- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.561
şimdiden anne kız bikini kombinlerine bakmaya başladımCanım sen ikiz taşıyorsun kendini koruman lazım tabii ki, inşallah ikizlerinle gideceksin sen de
Aiiyy inşallahTamamen bebişe ve sizin uyumunuza bağlı. Allahım sağlık sıhhat versin. Anne baba olarak herşeyin üzerinden gelirsiniz bence. Allah korusun kimse olmasa ne yapacaktınız kendiniz bakacaktınız. Bence güzel bir planlamayla hepsi hallolur. Sana zaten bak gör analık yüklenecek. İçgüdüsel birşey bu. Eşinde destek olan elinden iş gelen birisiyse allahın izniyle halledersiniz
Almadim canisi ama buyuk emzirme yastigi aldim onunla idare ediyorum tayinciyiz seneye diye cok esya almamaya calisiyom festimKuzum sen hamile yastığı aldın mı
Doktora önden mesaj mı atsak biz gelince sorcaz sakıncalı diyin diyeBende aynı durumdayım. Bu ay sonu eşim gidelim diye tutturur gibi. 32. Haftama denk geliyor. İnş dr izin vermez
Şimdiden şiştim zaten yolculuk zor olacak eşim çok istiyorbence 30-31' kadar ok ama sonrası hareketlerin illaki kısıtlanıyor şahsen tercih etmezdim
Gecmis olsun canimNeyse yüzüm görünmüyodu hey allahım yaa ne bileyim nereden bulmuş beni taa bangladeşten, bi baktım rehberde bi sürü tanımadığım adam ekli bangladeşli mi hintli mi nedir artık kara kuru adamlarartık foto moto yok dedim benimkine
Hastaneden uzaklaşmak korkutuyor sadece olası bi erken doğum riskine karşınDoğurana kadar yüzenler varhavuza girmediğin sürece sorun olmaz bence ama ben son aylar doktorumdan ve hastaneden çok uzaklaşmak istemiyorum açıkçası. 30. Haftaya kadar yaptım bütün planları sonra bi yere kıpırdamıcam artık, yani inşallah
Korktum açıkçası. Umarım eşim ikna olur onun gözünde doğum daha çok uzak. Ama benim için her şey her an riskKorkutmak istemem herkesin bünyesi farklı ama ben 550 km yol gittim bide döndüm 3 gündür yatıyorum. Üzerine büyük ihtimal dışarıda yediklerimizden kaynaklı yazmıştım hemoroidim de azdı. Kanıyor hala. Dün akşam eşimde dedi onda da sorun olmuş. Tatil iyi güzel ama yolu ve yemeklerinde de sorun yaşayabilirsiniz. Ben açıkçası pişman oldum. Ama benimki cuma gidip pazar dönmeliydi. Dolayısıyla daha uzun kalırsanız belki sorun yaşamazsınız. Ama sizde bu halimize göre daha ileriki haftalarda olmuş olcak bilemedim. Şahsi görüşüm bu yönde. Hmm bide ben 13. Haftamda izmire gitmiştim. 2 haftalıktı. Ve kanamam oldu. Bu sefer orada bilmediğim hastanelerde bilmediğim doktorlarda birsürü zorluk yaşadım. Doğum gibi bişi olsa hele nasıl olurdu hiç bilemiyorum. Buda 2. Durum denilebilir. Siz değerlendirin. Belki de gidip gelceksiniz ve bi sorun olmayacak. Ama risk mi risk bence..
Denedim canım gerçekten düne göre çok daha iyiyim
Merhaba, 12. haftayı doldurduysanız ve doktorunuzdan onay aldıysanız güvenle hamile yogası yapabilirsiniz. Doğal doğumu desteklemek amacıyla gebelikte yogaya başlansa da asıl amaç ilk olarak sağlıklı bir gebelik geçirmek; gebelik ilerledikçe annenin bedeninde oluşabilecek rahatsızlıkları minimuma indirmek amaçlanır. Yoga sadece asana dediğimiz hareket akışlarıyla sınırlı kalmaz, doğumu destekleyen nefes çalışmaları ve meditasyon pratikleri ile hem bebeğinizle iletişim kurmanıza hem de doğumla ilgili kaygı, endişe, korkularınızı azaltmaya yardımcı olur. Özetle, şiddetle önerilir :)Kızlar hamile yogası hakkında ne düşünüyorsunuz ? Doğumu kolaylaştırdı söyleniyor hiç deneyen oldu mu aranızda?
Ben evde çok hareketsiz kaldım o yüzden gitmeyi düşünüyorum, üzerimdeki miskinliği atmak için arayıştayım
Yol bence artık riskli gibi geliyor.Ben 5aylıkken Bolu’ya gidip döndüm bel ağrısından günlerde kıpırdayamadım.Bir de yolculuk yapmak zaten gergin bi iş , ne olacağı belli olmayan anlık bi durum.O yüzden galiba ben riske atmazdım.Bebişsiz son tatil fikri bana da çok tatlı gelmişti ama Bolu macerasından sonra ben şahsen çoktan vazgeçmiştim.Bebiş doğunca eylülde yazlık +Bodrum yaparız diye konuştuk bakalımEşim çok istiyor bi daha gidemeyiz bir şey olmaz diye. Yoksa ben de tedirginim şişiyor her yerim zaten bir de yolu ve sıcağı çekemem gibi geliyot
En konuşkan grup kaç k olduGünaydın kizlarrrr...
Size cok kizginim
alt tarafi dün aksam 10dan sonra giremedim bu ne kdr sayfa biriktirmissinizz yaaaa kime ne cevap yazicami unutuyorum son sayfaya gelene kadarCansiniz benim artik geceleri baldirim cok agriyor. Yüzükoyun yatmayi öyle özledimkii off
Bende yurtdşndayım aktarmalı gidecegım Hatay’a. 5 saat İstanbul’da bekleme süresi var sonra Adana’ya.. Hatay havaaalnını açmadılar nasıl geçecek bilmiyorum çok zor olacak benım için.ah ne kadar çok ihtiyacımız var tatile ama içimden de bişe gelmiyor yapmakYol bence artık riskli gibi geliyor.Ben 5aylıkken Bolu’ya gidip döndüm bel ağrısından günlerde kıpırdayamadım.Bir de yolculuk yapmak zaten gergin bi iş , ne olacağı belli olmayan anlık bi durum.O yüzden galiba ben riske atmazdım.Bebişsiz son tatil fikri bana da çok tatlı gelmişti ama Bolu macerasından sonra ben şahsen çoktan vazgeçmiştim.Bebiş doğunca eylülde yazlık +Bodrum yaparız diye konuştuk bakalımtabi psikolojim kaldırırsa
Ay bende şimdi 4. Ve son part olan yeni doğanları attımAnlık 3. Makine bebek kıyafetini makineye atmış bulunuyorum kaldı 1 makinerenklerin karışmasını riske atmak istemedim 4 e böldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?