- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.541
Bebeğim ne bozuyorsun. Olmasa iyiymiş ama olmuş. Gülcem kızarsın diye gülemiyorum
Emin misin girebilmiş mi peki?
alt tarafı meminto canım boşver hiç bozma moraliniDün telegram hesabıma biri giriş yaptı kızlar. Zaten bir süredir kod gelip duruyordu mesajla başka cihazda oturum açmak için, meğer biri benim telegram hesabıma girmeye çalışıyormuş. Dün de yeni cihazda oturum açıldı diye bildirim geldi bi baktım konum bangladeş. Hemen oturumu sonlandırdım, hesabımı da sildim zaten çok nadir kullanıyordum. Eşimle gizli sohbetimiz vardı bi baktım oradaki fotolar silinmemiş (yargılamayın pliz). Şimdi bu allahın belası bangladeşli hacker benim memintolarımı gördü mümoralim çok bozuldu
Ah baharcım benımde öyle asla uyuyamıyorum sırtım kaburgalarım bacaklarımmmAynen öyle yapcam bidakine canimm
Valla esimle yatagi ayirmak istemiyorum ama mecbur kalcam bu gidisle. Sirtimi yaslayarak uyumam lazim gece sirtim baldirim cok agriyor.
Günaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
2. trimester beni böyle yaptı bebeğimYaaaa kikelomooo kız hsjdkfkf yüzün gözükmüyormuş ondan rahatca gülebiliyormsen neymişsssinn ya ateşli beybim benm whatsapptan devaaaam bosver orda bişi olmuyor onaylandı denendi
Evet canım neyse ki memintoydu sadece ama birazcık üzüldümmalt tarafı meminto canım boşver hiç bozma moralini
Deliksiz uyku yok arkadasim ya olsun değer bu minnoşlar için sağlıkla gelsinlerSizde mi uyurmuyorsunuzbende bize has sanıyordum sabaha kadar oturduk neredeyse Umay hanımla gececi mi olacaklar yoksaa
Doktorumu aradim en sonunda o da fizik tedaviyi soyledi ama tum randevular dolu haber bekliyorum. Tesekkur ederim geri donus yaptigin icinCanım ftr uzmanından randevu al. Sende benim gibi olmuşsun. Bana kinezyoloji bandı uyguladı. Tamamen geçmedi ama en azından kendim oturup kalkabiliyorum wc ye gidebiliyorum. İğnesiz ilaçsız olabilecek en iyi çözüm.
bence 30-31' kadar ok ama sonrası hareketlerin illaki kısıtlanıyor şahsen tercih etmezdimGünaydın kızlar doğum olunca gidemeyiz diye bir tatil planlayım dedik. 34.haftaya denk geliyor sizce o tarihte tatile gitmek riskli olur mu?
Canııııım teşekkür ederimCeriitooo seni gördüğüme sevinndiiimmmnasılsınnnnn
Ayy valla 27 mükemmeldi kızlar bende son 1 haftadır pertim. Sabah bacağıma bi kıramp girdi, avazım çıktığı kadar bağırdım. Evde boşKikom 2. trimester bende de müthişti ama 27 ne zaman geldi zorluklar başladı...
Canım sen ikiz taşıyorsun kendini koruman lazım tabii ki, inşallah ikizlerinle gideceksin sen deTatil yorumlarınızı imrenerek okuyorum kızlar benim sadece yarım saatlik araba seyahatine iznim olduğu için İstanbulda onunla iki sokak öteye gidemiyorsun zaten
Bende aynı durumdayım. Bu ay sonu eşim gidelim diye tutturur gibi. 32. Haftama denk geliyor. İnş dr izin vermezBen korkuyorum da eşim çok istiyor inşallah doktor eşime gitmeyin der
Kız cidden mi ahskdmdjd ay bende hiç yok ya aksine azalma var poff2. trimester beni böyle yaptı bebeğim
Olsunnnn iyi olundaaaCanııııım teşekkür ederimiyiyim çok şükür yatmaya devam karpuz gibi büyüyoruz sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim ilk trimester tık yoktu canım zaten hep midem bulanıyordu onu düşünecek halde değildim yani 2de böyle oldu, 3de yine azalır diyorlar ama inş azalmazKız cidden mi ahskdmdjd ay bende hiç yok ya aksine azalma var poff
Bebişler büyüdükçe beller bizi zorlayacak galiba iyice.Aman yine buna şükür daha beteri olmasın daOlsunnnn iyi olundaaabende iyiyimm canımm şükür belim kötüydü raporluyum yatış yapıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?