- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.521
Sizde mi uyurmuyorsunuzBugün yine uyutmadı Laren hanım
İnstagram anneleri gidiyor da bize ters önce annem karşımızda dururBen diyorum eşime bebis doğunca gidelim diye o da ona yanaşmıyor. Bana kalsa bebis doğsun 15 20 gün sonra giderizbebise bisey olur diye analık duygularım yüklenmedi sanırım. Gerçekten öyle öncesi sonrası derken bebisler tüm yazı yedi
Ben korkuyorum da eşim çok istiyor inşallah doktor eşime gitmeyin derKendi doktoruna danış bence canım her hamilelik başka ilerliyor, benim doktor hiçbir problem görmüyor mesela ben 32-35 arası gideceğim, o zamana kadar bir şey değişmezse. Tabii sıfır risk istersen hiç gitmemelisin ben hastane çantamla gideceğim tatile
Benim en büyük şansım ailem Alanya da . Bebisi onlara bırakırım deniz kum güneş. Hava müsait olursa onu da alır tuzlu sulara ohh mis gibi .annende gelsin sizinle yardımcı olur bebisle ilgilenir siz de takılırsınizİnstagram anneleri gidiyor da bize ters önce annem karşımızda durur
Sırtına destel için ufak bir yastık yada destek koy uyusan bile tam sırt üstü olmaz canım. Bu arada duyduğun doğru.. özellikle sola yatmak daha sağlıklı, arada sağa yatcaz böyle bitcek bu süreçteGünaydın yine çılgınlar gibi kabuslarla doku bir gece yaşadım ya sırt üstü fazla yatarsak tansiyon düşmesine bağlı olabiliyormuş nerde okudum bilmiyorum ama doğruluğu var mu acaba ? Hep sağa sola dönüyorum ama farketmeden sırt üstü uyuyorsam
Teşekkür ederim canımSırtına destel için ufak bir yastık yada destek koy uyusan bile tam sırt üstü olmaz canım. Bu arada duyduğun doğru.. özellikle sola yatmak daha sağlıklı, arada sağa yatcaz böyle bitcek bu süreçte
Kuzum sen hamile yastığı aldın mıAynen öyle yapcam bidakine canimm
Valla esimle yatagi ayirmak istemiyorum ama mecbur kalcam bu gidisle. Sirtimi yaslayarak uyumam lazim gece sirtim baldirim cok agriyor.
Bende son 1 haftadır öyleyim, bebişin büyümesi çok etki ediyor bence evet. Bundan sonra sık sık karşılaşacağımız bir problem bu o yüzden canını sıkmamaya çalış. Her şeyin bir çözümü var, Allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim canım ilaç için danışacağım, sebze ağırlık da besleniyorum aslında. Hiç böyle bir sorunum da yoktu son birkaç aydır ara ara yokluyor ama en kötüsünü dün yaşamışımdır ağlayacaktım artık. Muz yemiyorum süt tüketiyorum günde bir küçük, yoğurt kefir vs de tüketiyorum gün içinde. Sanırım bebiş de baskı yapıyor ondan da zorlandım, Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreçte
Canım ftr uzmanından randevu al. Sende benim gibi olmuşsun. Bana kinezyoloji bandı uyguladı. Tamamen geçmedi ama en azından kendim oturup kalkabiliyorum wc ye gidebiliyorum. İğnesiz ilaçsız olabilecek en iyi çözüm.Dun aksam oksururken sirtimdan resmen tik sesi geldi, o andan beri tutuk bi durumdayim. Ne tek basima oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Tuvalete bile esim goturuyo. Ben hayatimda boyle bi aci, agri yasamadim. Doktoruma yazdim hastaneye gitsem tedavi uygularlar mi diye geri donmedi bana. Ne yapiyim kizlar hastaneye gitsem ne yapabilirler akil verin nolur cok kotuyum
Jdjdj fındıkkuşları ya hdjdSadece dün gece uyurken bırakmıştım sayfayı ne ara 5 sayfa olduuu ve okuyamadımof kızlar yerime biri başladı evden çalıştığım için sürekli video ile bağlanarak konuşuyorum adamla sayfaya giremiyorum o yüzden aklım hep burda mola verse de baksam diyorum bu arada benim kızlar doğuma kadar kasıkta takılcak galiba şu an kasığımda hıçkırıyo psikolojim bozuldu kalbim orda atıyo gibi bir his
Bebiş tatil çok iyi gelir benceBen korkuyorum da eşim çok istiyor inşallah doktor eşime gitmeyin der
Korkutmak istemem herkesin bünyesi farklı ama ben 550 km yol gittim bide döndüm 3 gündür yatıyorum. Üzerine büyük ihtimal dışarıda yediklerimizden kaynaklı yazmıştım hemoroidim de azdı. Kanıyor hala. Dün akşam eşimde dedi onda da sorun olmuş. Tatil iyi güzel ama yolu ve yemeklerinde de sorun yaşayabilirsiniz. Ben açıkçası pişman oldum. Ama benimki cuma gidip pazar dönmeliydi. Dolayısıyla daha uzun kalırsanız belki sorun yaşamazsınız. Ama sizde bu halimize göre daha ileriki haftalarda olmuş olcak bilemedim. Şahsi görüşüm bu yönde. Hmm bide ben 13. Haftamda izmire gitmiştim. 2 haftalıktı. Ve kanamam oldu. Bu sefer orada bilmediğim hastanelerde bilmediğim doktorlarda birsürü zorluk yaşadım. Doğum gibi bişi olsa hele nasıl olurdu hiç bilemiyorum. Buda 2. Durum denilebilir. Siz değerlendirin. Belki de gidip gelceksiniz ve bi sorun olmayacak. Ama risk mi risk bence..Eşim çok istiyor bi daha gidemeyiz bir şey olmaz diye. Yoksa ben de tedirginim şişiyor her yerim zaten bir de yolu ve sıcağı çekemem gibi geliyot
Bende sayılı şey tüketiyorum ama ne yersem yiyim aynı etki.Çocuk bonus kafa mı olcak ne olcak anlamadım ki yaBenim de bazı günler midem böyle. Bazı yediklerim beni bu duruma getiriyor. Veya çok yiyince böyle oluyorum. O yüzden son zamanlarda yemediğim o kadar çok şey var ki. Mesela bulgur pilavı mercimek.. laktozlu süt vs Rahat yaşamak istiyorumtabi sen genelde uzandığın için senin için daha zordur. Allah yardımcın olsun
şimdi içtim zeytinyağı.valla beni bu kurtarırsa o kadar dua ederim ki sanaZeytinyağı denedin mi kuzum aç karna içmeyi?? Vallahi 3 gündür rennie içmiyorum
Ayyy kavanozda ayran çok güzel olur
Yaaaa kikelomooo kız hsjdkfkf yüzün gözükmüyormuş ondan rahatca gülebiliyormNeyse yüzüm görünmüyodu hey allahım yaa ne bileyim nereden bulmuş beni taa bangladeşten, bi baktım rehberde bi sürü tanımadığım adam ekli bangladeşli mi hintli mi nedir artık kara kuru adamlarartık foto moto yok dedim benimkine
Ceriitooo seni gördüğüme sevinndiiimmmBende sayılı şey tüketiyorum ama ne yersem yiyim aynı etki.Çocuk bonus kafa mı olcak ne olcak anlamadım ki ya3.trimester içimden geçti ya
şimdi içtim zeytinyağı.valla beni bu kurtarırsa o kadar dua ederim ki sana
Robot süpürge aldım sırf bu düşünceden dolayıBen olsam çağırmam hdjdjdj.
Baktım olmuyor, zorlanırım o zaman davet ederim. Maddiyatı bilemiyorum şimdi ama geçici süreyle temizlik için birisi bulunabilir. Kocan yemek yapabiliyor mu? Yemekleri o yapar. Sen bebişe odaklanırsın. Böyle bir sistem kurulabilir. Veya bir robot süpürge hdjdj
Tamamen bebişe ve sizin uyumunuza bağlı. Allahım sağlık sıhhat versin. Anne baba olarak herşeyin üzerinden gelirsiniz bence. Allah korusun kimse olmasa ne yapacaktınız kendiniz bakacaktınız. Bence güzel bir planlamayla hepsi hallolur. Sana zaten bak gör analık yüklenecek. İçgüdüsel birşey bu. Eşinde destek olan elinden iş gelen birisiyse allahın izniyle halledersinizRobot süpürge aldım sırf bu düşünceden dolayıeşim yemek yapabiliyor. Ama beni korkutan bebiş konusunda yaşayacağımız tecrübesizlikler ikimizi de kötü etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?