- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.481
2. trimester muhteşemdi evet bi de full term olsun istiyorum ne bileyim kalabileceği kadar kalsınNeden bebiş? Gelişimi tamamsa gelsin evladım kucağıma hdjdj
Hamileliği mi sevdin sen?
Maşallah maşallahKızz yaa valla maşallah diyeyim benim kaynanadan yana hiçbir sıkıntım yok. Melek gibi kadın, zaten gencecik hala calısıyor, etliye sütlüye karısmaz laf etmez, ne yicem iççem düşünür falan allah razı olsun bende inş böle olrm dicem ama bileeeemioreee sanki nen fenaymısım gibi geliyor
39 olsun yaa en azındanama ilk gebelikler genelde beklenen tarihi geçiyormuş o yüzden biz eylülde doğabiliriz büyük ihtimalle
Maşallah maşallah
Bende öyle şimdi birşey desem hakkını yerim severim kendisini. 3 erkek annesi. Bakıyorum kadın 3 erkek anası ama ben daha mercimek kadarken benim oğlan ondan daha çok erkek anası gibiydim hfjfj eşimin kardeşinin kız arkadaşıyla ve ailesiyle tanışmaya gittiler geçenlerde. Ayol kadın oynayarak gitti. Çok şükür bin şükür, oğlum mutlu olacak diye. Ben mesela ağlayarak giderim gibi geliyor hdjdj
Maşallah. Seni minicik nazar boncuğu kurtarmaz bebeğim sana bu yakışır. Kalsın bebeğim zaten o seçeceği için en doğru zamanı olmadı gereken olacak2. trimester muhteşemdi evet bi de full term olsun istiyorum ne bileyim kalabileceği kadar kalsın
Göbüşümü özlicem sanırımBenimki ciğer gelişimi tamam olsun, emebilsin, kilosu da 3 üzerindeolsun doğsun bekletmeden
Kesinlikle altına imzamı atarım. Sadece onu değil saf kötü olmayan tüm kayınvalideleri. Saf kötülük başka birşey ama bu hani hafif kıskanan gönül koyanlar oluyor ya onlara karşı bir anlayış geldi bana hdjdBen erkek anası olduktan sonra kaynanamı daha çok sevmeye başladımçünkü bence zor iş, hakkını teslim etmek gerek
Göbüşümü özlicem sanırımbi de bu aralar bana bi tombişlik geldi yanaklarım falan şişti çok hoşuma gitti keşke hep böyle kalsam
Amin canım amin inşallah. Sen kaç haftalıksın? Takvimde göremedim. Heyecan sizin grupta daha hat safhadadırİnsallah sorunsuz ilerler hepimizin hamileligi
Bebişlerimizi saglikla kucaga almak nasip olur
Korkutmaa kızz sen pozitif birisin , haftaya 27e giriyorum bakKikom 2. trimester bende de müthişti ama 27 ne zaman geldi zorluklar başladı...
Sana da bu yakışır bebeğimKikom 2. trimester bende de müthişti ama 27 ne zaman geldi zorluklar başladı...
Kesinlikle altına imzamı atarım. Sadece onu değil saf kötü olmayan tüm kayınvalideleri. Saf kötülük başka birşey ama bu hani hafif kıskanan gönül koyanlar oluyor ya onlara karşı bir anlayış geldi bana hdjd
Gider gider o kadar nazar boncuğunu boşuna mı koydum kafam kadar. Allahın izniyle senin 3. Trimesterin da çok güzel geçecekKorkutmaa kızz sen pozitif birisin , haftaya 27e giriyorum bakşekerden dolayı diyete girince kilo alımım da durdu bi de daha aktifim ağır hissetmiyorum hiç, 3.te te böyle gitmez mi ya
Korkutmaa kızz sen pozitif birisin , haftaya 27e giriyorum bakşekerden dolayı diyete girince kilo alımım da durdu bi de daha aktifim ağır hissetmiyorum hiç, 3.te te böyle gitmez mi ya
Kızım tabii ya bak bıraktım 25-30 yaşına gelmesini daha karnımda mercimekken ben kıskandım bu çocuğumu. Bal oğlum nasıl vericem ellere hdjdj veremem. Bi 35 yıla ihtiyacım var açıkcası bunu kabullenebilmem için. İşte bu duyguyu yaşayınca olsun kıskansın birazcıkta be var diyosun rahatsız olmuyorsun. Gerçekten bir anlayış geldi. Benim kayınvalidem çok şükür sınırını bilir hadli bir kadındır. Ama ilk zamanlar kıskandığını anlıyordum ama sevgiliyken evlendikten sonra allah var öyle olay haline getirilecek hiçbirşeyi olmadı. Ama oda normalmiş ben şindi anlıyorum onu.Yaaa ama çok normal yaa çok insani o kıskanma biliyor musunkıyamisu Kendimi yerine koyuyorum da hele ki ilk oğlum üfffff, Bakarken içim gidiyor yavruma seni nasıl kızlara veririm diyorum kikirdiyor aşkım... Kim bilir kaynanam da böyle düşündü zamanında. Hoş aramız çok şükür çok iyi ama yine de insan kıskanır az da olsa yaaa...
Kızım tabii ya bak bıraktım 25-30 yaşına gelmesini daha karnımda mercimekken ben kıskandım bu çocuğumu. Bal oğlum nasıl vericem ellere hdjdj veremem. Bi 35 yıla ihtiyacım var açıkcası bunu kabullenebilmem için. İşte bu duyguyu yaşayınca olsun kıskansın birazcıkta be var diyosun rahatsız olmuyorsun. Gerçekten bir anlayış geldi. Benim kayınvalidem çok şükür sınırını bilir hadli bir kadındır. Ama ilk zamanlar kıskandığını anlıyordum ama sevgiliyken evlendikten sonra allah var öyle olay haline getirilecek hiçbirşeyi olmadı. Ama oda normalmiş ben şindi anlıyorum onu.
Gelinimi seversem sıkıntı çıkmaz sadece köşede ağlarım ama sevmezsem sıkıntı büyük kendimi yerden yere vururum jdjdjj hayırlısıyla yaşayıp göreceğiz hdjdHiç kolay değil kızlar yavruyu ele karıştırmak anoooom Allah bize sabır selamet sükunet versin o günlerde inşallah
33 haftaligim şuan canimAmin canım amin inşallah. Sen kaç haftalıksın? Takvimde göremedim. Heyecan sizin grupta daha hat safhadadır
Amin canım inşallah. Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle doğru zamanla gelsin minik kuzular33 haftaligim şuan canim
Bizim grupta erken dogumlar başladi
İnsallah bebislee zamaninda gelir
27 haftalliken dogum yapti hamileligi kanamlarla geçti kanamasi durdu bi ara 26 haftada suyu geliyordu 27 haftada dogum yapti mallesef bebegini kaybetti kendiside hesabini kapattiAmin canım inşallah. Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla neşeyle doğru zamanla gelsin minik kuzular
Sizin grupta asıl baya erken gelen birisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. O ve bebeği iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?