2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım. şoktayim resmen, bu ne aymazlık bu ne rahatlıktır yahu eşin alsın paranizi, kardeşleriyle falan konuşsun gerekirse benim etim ne budum ne diye, ay şaka gibi yahu , Allah ıslah etsin
Eşim kalp kırıklığını atlattktan sonra almaya çalışacaktır elbet çözülür bu ay annemden alır öderim ama odedigimi söylemem taksidi ki nasıl olsa ödüyorlar demesin . Tespit doğru çok rahat ve pişkin bir kadin

Pardon ama hesabınıza yatmıyor mu para? Ayni apartmanda oturuyorsanız kat ittifaki yoksa ilk önce davranan alıyor parayı ama bölüştürmesi lazım isteyın paranızı hakknız
Benim adıma yattı. Onun adına da yatmış ve yapmadığını söylemiş herkese bunu direkt yazmak istememiştim hukuksuz bir durum olduğu için ama gerçekten şikayet etsem götürürler bunu

Şakaaa napcaasss yaa o kadar öle bite aldık onları üzülürüm bişi olrsa bende 30 derece 40 dklık narinde yıkayayım diye düşünmüştüm. Ben green clean’ in leke çıkarıcısını alcak sanirim bybim

Bu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.

Benim adıma yattı. Onun adına da yatmış ve yapmadığını söylemiş herkese bunu direkt yazmak istememiştim hukuksuz bir durum olduğu için ama gerçekten şikayet etsem götürürler bunu
Elden mi verdiniz parayı ?senın paranı çekemez ki kimliğin olmadan . Ayrı ayrı yatmışsa herkes kendi parasını çeker. Çok ayıp etmiş

Geçmiş olsun pozitif. Güzelce dinlen canım sen. İlerlemesin, bu ara salgın var diyorlar. Hepimiz çok dikkat edelim.

Kendi oğlunu düşünmeyen geliniyle torununu mu düşünecek. Gani gani çıkınca görür o ama anlamaz ne günahım vardı da bunlar oldu diye zırlar.
Doğru da ne biliyim bu kadar vicdansızlık da ilk kez görüyorum belki akıllanır diye ümit ediyorum
Ay evet ailen bencede çok üzülür söyleme .İnşallah çözülür canım
Bende bakayım green clean e.çok lazım olacak galiba
Ay çok geçmiş olsun pozitifimiz.Naptın üşüttün mü acaba

Ay aman o salgın bize gelmesin ya nolur biraz dinleneyim de yemeği dert etmiyorum en kötü kaynanam gelir akşama. O pişirir de inşallah iyi olurum da ben yaparım. Allah'tan çocuklar da büyük kendi işlerini kendi görürler sağol kuzum benim düzelecek gibiyim du bakalim nerden geldiyse bir anda böyle
Geçmiş olsun pozitif. Güzelce dinlen canım sen. İlerlemesin, bu ara salgın var diyorlar. Hepimiz çok dikkat edelim.

Bebeğim bilmiyorum ki noldu... Bugün tuhaf bir beslenme günüydü , saçma sapan yedim ondan olmuş olabilir. Kuzum bu arada başınız sağolsun dün yazacaktım hep bişey girdi araya
Ay çok geçmiş olsun pozitifimiz.Naptın üşüttün mü acaba

Çok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misin
Elden mi verdiniz parayı ?senın paranı çekemez ki kimliğin olmadan . Ayrı ayrı yatmışsa herkes kendi parasını çeker. Çok ayıp etmiş
Evet canım ben kendi hesabıma yatani kendim çektim. Kendisi kendine yatmadigini ihtiyacı olduğunu söyleyip bizdekini istedi . Verdik . Meğer kendine de yatmış fazlasıyla

Çok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misin
Olabilirim kuzum, ya işyerinde üşüdüm farketmeden klimadan. Ya da gece çok sicakliyorum üstüm açık uyuyorum ikisinden biri sanırım ya , beslenmem de duzensizdi bugün

Bastirdilar cnm bana bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi bir sıkıntı yasamadim ben

Geçmiş olsun canım salgın var çok dikkat et çevremde çoğu kişi kusma ishal maalesef

Şuan çok sinirliyim 2 haftadır dışarı çıkmıyorum, bu akşam da canım dışarıdan bir şey çekti dedim gidip yiyip dönelim hemen. Hazırlandım eşimi bekliyorum hala yok delirtecek bu adam beni şeytan diyor alma eve

Yok artık ya isteyin paranızı bu ne yüzsüzlük Hem ihtiyacınız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…