- 18 Ağustos 2022
- 3.632
- 12.301
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.501
Ne desem bilemedim. Allah kalbine esenlik versin. Çok zor. Allahım dilediği zamanda sağlıkla mutlulukla bir bebek nasip etsin. Allah yardımcısı olsun.27 haftalliken dogum yapti hamileligi kanamlarla geçti kanamasi durdu bi ara 26 haftada suyu geliyordu 27 haftada dogum yapti mallesef bebegini kaybetti kendiside hesabini kapatti
Bebeğim ne bozuyorsun. Olmasa iyiymiş ama olmuş. Gülcem kızarsın diye gülemiyorumDün telegram hesabıma biri giriş yaptı kızlar. Zaten bir süredir kod gelip duruyordu mesajla başka cihazda oturum açmak için, meğer biri benim telegram hesabıma girmeye çalışıyormuş. Dün de yeni cihazda oturum açıldı diye bildirim geldi bi baktım konum bangladeş. Hemen oturumu sonlandırdım, hesabımı da sildim zaten çok nadir kullanıyordum. Eşimle gizli sohbetimiz vardı bi baktım oradaki fotolar silinmemiş (yargılamayın pliz). Şimdi bu allahın belası bangladeşli hacker benim memintolarımı gördü mümoralim çok bozuldu
Amin canimNe desem bilemedim. Allah kalbine esenlik versin. Çok zor. Allahım dilediği zamanda sağlıkla mutlulukla bir bebek nasip etsin. Allah yardımcısı olsun.
Kız senin beklenen doğum tarihin kaçNerede ya beni etiketlesenize
Bebiş ben anladım hdjdjjdKız senin beklenen doğum tarihin kaç
Onun acısını yaşayan bilir. Yaşayan böyle düşünemez ama her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Ben buna kalpten inanıyorum. Çok zor kabullenmesi. Her türlüsü zor tabi ama bu haftalara gelince de ayrı bir yıkım. Allahım hepimizi sağlıkla sıhhatle mutlulukla yavrularımıza kavuştursun. İsteyen herkese tez zamanda nasip etsin.Amin canim
Oda cok zorluk cekti surekli hastanedeydi
Belki boylesi daha hayirlidir onun icin
İnsan bilemiyor
Ben de sonra güldüm canım sinirden gül bi şey olmazBebeğim ne bozuyorsun. Olmasa iyiymiş ama olmuş. Gülcem kızarsın diye gülemiyorum
Emin misin girebilmiş mi peki?
Aman kaydetse nolcak. Hayır nerden buldu da seni, neden sen hdjdj boşluktan napacağını şaşırmış milletBen de sonra güldüm canım sinirden gül bi şey olmazya başka cihazdan oturum açıldı diye bildirim geldi canım o oturumu sonlandırdım hemen ama sohbetlerimi gördü mü ya neye erişti tam olarak bilmiyorum pisluk hacker inş kaydetmemiştir
Neyse yüzüm görünmüyodu hey allahım yaa ne bileyim nereden bulmuş beni taa bangladeşten, bi baktım rehberde bi sürü tanımadığım adam ekli bangladeşli mi hintli mi nedir artık kara kuru adamlarAman kaydetse nolcak. Hayır nerden buldu da seni, neden sen hdjdj boşluktan napacağını şaşırmış milletüzme kendini sanmıyorum hemen müdahale etmişsin.
Kikom bence o kara kara düşünsün jdjd senin memintoysa onun ne bilemeyeceğimNeyse yüzüm görünmüyodu hey allahım yaa ne bileyim nereden bulmuş beni taa bangladeşten, bi baktım rehberde bi sürü tanımadığım adam ekli bangladeşli mi hintli mi nedir artık kara kuru adamlarartık foto moto yok dedim benimkine
Kikom bence o kara kara düşünsün jdjd senin memintoysa onun ne bilemeyeceğim
Ay gerçekten garip hdjd ben tırnağımı kıpırdatmam mesela birisinin özel hesaplarına girmek için. Bu insanlardaki merak hdjd
Banka manka şeylerin var mı? Bak o kritik olabilir.
Ben diyorum eşime bebis doğunca gidelim diye o da ona yanaşmıyor. Bana kalsa bebis doğsun 15 20 gün sonra giderizDoğum tam öyle bi ana geliyo ki tüm yazı yiyor
Öncesinde de risk işte denize hasret kaldım
Bebiş asıl sağlıklı analık yüklenmiş hali bu bence. Senin için ve bebek için iyi olacağını düşündüğün bir konuda kuralları sallamamak. En sevdiğim analık modeliBen diyorum eşime bebis doğunca gidelim diye o da ona yanaşmıyor. Bana kalsa bebis doğsun 15 20 gün sonra giderizbebise bisey olur diye analık duygularım yüklenmedi sanırım. Gerçekten öyle öncesi sonrası derken bebisler tüm yazı yedi
Jdjdjjdjdndn bide banlıyken beni düşün az kaynatmadınız bensizzGünaydın kizlarrrr...
Size cok kizginim
alt tarafi dün aksam 10dan sonra giremedim bu ne kdr sayfa biriktirmissinizz yaaaa kime ne cevap yazicami unutuyorum son sayfaya gelene kadarCansiniz benim artik geceleri baldirim cok agriyor. Yüzükoyun yatmayi öyle özledimkii off
Ohhh şöyle kırkınıda denizde tuzlu suda atarız mis gibiii. Onunda hakkı var yani kolay mı 9 ay kapalı yerde tek başına doğmayı beklemek .kıyamam bebikime .tatil planı yapıyorum hemen kocişi kandırma planları yapılsınBebiş asıl sağlıklı analık yüklenmiş hali bu bence. Senin için ve bebek için iyi olacağını düşündüğün bir konuda kuralları sallamamak. En sevdiğim analık modeli
Biz şahsen allahım sağlık sıhhat versin, eylül sonu ekim başı gibi gideceğiz
Aynen öyle yapcam bidakine canimmJdjdjjdjdndn bide banlıyken beni düşün az kaynatmadınız bensizz
Bebiş alıntıla okurken başka türlü arasa kaynıyor djjd
Ah bebeğim kelin ilacı olsa kendisine sürer dayancaz az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?