2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnstagram anneleri gidiyor da bize ters önce annem karşımızda durur

Ben korkuyorum da eşim çok istiyor inşallah doktor eşime gitmeyin der

Günaydın yine çılgınlar gibi kabuslarla doku bir gece yaşadım ya sırt üstü fazla yatarsak tansiyon düşmesine bağlı olabiliyormuş nerde okudum bilmiyorum ama doğruluğu var mu acaba ? Hep sağa sola dönüyorum ama farketmeden sırt üstü uyuyorsam

İnstagram anneleri gidiyor da bize ters önce annem karşımızda durur
Benim en büyük şansım ailem Alanya da . Bebisi onlara bırakırım deniz kum güneş. Hava müsait olursa onu da alır tuzlu sulara ohh mis gibi .annende gelsin sizinle yardımcı olur bebisle ilgilenir siz de takılırsıniz

Dun aksam oksururken sirtimdan resmen tik sesi geldi, o andan beri tutuk bi durumdayim. Ne tek basima oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Tuvalete bile esim goturuyo. Ben hayatimda boyle bi aci, agri yasamadim. Doktoruma yazdim hastaneye gitsem tedavi uygularlar mi diye geri donmedi bana. Ne yapiyim kizlar hastaneye gitsem ne yapabilirler akil verin nolur cok kotuyum

Sırtına destel için ufak bir yastık yada destek koy uyusan bile tam sırt üstü olmaz canım. Bu arada duyduğun doğru.. özellikle sola yatmak daha sağlıklı, arada sağa yatcaz böyle bitcek bu süreçte

Sadece dün gece uyurken bırakmıştım sayfayı ne ara 5 sayfa olduuu ve okuyamadım of kızlar yerime biri başladı evden çalıştığım için sürekli video ile bağlanarak konuşuyorum adamla sayfaya giremiyorum o yüzden aklım hep burda mola verse de baksam diyorum bu arada benim kızlar doğuma kadar kasıkta takılcak galiba şu an kasığımda hıçkırıyo psikolojim bozuldu kalbim orda atıyo gibi bir his

Teşekkür ederim canım

Bende son 1 haftadır öyleyim, bebişin büyümesi çok etki ediyor bence evet. Bundan sonra sık sık karşılaşacağımız bir problem bu o yüzden canını sıkmamaya çalış. Her şeyin bir çözümü var, Allah yardımcımız olsun

Canım ftr uzmanından randevu al. Sende benim gibi olmuşsun. Bana kinezyoloji bandı uyguladı. Tamamen geçmedi ama en azından kendim oturup kalkabiliyorum wc ye gidebiliyorum. İğnesiz ilaçsız olabilecek en iyi çözüm.

Jdjdj fındıkkuşları ya hdjd
Ohh ne güzel, bitirince rahatlayacaksın nefis

Eşim çok istiyor bi daha gidemeyiz bir şey olmaz diye. Yoksa ben de tedirginim şişiyor her yerim zaten bir de yolu ve sıcağı çekemem gibi geliyot
Korkutmak istemem herkesin bünyesi farklı ama ben 550 km yol gittim bide döndüm 3 gündür yatıyorum. Üzerine büyük ihtimal dışarıda yediklerimizden kaynaklı yazmıştım hemoroidim de azdı. Kanıyor hala. Dün akşam eşimde dedi onda da sorun olmuş. Tatil iyi güzel ama yolu ve yemeklerinde de sorun yaşayabilirsiniz. Ben açıkçası pişman oldum. Ama benimki cuma gidip pazar dönmeliydi. Dolayısıyla daha uzun kalırsanız belki sorun yaşamazsınız. Ama sizde bu halimize göre daha ileriki haftalarda olmuş olcak bilemedim. Şahsi görüşüm bu yönde. Hmm bide ben 13. Haftamda izmire gitmiştim. 2 haftalıktı. Ve kanamam oldu. Bu sefer orada bilmediğim hastanelerde bilmediğim doktorlarda birsürü zorluk yaşadım. Doğum gibi bişi olsa hele nasıl olurdu hiç bilemiyorum. Buda 2. Durum denilebilir. Siz değerlendirin. Belki de gidip gelceksiniz ve bi sorun olmayacak. Ama risk mi risk bence..

Bende sayılı şey tüketiyorum ama ne yersem yiyim aynı etki.Çocuk bonus kafa mı olcak ne olcak anlamadım ki ya 3.trimester içimden geçti ya
Zeytinyağı denedin mi kuzum aç karna içmeyi?? Vallahi 3 gündür rennie içmiyorum

Ayyy kavanozda ayran çok güzel olur
şimdi içtim zeytinyağı.valla beni bu kurtarırsa o kadar dua ederim ki sana

Yaaaa kikelomooo kız hsjdkfkf yüzün gözükmüyormuş ondan rahatca gülebiliyorm sen neymişsssinn ya ateşli beybim benm whatsapptan devaaaam bosver orda bişi olmuyor onaylandı denendi

Ceriitooo seni gördüğüme sevinndiiimmm nasılsınnnnn

Robot süpürge aldım sırf bu düşünceden dolayı eşim yemek yapabiliyor. Ama beni korkutan bebiş konusunda yaşayacağımız tecrübesizlikler ikimizi de kötü etkiler mi?

Robot süpürge aldım sırf bu düşünceden dolayı eşim yemek yapabiliyor. Ama beni korkutan bebiş konusunda yaşayacağımız tecrübesizlikler ikimizi de kötü etkiler mi?
Tamamen bebişe ve sizin uyumunuza bağlı. Allahım sağlık sıhhat versin. Anne baba olarak herşeyin üzerinden gelirsiniz bence. Allah korusun kimse olmasa ne yapacaktınız kendiniz bakacaktınız. Bence güzel bir planlamayla hepsi hallolur. Sana zaten bak gör analık yüklenecek. İçgüdüsel birşey bu. Eşinde destek olan elinden iş gelen birisiyse allahın izniyle halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…