2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebeğim bilmiyorum ki noldu... Bugün tuhaf bir beslenme günüydü , saçma sapan yedim ondan olmuş olabilir. Kuzum bu arada başınız sağolsun dün yazacaktım hep bişey girdi araya
Canım çok teşekkür ederiz çok sağol Sana da geçmiş olsun inşallah düzelirsin bir an önce

Beklenen 1 ağustos ama doktorum temmuz diyor yengeç loading

Yediklerimiz etkiliyor ishal olup iyice bağırsaklarını temizledikten sonra toparliyorsun birde kustuysan iyice gelirsin yat uyu dinlen bende bu genelik boyunca üç kere yaşadım bu olayı yediklerimiz dokuyormu artık napıyor birkere tavuk yemiştim istemeyerek o dokadi sakirim bir digerinde cerezi cok kaçırmıştır ama oyle böyle degil kısır yapmıştım canınız çekmesin bulgurunu tam sisirmesimis sanirim oda dokamisti gecesi diğeride cok yemiştim tika basa öyle de olmuştum uc kere tami tamina ondan sonra dikkat ediyorum yediklerime olmamda inşallah insan bitiyor gerçekten anlıyorum senin durumunu. Salginada dikkat edin havalar değişti sicak ti derken birden soğudu falan yağmurlar derken hasta olmayalım kızlar az kaldı ha gayret

Geçmiş olsun canım yemek dokundu heralde

Kızçeler kaç derecede kaç dk da yıkıyorsunuzz? bende haziran başında başlarm diye düşündm
Ben 30 derecede narin programda yıkadım hijyen ayarında da ütüleyip hurçlara kaldırdım canım. Deterjanı kapağın dibinde koydum fazla sinmesin diye dalinde hiç koku yok zaten unibaby yumuşatıcı kullandım çok çok azı bile fazla kokuyor

Kişiye göre değişir kiminde 40 gün olur kiminde 15 gün, ama ilk günler yoğun olur, o yüzden lohusa külodu dediğin depend tarzı bir şeyse ilk 2-3 gün kullanılır, sonra normal ped yeter bir süre sonra kanama değil de sarı akıntıya dönüyor, saydıklarım yeter de artar bile canım

Bu kadar neye ihtiyacı var bunu anlamadım ben canım hem kredi çektiriyor hem size yatan parayı istiyor nasıl bir geçim sıkıntısı var yoksada sizi nasıl kandırdı bu derece yani benim kocam kredi çekse anasına vermeye kıyamet kopar anasının ihtiyacı vardır o zaman ihtiyacı neyse gider alabilir ama o kadar para vermek kredi çekmek çok uç noktalar

Sağol canım, yok depend değil böyle boxer gibi fileli içine pedi ben yerleştiricem. Daha fazlası lazım olursa eşim gidip alır artık doğum sonrası

Onlar da taşındı masraf oldu vs diyerek ilk parati istediler canım. Sonra bikac yere borcumuz kaldı tasinirken eşyaları bizden eski olduğu için çoğu yenilencek filan diyerek istedi. Eşimin kredi notu düşüktü son zamanlarda kredi çıkmamıştı kadının şansına denedi cikti . Meblağ büyük değil bize göre çok. Bir de taksit gelmeden hemn ödeyeceğini söylemişti halbuki şimdi taksit geldi yinede ödemedi. Ben de istemedim ama çok karışmadım yoktan yere aklıma gelenleri söylesem ben haksız oluyordum ama iste gördük ki anne de olsa guvenilmiyor bazı karakter tiplerine

DuckQueen bir de anladim ki bu konuda , onceden calisiyordum simdi calismiyorum esim calisiyor ve ben calismadigim icin zor durumdayiz psikolojisi var bende galiba . O calisiyor çok karismayayim diye eziklenip fazla ses etmedim zaten burnumdan geldi bebeğim 6 aylık olunca nerde iş bulursam orda çalışacağım valla

İdare edeceğiz ıkınma durumuna korkum ben, bebişim iyi olsun razıyım valla kıyamam ona ben
Bebeğimizin kabızlık ıkınmasından etkilenme ihtimali çok düşük kuzum, saatlerce ıkınmak lazım belki. Ikınmanın en büyük zararı hemoroid ya da özellikle çatlak açısından sana olur Ikınmıyoruz, çatlaktan arkamıza bakmadan kaçıyoruz.

Kızlar dünkü uyuşmazlık aşısı sonrası bugün bebek çok hareketsizdi, çok az hissettim. Sizce normal midir ya öyle mi denk gelmiştir napayım ben

Sağol canım, yok depend değil böyle boxer gibi fileli içine pedi ben yerleştiricem. Daha fazlası lazım olursa eşim gidip alır artık doğum sonrası
Öyle canım çok telaş etmemek gerek, bir de karın bastırma olayı sezeryanda pıhtılaşma ihtimali arttığı için kan aksın diye yapabiliyorlar, benim normal doğumdu yaşamadım gerek de kalmadı, ilk zamanlar kanama olması belli bir seviyeyeyi aşmamak üzere istenen bir durum, bir de rahim masajı var doğum gerçekleştiği an ebeler gösteriyor, karnına dairesel hareketlerle masaj yapıyorsun rahim çabuk toparlansin diye

Kuzum tüm gün yatıyorsun zaten temiz içeriklisini bul da bize de söyle bari
Tüm gün yatıyorsun zaten mi evet çok haklısınız tüm gün yatıyorum ama zannettiğiniz kadar keyifli ve gülerek bahsedilecek bi durum olmuyor bazen bulursam söylerim tabi

Parası olmayana borcu olana her miktar sıkıntı canım onlar eşya için istemiş sizde bebek var bebek geliyor yani başlı başına bir masraf biz iki kişi çalışıyoruz ev kredisi falan anca yetiyor şuanki ekonomide daha bebeğe alışveriş e başlamadık bile durumunuz olmadığı halde annedir diye yapmışsınız yazık gerçekten inşallah hepimiz yanılırız da üstüne yatmaz kadın böyle annelere inanamıyorum ya benim de ablamın kv si düğün altınlarını kuyumcudan çalmıştı düğün yaptık borç diyerekten Allah’a havale ediyorum böylelerini hele hamile gelinine yaptığına bak

Aslan burcu anası ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…