2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aiiyy inşallah ben biraz detaycıyım. Lohusayken bile annemin modu neden düşük diye düşünürüm diğer taraftan eşimle ebeveynlik heyecanını birlikte paylaşacak ve üstesinden gelecek olma düşüncesi beni mutlu ediyor mesajın beni iyi hissettirdi teşekkürler

Gecmis olsun canimaman cok kafaya takma,gördüysede unuturHindistanlı olabilir çoğu platformların ceolari hindistanlı

Eklentiler

• Screenshot_20230524-141419_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 50
Hastaneden uzaklaşmak korkutuyor sadece olası bi erken doğum riskine karşın

Korktum açıkçası. Umarım eşim ikna olur onun gözünde doğum daha çok uzak. Ama benim için her şey her an risk

Merhaba, 12. haftayı doldurduysanız ve doktorunuzdan onay aldıysanız güvenle hamile yogası yapabilirsiniz. Doğal doğumu desteklemek amacıyla gebelikte yogaya başlansa da asıl amaç ilk olarak sağlıklı bir gebelik geçirmek; gebelik ilerledikçe annenin bedeninde oluşabilecek rahatsızlıkları minimuma indirmek amaçlanır. Yoga sadece asana dediğimiz hareket akışlarıyla sınırlı kalmaz, doğumu destekleyen nefes çalışmaları ve meditasyon pratikleri ile hem bebeğinizle iletişim kurmanıza hem de doğumla ilgili kaygı, endişe, korkularınızı azaltmaya yardımcı olur. Özetle, şiddetle önerilir :)

Eşim çok istiyor bi daha gidemeyiz bir şey olmaz diye. Yoksa ben de tedirginim şişiyor her yerim zaten bir de yolu ve sıcağı çekemem gibi geliyot
Yol bence artık riskli gibi geliyor.Ben 5aylıkken Bolu’ya gidip döndüm bel ağrısından günlerde kıpırdayamadım.Bir de yolculuk yapmak zaten gergin bi iş , ne olacağı belli olmayan anlık bi durum.O yüzden galiba ben riske atmazdım.Bebişsiz son tatil fikri bana da çok tatlı gelmişti ama Bolu macerasından sonra ben şahsen çoktan vazgeçmiştim.Bebiş doğunca eylülde yazlık +Bodrum yaparız diye konuştuk bakalım tabi psikolojim kaldırırsa

En konuşkan grup kaç k oldu

Bende yurtdşndayım aktarmalı gidecegım Hatay’a. 5 saat İstanbul’da bekleme süresi var sonra Adana’ya.. Hatay havaaalnını açmadılar nasıl geçecek bilmiyorum çok zor olacak benım için.ah ne kadar çok ihtiyacımız var tatile ama içimden de bişe gelmiyor yapmak

Anlık 3. Makine bebek kıyafetini makineye atmış bulunuyorum kaldı 1 makine renklerin karışmasını riske atmak istemedim 4 e böldüm
Ay bende şimdi 4. Ve son part olan yeni doğanları attım gecelikleri de attım onlarla renkleri aynıydı zaten bi de hurç siparişi verdim şimdi , haftasonu hastane çantasını yaparım artık.yani kocişkoma yaptırırım Hala çocuğun şampuanı kremi falan yok ortada hahahahahah ay dağlar ne alacan ağlicam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…