- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.681
Canım çok teşekkür ederiz çok sağolBebeğim bilmiyorum ki noldu... Bugün tuhaf bir beslenme günüydü , saçma sapan yedim ondan olmuş olabilir. Kuzum bu arada başınız sağolsun dün yazacaktım hep bişey girdi araya
Beklenen 1 ağustos ama doktorum temmuz diyor yengeç loadingbeklenen doğum tarihin yengeçe göz kırpıyo gibi ama canım
ay olsunda inat olsun gurur olsun. insanlar onun için çabalasın o insanlar için değil. her işi kendi yapmaya kalkmasın ne bilim bunların hepsi başak burcundan dolayı mı bilmem de bazı huyları bana benzemesin diye çok çabalıcam
Yediklerimiz etkiliyor ishal olup iyice bağırsaklarını temizledikten sonra toparliyorsun birde kustuysan iyice gelirsin yat uyu dinlen bende bu genelik boyunca üç kere yaşadım bu olayı yediklerimiz dokuyormu artık napıyor birkere tavuk yemiştim istemeyerek o dokadi sakirim bir digerinde cerezi cok kaçırmıştır ama oyle böyle degil kısır yapmıştım canınız çekmesin bulgurunu tam sisirmesimis sanirim oda dokamisti gecesi diğeride cok yemiştim tika basa öyle de olmuştum uc kere tami tamina ondan sonra dikkat ediyorum yediklerime olmamda inşallah insan bitiyor gerçekten anlıyorum senin durumunu. Salginada dikkat edin havalar değişti sicak ti derken birden soğudu falan yağmurlar derken hasta olmayalım kızlar az kaldı ha gayretAy aman o salgın bize gelmesin ya nolurbiraz dinleneyim de yemeği dert etmiyorum en kötü kaynanam gelir akşama. O pişirir de inşallah iyi olurum da ben yaparım. Allah'tan çocuklar da büyük kendi işlerini kendi görürler sağol kuzum benim düzelecek gibiyim du bakalim nerden geldiyse bir anda böyle
Geçmiş olsun canım yemek dokundu heraldeBu akşam da ben pert oldum kızlar , eve gelip tavuklu pilav cacık yapacaktım canınız çekmesin, ay kalkamadım yerimden. Bı kalkayim dedim ishal gibi wc ye koştum, biraz da midem bulanıyor, biraz dinlenip yeniden kalkmayı deneyeceğim. Eşim dışardan söyledi yemeği.ben yemek falan istemiyorum zaten bu tuhaf midem.
İlk kıyafet geldiğinde ben de ağlamıştım küçücükler diyeAlışveriş yapmaya başladım bebeğimin kıyafetleri geldikçe oturup ağlıyorumküçücükler
Ben 30 derecede narin programda yıkadım hijyen ayarında da ütüleyip hurçlara kaldırdım canım. Deterjanı kapağın dibinde koydum fazla sinmesin diye dalinde hiç koku yok zaten unibaby yumuşatıcı kullandım çok çok azı bile fazla kokuyorKızçeler kaç derecede kaç dk da yıkıyorsunuzz?bende haziran başında başlarm diye düşündm
Kuzum tüm gün yatıyorsun zaten temiz içeriklisini bul da bize de söyle baribugün aklıma leke çıkarıcı almadığım geldi.İş yerinden bi arkadaşım en çok leke çıkarıcıya ihtiyaç duyacaksın demiştionda da temiz içerik mi arayacağım
Canım aynısını olduk dimi tetanoz boğmacaBana doktorum cuma günü yaptırdı canım, sağlık ocağındakini olmadım ama başka oldum
Kişiye göre değişir kiminde 40 gün olur kiminde 15 gün, ama ilk günler yoğun olur, o yüzden lohusa külodu dediğin depend tarzı bir şeyse ilk 2-3 gün kullanılır, sonra normal ped yeter bir süre sonra kanama değil de sarı akıntıya dönüyor, saydıklarım yeter de artar bile canımKızlar doğum sonrası ne kadar süre kanama oluyor acaba, hastaneden 20 tane ped verilecekmiş ben de 12li paket aldım bi tane, 10lu kullan at lohusa külodu bir de. Bu kullan atları her seferinde değiştirmek gerekir mi bi de pedleri normal iç çamaşırına koyabilir miyim? Günlük kaç tane gider sizce. Hastanede kalışım max 3 gün.
Bu kadar neye ihtiyacı var bunu anlamadım ben canım hem kredi çektiriyor hem size yatan parayı istiyor nasıl bir geçim sıkıntısı var yoksada sizi nasıl kandırdı bu derece yani benim kocam kredi çekse anasına vermeye kıyamet kopar anasının ihtiyacı vardır o zaman ihtiyacı neyse gider alabilir ama o kadar para vermek kredi çekmek çok uç noktalarÇok geçmiş olsun, acaba terleyip üşümüş olabilir misin
Evet canım ben kendi hesabıma yatani kendim çektim. Kendisi kendine yatmadigini ihtiyacı olduğunu söyleyip bizdekini istedi . Verdik . Meğer kendine de yatmış fazlasıyla
Sağol canım, yok depend değil böyle boxer gibi fileli içine pedi ben yerleştiricem. Daha fazlası lazım olursa eşim gidip alır artık doğum sonrasıKişiye göre değişir kiminde 40 gün olur kiminde 15 gün, ama ilk günler yoğun olur, o yüzden lohusa külodu dediğin depend tarzı bir şeyse ilk 2-3 gün kullanılır, sonra normal ped yeter bir süre sonra kanama değil de sarı akıntıya dönüyor, saydıklarım yeter de artar bile canım
Onlar da taşındı masraf oldu vs diyerek ilk parati istediler canım. Sonra bikac yere borcumuz kaldı tasinirken eşyaları bizden eski olduğu için çoğu yenilencek filan diyerek istedi. Eşimin kredi notu düşüktü son zamanlarda kredi çıkmamıştı kadının şansına denedi cikti . Meblağ büyük değil bize göre çok. Bir de taksit gelmeden hemn ödeyeceğini söylemişti halbuki şimdi taksit geldi yinede ödemedi. Ben de istemedim ama çok karışmadım yoktan yere aklıma gelenleri söylesem ben haksız oluyordum ama iste gördük ki anne de olsa guvenilmiyor bazı karakter tiplerineBu kadar neye ihtiyacı var bunu anlamadım ben canım hem kredi çektiriyor hem size yatan parayı istiyor nasıl bir geçim sıkıntısı var yoksada sizi nasıl kandırdı bu derece yani benim kocam kredi çekse anasına vermeye kıyamet kopar anasının ihtiyacı vardır o zaman ihtiyacı neyse gider alabilir ama o kadar para vermek kredi çekmek çok uç noktalar
Bebeğimizin kabızlık ıkınmasından etkilenme ihtimali çok düşük kuzum, saatlerce ıkınmak lazım belki. Ikınmanın en büyük zararı hemoroid ya da özellikle çatlak açısından sana olurİdare edeceğiz ıkınma durumuna korkum ben, bebişim iyi olsun razıyım valla kıyamam ona ben
Öyle canım çok telaş etmemek gerek, bir de karın bastırma olayı sezeryanda pıhtılaşma ihtimali arttığı için kan aksın diye yapabiliyorlar, benim normal doğumdu yaşamadım gerek de kalmadı, ilk zamanlar kanama olması belli bir seviyeyeyi aşmamak üzere istenen bir durum, bir de rahim masajı var doğum gerçekleştiği an ebeler gösteriyor, karnına dairesel hareketlerle masaj yapıyorsun rahim çabuk toparlansin diyeSağol canım, yok depend değil böyle boxer gibi fileli içine pedi ben yerleştiricem. Daha fazlası lazım olursa eşim gidip alır artık doğum sonrası
Tüm gün yatıyorsun zaten miKuzum tüm gün yatıyorsun zaten temiz içeriklisini bul da bize de söyle bari
Parası olmayana borcu olana her miktar sıkıntı canım onlar eşya için istemiş sizde bebek var bebek geliyor yani başlı başına bir masraf biz iki kişi çalışıyoruz ev kredisi falan anca yetiyor şuanki ekonomide daha bebeğe alışveriş e başlamadık bile durumunuz olmadığı halde annedir diye yapmışsınız yazık gerçekten inşallah hepimiz yanılırız da üstüne yatmaz kadınOnlar da taşındı masraf oldu vs diyerek ilk parati istediler canım. Sonra bikac yere borcumuz kaldı tasinirken eşyaları bizden eski olduğu için çoğu yenilencek filan diyerek istedi. Eşimin kredi notu düşüktü son zamanlarda kredi çıkmamıştı kadının şansına denedi cikti . Meblağ büyük değil bize göre çok. Bir de taksit gelmeden hemn ödeyeceğini söylemişti halbuki şimdi taksit geldi yinede ödemedi. Ben de istemedim ama çok karışmadım yoktan yere aklıma gelenleri söylesem ben haksız oluyordum ama iste gördük ki anne de olsa guvenilmiyor bazı karakter tiplerine
Aslan burcu anasıElizabethHarmon kızlar bende başak burcuyum ve çok memnunum benim kız aslan burcu ama bana kok sokturuyor inanın çok fena okadar inatki dediğini yapmadiğimda 1 saat ağladığı benimle inatlaştığını bilirim benden kat kat inat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?