- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.641
Sezaryen dogum yaptim tam 40 gun kanamam olduSezeryanda cok kanama olmuyor normal dogumu bilmiyorum 7 gün ya sürmüştü ya sürmemisti sonrasi lekelenme şeklinde
Gerçekten zırnık verecek durumumuz yoktu bizim yani demek durumumuz olsa önceden soyacakti. Para olmayınca kredi çektirdi buraya yazıyorum ama hala ben de inanamıyorumAllah doyursun taksidini ödesin bari. Sen takma kafana utanması yokmuş demek. Elbet alırsınız bundan sonra zırnık koklatmazsınız artık
Niye bastırıyo yaaLohusa pedi kullanmadim ben cnm o kadar oluk oluk akmadı zaten dogum sonrasi odaya gelince belirli araliklarla hemsire karnina bastira bastira kanlari çıkarttı
Yuh diyorum baska birsey demiyorum. Nasil kar etmeyi bekliyor ya. Insan bu devirde kendi kredi cekip kendine boyle bir kar etme durumu yaratamiyor. Ne olacagimiz belli degil secimler olsun gidisat olsun. Size cektirip kendi nasil bunu hedeflemis olabilir aklim almadi.Elbet alırız o parayı yani sonsuza kadar tutamaz. Eşim arada olmasa şikayet etmsigkm coktan
Kredinin ilk taksidi bu ay işte hesap kesimi ayarlayıp hemen ödeme olamasın diye ona göre gün belirlemiştik. Bikac gün geçince artık ödesin diye aradık odeyemiceni söyledi. Büyük ihtimalle aldığı dolar yada altının yükselip kar etmeyi bekliyor
Ayyyyy yeni okudum.Bu bildiğin dolandırıcılık.Eşinin umarım bi planı vardır parayı almak için.Çocuk bekliyorsunuz yani ,insanda biraz düşünce olur,utanma olur.Ne yapacaksınız bir de kredi mi çekti adınızaKızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki . Size yazmıştım kv bnm adıma yatan afad taşınma yardım parasına çöktü diye.
Bizi soydu resmen borçlandırip birakti, aldığı parayı da diğer çocuğunun altın hesabında tutuyormuş şaka gibi .
Burda bazı arkadaşlar biliyor depremden sonra maddi olarak çöküşe girdiğimi dertleşmiştik.
En son da bizi borclandirip birakti gibi bisey oldu. Yalan ve hile ile . Yani şimdi şikayet etsem polis alır götürür kadini . Asla beklemezdim hiç böyle bir şey. Eşime diyordum ama bana abartma öyle bisey olmaz diyordu şuan kendide başını taşa vuruyor bir insan annesine güvenmezse daha kime güvenir?
Bildiğin dolandırıcılık yani örgü ören 60 yaşında kadın gelip hayatının dolandırıcılığini bize yapası tuttuYuh diyorum baska birsey demiyorum. Nasil kar etmeyi bekliyor ya. Insan bu devirde kendi kredi cekip kendine boyle bir kar etme durumu yaratamiyor. Ne olacagimiz belli degil secimler olsun gidisat olsun. Size cektirip kendi nasil bunu hedeflemis olabilir aklim almadi.
Esiniz muhakkak konussun. Ole sey olmaz. En kisa zamanda hepsini geri almaya bakin. 2 ay sonra yavrularimiz olucak boyle sey mi olur cok kizdim cok..
Tek akıllı kendisi biz böyle bir kredi odeyebilecek olsak kendimiz çekerdik zaten . Kar etmeden odemicek diye düşünüyoruz bilemiyorum ne yaparız şuan daAyyyyy yeni okudum.Bu bildiğin dolandırıcılık.Eşinin umarım bi planı vardır parayı almak için.Çocuk bekliyorsunuz yani ,insanda biraz düşünce olur,utanma olur.Ne yapacaksınız bir de kredi mi çekti adınızaay ne diyeceğimi bilemedim.
Canım ben 30 da 1 saat 20 dk lık programda yıkıyorumKızçeler kaç derecede kaç dk da yıkıyorsunuzz?bende haziran başında başlarm diye düşündm
Orda 3 kuruşluk kar için kendini mahvetti. Kul hakkı ödenmez o öyle kolay kolay. Allah ıslah etsin.Bildiğin dolandırıcılık yani örgü ören 60 yaşında kadın gelip hayatının dolandırıcılığini bize yapası tuttu
Tek akıllı kendisi biz böyle bir kredi odeyebilecek olsak kendimiz çekerdik zaten . Kar etmeden odemicek diye düşünüyoruz bilemiyorum ne yaparız şuan da
Eminim olay çözülüp ödedikten sonra sizin için yaptım filan derOrda 3 kuruşluk kar için kendini mahvetti. Kul hakkı ödenmez o öyle kolay kolay. Allah ıslah etsin.
Tabi tabii. Pislik kadın ya. Gerçekten söylenecek söz yok. Hadi nalet aldın taşınma parasını krediyi ödememek ne dememEminim olay çözülüp ödedikten sonra sizin için yaptım filan der
Görsen cocuklarim çocuklarım diye gezen cefakar anne sanırsınTabi tabii. Pislik kadın ya. Gerçekten söylenecek söz yok. Hadi nalet aldın taşınma parasını krediyi ödememek ne demem
Bende gidince sorayım en iyisivajinal doğumda daha az kanama oluyor diye okumuştum ama bilmiyorum günlük 6 ped değiştirilir demiş fazla geldi bana, lohusa pedleri de çok pahalı yani
Benim hastanenin websitesinde yazıyor oradan baktım canım, zaten çoğu şeyi onlar verecekmiş bebeğin ve benim kıyafetlerim dahil. Ben de depend tarzı bir şey alacaktım ama lohusa pedi olsun dediler
O tiplerin raconudur o. O hergün dualar etsin ki allah onu yaşlılıkta elden ayaktan koymasın.Görsen cocuklarim çocuklarım diye gezen cefakar anne sanırsın
Valla korkunç .Bu kvler gittikçe daha arsız davranmaya başlıyor.İnsanda biraz bi Allah korkusu olmalı.Hadi sizi geçtim bebişin de hakkına giriyor umarım bi an önce aklı başına gelir .Bildiğin dolandırıcılık yani örgü ören 60 yaşında kadın gelip hayatının dolandırıcılığini bize yapası tuttu
Tek akıllı kendisi biz böyle bir kredi odeyebilecek olsak kendimiz çekerdik zaten . Kar etmeden odemicek diye düşünüyoruz bilemiyorum ne yaparız şuan da
Kendi oğlunu düşünmeyen geliniyle torununu mu düşünecek. Gani gani çıkınca görür o ama anlamaz ne günahım vardı da bunlar oldu diye zırlar.Valla korkunç .Bu kvler gittikçe daha arsız davranmaya başlıyor.İnsanda biraz bi Allah korkusu olmalı.Hadi sizi geçtim bebişin de hakkına giriyor umarım bi an önce aklı başına gelir .
Arar 1 hafta sonra hani hiç aramıyorsun bile der gerçekten pişkin biriO tiplerin raconudur o. O hergün dualar etsin ki allah onu yaşlılıkta elden ayaktan koymasın.
Zaten hakkına girdiği full kendi torunu uzun zamandır kendimize bise almiyorduk planlamiyorduk hep bebeğin eşyası dogumu planliyorduk. Ne diyim ki aileme de anlatamam çok uzulurler iş geçsin çözülsün ancak öyle belki anlatırımValla korkunç .Bu kvler gittikçe daha arsız davranmaya başlıyor.İnsanda biraz bi Allah korkusu olmalı.Hadi sizi geçtim bebişin de hakkına giriyor umarım bi an önce aklı başına gelir .
Kızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki . Size yazmıştım kv bnm adıma yatan afad taşınma yardım parasına çöktü diye.
Bizi soydu resmen borçlandırip birakti, aldığı parayı da diğer çocuğunun altın hesabında tutuyormuş şaka gibi .
Burda bazı arkadaşlar biliyor depremden sonra maddi olarak çöküşe girdiğimi dertleşmiştik.
En son da bizi borclandirip birakti gibi bisey oldu. Yalan ve hile ile . Yani şimdi şikayet etsem polis alır götürür kadini . Asla beklemezdim hiç böyle bir şey. Eşime diyordum ama bana abartma öyle bisey olmaz diyordu şuan kendide başını taşa vuruyor bir insan annesine güvenmezse daha kime güvenir?
Canım. şoktayim resmen, bu ne aymazlık bu ne rahatlıktır yahuEminim olay çözülüp ödedikten sonra sizin için yaptım filan der
Arar 1 hafta sonra hani hiç aramıyorsun bile der gerçekten pişkin biri
Zaten hakkına girdiği full kendi torunu uzun zamandır kendimize bise almiyorduk planlamiyorduk hep bebeğin eşyası dogumu planliyorduk. Ne diyim ki aileme de anlatamam çok uzulurler iş geçsin çözülsün ancak öyle belki anlatırım
Pardon ama hesabınıza yatmıyor mu para? Ayni apartmanda oturuyorsanız kat ittifaki yoksa ilk önce davranan alıyor parayı ama bölüştürmesi lazım isteyın paranızı hakknızKızlar dünden beri moralim o kadar bozuk ki . Size yazmıştım kv bnm adıma yatan afad taşınma yardım parasına çöktü diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?