2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yumuşak olma bacım gaz vermekse gaz veriyorum valla kocanın üstüne çok gitme ama kv için aynı şey diyemiyorum parçala
yok valla gaza ihtiyacım varmış yani . Eşime az önce yazdım bundan sonra beni hicbirsey için zorlama eskisi gibi olamam dedim. Kendi gider görürse kendi gitsin ben istemiyorum artık. Hele paramı kurtarayım o zaman tam çizgiyi çizayim üstlerine.
Evet sanki hepsinin aklı tutulmuş biri de çıkıp bu yanlış dememiş mi ? Aptallık genetik değildir umuyorum ki , 3 kuruş paraya ne altın aldi bilemem . 40 yıldır kenara 1 çeyrek koymamış benden kopardigiyla birikm yapmak haspam boğazında kalsın inş

Zorla şirazeni kaydırdık hdjdjd DuckQueen
Bebeğim dur sakin ol. Olaylar senin lehine bak şimdi.

1. Eşek gibi o parayı verecek. Vermedi mi?
2. Hayatınızdan defolup gidecek. Her yönden sen kardasın. Zaten çokta sevmiyormuşsun. Hiç kayıp yok. Kocanın gözü açılmış olucak.

Ya ben pek yatırım niyeti olduğunu düşünmüyorum. Meblağ az diyorsun çünkü. 50 bin olsa 40 gram alır. Değmez bu pisliğe. Birine vermiş olmasın aileden?

Yok yok kimseye vermedi , ah bide vermiş olsa o zaman gerçekten saçını yolarım. Küçük insan küçük hesap yapmış işte Canım sen ben yapmayız ama yapmış. 40 gramın altın yükselince karı ne olacak bu kadar çirkefliğe degermi

Ayol yazık günah. Alçaldığı seviyeye bak. Neyse bebeğim senin için rahat olsun. Her türlü kazançtasın. İnşallah kocan anacılık yapmaz sinirini bozmaz. Gerisi her türlü hallolur

Ayol yazık günah. Alçaldığı seviyeye bak. Neyse bebeğim senin için rahat olsun. Her türlü kazançtasın. İnşallah kocan anacılık yapmaz sinirini bozmaz. Gerisi her türlü hallolur
Aynen öyle en azından eşim de yüzlerini gördü böylelikle. Elbet içi soğur bir süre sonra ama bana birseyi zorlamaya kalkmasın, anam anam moduna girerse de konuyu bdv'ye açarım artık

Aman üzülme canım, bende bu hafta başladım, zaten alınacaklar belli, 3-4 posta sipariş verdim birsürü şeyi oldu bile, doğuncada alınır

Aynen öyle en azından eşim de yüzlerini gördü böylelikle. Elbet içi soğur bir süre sonra ama bana birseyi zorlamaya kalkmasın, anam anam moduna girerse de konuyu bdv'ye açarım artık
Bdv seni boşatır boşver orayı sen.
1. Boşan
2. Bu adamı neden baba yaptıncılarla dolu oralar.

Aman üzülme canım, bende bu hafta başladım, zaten alınacaklar belli, 3-4 posta sipariş verdim birsürü şeyi oldu bile, doğuncada alınır
Bende hep bu haftalarda başlarım diye almadım bir şey ama şuan gözümde çok büyüyor nedense ablam yeni doğum yaptı bir yıl olmadı daha çoğu şeyi ondan alıcam diye de acele etmedim ama şu an neyimiz var neyimiz yok hiç bilmiyorum anlık bir stres geliyor istemsizce sanırım

Eklentiler

• 993A9496-8140-4B5D-B9BA-5D863603F5B6.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 114
Canım tansiyon olmasın baktirsan bir ? Sana ne oldu ? Malum burayı bir derdim var forumuna çevirdim bugün,

Tansiyon muhtemelen. Ölçebilme durumun var mı? Buz koy ensene o iyi gelir. Anlatmak istersen dinlerim kuzumzz

O zaman en iyi gelicek sey Ilık bi duş ve uyku kuzum. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hepimizi zaman zaman üzen şeyler var maalesef yanındayız
Sağ olun canlarım. Daha iyiyim. Abim yengeme haksızlık etti üzdü onu . Kadınları neden uzuyorlar ya. Gül gibi fıstık gibi evinin hanımı millet gıptayla bakar yengeme evliliklerine ama resmen yalan . Kotu bir gündü. stres ne kadar etkiliyormus bebeği dun sürekli tekme atiyordu inanin sanki hissediyordu yavrum.

Akşam da kaynivalide hanım aramış kızım diyarbakir çok sıcak ben doğuma gelemem Aydın da sıcak buraya gelme. Sen git İstanbul da babanın evinde doğur diyor hadiiii ordan dedim tıpış tıpış gelcen . Yoksa bizi oğlunu torunlarını unut dedim .12 yıl boyunca dua ede ede ucacakti nerdeyse sırf hamile kalayım diye ki eşime aşık torunlarina aşık ama keyfine de aşırı düşük

Kızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Benim normalde piknik ya da yolculuk esnasında kullandığım sirt çantam var çok küçük değil ideal boyutta .ama anne çantaları gibi gözleri yok içinde.sadece yanda 2 tane bir tanede küçük önünde var . Acaba onu kullanabilir miyim diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…