2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben biraz abartmışım açıkçası.. bu kadar almasam olurmuş.. 0-3 ay tulum ondan sonrası genel de alt üst takımlar ama hep fazla fazla alınmış hediye gelenler de var tabi umarım hepsini giydirebilirim

Kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki . Size yazmıştım kv bnm adıma yatan afad taşınma yardım parasına çöktü diye.
Bizi soydu resmen borçlandırip birakti, aldığı parayı da diğer çocuğunun altın hesabında tutuyormuş şaka gibi .
Burda bazı arkadaşlar biliyor depremden sonra maddi olarak çöküşe girdiğimi dertleşmiştik.
En son da bizi borclandirip birakti gibi bisey oldu. Yalan ve hile ile . Yani şimdi şikayet etsem polis alır götürür kadini . Asla beklemezdim hiç böyle bir şey. Eşime diyordum ama bana abartma öyle bisey olmaz diyordu şuan kendide başını taşa vuruyor bir insan annesine güvenmezse daha kime güvenir?

nasıl olabilir böyle bir şey?!?! Kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu ne diyor? Gerekirse şikayet etmekle tehdit edin

Aaa ben bilmiyorum bu konuyu. Oha nasıl ya!!

şaka mı bu açıklaması ne oluyor eşiniz ne diyor kaldım gerçekten öyle

nasıl olabilir böyle bir şey?!?! Kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu ne diyor? Gerekirse şikayet etmekle tehdit et
Geri ödeyeceğini söyleyerek istemişti yaridm parasını acil ihtiyacı için, sonra başkasına şey demiş onlarda durursa harcarlar ben tutayim. Bunu eşime söyledim inanmak istemedi . Sonra kredi çektirdi çok büyük meblağ değil ama bizim için çok büyük, bu ay vercekti . İlk kredidin kendine bankadan yatmadigini iddia etti öyle çizmeye çalıştı paranın üstünü. Şimdi de ödeyemiyorum diyor, şehir dışında şuan. Çaldın desen suçlu oluyorsun , başka birine altın aldim demis kızının hesabında tutuyor ispat edemem bunu ama eşim de artık anladı. İşin kötüsü ne kadar zor durumda olduğumuzu kendisi çok iyi biliyor .

Sezeryanda cok kanama olmuyor normal dogumu bilmiyorum 7 gün ya sürmüştü ya sürmemisti sonrasi lekelenme şeklinde
vajinal doğumda daha az kanama oluyor diye okumuştum ama bilmiyorum günlük 6 ped değiştirilir demiş fazla geldi bana, lohusa pedleri de çok pahalı yani
Benim gittiğim hastane veriyor mu hiç bilmiyorum soracağım. Ama 1 paket depend 1 pket 36 kı ped alırım eğer vermez 3 tane de iç çamaşırı işimi görür gii
Benim hastanenin websitesinde yazıyor oradan baktım canım, zaten çoğu şeyi onlar verecekmiş bebeğin ve benim kıyafetlerim dahil. Ben de depend tarzı bir şey alacaktım ama lohusa pedi olsun dediler

Ay benim sinirden beynim hopladı şuan. Hamile kadına ve oğluna yaptığına bak. Beddua etmeyeceğim, allah ıslah etsin. Kocan çözsün yavrum. Hiç kendini germe sinirlendirme. Bu işi çözeceksin de. Zamanında sana inanmıyorduysa şimdi de çözecek. Üzülmüş olması birşeyi değiştirmiyor. Hadi onu aldı nalet kadın, krediyi de ödememiş. Ayıptır be.

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. Hesabında tuttuğu kızı ile görüşse eşin o ne diyor bu duruma. Çocuk için acil kullanmanız gerektiğini söyleyin bence ne kadar erken alabilirseniz o kadar iyi

şaka mı bu açıklaması ne oluyor eşiniz ne diyor kaldım gerçekten öyle
Eşim de çok şaşkın . Hayatı boyunca annesinden böyle şey görmemiş dumur oldu
Ben seziyordum garip konuşuyordu, büyük ihtimalle cocuklarindan biri aklını celmis diye düşünüyoruz. Ama cocuklarindan durumu en kötü olan da biziz bu arada

ya birde bebek bekliyorsunuz zaten masrafınız alıp başını gidiyordur Allah vicdan versin eşinizin illaki bir planı vardır ama dimi canın sağolsun deyip bırakmaz

Terbiyessiz ya. Valla o utanmadıysa bunu yapmaya sizde utanmayın. İhtiyaç uydurun alın vermiyorsa o zaman şikayet ederim diyin. Bu ne be. İnsan şu dönemde ailesine de güvenemeyecekse ne yapsın. Ben şeyi anlamadım size kredi çektirdi ilk taksiti de ödemedi onuda mı siz ödeyeceksinşz?

Anlık 3. Makine bebek kıyafetini makineye atmış bulunuyorum kaldı 1 makine renklerin karışmasını riske atmak istemedim 4 e böldüm

Kızçeler kaç derecede kaç dk da yıkıyorsunuzz? bende haziran başında başlarm diye düşündm

ElizabethHarmon kızlar bende başak burcuyum ve çok memnunum benim kız aslan burcu ama bana kok sokturuyor inanın çok fena okadar inatki dediğini yapmadiğimda 1 saat ağladığı benimle inatlaştığını bilirim benden kat kat inat

Lohusa pedi kullanmadim ben cnm o kadar oluk oluk akmadı zaten dogum sonrasi odaya gelince belirli araliklarla hemsire karnina bastira bastira kanlari çıkarttı

ya birde bebek bekliyorsunuz zaten masrafınız alıp başını gidiyordur Allah vicdan versin eşinizin illaki bir planı vardır ama dimi canın sağolsun deyip bırakmaz
Elbet alırız o parayı yani sonsuza kadar tutamaz. Eşim arada olmasa şikayet etmsigkm coktan
Kredinin ilk taksidi bu ay işte hesap kesimi ayarlayıp hemen ödeme olamasın diye ona göre gün belirlemiştik. Bikac gün geçince artık ödesin diye aradık odeyemiceni söyledi. Büyük ihtimalle aldığı dolar yada altının yükselip kar etmeyi bekliyor

Yükselse de hayrını görecek sanki gani gani çıkacak haberi yok. Ya terbiyezsiz

Festi mustelayı eledim .incia ve penaten arasında kaldım hala karar veremedim.Penateni de çok öven var.İva natura da bakayım bi teşekkür ederim
Kızçeler kaç derecede kaç dk da yıkıyorsunuzz? bende haziran başında başlarm diye düşündm
Şekerim ben 30 derecede 30 dk yıkıyorum .Ona rağmen bazıları çok yamulmuş çok üzüldüm

Allah doyursun taksidini ödesin bari. Sen takma kafana utanması yokmuş demek. Elbet alırsınız bundan sonra zırnık koklatmazsınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…