten bak. Kayınvalidelerinizi sevin onlar bilerek yapmıyor jfjdjdnjdjdjjdjd hormonları ele geçirmiş onları hdjdj

Allahhhh sağlık versin beybim ama 40 cok yaaa , gelişimi tamamsa sağlıklıysa 40 dan önce olursa sevinirim sanki sipariş veriyormusum gibi töbe yarabbm
39 olsun yaa en azından ama ilk gebelikler genelde beklenen tarihi geçiyormuş o yüzden biz eylülde doğabiliriz büyük ihtimalle

Kızz yaa valla maşallah diyeyim benim kaynanadan yana hiçbir sıkıntım yok. Melek gibi kadın, zaten gencecik hala calısıyor, etliye sütlüye karısmaz laf etmez, ne yicem iççem düşünür falan allah razı olsun bende inş böle olrm dicem ama bileeeemioreee sanki nen fenaymısım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…