- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.559
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.461
Canim bende diyorum keske bizim grupta
Ağustos anneleei gibi olsa ne guzel sohbet muhabbet ediyolar falan
Yok bende sanmıyorum canım çünkü hiç hayatımda öyle bi problemim olmadı. Ya bu hafta enerjik haftasımıdır nedir maşallah yani sanki içimfen çıkıp fırlıcakmış gibi hareket ediyorTeşekkür ederim canım.
Aman aman inşallahta ulaşmazsın. Bel en fenası. Doğumdan sonra inşallah beni rahat bırakır.
Bebiş artık normal. Kilolar alındı, kan hacimleri arttı, bebişler büyüyor. Bebişler hareketlendi üstelik. Ben nefessiz konuşabilen bir insandım. Artık öyle konuşamıyorum hemen nefesim kesiliyor. Hele yatakta dönmesi zulüm. Tabii kş gitmekte fayda var ama ciddi birşey olduğunu sanmıyorum.
Kural 1Ohooo bu iyi gunleriniz
Bende baya agirlaştim
Kasik agrilarim cok oluyor bide karnim cok sert 5 dk yurusem hemen sertleşiyor karnim
Sirt ustu yatsam 2 dk icinde 4 5 kere saga sola donuyorum
Arada bakiyorum sizin grubaBiz gelceğimize sen kal burda o zaman, zaten çoğumuz temmuzda doğurcaz gibi
Sağlıklaa gelsinnn inşallahhArada bakiyorum sizin gruba
Benim bebişte belli degil işi
Diyorum 36 da bilsem kuveze girmecek
36 dogum yapmak isterdim
Ama nasip bakalim
Yaa tekmesini yerim onuYok bende sanmıyorum canım çünkü hiç hayatımda öyle bi problemim olmadı. Ya bu hafta enerjik haftasımıdır nedir maşallah yani sanki içimfen çıkıp fırlıcakmış gibi hareket ediyordün doktor ultrason aletini karnıma koydu, benmki onu tekmeliyor erkekkk koçm benm
CanimmmmmmKural 1
Bunlar iyi günlerin demek yok hdhdjdjdj
İyi vallla siz gidin ben kaliyimeceeaap a katılıyorum. Bizim grubun çoğu temmuz annesi olacak gibi duruyor hdjdj. Seni transfer edelim hdjdj
Hdjdjdj biz reddettik bebişim öyle şeyleri yaşayıp görcezzzCanimmmmmm
Dogrular acitir
Jdjsjsjjsjdjdın kal kız nolcak ohh eğleniriz azıcıkİyi vallla siz gidin ben kaliyim
Ya bide allah affetsin ama hep kız çocuk istiyorum diye sanıyordum kendimi. Meğer erkek anası olmak için doğmuşumYaa tekmesini yerim onu
Hdhdhhd sen tam bir erkek anasısın varya hdjdjdjj içinde yıllarca çıkmayı beklemiş bir kayınvalide damarı car hdjdj
Bebiş ben 37 ye tamamım hdj ama 40 ta olursa üzülmem herhalde. Ama olmasa da olur. Bilemiyorum doğru zamanda sağlıkla gelsin de boncuğum ama illa 40 derdim hiç yok hdjdjBi tek ben mi 40. haftayı görmek istiyorum ya
Allahhhh sağlık versin beybim ama 40 cok yaaa , gelişimi tamamsa sağlıklıysa 40 dan önce olursa sevinirimBi tek ben mi 40. haftayı görmek istiyorum ya
En azından 39u görmek istiyorum ama inşallah 42 falan olmazBebiş ben 37 ye tamamım hdj ama 40 ta olursa üzülmem herhalde. Ama olmasa da olur. Bilemiyorum doğru zamanda sağlıkla gelsin de boncuğum ama illa 40 derdim hiç yok hdjdj
Aaa bende öyle kız. Hanı illa kız demezdim ama cicisi bicisi ismi vs hoşuma giderdi. Kız bebek ismi bulmuşum düşün erkek bebek bulmamışım. Ama şimdi 40 yıllık değme erkek anasına taş çıkartırım hdjd yükleniyor kızım bu kayınvalidelik gerçekten bak. Kayınvalidelerinizi sevin onlar bilerek yapmıyor jfjdjdnjdjdjjdjd hormonları ele geçirmiş onları hdjdjYa bide allah affetsin ama hep kız çocuk istiyorum diye sanıyordum kendimi. Meğer erkek anası olmak için doğmuşumeşimede diyorum yani suan kerem dısında baska bişi düşünemiyorum , yavrim benim
Neden bebiş? Gelişimi tamamsa gelsin evladım kucağıma hdjdjEn azından 39u görmek istiyorum ama inşallah 42 falan olmazgeçen polina nın doğum vlogunu izliyodum 42de doğurmuş ben şok
39 olsun yaa en azındanAllahhhh sağlık versin beybim ama 40 cok yaaa , gelişimi tamamsa sağlıklıysa 40 dan önce olursa sevinirimsanki sipariş veriyormusum gibi töbe yarabbm
Kızz yaa valla maşallah diyeyim benim kaynanadan yana hiçbir sıkıntım yok. Melek gibi kadın, zaten gencecik hala calısıyor, etliye sütlüye karısmaz laf etmez, ne yicem iççem düşünür falan allah razı olsun bende inş böle olrm dicem ama bileeeemioreee sanki nen fenaymısım gibi geliyorAaa bende öyle kız. Hanı illa kız demezdim ama cicisi bicisi ismi vs hoşuma giderdi. Kız bebek ismi bulmuşum düşün erkek bebek bulmamışım. Ama şimdi 40 yıllık değme erkek anasına taş çıkartırım hdjd yükleniyor kızım bu kayınvalidelik gerçekten bak. Kayınvalidelerinizi sevin onlar bilerek yapmıyor jfjdjdnjdjdjjdjd hormonları ele geçirmiş onları hdjdj
İnsallah sorunsuz ilerler hepimizin hamileligiHdjdjdj biz reddettik bebişim öyle şeyleri yaşayıp görcezzz
Jdjsjsjjsjdjdın kal kız nolcak ohh eğleniriz azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?