- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.661
Eşim kalp kırıklığını atlattktan sonra almaya çalışacaktır elbet çözülür bu ay annemden alır öderim ama odedigimi söylemem taksidi ki nasıl olsa ödüyorlar demesin . Tespit doğru çok rahat ve pişkin bir kadinCanım. şoktayim resmen, bu ne aymazlık bu ne rahatlıktır yahueşin alsın paranizi, kardeşleriyle falan konuşsun gerekirse benim etim ne budum ne diye, ay şaka gibi yahu , Allah ıslah etsin
Benim adıma yattı. Onun adına da yatmış ve yapmadığını söylemiş herkese bunu direkt yazmak istememiştim hukuksuz bir durum olduğu için ama gerçekten şikayet etsem götürürler bunuPardon ama hesabınıza yatmıyor mu para? Ayni apartmanda oturuyorsanız kat ittifaki yoksa ilk önce davranan alıyor parayı ama bölüştürmesi lazım isteyın paranızı hakknız
ŞakaaaFesti mustelayı eledim .incia ve penaten arasında kaldım hala karar veremedim.Penateni de çok öven var.İva natura da bakayım bi teşekkür ederim
Şekerim ben 30 derecede 30 dk yıkıyorum .Ona rağmen bazıları çok yamulmuş çok üzüldüm
Elden mi verdiniz parayı ?senın paranı çekemez ki kimliğin olmadan . Ayrı ayrı yatmışsa herkes kendi parasını çeker. Çok ayıp etmişBenim adıma yattı. Onun adına da yatmış ve yapmadığını söylemiş herkese bunu direkt yazmak istememiştim hukuksuz bir durum olduğu için ama gerçekten şikayet etsem götürürler bunu
Geçmiş olsun pozitif. Güzelce dinlen canım sen. İlerlemesin, bu ara salgın var diyorlar. Hepimiz çok dikkat edelim.Bu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.
Doğru da ne biliyim bu kadar vicdansızlık da ilk kez görüyorumKendi oğlunu düşünmeyen geliniyle torununu mu düşünecek. Gani gani çıkınca görür o ama anlamaz ne günahım vardı da bunlar oldu diye zırlar.
Ay evet ailen bencede çok üzülür söyleme .İnşallah çözülür canımArar 1 hafta sonra hani hiç aramıyorsun bile der gerçekten pişkin biri
Zaten hakkına girdiği full kendi torunu uzun zamandır kendimize bise almiyorduk planlamiyorduk hep bebeğin eşyası dogumu planliyorduk. Ne diyim ki aileme de anlatamam çok uzulurler iş geçsin çözülsün ancak öyle belki anlatırım
Bende bakayım green clean e.çok lazım olacak galibaŞakaaanapcaasss yaa o kadar öle bite aldık onları üzülürüm bişi olrsa bende 30 derece 40 dklık narinde yıkayayım diye düşünmüştüm. Ben green clean’ in leke çıkarıcısını alcak sanirim bybim
Ay çok geçmiş olsun pozitifimiz.Naptın üşüttün mü acabaBu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.
Geçmiş olsun pozitif. Güzelce dinlen canım sen. İlerlemesin, bu ara salgın var diyorlar. Hepimiz çok dikkat edelim.
Ay çok geçmiş olsun pozitifimiz.Naptın üşüttün mü acaba
Çok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misinBu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.
Evet canım ben kendi hesabıma yatani kendim çektim. Kendisi kendine yatmadigini ihtiyacı olduğunu söyleyip bizdekini istedi . Verdik . Meğer kendine de yatmış fazlasıylaElden mi verdiniz parayı ?senın paranı çekemez ki kimliğin olmadan . Ayrı ayrı yatmışsa herkes kendi parasını çeker. Çok ayıp etmiş
Olabilirim kuzum, ya işyerinde üşüdüm farketmeden klimadan. Ya da gece çok sicakliyorum üstüm açık uyuyorum ikisinden biri sanırım ya , beslenmem de duzensizdi bugünÇok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misin
Bastirdilar cnm bana bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi bir sıkıntı yasamadim benNiye bastırıyo yaasezaryenle mi alakalı bi şey hiç duymadım böyle yapıldığını Lohusa pedi aldım canım onlar daha yumuşak oluyormuş, perineal yırtık olursa çok hassas oluyormuş o bölge çünkü
Bastirdilar cnm bana bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi bir sıkıntı yasamadim ben
Geçmiş olsun canım salgın var çok dikkat et çevremde çoğu kişi kusma ishal maalesefBu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.
Yok artık ya isteyin paranızı bu ne yüzsüzlük Hem ihtiyacınız varÇok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misin
Evet canım ben kendi hesabıma yatani kendim çektim. Kendisi kendine yatmadigini ihtiyacı olduğunu söyleyip bizdekini istedi . Verdik . Meğer kendine de yatmış fazlasıyla
Biraz yumuşak yüz görünce demekki pişkinlik yapıyor anne bile olsaYok artık ya isteyin paranızı bu ne yüzsüzlük Hem ihtiyacınız var
Bana doktorum cuma günü yaptırdı canım, sağlık ocağındakini olmadım ama başka oldumBende vurulmadım dr gerek görmedi ama 1 doz vurulacagım haftaya tr gidiyorum
Gece terlemesi insanı hasta gibi hissettiriyor dikkat et kendineOlabilirim kuzum, ya işyerinde üşüdüm farketmeden klimadan. Ya da gece çok sicakliyorum üstüm açık uyuyorum ikisinden biri sanırım ya , beslenmem de duzensizdi bugün
Benim doktor 34. Haftadan sonra nasıl durduğu önemli dedi evetBenim şuan pozisyonu normalde uygun değilmiş ama erken tabi daha bunun için ne zaman belli 34 ten sonraki duruş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?