2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hiç öyle düşünme canım siz evlisiniz o imza atıldığı an onun parası tamamen senin geçim sıkıntısı ortak sonuçta seninle evliyse her kuruşunda söz hakkına sahipsin.bak eşim benim aldığım harcadığım parayı incelemez ama ben onun kredi kartı ekstresine kadar incelerim. Evimizin çocuğumun rızkını birilerine yediriyor mu diye çünkü erkekler biraz saf olabiliyor

Doğru düzgün oturup konusamadan da ise gitti eşim gece 1 de gelecek . Artık napacaksin diye bu gece yerim onu . Nazik olmak birsey kazandırmıyor maalesef dediğin gibi davranmam lazım benim de .
Doldurmak ne kuzum zaten doluydum aslında pek hoşlanmıyorum kv den ama ses etmiyordum hiç. Bundan sonra benden selam bile zor görürler
Doğru diyorsun aslinda bakmak lazim . Bu olay da ikimize ders olmuş oldu eşimle. Yediriyorduysa da artık yedirmez annesine

Eminim ki daha değerli olursun. Kırkmaktan üzmekten korkarlar en azından. Hakedene hakettiği gibi davranmak lazım yoksa adalet dengesi şaşıyor insanın. Ben birisine sırf büyük diye anne baba diye saygı duyulmasına ve her yaptığı pisliğe boyun eğilmesine karşıyım. Hayat görüşüme ters. Bu sefer iyiliği hakeden insanla haketmeyen insan aynı kefeye koyuluyor. Hakeden insanın günahı ne?
Sen bebeğini ne kendini çok yormadan hallet bu işi. Önemli olan ikinizsiniz. Kocan mecbur halledecek ve tavrını koyacak kusura bakmasın. İnsan utanır ya. Abi torunun gelşyor bu kız senin torununu taşıyor yazıktır.

Tüm gün yatıyorsun zaten mi evet çok haklısınız tüm gün yatıyorum ama zannettiğiniz kadar keyifli ve gülerek bahsedilecek bi durum olmuyor bazen bulursam söylerim tabi
Asla keyifli bir şey olduğunu düşünerek yazmadım ne kadar sıkıntılı stresli olduğunu tahmin edebiliyorum ki tüp bebek süreciyle bu günlere geldim. Samimiyetine sığınarak espri olarak yazmıştım kusura bakma

Aynı ben direkt yüzlerine eşimin annesi babası olduğunuz için size asla saygı duymam saygı kazanılır bende dedim hemde evliliğin ilk aylarında bana karşı yanlışlarıda olmadı çok şükür daha ve eşimin ailesi diye alttanda almam kapı dışında kalır diye baştan verdim lafımı valla

Bende de öyle. Kendi aileme de böyleyim ama. Hayat görüşüm bu insan ayırmam. Kız benim içime de aslan burcu öu kaçtı acaba jdjdjdjjd

Hakedene hakkettiği gibi davranmak konusunda o kadar haklısın ki mizacım bu sekil değil ama onlara karşı öyle olucam en azından.
Inan ki eş ailesi diye değil sadece insanlar diye saygı duyuyordum sonra tabi eşim arada kalmasın üzülmesin vs . Ama yeter bea noktasına geldim . Sana da bravo valla iyi etmişsin soylediklerinle takdir ettim örnek aldim

Bende de öyle. Kendi aileme de böyleyim ama. Hayat görüşüm bu insan ayırmam. Kız benim içime de aslan burcu öu kaçtı acaba jdjdjdjjd
Hahahh bu bence hayat görüşünden kaynaklı canım o değilde ben bu kocayı öldürcem horlama uyumuştuk taklidi yapıyordu bende güldüm öyle horlanır mı diye gelmiş bana sen gece böyle horluyorsun diyor bende bu göbekle sende horlarsın dedim kilo ver demez mi bana bu göbek kilomu dedim ben demiyorum doktor dedi diyor tekmeyle attım aşşağı yataktan ama hırsımı alamadım

Bizimkiler doğulu canım mecburdum yani baştan söylemeye beni diğer gelinler gibi bilmesinler alttan alır lafını sakınır kocasından çekinir diye düşünmesinler istedim.

Hep söylüyorum zorla ümüğünü sıktıracak sana hdjdjjdjdjdjdjjd

Bizimkiler doğulu canım mecburdum yani baştan söylemeye beni diğer gelinler gibi bilmesinler alttan alır lafını sakınır kocasından çekinir diye düşünmesinler istedim.
İster lafla ister hareketle bu düşünceyi geçirmek lazım ben gecirememişim demekki . Burdaki yorumlardan anladım gerçekten bunlara karşı yumuşak kalmışım. Doğulu ailelerde biraz daha ataerkillik oluyor doğru. Bunlar batılı da ne oldu batılı batılı dolandırdı beni

Bence o insan değil, yılan.
Gerçekten bunun asla toleransı yok. Ne münasebet ya. Allah korusun ya çok üzülsen strese girsen tansiyonun çıksa ne halt edicek. İnsan torununu düşünür. Veya kocanla tartışsanız aile birliğiniz zedelense ne olacak. Ama işte arkadşaım yapmayacağını biliyor ya ondan at koşturuyor. O at tepsin onu.

Aile birliğimiz hiç umurunda değildir bunu önceden de tahmin ederim bilirim . Ama şunu anladım ki çocuğuyla torunu da umrunda değilmiş. Tabi yarın bir gün ağlamaya başlar evladım oğluşum diye

Yumuşak olma bacım gaz vermekse gaz veriyorum valla kocanın üstüne çok gitme ama kv için aynı şey diyemiyorum parçala

Aile birliğimiz hiç umurunda değildir bunu önceden de tahmin ederim bilirim . Ama şunu anladım ki çocuğuyla torunu da umrunda değilmiş. Tabi yarın bir gün ağlamaya başlar evladım oğluşum diye
Burda belirleyici nokta kocan canım. O anamda anam moduna girerse işin zor, girmezse hiç sallama. Ötede ağla dersin geçer. Ya bende erkek annesi olucam yemin ediyorum bak çocuğumun tırnağına zarar versin birisi boğuveririm. Ama böyle ailesiymiş sevdiğiymiş hele ki torunumu taşıyan kadına ne biliyim el üzerinde tutarım. Bunlar insan değil. Maddiyatla vuruyor oğlunu. Hepinizi geçtim o adam o üzüntüyle işe gitti kafası yerinde değil allahım korusun birşey olsa o stresle üzüntüyle ne yapacak. Abi kilo kilo altın mı aldı da kar edecek. 3 kuruş içib yaptığına bak. Övür kardeşleri de adam değil. Benim annem kardeşime böyle birşey yapsın önce ben alnını karışlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…