2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bugün aklıma leke çıkarıcı almadığım geldi.İş yerinden bi arkadaşım en çok leke çıkarıcıya ihtiyaç duyacaksın demişti onda da temiz içerik mi arayacağım

Allah doyursun taksidini ödesin bari. Sen takma kafana utanması yokmuş demek. Elbet alırsınız bundan sonra zırnık koklatmazsınız artık
Gerçekten zırnık verecek durumumuz yoktu bizim yani demek durumumuz olsa önceden soyacakti. Para olmayınca kredi çektirdi buraya yazıyorum ama hala ben de inanamıyorum

Lohusa pedi kullanmadim ben cnm o kadar oluk oluk akmadı zaten dogum sonrasi odaya gelince belirli araliklarla hemsire karnina bastira bastira kanlari çıkarttı
Niye bastırıyo yaa sezaryenle mi alakalı bi şey hiç duymadım böyle yapıldığını Lohusa pedi aldım canım onlar daha yumuşak oluyormuş, perineal yırtık olursa çok hassas oluyormuş o bölge çünkü

Yuh diyorum baska birsey demiyorum. Nasil kar etmeyi bekliyor ya. Insan bu devirde kendi kredi cekip kendine boyle bir kar etme durumu yaratamiyor. Ne olacagimiz belli degil secimler olsun gidisat olsun. Size cektirip kendi nasil bunu hedeflemis olabilir aklim almadi.
Esiniz muhakkak konussun. Ole sey olmaz. En kisa zamanda hepsini geri almaya bakin. 2 ay sonra yavrularimiz olucak boyle sey mi olur cok kizdim cok..

Ayyyyy yeni okudum.Bu bildiğin dolandırıcılık.Eşinin umarım bi planı vardır parayı almak için.Çocuk bekliyorsunuz yani ,insanda biraz düşünce olur,utanma olur.Ne yapacaksınız bir de kredi mi çekti adınıza ay ne diyeceğimi bilemedim.

Bildiğin dolandırıcılık yani örgü ören 60 yaşında kadın gelip hayatının dolandırıcılığini bize yapası tuttu
Tek akıllı kendisi biz böyle bir kredi odeyebilecek olsak kendimiz çekerdik zaten . Kar etmeden odemicek diye düşünüyoruz bilemiyorum ne yaparız şuan da

Orda 3 kuruşluk kar için kendini mahvetti. Kul hakkı ödenmez o öyle kolay kolay. Allah ıslah etsin.

Bende gidince sorayım en iyisi

Valla korkunç .Bu kvler gittikçe daha arsız davranmaya başlıyor.İnsanda biraz bi Allah korkusu olmalı.Hadi sizi geçtim bebişin de hakkına giriyor umarım bi an önce aklı başına gelir .

Valla korkunç .Bu kvler gittikçe daha arsız davranmaya başlıyor.İnsanda biraz bi Allah korkusu olmalı.Hadi sizi geçtim bebişin de hakkına giriyor umarım bi an önce aklı başına gelir .
Kendi oğlunu düşünmeyen geliniyle torununu mu düşünecek. Gani gani çıkınca görür o ama anlamaz ne günahım vardı da bunlar oldu diye zırlar.

O tiplerin raconudur o. O hergün dualar etsin ki allah onu yaşlılıkta elden ayaktan koymasın.
Arar 1 hafta sonra hani hiç aramıyorsun bile der gerçekten pişkin biri
Zaten hakkına girdiği full kendi torunu uzun zamandır kendimize bise almiyorduk planlamiyorduk hep bebeğin eşyası dogumu planliyorduk. Ne diyim ki aileme de anlatamam çok uzulurler iş geçsin çözülsün ancak öyle belki anlatırım

Eminim olay çözülüp ödedikten sonra sizin için yaptım filan der
Canım. şoktayim resmen, bu ne aymazlık bu ne rahatlıktır yahu eşin alsın paranizi, kardeşleriyle falan konuşsun gerekirse benim etim ne budum ne diye, ay şaka gibi yahu , Allah ıslah etsin

Arayacak hal mi biraktin diye söyle sen de edepsiz arsız

Pardon ama hesabınıza yatmıyor mu para? Ayni apartmanda oturuyorsanız kat ittifaki yoksa ilk önce davranan alıyor parayı ama bölüştürmesi lazım isteyın paranızı hakknız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…