- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.601
Neler diyordu çok hatırlamadım ama anladıktan sonra dilinde yazdım niye babammış gibi konuşmaya devam ettin ayıp filanSağolun kızlar
Chanandler Bong seninki baya komikmiş canım adam neler diyordu acaba fotonuz gelince falan haha
Vallahi ben kendimden bezdiğim için aslan olsun istiyorum .Aslan burçları baya dominant oluyo bence o yüzden de ezdirmesin etmesin kendini , duygusal olmasın anası gibi her b.ka kendini parçalamasın yolunda kafasında gitmeyen şeyleri kafasında büyütüp büyütüp zırlamasınBen aslan burcuyum canım sat a göre de kızımın doğum tarihi 26 ağustos inşallah bir hafta erken gelir diye dua ediyorum aslan olsun yeter ki:)
Aynen sırf bnm gibi duygusal olmasın diye dualar ediyorum yengeç olmasın aslan olsun diyeVallahi ben kendimden bezdiğim için aslan olsun istiyorum .Aslan burçları baya dominant oluyo bence o yüzden de ezdirmesin etmesin kendini , duygusal olmasın anası gibi her b.ka kendini parçalamasın yolunda kafasında gitmeyen şeyleri kafasında büyütüp büyütüp zırlamasın
İdare edeceğiz ıkınma durumuna korkum ben, bebişim iyi olsun razıyım valla kıyamam ona benBende son 1 haftadır öyleyim, bebişin büyümesi çok etki ediyor bence evet. Bundan sonra sık sık karşılaşacağımız bir problem bu o yüzden canını sıkmamaya çalış. Her şeyin bir çözümü var, Allah yardımcımız olsun
Aslandada gereksiz inat ve gurur felan var kızlar, ben aslanım mesela çokta faydasını görmedim, daha naif olmak ve bu kadar gurur yapmamak isterdim meselaVallahi ben kendimden bezdiğim için aslan olsun istiyorum .Aslan burçları baya dominant oluyo bence o yüzden de ezdirmesin etmesin kendini , duygusal olmasın anası gibi her b.ka kendini parçalamasın yolunda kafasında gitmeyen şeyleri kafasında büyütüp büyütüp zırlamasın
beklenen doğum tarihin yengeçe göz kırpıyo gibi ama canımAynen sırf bnm gibi duygusal olmasın diye dualar ediyorum yengeç olmasın aslan olsun diye
ay olsunda inat olsun gurur olsun. insanlar onun için çabalasın o insanlar için değil. her işi kendi yapmaya kalkmasın ne bilim bunların hepsi başak burcundan dolayı mı bilmem de bazı huyları bana benzemesin diye çok çabalıcamAslandada gereksiz inat ve gurur felan var kızlar, ben aslanım mesela çokta faydasını görmedim, daha naif olmak ve bu kadar gurur yapmamak isterdim meselakuzum inşallah daha farklı olur diye dua ediyorum bende
Aslan burçları kız olsun erkek olsun özgüvenli oluyorlar kendimden ve çevremden gördüğüm kadarıyla . ayrıca kendimden örnek vericek olursam da ben kendimi çok seviyorum herkesten önce kendim gelirim kim olursa olsun en ufak bana yanlışı olanı saniyesinde kapının önüne koyarım. değer görmediğim sevildiğimi iliklerime kadar hissetmediğim hiçbir yerde işim olmaz. birinin karşısında ağlamaktansa kendimi kesmeyi tercih ederim. hamilelikte şimdi hormonlardan ikidir ağlıyorum nasıl bir eziğim diye kendimi dövcem nerdeyse:):):) ama ablam başak burcu 3 çocuk doğurdu yemin ederim bana taş çıkartır ama takıntılı elinde metreyle benimle ölçüşür kimin beli ince diye kocası tipsiz:) ay acaba başkasına bakar mı kafasında benim eşim kızlarla yemeğe çıkar şirketten yine sallamam beni çağırır gitmem genelde hem güvenirim hem de kendi kaybeder biter kafasındayım. birde başaklar da kıskançlık var çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla belki hepsinde yoktur ama ben ne arkadaşımı ne yengemi ne görümcemi hayatta bir kişiyi kıskandığımı bilmem ama onlarda arkadaşını arkadaşından kıskananları gördü bu gözler. cimri insanlardan nefret ederim her zaman eli açık cömert biri olmuşumdur. arkadaş canlısıyımdır genel olarak aslan burcu girdiği ortamda farkedilir kenarda sessiz durmaz asla her zaman parlar. Ayrıca evde Anneme babama kardeşlerime karşı her zaman sessiz uyumlu bir çocuktum ama dışarda terörümü estirirdim kızımda evde ailesine karşı hanım hanımcık olsun dışarda isterse yaksın ortalığı minik güneşim:) kısacası kendini beğenmiş ve dominant bir burç:)bu benim hoşuma gidiyor.Sence neden Aslan olsun mesela biraz açar mısın Canım??
Vallahi ben kendimden bezdiğim için aslan olsun istiyorum .Aslan burçları baya dominant oluyo bence o yüzden de ezdirmesin etmesin kendini , duygusal olmasın anası gibi her b.ka kendini parçalamasın yolunda kafasında gitmeyen şeyleri kafasında büyütüp büyütüp zırlamasın
niye kız ne güzel burnumuzdan kıl aldırmıyoruz yoksa ezerlerdi bizi.gurur her zaman iyidir boşver :) düşünsene çocuğunu üzüyorlar gururunu kırıyorlar yine gidiyo aynı kişilereAslandada gereksiz inat ve gurur felan var kızlar, ben aslanım mesela çokta faydasını görmedim, daha naif olmak ve bu kadar gurur yapmamak isterdim meselakuzum inşallah daha farklı olur diye dua ediyorum bende
Bebeğim lohusayken anlatılanlara göre herşeyi x5 düşünüp alınabiliyormuşsun. Sana iyi gelmeyecekse hiç bulaşma. Yavrunuza sizden daha iyi bakabilecek birisi yok. Bende o hissi yaşamak istiyorum bir taraftanda ilk günlerde birlikte olmayı vs. Güzel bence hiç dert etme en güzel şekilde halledeceğinize inancım tam. Bunu seni rahatlatmak için söylemiyorum ama aksi mümkün değilAiiyy inşallahben biraz detaycıyım. Lohusayken bile annemin modu neden düşük diye düşünürüm diğer taraftan eşimle ebeveynlik heyecanını birlikte paylaşacak ve üstesinden gelecek olma düşüncesi beni mutlu ediyor mesajın beni iyi hissettirdi teşekkürler
Bebeğim o varya hayat kurtarır. Ben onsuz uyuyamıyorum. O çok yerde kaplamaz kerameti yastık. Katlanınca boyutu bir yastık boyutunda. Kendi kutusuda var sana ayak bağı olmaz. Ama inanılmaz rahat edersin arkadaşım. Tekrsr bir düşün istersen. Yastık mastık hikaye gerçekten. Anne karnında gibi sarıyor seni müthiş.Almadim canisi ama buyuk emzirme yastigi aldim onunla idare ediyorum tayinciyiz seneye diye cok esya almamaya calisiyom festim
Bebeğim ne alacağın belli mi? Ben çok araştırdım en içime sinenleri aldım. Temiz içeriği önemsiyorsan sana da öneririm bir bak. Mustela, sebamet vs temiz içerik değil.Ay bende şimdi 4. Ve son part olan yeni doğanları attımgecelikleri de attım onlarla renkleri aynıydı zaten bi de hurç siparişi verdim şimdi , haftasonu hastane çantasını yaparım artık.yani kocişkoma yaptırırım Hala çocuğun şampuanı kremi falan yok ortada hahahahahah ay dağlar ne alacan ağlicam şimdi
Valla bende aynısını düşündüm. Az aldım herhalde ben. Benim şuan atsam renk ayrımı bakmasam 1 postada iş görülür jdjdjdBir de 3,4 posta çamaşır yıkanıyor yazılmış yaa ben mi çok az kıyafet aldım bilemedim şimdi battaniyeler, örgü hırka yelekleri ayrı yıkamayı saymazsak maksimum 2 posta kıyafeti çıkar. neler aldınız o kadar beni aydınlatır mısınız?
Hahah maalese benim her türlü başak.baktij duruma göre lazım oldu mu alirsinherkese tekrardan se-laamm nasılsınız kızlar?
geçen hafta çarşamba 50lik şeker yüklemesi yaptırdım fakat doktorum yarım gün hastane yarım gün muayenede olduğu için öğleden sonra hastanedeydi o gün ve sabahtan kahvaltı yap 4-5 saat aç kalsan yeter demişti 5,5 saat aç kaldım yaptırdım maks 140 çıkması lazımken 147 çıktı içim rahat etmedi tekrarlayalım dedik dün 100lük yükleme yaptırdım sabahtan gittim ama çok zormuş 100lük sıkıcı yanii total 4 kere kolum delindi o ayrı , her saat beklemek ayrı zordu ama çok şükür ki şekerim falan yokmuş o gün zaten eşimle kavganın 1 gün öncesiydi ve hastanede bile beni çok germişti bi yandan da stres ve hastalık durumlarıda yanlış sonuçlar çıkarabiliyomuş o yüzden hala kızgınım ben taaa en sonElizabethHarmon un başak burcu kızlarını sormasında kaldım :) aman erken doğur başak burcu falan olmasın canım ben kendimden illallah ettim keşke bu kadar duygusal olmasaydım. yanı sıra beni çok yoran mükemmelliyetçiliğim var olmaz olsun. erken doğurabiliyosan doğur valla aslan olsun kök söktürsün ya ben de sata göre bakarsam 41. haftam başak oluyor ama Allahtan 2 haftaya yakın önden gidiyo kızım başak olmasın aslan olsun diye sezeryan bile olabilirim o derece bu arada ilk defa da pcden giriyorum ne kolaymış maşallah yardırmışsınız hepsini okuyamadım inşallah telefondan okuyanlara çok uzun görünmez <3
Bir de 3,4 posta çamaşır yıkanıyor yazılmış yaa ben mi çok az kıyafet aldım bilemedim şimdi battaniyeler, örgü hırka yelekleri ayrı yıkamayı saymazsak maksimum 2 posta kıyafeti çıkar. neler aldınız o kadar beni aydınlatır mısınız?
İşte aslan burcunda her işi kendi yapma durumu var bence. Yani bende öylebeklenen doğum tarihin yengeçe göz kırpıyo gibi ama canım
ay olsunda inat olsun gurur olsun. insanlar onun için çabalasın o insanlar için değil. her işi kendi yapmaya kalkmasın ne bilim bunların hepsi başak burcundan dolayı mı bilmem de bazı huyları bana benzemesin diye çok çabalıcam
Bu konuda katılıyorumYagmur0006 burcumsu12 G genc1kadin
Yavruları burç mevzusu o kadar basit değil
O tarihte doğdu aslan oldu diyelim klasik bir aslan gibi olmayabilir. Karakterde ismi soyismi, doğum günü ve doğum tarihi kombine. Karakteri ve gezegenlerden etkilenmesi bunların 3 üne bağlı. Tabi birde yetiştiriliş tarzı da var. Mesela burç yorumları bazı kişilere cuk uyarken bazılarına uymuyor. Bunun sebebi de bu. O yüzden gönlünüz burçtan yana ferah olsun. Bizim ülkemizde o burç köşe yorumlarıyla astroloji kadar kadim bir bilgeliği felç ettiler. O yüzden hiç başak olsun ne bileyim yengeç olsun bilmem ne olmasın diye dert etmeyino istediği ve olması gereken yapıda gelecek bu dünyaya
Ben bugün doktora gittim .Bebeğin suyu artmış .Bebeğin suyu gayet iyi dedi . Hatta suyu mu arttırdın eskiden az mı içiyordun dedi . Ben 10 gündür havuç suyu içiyordum . Gerçekten inanmıyordum ama havuç suyu çok işe yaradı . İyi ki içmişim. Bebekte çok iyi kilo almış maşallahİnşallah , sodayı ilk kez duydum. Bol su içmek ile alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ya. Ben 3 litreyi geçik su içerim her gün. Ben de cuma günü gideceğim, umarım güzel haberler alırız gerçekten çok ihtiyacım var
Sezeryanda cok kanama olmuyor normal dogumu bilmiyorum 7 gün ya sürmüştü ya sürmemisti sonrasi lekelenme şeklindeKızlar doğum sonrası ne kadar süre kanama oluyor acaba, hastaneden 20 tane ped verilecekmiş ben de 12li paket aldım bi tane, 10lu kullan at lohusa külodu bir de. Bu kullan atları her seferinde değiştirmek gerekir mi bi de pedleri normal iç çamaşırına koyabilir miyim? Günlük kaç tane gider sizce. Hastanede kalışım max 3 gün.
Benim gittiğim hastane veriyor mu hiç bilmiyorum soracağım. Ama 1 paket depend 1 pket 36 kı ped alırım eğer vermez 3 tane de iç çamaşırı işimi görür giiKızlar doğum sonrası ne kadar süre kanama oluyor acaba, hastaneden 20 tane ped verilecekmiş ben de 12li paket aldım bi tane, 10lu kullan at lohusa külodu bir de. Bu kullan atları her seferinde değiştirmek gerekir mi bi de pedleri normal iç çamaşırına koyabilir miyim? Günlük kaç tane gider sizce. Hastanede kalışım max 3 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?