2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allahım bundan daha fazlası olamaz herhalde dediğim ger an başka bir olay geliyor. Allah kalplerine iyilik versin bu nedir ua

Tüm gün yatıyorsun zaten mi evet çok haklısınız tüm gün yatıyorum ama zannettiğiniz kadar keyifli ve gülerek bahsedilecek bi durum olmuyor bazen bulursam söylerim tabi
Her türlüsü zor canım ya ben mesela gece yatamıyorum her yanım ağrıyor gündüzde iş teyken oturmak ölüm yerimden kalkamıyorum belim popom hiç biryerim tutmuyor otursan olmuyor yatsan olmuyor napcaz bilemedim ama evde olmak isterdim bak o açıdan birşeyleri araştırcak okuyacak vakit bulamıyorum bende kaç gündür alınacaklar listesi yapcam yeni evliyim evde bi ton eksik var beynimde dolanıyor evim dubleks çocuğumun odası yok nereyi oda yapcam plan yapmaya bile vaktim olmadı yoğunluktan

Yavrum girişince o kadar hızlı ilerliyor ki. Zaten 3 aşağı 5 yukarı neler alacağın belli. Olduğu kadar alırsın gerisi doğunca ihtiyaç olunca alınır.

Sorma festim neler var yani
Üzüldüğüm nokta ne biliyor musun?
İyi niyetili insanları buluyor hep bunlar. Chanandler Bong cazgır biri olsaydı onun alnını karışlardı ne koca ne birşey dinlemez bacağına tükürürdü. (Şikayet edenle küserim dhhdhjdj ) bunu bildiği için bu kadar rahat iyilik kisvesi altında hamile kadını üzebildi. Saçını eline dolayacak bir gelini olsaydı da bunları yapsaydı bir görürdü anyayı konyayı. Yılan.

Sağlıklı ve evde olmak evet çok güzel olabilirdi bende çok isterdim.Hatta inanır mısın dün işe gitmek istiyorum diye ağladım ben biraz hiperaktifim,bu zamana kadar işten ve ev işlerinden yorulduğumdan falan hiç bahsetmedim yani şu an evimin işini görememek bile beni deli ediyor o yüzden keyifli değil benim için.Yoğunluğu hareket halinde olmayı hep seviyordum.O yüzden bana zulüm şu an

vajinal doğumda daha az kanama oluyor diye okumuştum ama bilmiyorum günlük 6 ped değiştirilir demiş fazla geldi bana, lohusa pedleri de çok pahalı yani
Ben de bebek bezi kullanmıştım ,40 i'm çıktığı gibi regl olmuştum
Allah kolaylık versin çok üzüldüm cidden. İnsAllah en kısa zamanda halledersiniz.

Yok canım üstüne yatamaz anca böyle oteliyor işte altın filan almış. Muhtemelen yükselmesini kâr etmesini bekliyor ödeme için . Ama biliyor bizi kıran üzen durumları bildiği halde bu duruma sokması
Bak sen gör bundan sonra bende cazgir olucam. Kız valla salak gibi görünüyorum ama değilim yani Bi eziklik psikolojisi oldu çalışmıyorum diye çok karışmak istemedim başıma bunlar geldi . Ama artık sesimi daha çok cikaricam bunlar premmsesslikten anlamiyo insanı salak sanıyorlar

seni çok iyi anlıyorum. Bende 6 ay ücretsize ayrılacağım dönem için endişeliydim. Sonra dedim ki festi sen bu adamla iyi günde kötü günde diye söz verdin. Ve konu bebeğinizin bakımı. Saçmalama kendine gel. Baktın olmuyor dönersin. Salak salak triplere girme. Senin içinde aynı şey geçerli. Hayatımızı paylaştığımız insanlar kocalarımız. O psikolojiden çık bebeğim. O şuan çalışıyorsa sende ev işi yapıyorsun onun bakımını sağlıyorsun. Çalışsna bu kada rrshat olamazdı. Kendi kendimizi bunaltıyoruz bazen.

Valla bu kadına seni doldurmak gibi olmasın ama ben olsam yağmurlu havada su vermem. O parayı ondan söke söke alırım. Ondan ssonra bidaha görüşmem.

Yine kocanda çok şanslı bak önüne geçmiyorsun. Kalp kırıklığının geçmesini bekliyorsun. Ben olsam kalp malp sallamam mesela, napacaksın diye diye yerim. Verdiği cevaplar beni tatmin etmezse sazı elime alırım. Sonra da kayıran allah o kenafir kadını kayırsın.

Ama şükretsinler ki sensin karşılarında ki narin kelebeksin.

Baktık

11/7 çıktı. ,
O zaman en iyi gelicek sey Ilık bi duş ve uyku kuzum. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hepimizi zaman zaman üzen şeyler var maalesef yanındayız

Yavrum girişince o kadar hızlı ilerliyor ki. Zaten 3 aşağı 5 yukarı neler alacağın belli. Olduğu kadar alırsın gerisi doğunca ihtiyaç olunca alınır.
İnşallah canım ya iş yerinde yerime birinide bulamadılar hala ona da ayrı stres oluyorum ve o kadar çok yapacağım şey var ki plan program olmayınca her biri beynimde dönüp duruyor.bide dün rüyamda ne gördüm şu ağız mendillerinin tanesi 100 tl olmuştu ekonomi kabusum oldu çıktı

Tabi canım kızın iyi olduğunu ses çıkarmayacağını anlamış cazgır görseydi yanaşamazdı

Oyş kıyamam ben hep tembeldim yatıştaydım şimdi hem iş hem ağrılar bana zor geldi .inşallah hemen sağlığına kavuşursun kuzum da dönersin işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…