- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.557
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.701
Allahım bundan daha fazlası olamaz herhalde dediğim ger an başka bir olay geliyor. Allah kalplerine iyilik versin bu nedir uaParası olmayana borcu olana her miktar sıkıntı canım onlar eşya için istemiş sizde bebek var bebek geliyor yani başlı başına bir masraf biz iki kişi çalışıyoruz ev kredisi falan anca yetiyor şuanki ekonomide daha bebeğe alışveriş e başlamadık bile durumunuz olmadığı halde annedir diye yapmışsınız yazık gerçekten inşallah hepimiz yanılırız da üstüne yatmaz kadınböyle annelere inanamıyorum ya benim de ablamın kv si düğün altınlarını kuyumcudan çalmıştı düğün yaptık borç diyerekten Allah’a havale ediyorum böylelerini hele hamile gelinine yaptığına bak
Her türlüsü zor canım ya ben mesela gece yatamıyorum her yanım ağrıyor gündüzde iş teyken oturmak ölüm yerimden kalkamıyorum belim popom hiç biryerim tutmuyor otursan olmuyor yatsan olmuyor napcaz bilemedimTüm gün yatıyorsun zaten mievet çok haklısınız tüm gün yatıyorum ama zannettiğiniz kadar keyifli ve gülerek bahsedilecek bi durum olmuyor bazen bulursam söylerim tabi
Sorma festim neler var yaniAllahım bundan daha fazlası olamaz herhalde dediğim ger an başka bir olay geliyor. Allah kalplerine iyilik versin bu nedir ua
Yavrum girişince o kadar hızlı ilerliyor ki. Zaten 3 aşağı 5 yukarı neler alacağın belli. Olduğu kadar alırsın gerisi doğunca ihtiyaç olunca alınır.Her türlüsü zor canım ya ben mesela gece yatamıyorum her yanım ağrıyor gündüzde iş teyken oturmak ölüm yerimden kalkamıyorum belim popom hiç biryerim tutmuyor otursan olmuyor yatsan olmuyor napcaz bilemedimama evde olmak isterdim bak o açıdan birşeyleri araştırcak okuyacak vakit bulamıyorum bende kaç gündür alınacaklar listesi yapcam yeni evliyim evde bi ton eksik var beynimde dolanıyor evim dubleks çocuğumun odası yok nereyi oda yapcam plan yapmaya bile vaktim olmadı yoğunluktan
Üzüldüğüm nokta ne biliyor musun?Sorma festim neler var yani
Sağlıklı ve evde olmak evet çok güzel olabilirdi bende çok isterdim.Hatta inanır mısın dün işe gitmek istiyorum diye ağladımHer türlüsü zor canım ya ben mesela gece yatamıyorum her yanım ağrıyor gündüzde iş teyken oturmak ölüm yerimden kalkamıyorum belim popom hiç biryerim tutmuyor otursan olmuyor yatsan olmuyor napcaz bilemedimama evde olmak isterdim bak o açıdan birşeyleri araştırcak okuyacak vakit bulamıyorum bende kaç gündür alınacaklar listesi yapcam yeni evliyim evde bi ton eksik var beynimde dolanıyor evim dubleks çocuğumun odası yok nereyi oda yapcam plan yapmaya bile vaktim olmadı yoğunluktan
Ben de bebek bezi kullanmıştım ,vajinal doğumda daha az kanama oluyor diye okumuştum ama bilmiyorum günlük 6 ped değiştirilir demiş fazla geldi bana, lohusa pedleri de çok pahalı yani
Allah kolaylık versin çok üzüldüm cidden. İnsAllah en kısa zamanda halledersiniz.DuckQueen bir de anladim ki bu konuda , onceden calisiyordum simdi calismiyorum esim calisiyor ve ben calismadigim icin zor durumdayiz psikolojisi var bende galiba . O calisiyor çok karismayayim diye eziklenip fazla ses etmedim zaten burnumdan geldi bebeğim 6 aylık olunca nerde iş bulursam orda çalışacağım valla
Yok canım üstüne yatamaz anca böyle oteliyor işte altın filan almış. Muhtemelen yükselmesini kâr etmesini bekliyor ödeme için . Ama biliyor bizi kıran üzen durumları bildiği halde bu duruma sokmasıParası olmayana borcu olana her miktar sıkıntı canım onlar eşya için istemiş sizde bebek var bebek geliyor yani başlı başına bir masraf biz iki kişi çalışıyoruz ev kredisi falan anca yetiyor şuanki ekonomide daha bebeğe alışveriş e başlamadık bile durumunuz olmadığı halde annedir diye yapmışsınız yazık gerçekten inşallah hepimiz yanılırız da üstüne yatmaz kadınböyle annelere inanamıyorum ya benim de ablamın kv si düğün altınlarını kuyumcudan çalmıştı düğün yaptık borç diyerekten Allah’a havale ediyorum böylelerini hele hamile gelinine yaptığına bak
Bak sen gör bundan sonra bende cazgir olucam. Kız valla salak gibi görünüyorum ama değilim yaniÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun?
İyi niyetili insanları buluyor hep bunlar.Chanandler Bong cazgır biri olsaydı onun alnını karışlardı ne koca ne birşey dinlemez bacağına tükürürdü. (Şikayet edenle küserim dhhdhjdj ) bunu bildiği için bu kadar rahat iyilik kisvesi altında hamile kadını üzebildi. Saçını eline dolayacak bir gelini olsaydı da bunları yapsaydı bir görürdü anyayı konyayı. Yılan.
Canım tansiyon olmasın baktirsan bir ? Sana ne oldu ? Malum burayı bir derdim var forumuna çevirdim bugün,Bugün kötü bir gün geçirdim ..ailevi . Başımın arkası çatlıyorparol da etki etmediiii
seni çok iyi anlıyorum. Bende 6 ay ücretsize ayrılacağım dönem için endişeliydim. Sonra dedim ki festi sen bu adamla iyi günde kötü günde diye söz verdin. Ve konu bebeğinizin bakımı. Saçmalama kendine gel. Baktın olmuyor dönersin. Salak salak triplere girme. Senin içinde aynı şey geçerli. Hayatımızı paylaştığımız insanlar kocalarımız. O psikolojiden çık bebeğim. O şuan çalışıyorsa sende ev işi yapıyorsun onun bakımını sağlıyorsun. Çalışsna bu kada rrshat olamazdı. Kendi kendimizi bunaltıyoruz bazen.Bak sen gör bundan sonra bende cazgir olucam. Kız valla salak gibi görünüyorum ama değilim yaniBi eziklik psikolojisi oldu çalışmıyorum diye çok karışmak istemedim başıma bunlar geldi . Ama artık sesimi daha çok cikaricam bunlar premmsesslikten anlamiyo insanı salak sanıyorlar
Tansiyon muhtemelen. Ölçebilme durumun var mı? Buz koy ensene o iyi gelir. Anlatmak istersen dinlerim kuzumzzBugün kötü bir gün geçirdim ..ailevi . Başımın arkası çatlıyorparol da etki etmediiii
Allah başa vermesin.Sorma festim neler var yani
Canım tansiyonuna bi bak bence Parol etki etmediyse tansiyon olabilirBugün kötü bir gün geçirdim ..ailevi . Başımın arkası çatlıyorparol da etki etmediiii
11/7 çıktı. ,Canım tansiyonuna bi bak bence Parol etki etmediyse tansiyon olabilir
O zaman en iyi gelicek sey Ilık bi duş ve uyku kuzum. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hepimizi zaman zaman üzen şeyler var maalesef yanındayızBaktık
11/7 çıktı. ,
İnşallah canım ya iş yerinde yerime birinide bulamadılar hala ona da ayrı stres oluyorum ve o kadar çok yapacağım şey var ki plan program olmayınca her biri beynimde dönüp duruyor.bide dün rüyamda ne gördüm şu ağız mendillerinin tanesi 100 tl olmuştuYavrum girişince o kadar hızlı ilerliyor ki. Zaten 3 aşağı 5 yukarı neler alacağın belli. Olduğu kadar alırsın gerisi doğunca ihtiyaç olunca alınır.
Tabi canım kızın iyi olduğunu ses çıkarmayacağını anlamış cazgır görseydi yanaşamazdıÜzüldüğüm nokta ne biliyor musun?
İyi niyetili insanları buluyor hep bunlar.Chanandler Bong cazgır biri olsaydı onun alnını karışlardı ne koca ne birşey dinlemez bacağına tükürürdü. (Şikayet edenle küserim dhhdhjdj ) bunu bildiği için bu kadar rahat iyilik kisvesi altında hamile kadını üzebildi. Saçını eline dolayacak bir gelini olsaydı da bunları yapsaydı bir görürdü anyayı konyayı. Yılan.
Oyş kıyamamSağlıklı ve evde olmak evet çok güzel olabilirdi bende çok isterdim.Hatta inanır mısın dün işe gitmek istiyorum diye ağladımben biraz hiperaktifim,bu zamana kadar işten ve ev işlerinden yorulduğumdan falan hiç bahsetmedim yani şu an evimin işini görememek bile beni deli ediyor o yüzden keyifli değil benim için.Yoğunluğu hareket halinde olmayı hep seviyordum.O yüzden bana zulüm şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?