2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
alt tarafı meminto canım boşver hiç bozma moralini

Aynen öyle yapcam bidakine canimm
Valla esimle yatagi ayirmak istemiyorum ama mecbur kalcam bu gidisle. Sirtimi yaslayarak uyumam lazim gece sirtim baldirim cok agriyor.
Ah baharcım benımde öyle asla uyuyamıyorum sırtım kaburgalarım bacaklarımmm

Doğurana kadar yüzenler var havuza girmediğin sürece sorun olmaz bence ama ben son aylar doktorumdan ve hastaneden çok uzaklaşmak istemiyorum açıkçası. 30. Haftaya kadar yaptım bütün planları sonra bi yere kıpırdamıcam artık, yani inşallah
Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?

Kızlar bu kadar korkmayın ya tatilden, hamileliğiniz sorunlu geçmiyorsa. Ben 6 gün doğa yürüyüşü yaptım, denize havuza girdim, neredeyse 1 günlük uçak araba yolculuğum var toplam, hiçbi şeycik olmadı, bol yatmalı dinlenmeli deniz tatilinden bi şey olmaz. İsteğiniz varsa, sağlık probleminiz yoksa gidin gezin yüzün kız son bi defa başbaşa, bize çok iyi geldi şiddetle tavsiye ediyorum Bu arada hamilelik boyunca hiçbir şekilde kanamam veya başka bir problemim olmadı yani gitmeden serviks kontrolümü de yaptırıp gittim doktorum da git dedi, bu şekilde hamilelik geçiriyorsanız deli gibi korkmaya gerek yok. Gitmeden ben de çok korkmuştum bir şey olur mu diye ama şimdi yine gidesim var Hatta şunu da söyliyim, erken doğum olması için hiçbir sebep görmüyorum, bunun tetiklenmesi o kadar kolay değil demişti doktorum.

Doktorumu aradim en sonunda o da fizik tedaviyi soyledi ama tum randevular dolu haber bekliyorum. Tesekkur ederim geri donus yaptigin icin kinezyoliji bandindan once benim gibi miydin peki? Yani ben gordum belinin tutuldugunu ama ne derece oldugunu hatirlamiyorum

Kikom 2. trimester bende de müthişti ama 27 ne zaman geldi zorluklar başladı...
Ayy valla 27 mükemmeldi kızlar bende son 1 haftadır pertim. Sabah bacağıma bi kıramp girdi, avazım çıktığı kadar bağırdım. Evde boş benim doktorda bi çeşit zaten, ne mg ne demir ne omega bişey vermedi. Bi kıytırık vinalac içiyorum. Dermanım kalmadı valla. Her gittiğimde öbür aya bakarız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…