- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.581
MantıklıDoktora önden mesaj mı atsak biz gelince sorcaz sakıncalı diyin diye
Ay o daha zor ,nasıl bekleyeceksiniz 5 saat zor olmaz mıBende yurtdşndayım aktarmalı gidecegım Hatay’a. 5 saat İstanbul’da bekleme süresi var sonra Adana’ya.. Hatay havaaalnını açmadılar nasıl geçecek bilmiyorum çok zor olacak benım için.ah ne kadar çok ihtiyacımız var tatile ama içimden de bişe gelmiyor yapmak
Aşkım geçen tam yarım saat hıçkırdı, işte uzun sürünce o kadar da eğlencesi kalmıyorYaa bu hickirik olayi cok komik bildigin 2 saniye arayla titretiyor bi yeri hahaha eglenceliiii
Yolda durup dinlenmek istersen bana uğra çayımı iç kuzu evde olursamBende yurtdşndayım aktarmalı gidecegım Hatay’a. 5 saat İstanbul’da bekleme süresi var sonra Adana’ya.. Hatay havaaalnını açmadılar nasıl geçecek bilmiyorum çok zor olacak benım için.ah ne kadar çok ihtiyacımız var tatile ama içimden de bişe gelmiyor yapmak
Uyku odasında uyuyacagım varsaAy o daha zor ,nasıl bekleyeceksiniz 5 saat zor olmaz mıAllah güç kuvvet versin
Sağol canım adanada karataşta görümcem var ona geçeceğizAşkım geçen tam yarım saat hıçkırdı, işte uzun sürünce o kadar da eğlencesi kalmıyor
Yolda durup dinlenmek istersen bana uğra çayımı iç kuzu evde olursam
Çook güldüm izlerken valla o nasıl bir göbiş
Bende hastane çantamı 1-2 hafta sonra yaparım muhtemelen henüz isimli hastane çıkışlarımı gelmedi çünkü tekrar tekrar aç kapa yapmak istemiyorumAy bende şimdi 4. Ve son part olan yeni doğanları attımgecelikleri de attım onlarla renkleri aynıydı zaten bi de hurç siparişi verdim şimdi , haftasonu hastane çantasını yaparım artık.yani kocişkoma yaptırırım Hala çocuğun şampuanı kremi falan yok ortada hahahahahah ay dağlar ne alacan ağlicam şimdi
Benim ne zaman doğuracağım belli olmadığı için hazırlayıp kapatacağım,daha fazla siftinmek istemedim hep bi gerginim zatenBende hastane çantamı 1-2 hafta sonra yaparım muhtemelen henüz isimli hastane çıkışlarımı gelmedi çünkü tekrar tekrar aç kapa yapmak istemiyorumbu hafta çamaşır ütü yerleştirmeyle bitecek gibi zaten
Aynnn aynn değer bu miniklereDeliksiz uyku yok arkadasim ya olsun değer bu minnoşlar için sağlıkla gelsinler
Eylülde şansımız olsa beş dk düşünmezdim eşim dönüşümlü izin kullanmak zorunda olduğu için bi haziranda bi de doğumda kullandırtacaklar eylülde acısını çıkaracaklarYol bence artık riskli gibi geliyor.Ben 5aylıkken Bolu’ya gidip döndüm bel ağrısından günlerde kıpırdayamadım.Bir de yolculuk yapmak zaten gergin bi iş , ne olacağı belli olmayan anlık bi durum.O yüzden galiba ben riske atmazdım.Bebişsiz son tatil fikri bana da çok tatlı gelmişti ama Bolu macerasından sonra ben şahsen çoktan vazgeçmiştim.Bebiş doğunca eylülde yazlık +Bodrum yaparız diye konuştuk bakalımtabi psikolojim kaldırırsa
Atölye rakun diye bi instagram sayfasından canım teslim süresi 30-35 gün ben 5 mayısta sipariş verdim henüz gelmedi eğer düşünüyorsan bir an önce bak derimBenim ne zaman doğuracağım belli olmadığı için hazırlayıp kapatacağım,daha fazla siftinmek istemedim hep bi gerginim zatenkapının önüne koyacağım bavulumu isimlileri nerden aldın canım bende istiyorum ya onlardan
Gecmis olsun canimaman cok kafaya takma,gördüysede unutur Hindistanlı olabilir çoğu platformların ceolari hindistanlı
Sağolun kızlarkikelomo geçmiş olsun canım trajikomik durum olmuş
aynı şey değil ama bende babam sanıp haftalarca adamın tekiyle konuşmuştum o da yemenli çıkmıştı
Yurtdisinda çalışırken aldığı telefon kartının eski sahibi whatsapi hala kullanıyormuştelefonun dilini değiştirmeyi beceremedi de yazdıkları başka dilde geliyor saniyordum annemle fotomuzu atıyordum. Hatırlayınca çok güldüm Takma oluyo böyle şeyler
Yaaa hep anne kız kombinlerine özenmişimdirşimdiden anne kız bikini kombinlerine bakmaya başladımtabi olumlama yaptığım için bikini diyorum mayo da olabilir nasip kısmet
Yaa evet o zaman size başka çare bırakmamışlar galibaEylülde şansımız olsa beş dk düşünmezdim eşim dönüşümlü izin kullanmak zorunda olduğu için bi haziranda bi de doğumda kullandırtacaklar eylülde acısını çıkaracaklar
Teşekkür ederim canım hemen bakayımAtölye rakun diye bi instagram sayfasından canım teslim süresi 30-35 gün ben 5 mayısta sipariş verdim henüz gelmedi eğer düşünüyorsan bir an önce bak derim
Ben aslan burcuyum canım sat a göre de kızımın doğum tarihi 26 ağustos inşallah bir hafta erken gelir diye dua ediyorum aslan olsun yeter ki:)herkese tekrardan se-laamm nasılsınız kızlar?
geçen hafta çarşamba 50lik şeker yüklemesi yaptırdım fakat doktorum yarım gün hastane yarım gün muayenede olduğu için öğleden sonra hastanedeydi o gün ve sabahtan kahvaltı yap 4-5 saat aç kalsan yeter demişti 5,5 saat aç kaldım yaptırdım maks 140 çıkması lazımken 147 çıktı içim rahat etmedi tekrarlayalım dedik dün 100lük yükleme yaptırdım sabahtan gittim ama çok zormuş 100lük sıkıcı yanii total 4 kere kolum delindi o ayrı , her saat beklemek ayrı zordu ama çok şükür ki şekerim falan yokmuş o gün zaten eşimle kavganın 1 gün öncesiydi ve hastanede bile beni çok germişti bi yandan da stres ve hastalık durumlarıda yanlış sonuçlar çıkarabiliyomuş o yüzden hala kızgınım ben taaa en sonElizabethHarmon un başak burcu kızlarını sormasında kaldım :) aman erken doğur başak burcu falan olmasın canım ben kendimden illallah ettim keşke bu kadar duygusal olmasaydım. yanı sıra beni çok yoran mükemmelliyetçiliğim var olmaz olsun. erken doğurabiliyosan doğur valla aslan olsun kök söktürsün ya ben de sata göre bakarsam 41. haftam başak oluyor ama Allahtan 2 haftaya yakın önden gidiyo kızım başak olmasın aslan olsun diye sezeryan bile olabilirim o derece bu arada ilk defa da pcden giriyorum ne kolaymış maşallah yardırmışsınız hepsini okuyamadım inşallah telefondan okuyanlara çok uzun görünmez <3
Bir de 3,4 posta çamaşır yıkanıyor yazılmış yaa ben mi çok az kıyafet aldım bilemedim şimdi battaniyeler, örgü hırka yelekleri ayrı yıkamayı saymazsak maksimum 2 posta kıyafeti çıkar. neler aldınız o kadar beni aydınlatır mısınız?
Ben aslan burcuyum canım sat a göre de kızımın doğum tarihi 26 ağustos inşallah bir hafta erken gelir diye dua ediyorum aslan olsun yeter ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?