- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #33.741
Yumuşak olma bacım gaz vermekse gaz veriyorum valla kocanın üstüne çok gitme ama kv için aynı şey diyemiyorum parçala
Evet sanki hepsinin aklı tutulmuş biri de çıkıp bu yanlış dememiş mi ? Aptallık genetik değildir umuyorum ki , 3 kuruş paraya ne altın aldi bilemem . 40 yıldır kenara 1 çeyrek koymamış benden kopardigiyla birikm yapmak haspam boğazında kalsın inşBurda belirleyici nokta kocan canım. O anamda anam moduna girerse işin zor, girmezse hiç sallama. Ötede ağla dersin geçer. Ya bende erkek annesi olucam yemin ediyorum bak çocuğumun tırnağına zarar versin birisi boğuveririm. Ama böyle ailesiymiş sevdiğiymiş hele ki torunumu taşıyan kadına ne biliyim el üzerinde tutarım. Bunlar insan değil. Maddiyatla vuruyor oğlunu. Hepinizi geçtim o adam o üzüntüyle işe gitti kafası yerinde değil allahım korusun birşey olsa o stresle üzüntüyle ne yapacak. Abi kilo kilo altın mı aldı da kar edecek. 3 kuruş içib yaptığına bak. Övür kardeşleri de adam değil. Benim annem kardeşime böyle birşey yapsın önce ben alnını karışlarım.
Anam anam canım anam garip anam tavırlarına girerse e onun Hakkı’da kötektir zaten deValla tavırlarına göre kocayıda parçalaması gerekebilir
Zorla şirazeni kaydırdık hdjdjdyok valla gaza ihtiyacım varmış yani . Eşime az önce yazdım bundan sonra beni hicbirsey için zorlama eskisi gibi olamam dedim. Kendi gider görürse kendi gitsin ben istemiyorum artık. Hele paramı kurtarayım o zaman tam çizgiyi çizayim üstlerine.
Evet sanki hepsinin aklı tutulmuş biri de çıkıp bu yanlış dememiş mi ? Aptallık genetik değildir umuyorum ki , 3 kuruş paraya ne altın aldi bilemem . 40 yıldır kenara 1 çeyrek koymamış benden kopardigiyla birikm yapmak haspam boğazında kalsın inş
Avını bekleyen aslan gibi pusuya yatsın bencede jdjdj katılıyorum.Anam anam canım anam garip anam tavırlarına girerse e onun Hakkı’da kötektir zaten deönce kocişine iyi davransın taktiği versin baktı ki olmuyor elden geçirir bi
Yok yok kimseye vermedi , ah bide vermiş olsa o zaman gerçekten saçını yolarım. Küçük insan küçük hesap yapmış işte Canım sen ben yapmayız ama yapmış. 40 gramın altın yükselince karı ne olacak bu kadar çirkefliğe degermiZorla şirazeni kaydırdık hdjdjdDuckQueen
Bebeğim dur sakin ol. Olaylar senin lehine bak şimdi.
1. Eşek gibi o parayı verecek. Vermedi mi?
2. Hayatınızdan defolup gidecek. Her yönden sen kardasın. Zaten çokta sevmiyormuşsun. Hiç kayıp yok. Kocanın gözü açılmış olucak.
Ya ben pek yatırım niyeti olduğunu düşünmüyorum. Meblağ az diyorsun çünkü. 50 bin olsa 40 gram alır. Değmez bu pisliğe. Birine vermiş olmasın aileden?
Ayol yazık günah. Alçaldığı seviyeye bak. Neyse bebeğim senin için rahat olsun. Her türlü kazançtasın. İnşallah kocan anacılık yapmaz sinirini bozmaz. Gerisi her türlü hallolurYok yok kimseye vermedi , ah bide vermiş olsa o zaman gerçekten saçını yolarım. Küçük insan küçük hesap yapmış işte Canım sen ben yapmayız ama yapmış. 40 gramın altın yükselince karı ne olacak bu kadar çirkefliğe degermi
Aynen öyle en azından eşim de yüzlerini gördü böylelikle. Elbet içi soğur bir süre sonra ama bana birseyi zorlamaya kalkmasın, anam anam moduna girerse de konuyu bdv'ye açarım artıkAyol yazık günah. Alçaldığı seviyeye bak. Neyse bebeğim senin için rahat olsun. Her türlü kazançtasın. İnşallah kocan anacılık yapmaz sinirini bozmaz. Gerisi her türlü hallolur
Aman üzülme canım, bende bu hafta başladım, zaten alınacaklar belli, 3-4 posta sipariş verdim birsürü şeyi oldu bile, doğuncada alınırHer türlüsü zor canım ya ben mesela gece yatamıyorum her yanım ağrıyor gündüzde iş teyken oturmak ölüm yerimden kalkamıyorum belim popom hiç biryerim tutmuyor otursan olmuyor yatsan olmuyor napcaz bilemedimama evde olmak isterdim bak o açıdan birşeyleri araştırcak okuyacak vakit bulamıyorum bende kaç gündür alınacaklar listesi yapcam yeni evliyim evde bi ton eksik var beynimde dolanıyor evim dubleks çocuğumun odası yok nereyi oda yapcam plan yapmaya bile vaktim olmadı yoğunluktan
Bdv seni boşatır boşver orayı sen.Aynen öyle en azından eşim de yüzlerini gördü böylelikle. Elbet içi soğur bir süre sonra ama bana birseyi zorlamaya kalkmasın, anam anam moduna girerse de konuyu bdv'ye açarım artık
Bende hep bu haftalarda başlarım diye almadım bir şey ama şuan gözümde çok büyüyor nedense ablam yeni doğum yaptı bir yıl olmadı daha çoğu şeyi ondan alıcam diye de acele etmedim ama şu an neyimiz var neyimiz yok hiç bilmiyorum anlık bir stres geliyor istemsizce sanırımAman üzülme canım, bende bu hafta başladım, zaten alınacaklar belli, 3-4 posta sipariş verdim birsürü şeyi oldu bile, doğuncada alınır
bundan aldım ama ben aldığımda 400-450 civarıydı zam gelmişKızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Ay denemek için açalım ya hatta ilk biz yazalım neden çocuk yaptın diyeBdv seni boşatır boşver orayı sen.
1. Boşan
2. Bu adamı neden baba yaptıncılarla dolu oralar.
Canım tansiyon olmasın baktirsan bir ? Sana ne oldu ? Malum burayı bir derdim var forumuna çevirdim bugün,
Tansiyon muhtemelen. Ölçebilme durumun var mı? Buz koy ensene o iyi gelir. Anlatmak istersen dinlerim kuzumzz
Sağ olun canlarım. Daha iyiyim.O zaman en iyi gelicek sey Ilık bi duş ve uyku kuzum. Hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. Hepimizi zaman zaman üzen şeyler var maalesef yanındayız
Benim normalde piknik ya da yolculuk esnasında kullandığım sirt çantam var çok küçük değil ideal boyutta .ama anne çantaları gibi gözleri yok içinde.sadece yanda 2 tane bir tanede küçük önünde var . Acaba onu kullanabilir miyim diye düşünüyorum bendeKızlar anne bebek çantası olarak ne aldınız acaba
Uyuduk ama erken uyandıkBu gece herkes uyumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?