2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay o daha zor ,nasıl bekleyeceksiniz 5 saat zor olmaz mı Allah güç kuvvet versin

Bugün sağlık ocağına kontrole gittim,kapıdan girince ebe bi şaşırdı gunaydin yerine,sen dogum mi yaptin dedi?! Allah korusun dedim,meğer önden koca göbeğimi görememiş
78kg çıktım,onun kayıtlara gore 1 ayda 1kg aldim
29+5 ten selâmlar 🖐

Eklentiler

• 20230524_143635.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 120
Yaa bu hickirik olayi cok komik bildigin 2 saniye arayla titretiyor bi yeri hahaha eglenceliiii
Aşkım geçen tam yarım saat hıçkırdı, işte uzun sürünce o kadar da eğlencesi kalmıyor

Yolda durup dinlenmek istersen bana uğra çayımı iç kuzu evde olursam

Bende hastane çantamı 1-2 hafta sonra yaparım muhtemelen henüz isimli hastane çıkışlarımı gelmedi çünkü tekrar tekrar aç kapa yapmak istemiyorum bu hafta çamaşır ütü yerleştirmeyle bitecek gibi zaten

Benim ne zaman doğuracağım belli olmadığı için hazırlayıp kapatacağım,daha fazla siftinmek istemedim hep bi gerginim zaten kapının önüne koyacağım bavulumu isimlileri nerden aldın canım bende istiyorum ya onlardan

kikelomo geçmiş olsun canım trajikomik durum olmuş
aynı şey değil ama bende babam sanıp haftalarca adamın tekiyle konuşmuştum o da yemenli çıkmıştı
Yurtdisinda çalışırken aldığı telefon kartının eski sahibi whatsapi hala kullanıyormuş telefonun dilini değiştirmeyi beceremedi de yazdıkları başka dilde geliyor saniyordum annemle fotomuzu atıyordum. Hatırlayınca çok güldüm Takma oluyo böyle şeyler

herkese tekrardan se-laamm nasılsınız kızlar?
geçen hafta çarşamba 50lik şeker yüklemesi yaptırdım fakat doktorum yarım gün hastane yarım gün muayenede olduğu için öğleden sonra hastanedeydi o gün ve sabahtan kahvaltı yap 4-5 saat aç kalsan yeter demişti 5,5 saat aç kaldım yaptırdım maks 140 çıkması lazımken 147 çıktı içim rahat etmedi tekrarlayalım dedik dün 100lük yükleme yaptırdım sabahtan gittim ama çok zormuş 100lük sıkıcı yanii total 4 kere kolum delindi o ayrı , her saat beklemek ayrı zordu ama çok şükür ki şekerim falan yokmuş o gün zaten eşimle kavganın 1 gün öncesiydi ve hastanede bile beni çok germişti bi yandan da stres ve hastalık durumlarıda yanlış sonuçlar çıkarabiliyomuş o yüzden hala kızgınım ben taaa en son ElizabethHarmon un başak burcu kızlarını sormasında kaldım :) aman erken doğur başak burcu falan olmasın canım ben kendimden illallah ettim keşke bu kadar duygusal olmasaydım. yanı sıra beni çok yoran mükemmelliyetçiliğim var olmaz olsun. erken doğurabiliyosan doğur valla aslan olsun kök söktürsün ya ben de sata göre bakarsam 41. haftam başak oluyor ama Allahtan 2 haftaya yakın önden gidiyo kızım başak olmasın aslan olsun diye sezeryan bile olabilirim o derece bu arada ilk defa da pcden giriyorum ne kolaymış maşallah yardırmışsınız hepsini okuyamadım inşallah telefondan okuyanlara çok uzun görünmez <3

Bir de 3,4 posta çamaşır yıkanıyor yazılmış yaa ben mi çok az kıyafet aldım bilemedim şimdi battaniyeler, örgü hırka yelekleri ayrı yıkamayı saymazsak maksimum 2 posta kıyafeti çıkar. neler aldınız o kadar beni aydınlatır mısınız?

Eylülde şansımız olsa beş dk düşünmezdim eşim dönüşümlü izin kullanmak zorunda olduğu için bi haziranda bi de doğumda kullandırtacaklar eylülde acısını çıkaracaklar

Atölye rakun diye bi instagram sayfasından canım teslim süresi 30-35 gün ben 5 mayısta sipariş verdim henüz gelmedi eğer düşünüyorsan bir an önce bak derim

Gecmis olsun canimaman cok kafaya takma,gördüysede unuturHindistanlı olabilir çoğu platformların ceolari hindistanlı

Sağolun kızlar

Chanandler Bong seninki baya komikmiş canım adam neler diyordu acaba fotonuz gelince falan haha

Eylülde şansımız olsa beş dk düşünmezdim eşim dönüşümlü izin kullanmak zorunda olduğu için bi haziranda bi de doğumda kullandırtacaklar eylülde acısını çıkaracaklar
Yaa evet o zaman size başka çare bırakmamışlar galiba
Atölye rakun diye bi instagram sayfasından canım teslim süresi 30-35 gün ben 5 mayısta sipariş verdim henüz gelmedi eğer düşünüyorsan bir an önce bak derim
Teşekkür ederim canım hemen bakayım

Ben aslan burcuyum canım sat a göre de kızımın doğum tarihi 26 ağustos inşallah bir hafta erken gelir diye dua ediyorum aslan olsun yeter ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…